Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Alfa Romeo

Piastri: Gyakorlatilag esélytelen vagyok

Bár hivatalosan még semmi sem dőlt el, egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem jut üléshez az F2 jelenlegi éllovasa. Oscar Piastri nem túl optimista a jövőjét illetően.

részletek

Hamarosan bejelentést tehet az Alfa Romeo

Továbbra sem tudni, hogy kit szerződtet Valtteri Bottas mellé az Alfa Romeo, azonban már nem kell sokat várni a döntésükre. A csapatfőnök szerint néhány hét múlva bejelentést tehetnek.

részletek

Nyck de Vries jövője még mindig bizonytalan

Bár az idei évben megszerezte a Formula-E világbajnoki címét, Nyck de Vries továbbra sem tudja hol vezet majd 2022-ben. A holland versenyző egyelőre a jelenre koncentrál és mérlegeli a lehetőségeit.

részletek

Még mindig van esélye Giovinazzinak

Továbbra sem döntött arról az Alfa Romeo, hogy ki lesz Valtteri Bottas csapattársa jövőre. Erre jelenlegi pilótájuk, Antonio Giovinazzi is esélyes, a csapatfőnök pedig el is mondta, hogy miért.

részletek

Kubica reálisan látja a jövőjét

Két versenyt is teljesíthetett idén az Alfa Romeo tartalékosa, miután Kimi Raikkönen nem állhatott rajthoz Zandvoortban és Monzában. Robert Kubica ettől függetlenül nem reménykedik a folytatásban.

részletek

Kubica: Meglepődtem a sok lengyel zászlón

Kimi Raikkönen helyetteseként szerepelt az Olasz Nagydíjon Robert Kubica, a lengyel pilóta pedig annak ellenére szép emlékeket gyűjtött Monzából, hogy nem volt egyszerű hétvégéje.

részletek

Hülkenberg nem lát esélyt a folytatásra

Bár a jövő évi felállásokat tekintve Nico Hülkenberg is esélyesnek tűnt valamelyik ülésre, a német pilóta megerősítette, hogy már nincs esélye arra, hogy 2022-ben állandó helyet találjon magának.

részletek

Továbbra is bizonytalan Giovinazzi jövője

Az Alfa Romeo csapatánál még mindig kiadó az egyik ülés 2022-re, jelentkező pedig lenne rá bőven. Az egyikük az istálló jelenlegi pilótája, Antonio Giovinazzi viszont még mindig nem tud biztosat.

részletek

Wolff csak dicsérni tudta Bottast

Valtteri Bottas új csapathoz szerződik 2022-től, ezzel pedig egy korszak lezárul a karrierjében. A Mercedes csapatfőnöke úgy véli, a finn pilóta megérdemelte volna, hogy a Mercedesnél maradjon.

részletek

Binotto: Schumacher maradjon a Haasnál

A Ferrari csapatfőnöke szeretné, ha Mick Schumacher maradna a jelenlegi helyén. Az olasz szakember elmondta, az amerikai istállóval már zajlanak erről a tárgyalások a háttérben.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

Nem tervezi az Alfa a Sauber felvásárlását

Jean-Philippe Imparato, az Alfa Romeo vezérigazgatója kimondta: az olasz márka nem készül a Sauber felvásárlására, ugyanakkor a pilótapáros kiválasztását is a versenyistálló vezetőjére, Fred Vasseurre bízzák.

részletek
Olvastad már?