DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Zhou nem aggódik a jövője miatt

Bár egyelőre még nem rendelkezik szerződéssel a következő évre, Guanyu Zhou továbbra magabiztosan készül a folytatásra. A kínai pilóta úgy érzi, megfelelő teljesítménnyel nincs oka aggodalomra.

A Formula-1 történetének első kínai pilótájaként mutatkozhatott be az Alfa Romeo színeiben idén tavasszal Guanyu Zhou. A fiatal tehetség eddig öt pontot gyűjtött a nyári szünetig, amivel jelentősen elmarad rutinos csapattársától Valtteri Bottastól, ám a csapatnál vélhetőleg továbbra is bíznak benne a hírek szerint.

Ahogyan arról már beszámoltunk, Zhou valószínűleg közel van az új kontraktusához, és maga a versenyző sem mondható túl idegesnek, ha erről van szó.

„Nem gondolnám, hogy aggódnom kellene a jövőm miatt, bár szerintem Spa környékén már ideje lesz, hogy beszéljünk erről” – idézte Zhou szavait a PlanetF1.



A 23 esztendős pilóta úgy érzi, apró lépésekben, de fejlődni tud, így nem lát okot arra, hogy ne kapjon ülést a következő szezonra.

„Eddig minden egész jól alakult, így nem aggódok túlzottan azért, hogy jövőre lesz-e ülésem vagy sem. Ha továbbra is úgy megyek, ahogy eddig, és futamról-futamra egyre jobb leszek, nem látom okát annak, hogy ne maradjak itt” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: