Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Alfa Romeo

Bottas elégedett volt a tempóval

Nagyszerű napot zárt szombaton Valtteri Bottas, aki a hatodik helyről várhatja a folytatást Mexikóban. A finn pilóta természetesen elégedetten nyilatkozott az időmérőt követően.

részletek

Bottas magát hibáztatja a kiesésért

Egy megpördülés után a sóderágyban ragadt, így elég korán véget ért Valtteri Bottas számára az USA Nagydíj. Ugyan a csapat részéről megvédték őt, a finn pilóta magára vállalat a felelősséget.

részletek

Zhou aggódik a Kínai Nagydíj miatt

Bár a Kínai Nagydíj bekerült a Formula-1 2023-as versenynaptárába, Guanyu Zhou aggodalmát fejezte ki hazai futama miatt. Az Alfa Romeo pilótája reméli, minden a tervek szerint alakulhat majd.

részletek

Bottas örül Zhou maradásának

A finn mellett továbbra is az idén bemutatkozó pilóta fog versenyezni jövőre. A tízszeres futamgyőztes szerint a kínai helyet érdemel a Formula-1 2023-as mezőnyében.

részletek

Bottas szerint a Ferrari és a Mercedes motorja hasonlóan erős

Idén pályafutása során először indulhatott a Ferrari erőforrásával hajtott autóval Valtteri Bottas. A finn pilóta a vezethetőséget tekintve jobbnak véli az olaszok fejlesztését a Mercedesénél.

részletek

Bottas szerint működnek az új szabályok

A finn pilóta szerint a 2022-re érkezett módosítások beváltották a hozzájuk fűzött ígéreteket, sokkal jobb a versenyzés, mint korábban. Mindemellett azért az időmérőket nehezebbnek érzi.

részletek

Zhou: Hamilton mellettem állt

A kínai versenyző elmondta, hogy bemutatkozó szezonja során több alkalommal is támogatást kapott a hétszeres világbajnoktól, akihez hasonlóan ugyanúgy rasszista megjegyzéseket kapott.

részletek

Bottas támogatja Zhou maradását

A tízszeres futamgyőztes pilóta szerint nincs szükség arra, hogy az Alfa Romeo változtasson a pilótafelálláson, mert jó csapattársnak tartja jelenlegi márkatársát.

részletek

Bottas szerint túl lassan fejlesztettek

A gyártási sebesség és a fejlesztések üteme volt a két legfőbb probléma idén Valtteri Bottas szerint. A finn pilóta úgy gondolja ezek miatt esett vissza az Alfa Romeo teljesítménye.

részletek

Zhou nem aggódik a jövője miatt

Bár egyelőre még nem rendelkezik szerződéssel a következő évre, Guanyu Zhou továbbra magabiztosan készül a folytatásra. A kínai pilóta úgy érzi, megfelelő teljesítménnyel nincs oka aggodalomra.

részletek

Bottas: A többiek kicsit többet fejlődtek

Az Alfa Romeo finn pilótája abban reménykedik, hogy csak egyszeri hullámvölgy volt a Franciaországban látott visszaesés. Valtteri Bottas sokat vár az új fejlesztésektől.

részletek

Az Alfa Romeo felejthető hétvégén van túl

Az Alfa Romeo pont nélkül hagyta el a Paul Ricard versenypályát, Valtteri Bottas csak a tizennegyedik helyen végzett, míg Guanyu Zhou versenyét technikai probléma szakította félbe.

részletek