Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Alfa Romeo

Binotto: Schumacher maradjon a Haasnál

A Ferrari csapatfőnöke szeretné, ha Mick Schumacher maradna a jelenlegi helyén. Az olasz szakember elmondta, az amerikai istállóval már zajlanak erről a tárgyalások a háttérben.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

Nem tervezi az Alfa a Sauber felvásárlását

Jean-Philippe Imparato, az Alfa Romeo vezérigazgatója kimondta: az olasz márka nem készül a Sauber felvásárlására, ugyanakkor a pilótapáros kiválasztását is a versenyistálló vezetőjére, Fred Vasseurre bízzák.

részletek

Javult az Alfa Romeo, de miért nem látszik?

Nagyot lépett előre 2020-hoz képest az Alfa Romeo csapata, de a C41-es versenygép valós potenciálját még nem sikerült megvillantani – jelentette ki Fred Vasseur csapatfőnök egy interjúban, amelyet a különítmény sajtóirodája adott közre.

részletek

Schumacher nem akarja elsietni az F1-es debütálást

Az elmúlt napok eseményei ellenére Mick Schumacher nem akar elejébe menni az F1-es bemutatkozásnak, elmondása szerint csak akkor akar a királykategóriára gondolna, ha teljes értékű versenyzőnek érzi magát.

részletek

Giovinazzi: Szerencse, hogy Kimi a csapattársam

A fiatal olasz F1-es pilóta számára az a legfontosabb, hogy ő maga folyamatosan fejlődni tudjon, erre készült az elmúlt két évben a Ferrarinál - annak viszont örül, hogy Raikkönen a csapattársa.

részletek

Rengeteg új embert vett fel a Sauber

Nagy csodák az F1-ben nincsenek ezen a téren: több pénz, több ember, jobb eredmény, még több pénz, még több ember, nagyjából így lehet előrelépni. A Sauber is épül.

részletek

Raikkönen: Magamért versenyzem, nem másért

Sebastian Vettelnek mind a 6 hátralévő versenyt meg kellene nyernie ahhoz, hogy önerőből biztosan világbajnok lehessen, de Raikkönen nem foglalkozik ezzel, ő saját magáért versenyez.

részletek

Ericsson elégedett az elért eredménnyel

Marcus Ericsson 50 futamot követően szakította meg a rossz szériáját, miután a kilencedik pontszerző helyen intették le a Bahreini Nagydíjon. A svéd nemcsak maga, hanem csapata számára is fontos pontokat szerzett.

részletek

Tovább közeledik az Alfa Romeo és a Sauber

A Sauber vélhetően nem csak nevében és megjelenésében fogja viselni az Alfa Romeo márkát, hanem tovább bővítik kapcsolatukat, így akár egy technikai együttműködés is létrejöhet a két fél között.

részletek

A Sauber komoly kihívó lehet a középmezőnyben

Ericsson szerint a Ferrari 2018-as motorja megadhatja csapatának a kellő lendületet a jó eredményekhez, amikkel tavaly adósak maradtak. Egy-egy jó futamon pedig akár a Renault-kat is elkaphatják.

részletek

Marchionne: Vagy nagyon jó az új Ferrari, vagy nagyon rossz

A Ferrari elnöke, Sergio Marchionne állítása szerint, nem tudja eldönteni, hogy autójuk mennyire lesz versenyképes a 2018-as szezonban. Kijelentését pedig egy igen érdekes megfigyelésre alapozza.

részletek
Olvastad már?