Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

Beállítások

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

Vettel továbbra is bízik új Ferrarijában

A tesztelésen brillírozott, a nyitóhétvégén azonban csalódást okozott az SF90, a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörösöknél. Vettel szerint azonban biztosan visszavágnak.

részletek

Vettel: Egyértelmű, most is győzhetünk

Egyszerre csalódott és elégedett Sebastian Vettel, aki az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén csúnyán kikapott a két Mercedestől. Nem esett azonban kétségbe a német, bár a hátrány meglepő.

részletek

Russell: Nem olyan rossz a Williams

Ahogyan az várható volt, Russell és Kubica messze lemaradva a mezőnytől, a sereghajtó pozícióban kullognak. A brit újonc szerint azonban jobb a helyzet, mint amit a köridők mutatnak.

részletek

A Honda már a motor finomhangolásán dolgozik

Egyelőre sem a Red Bullnak, sem a Toro Rossónak nem lehet panasza a japán erőforrásra, amely megbízható működéssel és 224 körrel jelentkezett a második tesztnapon. Már a motor optimalizálása zajlik.

részletek

A Honda-mérnök majdnem elsírta magát

Pierre Gasly számára lenyűgöző, hogy a japán gyártó milyen mértékben veszi komolyan, hogy az erőforrás minél tökéletesebb legyen. Nehezen viselik, ha a motor a gyenge láncszem az autóban.

részletek

Még tizedmásodpercek vannak a Hondában

Komoly fejlesztésen esett át a japán erőforrás, az idei harmadik variáns nagyon ígéretesen muzsikál. Pierre Gasly azonban felfedte, ennél még sokkal többet ki tudnak aknázni a motorból.

részletek

A McLaren extrém beállítás mellett dönthet

Az istálló idei gyengesége az egyenesben tapasztalható sebességhátrány, ami részben a motornak, részben a gyenge aerodinamikának köszönhető. Ám Szocsiban különleges beállítást fontolgatnak.

részletek

Button kis híján eltűnt a süllyesztőben

Jenson Button tizenhét éven keresztül volt részese a száguldó cirkusznak. Már első évében letette névjegyét a Williamsnél, bár nem sok híja volt, hogy pályafutása el se kezdődjön.

részletek

Az esős beállítás szúrt ki Ricciardóval

Mivel az időmérő edzésen is megvolt az esélye egy komolyabb esőnek, a Red Bull kétfelé szedte versenyzőit taktikailag. Az ausztrál kapta az esős beállításokat, ez ráadásul a versenyét is befolyásolhatja.

részletek

Feje tetejére állították Leclerc autóját

Derült égből villámcsapásként hatott az újonc F1-es, Charles Leclerc múltkori hatodik helye Bakuban. Bár a szerencse is mellé pártolt, de a monacói módosult vezetési stílusa is kellett a diadalhoz.

részletek

Alonso továbbra is újjászületést vár

Fernando Alonso a tesztek alatt jelentkező, számos technikai meghibásodás ellenére úgy véli, jó döntéseket hozott a McLaren és változatlanul úgy érzi, ez az év lesz az újjászületés.

részletek
Olvastad már?