Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Zhou

Zhou aggódik a Kínai Nagydíj miatt

Bár a Kínai Nagydíj bekerült a Formula-1 2023-as versenynaptárába, Guanyu Zhou aggodalmát fejezte ki hazai futama miatt. Az Alfa Romeo pilótája reméli, minden a tervek szerint alakulhat majd.

részletek

Latifi frusztrált, mert nem hallgatták meg a felügyelők

Jobban elfogadta volna a szingapúri ütközése után a büntetését, ha a stewardok az ő álláspontját is kikérik. A Williams pilótája szerint Zhounak is számítania kellett volna rá, hogy nem látja őt.

részletek

„Latifinek többször kellene a tükröt néznie”

A Szingapúri Nagydíj első köreiben a falra szorított és emiatt kieső kínai szerint egyértelmű, hogy a Williams kanadaija hibázott – aki viszont saját bevallása szerint nem látta az Alfa Romeót.

részletek

Bottas örül Zhou maradásának

A finn mellett továbbra is az idén bemutatkozó pilóta fog versenyezni jövőre. A tízszeres futamgyőztes szerint a kínai helyet érdemel a Formula-1 2023-as mezőnyében.

részletek

Vasseur büszke Zhou teljesítménye láttán

Az Alfa Romeo kínai versenyzője szerint egy pillanatra sem volt kétséges a közös folytatás a svájci istállóval, miközben Vasseur elárulta, hogy nagyon elégedettek Zhou idei szereplésével.

részletek

Bejelentés: Elkelt az Alfa Romeo szabad ülése

Újabb helyet töltöttek be a 2023-as rajtrácson. Valtteri Bottas csapattársa – ahogy várható volt – a következő évben is Guanyu Zhou lesz, aki egy évvel hosszabbított a svájci alakulattal.

részletek

Zhou: Hamilton mellettem állt

A kínai versenyző elmondta, hogy bemutatkozó szezonja során több alkalommal is támogatást kapott a hétszeres világbajnoktól, akihez hasonlóan ugyanúgy rasszista megjegyzéseket kapott.

részletek

Zhou reménykedik a közös folytatásban

Egyelőre még nem kapta meg jövő évre szóló szerződését Guanyu Zhou, aki idén mutatkozott be az F1-ben, az Alfa Romeo csapatával. A kínai jó teljesítményt nyújt, de az Alfa nem akar kapkodni.

részletek

Zhou: Alonso volt a példaképem

Guanyu Zhou büszke arra, hogy élete első Formula-1-es szezonjában pont gyerekkori bálványával versenyezhet együtt a száguldó cirkuszban. A spanyolok kétszeres világbajnoka 2005 óta inspirálja őt.

részletek

Bottas támogatja Zhou maradását

A tízszeres futamgyőztes pilóta szerint nincs szükség arra, hogy az Alfa Romeo változtasson a pilótafelálláson, mert jó csapattársnak tartja jelenlegi márkatársát.

részletek

Az Alfa miatt nem látjuk Zhou potenciálját?

Kezd felnőni Valtteri Bottas mellé az újonc, de pont annyit esett vissza az autó teljesítménye a többiekhez képest, hogy ez nem elég a pontszerzéshez.

részletek

Veszélyesnek érezte De Vries vezetését az Alfa Romeo

Xevi Pujolar, az Alfa Romeo vezető pályamérnöke szerint meglepte Guanyu Zhout, ahogy a holland hirtelen fékezett a safety car mögött. A kínai pilóta nem mert bevetődést kockáztatni a beugró ellen.

részletek