Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Csapattársak

Russellt máris legyőzné új csapattársa

Újoncként mutatkozik be jövőre Nicholas Latifi, de máris ambiciózus célokat tűz ki maga elé. Tudja, hogy csapattársa előnnyel indul, de mégis csapaton belül szeretné túlszárnyalni George Russellt.

részletek

Verstappen: Nem megyek Leclerc mellé a Ferrarihoz

Elégedett a Red Bull idei fejlődésével, de egyébként sem jelent számára opciót, hogy nagy riválisa, Charles Leclerc mellé igazoljon a Ferrarihoz a közeljövőben. Két dudás egy csárdában lenne.

részletek

Így teljesítettek a csapattársak egymás ellen az időmérőkön

Akárcsak tavaly, idén is sikerült lenulláznia egy versenyzőnek csapattársát az időmérő edzéseken, de ezen kívül is rengeteg domináns teljesítményt láthattunk a szombati napokon egy istállón belül.

részletek

Horner: Úgyis mindig a csapat szívja meg a legjobban

Christian Horner szerint, amikor két, azonos istállónál versenyző pilóta csattan a pályán, annak leginkább a csapat issza meg a levét. Most a Ferrarinál kezelhető nehezen a helyzet, de nem egyedi.

részletek

Vandoorne: Mindig az történt, amit Alonso akart

A tavaly még az F1-ben versenyző McLaren-pilóta szerint Fernando Alonso teljesen irányítása alá vonta a wokingi istállót és ennek köszönhetően folyamatosan kedvezőbb helyzetben volt, mint társa.

részletek

Schumacher: A Ferrari jövője Leclerc és nem Vettel

Az egykori német pilóta szerint Sebastian Vettel jobb, ha vigyáz az állandó összetűzésekkel csapaton belül, mert ha valakinek mennie kell a Ferraritól emiatt, az nem Charles Leclerc lesz.

részletek

Ricciardo: Még nem járt le Hülkenberg ideje

A Renault ausztrál pilótája továbbra is komoly erőnek tartja csapattársát, akitől év végén meg kell válnia. Nico Hülkenberg távozik az F1-ből, de Ricciardo szerint közel sem biztos, hogy végleg.

részletek

Hamilton: Bár Senna csapattársa lehettem volna

Mindig is nagy elismeréssel beszélt Ayrton Sennáról Lewis Hamilton, akit a példaképének tekint a brit. Szívesen vezetne a brazil korában, sőt még a csapattársaként is el tudta volna képzelni magát.

részletek

Button: Perez bizonyos tekintetben jobb, mint Hamilton és Alonso

Jenson Button értékelte korábbi csapattársait, a brit nem kis nevekkel versenyzett együtt pályafutása során. Bár két nagyágyúval is megosztotta a garázst, mégis Perez lepte meg őt a legjobban.

részletek

Minden csapatnál kezd kirajzolódni, ki a jobb

Istállón belül általában a legjobb összehasonlítási alap a csapattársak egymáshoz képest levő kvalifikációs teljesítménye. Már csak két párharc aránylag szoros, a többi gárdánál egyértelmű a különbség.

részletek

Hivatalos: A Haas is bejelentette jövő évi párosát

A Haas-Ferrari is hivatalosan bejelentette, milyen pilótafelállásban folytatja jövőre a Formula-1-ben. Az előzmények ismeretében sikerült némi meglepetéssel szolgálnia az amerikai istállónak.

részletek

Vettel: Összedolgozunk, nem egymás ellen

A négyszeres világbajnok pontosan tudta, amikor Charles Leclerc a Ferrarihoz került, hogy pokoli gyors csapattársat kap. Úgy véli, jól dolgoznak együtt, de még közel sem rendelkeznek győztes autóval.

részletek
Olvastad már?