Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Csapattársak

„Amíg Hamilton a Mercedesnél van, Russell nem érkezik”

A szakértő úgy véli, nem fogják Hamilton nyakára hozni a kiemelkedő tehetséggel megáldott fiatal riválist, amíg ő a Mercedesnél versenyez. A múlt hétvégi ünneplése pedig nem volt helyénvaló.

részletek

Így áll az időmérős harc a csapatokon belül

Még két veretlenünk van idén, közben a McLarennél Norris teljesen elhomályosítja Ricciardót. Alonso és Vettel a kezdeti gyengélkedés után már kezdi a maga javára fordítani a párharcot.

részletek

Így békítette ki a csapatfőnök Vettelt és Webbert

Amikor a fiatal német a csapathoz került, már világos volt, hogy rendkívül tehetséges és hogy előbb-utóbb súrlódás lesz a rutinos ausztrállal. Ez így is történt, de Horner nem hagyta annyiban.

részletek

Button: A 11 évvel ezelőtti Hamilton teljesen más volt

Az előző évtized kezdetén három évig egy csapatban versenyzett Jenson Button és Lewis Hamilton. A 2009-es bajnok szerint egykori csapattársa teljesen más felfogásban versenyez, mint akkor.

részletek

Sainz elkapta Leclerc-t - valószínűleg nem utoljára

Az utóbbi időszakban ismeretlen érzést okozhatott Charles Leclerc számára Carlos Sainz, a spanyol ugyanis a Ferrari házon belüli csatájában felülkerekedett csapattársán és tovább javulhat.

részletek

Ricciardo elismeri, Norris jobb nála

Meglepően nagy különbség alakult ki a két McLaren-pilóta között az eddigi két versenyhétvégén, a jóval tapasztaltabb ausztrál pedig elismeri, jelenleg Lando Norris jobb nála.

részletek

Ricciardo: Verstappennel ki akartuk nyírni egymás karrierjét

Csapaton belül utoljára 2018-ban láthattunk valódi vetélkedést a Red Bullnál. A két pilóta egyáltalán nem utálta egymást, csak éppen arra törekedtek, hogy egymás pályafutását kicsinálják.

részletek

Alonso: 2021 van és a Ferrari még mindig nem nyert

Két év kihagyás után tért vissza a Formula-1-be a közel negyvenéves Fernando Alonso. Nem bánta meg a Ferraritól való távozását, mivel most, hét évvel később sem nyert még bajnokságot a vörös csapat.

részletek

Schumacher: Williams azt akarta, hogy pilótái szó szerint gyűlöljék egymást

Ralf Schumacher érdekes tapasztalatot osztott meg korábbi, F1-es múltjából. Frank Williams csapatfőnökként kifejezetten arra játszott, hogy két pilótája zsigerből gyűlölje egymást. Néha sikerült is.

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

„Vettelnek le kell mosnia Strollt, vagy vége a karrierjének”

2021 az átlagosnál is fontosabb választóvíz lesz Sebastian Vettel számára. Többen úgy gondolják, az Aston Martinnál újjászülethet, ám ha Lance Strollt sem képes tartani, vissza kell vonulnia.

részletek

Perez a Red Bullnál bottasi szerepre készülhet?

Mindenki számára világos a kezdetektől, hogy Valtteri Bottas alapvető szerepe a Mercedesnél Lewis Hamilton kiszolgálása és segítése. A Red Bullnál ugyanerre számíthat Sergio Perez?

részletek
Olvastad már?