Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Csapattársak

Button: Perez bizonyos tekintetben jobb, mint Hamilton és Alonso

Jenson Button értékelte korábbi csapattársait, a brit nem kis nevekkel versenyzett együtt pályafutása során. Bár két nagyágyúval is megosztotta a garázst, mégis Perez lepte meg őt a legjobban.

részletek

Minden csapatnál kezd kirajzolódni, ki a jobb

Istállón belül általában a legjobb összehasonlítási alap a csapattársak egymáshoz képest levő kvalifikációs teljesítménye. Már csak két párharc aránylag szoros, a többi gárdánál egyértelmű a különbség.

részletek

Hivatalos: A Haas is bejelentette jövő évi párosát

A Haas-Ferrari is hivatalosan bejelentette, milyen pilótafelállásban folytatja jövőre a Formula-1-ben. Az előzmények ismeretében sikerült némi meglepetéssel szolgálnia az amerikai istállónak.

részletek

Vettel: Összedolgozunk, nem egymás ellen

A négyszeres világbajnok pontosan tudta, amikor Charles Leclerc a Ferrarihoz került, hogy pokoli gyors csapattársat kap. Úgy véli, jól dolgoznak együtt, de még közel sem rendelkeznek győztes autóval.

részletek

Ferrari: Mégsem zárják ki Vettel távozását

A Scuderia csapatfőnöke nem szeretné leigazolni Max Verstappent, mert Charles Leclerc-rel nehezen kezelhető párost alkotnának. Ugyanakkor már nem betonbiztos Vettel maradása sem.

részletek

Berger: A győzelem kapujában már nemigen számít a becsület

Pályafutása kezdetén Gerhard Berger is egyengette a szupertehetségesnek tartott Sebastian Vettel karrierjét. Most azonban jó ideje nem találja önmagát a német, Leclerc pedig nem fogja támogatni.

részletek

Lehto: Schumacher sosem volt zsarnok

Ha egy istálló nyerni akar, a győztes recept mindig egy első és egy második számú pilóta igazolása. J.J. Lehto maga is átélte ezt, ám megvédte Michael Schumachert, mivel a német nem nyomta el.

részletek

Brundle: Leclerc viszi a hátán a Ferrarit

Az egykori F1-es pilóta úgy gondolja, Charles Leclerc ténylegesen felért Sebastian Vettelre és túl is haladta, ami annyit jelent, hogy a csapat vezérévé vált. A nehéz helyzetekben is hidegvérű.

részletek

Rosberg: Vettel Barrichello szerepét játszotta

Az évad korábbi szakaszában Vettel volt a Ferrari csapatutasításainak kedvezményezettje, Belgiumban viszont úgy érezhette magát, mint régebben Rubens Barrichello – vízhordónak.

részletek

Leclerc átveheti a vezérszerepet a Ferrarinál

Az ifjú monacói első futamgyőzelme mérföldkő lehet egész pályafutása során. Damon Hill úgy véli, Charles Leclerc-ben már tudatosulhatott az utóbbi időben, hogy gyorsabb Sebastian Vettelnél.

részletek

Hamilton helyesli Bottas megtartását

Zsinórban a negyedik közös évét teljesítheti a Mercedesnél Lewis Hamilton és Valtteri Bottas. Az ötszörös világbajnok örül, hogy továbbra is a finn lesz a csapattársa, okos döntésnek tartja.

részletek

Kubica rajongói zaklatják Russellt

Online zaklatást kénytelen elviselni George Russell, az elkövetők minden esetben lengyelek, akik vélhetően Robert Kubica túlfűtött rajongói. Az ügyben érdekesség, hogy a két pilóta jó viszonyban van.

részletek
Olvastad már?