DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Capito

„A Williams már nem egy családi vállalkozás”

Kinőtte magát korábbi szerepéből a grove-i alakulat Jost Capito szerint. A csapatvezető úgy véli, a Dorilton Capital érkezésével hatalmasat léptek előre a fejlesztések és a csapat szellemisége terén.

részletek

Furcsa a magyarázat a Williams bemutatójára

Az istálló megújult színvilágát az F1-féle show-autóra pingálta fel, holott már kedd délután megtartják a valódi FW44 bejáratását. Jost Capito a következő magyarázatot adta a meglepő döntésre.

részletek

„Senki sem hitt a Williams sikerében”

A korábbi nehézségek után nagyszerű évet zárt 2021-ben a Williams istállója. A csapatfőnök, Jost Capito úgy gondolja, eleinte mindenki leírta az alakulatot, végül megmutatták, hogy mire képesek.

részletek

Előnyére válna az F1-nek, ha Hamilton nem térne vissza?

Az új Mercedes-pilóta, George Russell egykori főnöke egyrészről sajnálná, ha az ifjú brit mellé nem csatlakozna végül hétszeres bajnok csapattársa, de a sport talán jól járna vele.

részletek

Capito: Russell igazi csapatjátékos

Nagy lehetőség előtt áll idén George Russell, miután a Mercedes csapatával kezdi meg a 2022-es szezont. Korábbi csapatfőnöke szerint a fiatal brit pilótának a csapat az első.

részletek

A Williamsnél is egyenlő bánásmód lesz

Jövőre megbomlik a grove-i csapat pilótapárosa, George Russell helyét Alex Albon veszi át. Leendő főnöke elárulta, mire számíthat ő és régi motoros csapattársa a közeljövőben.

részletek

Albon vezéregyéniség lehet a Williamsnél

Változik a Williams istálló felállása, 2022-ben ugyanis Nicholas Latifi új csapattársat kap Alexander Albon személyében. A csapatfőnök szerint a brit-thai pilóta vezetőszerepbe kerülhet náluk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

Capito: A Volkswagennek komoly tervei vannak

Egy ideje már tudni lehet, hogy a Volkswagen csoportnál mérlegelik az F1-es szereplés lehetőségét. A Williams jelenlegi csapatfőnöke jól ismeri a céget, így szerinte valós esély van a belépésükre.

részletek

A Williams nem tett ajánlatot Schumachernek

Elismerően beszélt korábban Mick Schumacherről Jost Capito, akkor úgy gondolta, szívesen látná a németet a grove-i alakulatnál. A csapatfőnök most leszögezte, szó sem esett konkrétumokról.

részletek

A Williams szívesen alkalmazná Schumachert

Bár egyelőre még csak az első évét tölti a Formula-1-ben, Mick Schumacher máris felkeltette az egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapat figyelmét. Jost Capito szeretné őt a Williamsnél látni.

részletek

Újabb feladatok állnak Russell előtt

A Williams által kitűzött célokra kell még koncentrálnia a brit versenyzőnek, ám idővel egyre többet fog együttműködni a Mercedes csapatával. A szezon viszont még nem ért véget, ami gondokat okoz.

részletek