Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Alfa Romeo

Bottas: A többiek kicsit többet fejlődtek

Az Alfa Romeo finn pilótája abban reménykedik, hogy csak egyszeri hullámvölgy volt a Franciaországban látott visszaesés. Valtteri Bottas sokat vár az új fejlesztésektől.

részletek

Az Alfa Romeo felejthető hétvégén van túl

Az Alfa Romeo pont nélkül hagyta el a Paul Ricard versenypályát, Valtteri Bottas csak a tizennegyedik helyen végzett, míg Guanyu Zhou versenyét technikai probléma szakította félbe.

részletek

Az Alfa Romeo tud az Audi szándékairól

A hírek szerint az Audi akár a jelenleg Alfa Romeo nevet viselő Sauber istállójával is együttműködhet a jövőben, ezzel a lehetőséggel viszont az olasz márkánál is számolnak.

részletek

Nem alakult terv szerint Zhou versenye

Egy nagy baleset után szeretett volna egy jó eredményt elérni Ausztriában Guanyu Zhou, ám a vasárnap nem sikerült jól a kínai pilóta számára. Az Alfa Romeo versenyzője maradt a rajtpozíciójában.

részletek

Bottas töretlenül hisz az Alfa Romeo győzelmében

Valtteri Bottas az Alfa Romeo csapatnál eltöltött első hat hónapja után kitartóan bízik abban, hogy megvan a lehetőségük egy futamgyőzelemre a későbbiek során.

részletek

Valtteri Bottas vezetésével indult a hétvége

Valtteri Bottas volt a leggyorsabb a Brit Nagydíj szakadó esőben kezdődő első szabadedzésén. Bár korábban nem jósoltak esőt erre az időpontra, végül nedves pályán köröztek a pilóták.

részletek

Az Alfa Romeo elégedett Zhou fejlődésével

Egyelőre elégedettek Guanyu Zhou munkájával az Alfa Romeónál. A csapatfőnök Frederik Vasseur szerint a kínai újonc kiválóan teljesít az idei szezonban, így pozitívan tekinthetnek a jövőbe.

részletek

Zhou: Otthon nagyon büszkék lesznek rám

Mindössze második alkalommal zárt pontszerző helyen az idén bemutatkozó Guanyu Zhou. Az Alfa Romeo kínai pilótája rengeteg kínai zászlót felfedezett a lelátókon, ami boldogsággal töltötte el, és úgy érzi, hazájában is büszkék lesznek erre az eredményre.

részletek

Zhou még nem gondol a következő évre

Egyelőre csak az idei szezonra, és az előtte álló feladatokra szeretne koncentrálni Guanyu Zhou. A kínai pilóta úgy érzi, van még hová fejlődnie, ezért felesleges az új szerződésén gondolkodnia.

részletek

Bottas boldognak érzi magát az Alfa Romeónál

Kiváló formában van Valtteri Bottas, aki úgy érzi jól döntött azzal, hogy az Alfa Romeo istállójához igazolt. A finn pilótát nagyon motiválja a csapatnál lévő légkör.

részletek

Zhou ijesztő pillanatokat élt át Monacóban

Megmagyarázta furcsa rádióüzenetét Guanyu Zhou. Az Alfa Romeo kínai pilótája egy nagy balesetet úszott meg Monacóban a Yuki Tsunoda elleni csatája közben egy hatalmas mentésnek köszönhetően.

részletek

Bottas különleges eredményre számít Monacóban

Akár a dobogót sem tartja elérhetetlennek Valtteri Bottas, ám ehhez szükségük lesz egy jó kvalifikációs eredményre a finn pilóta szerint, aki már nagyon várja a következő versenyhétvégét.

részletek