Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 24. szerda

Csapattárs

Ha Verstappen csapattársölő, Russell még jobban

Bár pontot még csak egyszer szerzett, tavalyi beugrása során Bahreinben, mégis mindenki elismeri óriási tehetségét. George Russell, csapattársa szerint az egyik leggyorsabb és legegyenletesebb.

részletek

Verstappen kicsinálja Perezt is csapattársként?

Az utóbbi években nem sok sót ettek meg a Red Bull kettes számú pilótái, Pierre Gasly után Alexander Albon karrierjét is megakasztotta a holland ász. Sergio Perez tudja, óriási kihívás elé néz.

részletek

„Albon az autó miatt lassabb ennyivel Verstappennél”

A Red Bullon belül elég komoly kontraszt alakult ki a vezérpilóta, Max Verstappen javára, miközben csapattársára zúdul a kritika. Egyre többen pedzegetik viszont, hogy a lemaradás oka az autója.

részletek

Ricciardo akár el is áshatja magát 2020-ban?

Két éve még a Ferrarival és a Mercedesszel hozták hírbe, a Renault-nál azonban kissé kikerült a látókörből. Ha idén sem képes kiugróan jól teljesíteni, végképp elszállhatnak világbajnoki reményei.

részletek

Harc nélkül nincs nagy értéke a győzelmeknek

A modern érában az egyes és kettes számú versenyzők világában kissé leértékelődnek a világbajnoki címek. Az 1996-os bajnok szerint az igazi győztesek nagy csaták árán érnek a csúcsra.

részletek

A Mercedes nem akart kockáztatni Oconnal

Bár nyárig úgy tűnt, Esteban Ocon érkezhet a gyári Mercedeshez, ez végül nem valósult meg, sőt, a fiatal francia ki is lépett a németektől és a Renault-hoz igazolt. Miért nem Ocont választották?

részletek

Vettel: Bárkit képes vagyok legyőzni

A gyenge szezon ellenére nem csökkent Sebastian Vettel harci szelleme. Úgy gondolja, továbbra is képes bárkit legyőzni csapaton belül, nem fél a csatározástól. Ha nyerni akar, nem is tehet másképp.

részletek

Vettel: Túl korai kimondani, hogy Leclerc lenne a leggyorsabb csapattársam

A négyszeres világbajnok németnek nehéz dolga van a Ferrarinál idén, az ifjú Charles Leclerc gyakran gyorsabbnak bizonyul nála. Vettel szerint viszont korábban is akadtak villámgyors társai.

részletek

Leclerc: Nagyon örülök, hogy Vettel a csapattársam

Bár a legtöbben már egyértelmű elsőszámú pilótának tekintik Charles Leclerc-t, ő nem így gondolja. Úgy véli, még mindig sokat tanulhat négyszeres világbajnok csapattársától, rangsor még nincs.

részletek

Russell: Én is lehetnék a Williams vezére

George Russell nem keseredne el, ha Nico Hülkenberget kapná meg csapattársnak, de leszögezte, elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy máris az istálló vezérpilótája legyen 2020-ban.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek
Olvastad már?