Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

Csapattársak

Többen is rommá verik a csapattársukat az időmérőkön

Egyértelműen kirajzolódik a csapattársak közötti erőviszony a kvalifikációs párharcokból. Az élcsapatoknál mindenhol egyértelmű a helyzet, csak három istállónál szoros a belső csata.

részletek

Ferrari: Ez nem a felelőskeresés ideje

Egészen pocsék hétvégét zárt a Scuderia Ausztriában. A múlt heti bravúros második helyezés után most ütközés, kettős kiesés két lassú autóval. A csapatfőnök szerint az istálló egységes marad.

részletek

Leclerc: Bocsánatot kérek, tanulni fogok ebből

Nagyon gyorsan, már az első körben elintézte egymást a két Ferrari Ausztriában. Charles Leclerc nekiment Sebastian Vettel autójának, a monacói elismerte hibáját és bánja bűneit. Ferrari nullázás.

részletek

Fry: Schumacher egyáltalán nem szívatta Rosberget

Nico Rosberg nemrég arról beszélt, hogy Michael Schumacher még vele szemben is pszichológiai trükköket vetett be. Egykori főnökük szerint azonban ez szinte kizárható, hogy valóban így volt.

részletek

A Ferrari idén végképp beállhat Leclerc mögé

A Scuderia úgy kezdi 2020-at, hogy nem hirdet elsőszámú pilótát csapaton belül. Ugyanakkor egyre több vélemény szerint a stabilan fejlődő Leclerc egyre inkább kiszorítja majd Sebastian Vettelt.

részletek

Súrlódás lehet Hamilton és Bottas között

A Mercedesnél évek óta úgy gondolják, megtalálták a tökéletes pilótapárost. Tény, Bottas elfogadta, hogy Hamiltonra épül a csapat, de könnyen lehet, hogy a nyugalmas időknek vége.

részletek

Brundle: Nem cserélném le Vettelt, de már leszálló ágban van

Sem a Ferrarinak, sem Sebastian Vettelnek nem sikerült igazán a 2019-es szezon, sokak szerint elég rosszul áll a német szénája. Négyszeres világbajnok, de sosem volt jó a közvetlen csatákban?

részletek

Russellt máris legyőzné új csapattársa

Újoncként mutatkozik be jövőre Nicholas Latifi, de máris ambiciózus célokat tűz ki maga elé. Tudja, hogy csapattársa előnnyel indul, de mégis csapaton belül szeretné túlszárnyalni George Russellt.

részletek

Verstappen: Nem megyek Leclerc mellé a Ferrarihoz

Elégedett a Red Bull idei fejlődésével, de egyébként sem jelent számára opciót, hogy nagy riválisa, Charles Leclerc mellé igazoljon a Ferrarihoz a közeljövőben. Két dudás egy csárdában lenne.

részletek

Így teljesítettek a csapattársak egymás ellen az időmérőkön

Akárcsak tavaly, idén is sikerült lenulláznia egy versenyzőnek csapattársát az időmérő edzéseken, de ezen kívül is rengeteg domináns teljesítményt láthattunk a szombati napokon egy istállón belül.

részletek

Horner: Úgyis mindig a csapat szívja meg a legjobban

Christian Horner szerint, amikor két, azonos istállónál versenyző pilóta csattan a pályán, annak leginkább a csapat issza meg a levét. Most a Ferrarinál kezelhető nehezen a helyzet, de nem egyedi.

részletek

Vandoorne: Mindig az történt, amit Alonso akart

A tavaly még az F1-ben versenyző McLaren-pilóta szerint Fernando Alonso teljesen irányítása alá vonta a wokingi istállót és ennek köszönhetően folyamatosan kedvezőbb helyzetben volt, mint társa.

részletek
Olvastad már?