Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Csapattárs

Ricciardo akár el is áshatja magát 2020-ban?

Két éve még a Ferrarival és a Mercedesszel hozták hírbe, a Renault-nál azonban kissé kikerült a látókörből. Ha idén sem képes kiugróan jól teljesíteni, végképp elszállhatnak világbajnoki reményei.

részletek

Harc nélkül nincs nagy értéke a győzelmeknek

A modern érában az egyes és kettes számú versenyzők világában kissé leértékelődnek a világbajnoki címek. Az 1996-os bajnok szerint az igazi győztesek nagy csaták árán érnek a csúcsra.

részletek

A Mercedes nem akart kockáztatni Oconnal

Bár nyárig úgy tűnt, Esteban Ocon érkezhet a gyári Mercedeshez, ez végül nem valósult meg, sőt, a fiatal francia ki is lépett a németektől és a Renault-hoz igazolt. Miért nem Ocont választották?

részletek

Vettel: Bárkit képes vagyok legyőzni

A gyenge szezon ellenére nem csökkent Sebastian Vettel harci szelleme. Úgy gondolja, továbbra is képes bárkit legyőzni csapaton belül, nem fél a csatározástól. Ha nyerni akar, nem is tehet másképp.

részletek

Vettel: Túl korai kimondani, hogy Leclerc lenne a leggyorsabb csapattársam

A négyszeres világbajnok németnek nehéz dolga van a Ferrarinál idén, az ifjú Charles Leclerc gyakran gyorsabbnak bizonyul nála. Vettel szerint viszont korábban is akadtak villámgyors társai.

részletek

Leclerc: Nagyon örülök, hogy Vettel a csapattársam

Bár a legtöbben már egyértelmű elsőszámú pilótának tekintik Charles Leclerc-t, ő nem így gondolja. Úgy véli, még mindig sokat tanulhat négyszeres világbajnok csapattársától, rangsor még nincs.

részletek

Russell: Én is lehetnék a Williams vezére

George Russell nem keseredne el, ha Nico Hülkenberget kapná meg csapattársnak, de leszögezte, elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy máris az istálló vezérpilótája legyen 2020-ban.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek

Verstappen akár Leclerc csapattársa is lenne

Max Verstappen nem zárja ki, hogy Charles Leclerc-rel egy istállónál versenyezzen. Úgy véli, lennének súrlódások, de jól tudnának együtt dolgozni. Ez vajon felhívás keringőre a Ferrarinak?

részletek

Rosberg: Vettel egy megmagyarázhatatlan rejtély

Monzában is folytatta hibasorozatát Sebastian Vettel, ráadásul akár komoly balesetet is okozhatott volna hajmeresztő manőverével. Teljesen szétesett, de Rosberg szerint nem reménytelen.

részletek

Lehto: Hamilton Bottast akarja csapattársnak

Az egykori F1-es versenyző szerint az ötszörös világbajnok szava jelenleg valóban döntő a Mercedes istállónál, ráadásul Valtteri Bottas rá is szolgált idei teljesítményével a hosszabbításra.

részletek
Olvastad már?