Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Csapattársak

Mazepin magabiztos: Korábban is legyőztem már Schumachert

Újonc párossal vág neki az idénynek a Haas. A mostanában balhéival elhíresült orosz pilóta nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy másodrangú lenne Mick Schumacher mögött a csapatnál.

részletek

Marko sejti, mennyivel veri Verstappen Perezt

A Red Bull főtanácsadója egyértelműen Max Verstappent látja az idei pilótapárosból is erősebbnek, de korántsem akkora mértékben, mint Gaslyval, vagy Albonnal szemben. Valóban így lesz?

részletek

Gasly egyértelműen vezérpilótává válik

Max Verstappen mellett alárendelt szerepet játszott a fiatal francia, de a Toro Rossónál, majd később az Alpha Taurinál egyértelműen vezér volt és lesz. Az újonc japán érkezésével ez tovább erősödik.

részletek

Rosberg: Én megvertem Hamiltont azonos autóval

A 2016-os világbajnok szerint az utóbbi évek sikersorozata mutatja igazán, mekkora tett volt részéről, hogy öt esztendővel ezelőtt elpáholta Lewis Hamiltont azonos technikával.

részletek

„Raikkönen még mindig az egyik legjobb”

Egyszerűnek tűnik a képlet. Azért van még 40 felett is szükség a jégemberre, mert több tekintetben is még mindig az egyik legjobb a mezőnyben. Csapattársa szerint feltétlenül.

részletek

Statisztika: Így teljesítettek a csapattársak a versenyeken

Ismét a statisztika kedvelőinek szeretnénk kedveskedni, ezúttal ugyanis elhoztuk nektek a csapattársak versenyen elért egymás elleni eredményeit. Nagy az eltérés az időmérőhöz képest.

részletek

Statisztika: Így teljesítettek a csapattársak az időmérőkön

Abu Dhabiban véget ért a 2020-as Formula-1-es szezon utolsó időmérő edzése. Lássuk, hogyan teljesítettek egymással - és a beugrókkal - szemben a csapattársak. Voltak igencsak súlyos vereségek.

részletek

Albon rettenetesen kikapott Verstappentől

Hatalmas a kontraszt a két Red Bull-pilóta teljesítménye között Szocsiban, Albon senkit nem tudott megelőzni a Q3-ban, még Pierre Gaslytól is lemaradt, miközben Verstappen az első sorba is befért.

részletek

Többen is rommá verik a csapattársukat az időmérőkön

Egyértelműen kirajzolódik a csapattársak közötti erőviszony a kvalifikációs párharcokból. Az élcsapatoknál mindenhol egyértelmű a helyzet, csak három istállónál szoros a belső csata.

részletek

Ferrari: Ez nem a felelőskeresés ideje

Egészen pocsék hétvégét zárt a Scuderia Ausztriában. A múlt heti bravúros második helyezés után most ütközés, kettős kiesés két lassú autóval. A csapatfőnök szerint az istálló egységes marad.

részletek

Leclerc: Bocsánatot kérek, tanulni fogok ebből

Nagyon gyorsan, már az első körben elintézte egymást a két Ferrari Ausztriában. Charles Leclerc nekiment Sebastian Vettel autójának, a monacói elismerte hibáját és bánja bűneit. Ferrari nullázás.

részletek

Fry: Schumacher egyáltalán nem szívatta Rosberget

Nico Rosberg nemrég arról beszélt, hogy Michael Schumacher még vele szemben is pszichológiai trükköket vetett be. Egykori főnökük szerint azonban ez szinte kizárható, hogy valóban így volt.

részletek
Olvastad már?