Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Covid-19

Mercedes: Nagy szerencsénk volt 2020-ban

A Mercedes komoly problémákkal nézett szembe a tavalyi téli teszteken, mivel valami alapvető tervezési hiba csúszott be az erőforrás kialakításakor. A legjobbkor jött számukra a Covid.

részletek

A Covid hősei előtt tiszteleg a Toyota raliautója

Habár a Wales Rali idén elmaradt, a Toyota nem szakította meg a hagyományt, és ismét helybeli iskolásokkal terveztette meg versenyautójának megjelenését. A győztes pályamunka a pandémia elleni küzdelem névtelen hőseit köszönti.

részletek

Ricciardo esete a Covid-dal: Bepánikoltam!

Daniel Ricciardo csak most vallotta be, hogy a mugellói és a szocsi verseny között volt egy bizonytalan eredményű Covid-19 tesztje. Majdnem be is beszélte magának a betegséget. Emelt fővel távozna a csapatától.

részletek

MOL Racing Team: Ismét közbeszólt a vírus

Hiába várták a MOL Racing Team versenyzői a Liepaja Ralit, a COVID-19 járvány újra felülírta a terveket. A Lettországban érvényes előírások és a szervező járványügyi intézkedései miatt gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy elinduljanak az ERC idei második futamán.

részletek

Találtak két koronavírusost a Magyar Nagydíj előtt

Ismételten letesztelték a Formula-1 teljes stábját a magyar futam előtt: két személynél kimutatták a Covid-19-et. Ausztriában minden egyes teszt negatív lett.

részletek

Podcast: Magyar Nagydíj korona idején

Volt-e reális esély két magyar futamra, hogyan lehet nagydíjat rendezni egy világjárvány közepette és hogy állt össze ez a hétvége? Megkérdeztük azt a hölgyet, aki jobban ismeri a Hungaroringet a saját tenyerénél!

részletek
Olvastad már?