Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Csapattárs

Leclerc: Nagyon örülök, hogy Vettel a csapattársam

Bár a legtöbben már egyértelmű elsőszámú pilótának tekintik Charles Leclerc-t, ő nem így gondolja. Úgy véli, még mindig sokat tanulhat négyszeres világbajnok csapattársától, rangsor még nincs.

részletek

Russell: Én is lehetnék a Williams vezére

George Russell nem keseredne el, ha Nico Hülkenberget kapná meg csapattársnak, de leszögezte, elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy máris az istálló vezérpilótája legyen 2020-ban.

részletek

Hamilton: Sokkal inkább csapatjátékos lettem

Az ötszörös világbajnok brit úgy véli, az idők során sokkal inkább figyeli a csapatérdekeket, mint korábban. Azt is elhintette, hogy még hosszú ideig a Formula-1 mezőnyében maradna.

részletek

Hakkinen: Ha Vettel még akar valamit, sürgősen nyernie kell

Charles Leclerc zsinórban szerzett két győzelmével egyértelműen a Ferrari vezérpilótájává vált. Mika Hakkinen szerint, ha Sebastian Vettel helyre akarja állítani hírnevét, gyorsan győznie kéne.

részletek

Verstappen akár Leclerc csapattársa is lenne

Max Verstappen nem zárja ki, hogy Charles Leclerc-rel egy istállónál versenyezzen. Úgy véli, lennének súrlódások, de jól tudnának együtt dolgozni. Ez vajon felhívás keringőre a Ferrarinak?

részletek

Rosberg: Vettel egy megmagyarázhatatlan rejtély

Monzában is folytatta hibasorozatát Sebastian Vettel, ráadásul akár komoly balesetet is okozhatott volna hajmeresztő manőverével. Teljesen szétesett, de Rosberg szerint nem reménytelen.

részletek

Lehto: Hamilton Bottast akarja csapattársnak

Az egykori F1-es versenyző szerint az ötszörös világbajnok szava jelenleg valóban döntő a Mercedes istállónál, ráadásul Valtteri Bottas rá is szolgált idei teljesítményével a hosszabbításra.

részletek

Hamiltonnak nem jelentene gondot, ha Verstappen lenne a csapattársa

Lewis Hamilton nem problémázna azon, ha Max Verstappennel kellene egy istállóban versenyeznie, bár azt ismét elhintette, hogy Valtteri Bottasszal szeret a legjobban együtt dolgozni.

részletek

Korábbi Ferrari-mérnök: Vettel túlértékelt

A Scuderia négyszeres világbajnoka több, mint egy éve gyenge és megbízhatatlan teljesítményt nyújt, az istálló egykori, nagy tapasztalattal bíró mérnöke szerint nem is léphet Schumacher örökébe.

részletek

Leclerc: Vettel nem fog visszavonulni, még ha le is győzöm

A Ferrari monacói pilótája szerint csapattársa hozzászokott a folyamatos nyomáshoz, rendkívül motiváltan versenyez és ha esetleg vereséget is szenvedne csapaton belül, biztosan nem adja fel.

részletek

Kubica sosem képes nyomni neki

A nyolc év után visszatérő lengyel elismerte, hogy Kanadában sem tudta igazán nyomni a gázt. A szenvedő Williamsnél is egyre inkább kikristályosodik, hogy George Russell gyorsabb, mint Kubica.

részletek

Hakkinen: Leclerc még sehol nincs Vettelhez képest

A kétszeres világbajnok finn szerint a fiatal monacóinak még rengeteget le kell tennie az asztalra, hogy egyáltalán elérje Sebastian Vettel szintjét. Úgy véli, nem elég egyszerűen gyorsnak lenni.

részletek
Olvastad már?