Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 27. csütörtök

Csapattársak

Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak

Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.

részletek

Bottas: Folyamatosan le kell győznöm Hamiltont

A Mercedes finn pilótája szerint egyetlen lehetőséget sem szabad elpazarolnia, amikor Lewis Hamilton legyőzhető. Ez és a fejlesztési verseny a legfontosabb kulcs a világbajnoki győzelemhez.

részletek

Sajtó: Kubica elveszítheti ülését a Williamsnél

Könnyen elképzelhető, hogy Robert Kubica csodálatos visszatérése a Formula-1-be elég rövid történet lesz. A csapattársához képest is alulteljesítő lengyelt kanadai értesülések szerint lecserélhetik.

részletek

Alfahímek néznek farkasszemet az élen

Bár az F1 élmezőnyében eldőltek az idei erőviszonyok, Alex Wurz szerint izgalmas megfigyelni a csapatokon belül éleződő helyzeteket. Bottas és Hamilton, valamint Vettel és Leclerc párharcára kíváncsi.

részletek

Ricciardo: Vettel ellen könnyű évem volt

Daniel Ricciardo egyetlen közös szezonjukban, 2014-ben legyőzte csapaton belül négyszeres világbajnok társát, de elismerte, könnyű dolga volt, mivel rajta sokkal kevésbé volt nyomás.

részletek

Sajtó: Gasly adatai használhatatlanul gyengék

Tavaly többször is nagyot villantott Pierre Gasly a Toro Rossóval, ám a Red Bullnál egyelőre gyengélkedik. A hírek szerint olyan mértékben, hogy Verstappen számára nem használhatók az adatai.

részletek

Hülkenberg összecsapásokra számít Ricciardóval

A Renault először rendelkezik visszatérése óta futamgyőztes pilótával, Daniel Ricciardo azonban eddig nem váltja meg a világot. Csapattársa szerint viszont hamarosan komoly harc lesz köztük.

részletek

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Leclerc: Hirtelen mindenki vb-esélyesnek tart

Charles Leclerc nem szállt el a bahreini kiváló teljesítménytől, nem tartja magát sem a Ferrari vezérpilótájának, sem egyértelmű világbajnoki esélyesnek. Az F1-ben gyorsan változhat minden.

részletek

Rosberg: Leclerc probléma a Ferrarinak

Kellemes probléma, de mégis fejtörést okoz a Scuderia számára Charles Leclerc, a(z idén) második számúnak szánt pilóta ugyanis egyelőre rendre gyorsabb, mint négyszeres bajnok társa.

részletek

Fiorio: Vettel ne legyen első számú a Ferrarinál

Az istálló korábbi főnöke, Cesare Fiorio szerint hiba volt a 2019-es szezon előtt Sebastian Vettelt Charles Leclerc elé helyezni csapaton belül. Előre érezte, hogy Leclerc kemény dió lehet a németnek.

részletek

Bottas: Azért vagyunk itt, hogy harcoljunk

Meggyőző fölénnyel utasította maga mögé a mezőnyt Valtteri Bottas Ausztráliában, köztük csapattársát, Lewis Hamiltont is. A finn harciasnak tűnik, várja a további csatákat mindenki ellen.

részletek
Olvastad már?