Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 24. vasárnap

Dobogó

Rossi a 200. dobogóra, Quartararo yamahás rekordra hajt Brnóban

Nem akármilyen mérföldkőhöz érhet el a következő pódiumával a „Doktor”, míg a nála 20 évvel fiatalabb vb-éllovas olyat produkálhat, amire legutóbb 1980-ban láthattunk példát.

részletek

Hamilton a díjátadó robotokról: Ez kicsit beteg

A távolságtartás érdekében a Stájer Nagydíjon előrukkoltak egy nagy figyelmet kapó újdonsággal: guruló „robotok” adták át a díjakat a dobogós helyezetteknek.

részletek

Kilencszer állt nő az F1 dobogóján

A 2020-as szezonban eddig minden futamon mérnöknő vette át a győztes konstruktőrnek járó trófeát. Az elmúlt évekig kuriózumnak számított, most már rendszeresen előfordul, hogy a legjobb csapat egy női tagját delegálja a dobogóra.

részletek

Így zajlik majd az F1-es díjátadó

Az F3-ban és az F2-ben is különböző módokon díjazták az első három helyezettet, a Formula-1 vezetői pedig úgy döntöttek, csakúgy, mint az időmérő után, ma is a célegyenesben ünnepelnek.

részletek

Kukázza a dobogós ceremóniákat az F1

A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében sem pezsgőzést, sem díjátadást, sem verseny előtti pilótaparádét nem fogunk látni a nagydíjhétvégéken a belátható közeljövőben.

részletek

Verstappen már az idénynyitón is megmutatná erejét

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt Max Verstappen és a Red Bull-Honda előretörése. Ugyanazt az irányvonalat folytatná a fiatal holland, már Melbourne-ben erős kezdésre számít.

részletek

Verstappen igen ambiciózus célt tűzött ki maga elé

A Red Bull holland pilótája már korábban is arról beszélt, hogy szeretne a világbajnoki címért csatázni, most azonban konkrét célt is megjelölt az évad során. Vajon elég lesz erre a Red Bull-Honda?

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Megjött a McLaren étvágya, még több dobogót akarnak

Carlos Sainz több, mint öt esztendő elteltével juttatta fel ismét a pódiumra a McLarent, a wokingiaknak pedig egyből meg is jött az étvágya, akik ezután önerőből is dobogóra állnának.

részletek

Öt év után Sainz hozott dobogót a McLarennek

Szerencsés, de egyben kiemelkedő versenyt futott Carlos Sainz, aki az utolsó kockából indulva a harmadik helyen végzett Brazíliában. A McLaren matematikailag is bebiztosította negyedik helyét.

részletek

Ricciardo: Jövőre dobogón leszek a Renault-val

Idén kétségtelenül mélyen alulmúlja a várakozásokat a francia gyári istálló szereplése, ám a nagyobb dobást jövőre tervezik Daniel Ricciardóék, amikor végre újra dobogóra akar állni az ausztrál.

részletek

Sainz: Nem vagyok Alonso árnyékában

Carlos Sainz egyáltalán nem érzi, hogy kétszeres világbajnok honfitársa miatt háttérbe szorulna. Ugyanakkor igazságtalannak érzi a Formula-1 rendszerét, szerinte Alonso több győzelmet érdemelne.

részletek
Olvastad már?