Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 7. vasárnap

Bokszkiállás

Hakkinen: Már halo is van, közben meg elütnek egy embert

Az F1-es szezon első két futamán egyaránt veszélyes bokszutcai hibák borzolták a kedélyeket, de nincs egyetértés abban, hogy kell-e valamin változtatni. Hakkinen visszahozná a nyalókás embert, Steiner szerint a fociban is szoktak lábak törni.

részletek

Azonnali szabályváltozással vált még izgalmasabbá a Formula-E

Szokatlan módon, az új szezon első versenyhétvégéjét követően töröltek ki egy fontos időkorlátot az elektromos sorozat sportszabályzatából, amely által a bokszkiállások során jobban felkavarodhat a mezőny, mint korábban.

részletek

Jövőre visszatérhetnek a kétkiállásos futamok az F1-be

A sportág hivatalos abroncsbeszállítója rengeteg kritikát kapott a közelmúltban azért, mert túl tartós gumikat gyártott - nos, jövőre változás állhat be a versenyek képében.

részletek

A Mercedes győzelme nem csak a pályán dőlt el

A második félévben egészen csodálatos teljesítményt nyújtott Lewis Hamilton, világbajnoki sikerét azonban nem csak a pályán nyújtott teljesítménye döntötte el, néha a háttér a lényeg.

részletek

Így változtak a bokszkiállások az F1-es játékokban

Mivel az összehasonlító videók általában a pályán mutatott akciókra fókuszálnak, egy youtuber eldöntötte, hogy megnézi, miként változtak a bokszkiállások a Codemasters F1-es játékaiban 2010 és 2017 között.

részletek

Ők teljesítették a leggyorsabb bokszkiállásokat 2017-ben

Túl a szezon felén ideje összeszedni, hogy mely F1-es csapatok voltak a leggyorsabbak a bokszban a futamok során - az elmúlt évek tükrében nem túl meglepő az eredmény.

részletek
Olvastad már?