Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Beállítások

Gasly látványosan alulteljesít idén

Szembetűnő, mennyire meg sem közelíti csapattársa, Max Verstappen produkcióját az idén gyengén muzsikáló Pierre Gasly. Hazai pályán sem tud bizonyítani, ezúttal a beállítást szúrták el.

részletek

Hamilton: Nem tudjuk azt, amit a Ferrari-motor

A Scuderia alaposan félretervezte idei versenyautóját, az eddigi hét versenyből egyet sem tudott megnyerni, igaz, Kanadában ez kis híján sikerült. Az egyenesben elért sebességük azonban hatalmas.

részletek

Verstappen véletlenül rossz motormódban ment

Mérnökei ugyan figyelmeztették a bokszkiállás előtt, hogy állítsa át erőforrásának nyomatékát, ő azonban elfelejtette ezt a kulcspillanatban, könnyen lehet, hogy ezen múlott idei első győzelme.

részletek

Bátor lépés Ricciardónál a Renault-tól

Végre egy kis sikernek örvendhettek a francia gyári istállónál, az időmérőre ugyanis nagyot ugrott előre Daniel Ricciardo és remek rajthelyet szerzett. Ezt egy bátor lépésnek köszönhetik.

részletek

Raikkönen: Ennél gyorsabbak is lehetünk

Nem szerepel rosszul az Alfa Romeóval Kimi Raikkönen, a finn azonban egyelőre elégedetlen. Úgy véli, még egyszer sem sikerült mindent kihozniuk az autóból, ennél több is van az Alfában.

részletek

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

Vettel továbbra is bízik új Ferrarijában

A tesztelésen brillírozott, a nyitóhétvégén azonban csalódást okozott az SF90, a Mercedes és a Red Bull is gyorsabbnak bizonyult a vörösöknél. Vettel szerint azonban biztosan visszavágnak.

részletek

Vettel: Egyértelmű, most is győzhetünk

Egyszerre csalódott és elégedett Sebastian Vettel, aki az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén csúnyán kikapott a két Mercedestől. Nem esett azonban kétségbe a német, bár a hátrány meglepő.

részletek

Russell: Nem olyan rossz a Williams

Ahogyan az várható volt, Russell és Kubica messze lemaradva a mezőnytől, a sereghajtó pozícióban kullognak. A brit újonc szerint azonban jobb a helyzet, mint amit a köridők mutatnak.

részletek

A Honda már a motor finomhangolásán dolgozik

Egyelőre sem a Red Bullnak, sem a Toro Rossónak nem lehet panasza a japán erőforrásra, amely megbízható működéssel és 224 körrel jelentkezett a második tesztnapon. Már a motor optimalizálása zajlik.

részletek

A Honda-mérnök majdnem elsírta magát

Pierre Gasly számára lenyűgöző, hogy a japán gyártó milyen mértékben veszi komolyan, hogy az erőforrás minél tökéletesebb legyen. Nehezen viselik, ha a motor a gyenge láncszem az autóban.

részletek

Még tizedmásodpercek vannak a Hondában

Komoly fejlesztésen esett át a japán erőforrás, az idei harmadik variáns nagyon ígéretesen muzsikál. Pierre Gasly azonban felfedte, ennél még sokkal többet ki tudnak aknázni a motorból.

részletek
Olvastad már?