DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Zhou

Pimasz stratégia: Így vette el az Alfa az Alpine pontját

Az Alfa Romeo már az F1-es szezonnyitón arra összpontosított, hogy kibabráljon egy ellenféllel: inkább ne kapjon senki pluszpontot a leggyorsabb körért, csak Gasly ne szerezze meg.

részletek

Apróságok döntenek majd Bottas szerint

Nagyon szorossá vált a középmezőny a finn pilóta szerint, aki úgy véli, kicsi dolgokon múlhat majd, kik kerülnek be a legjobb tíz közé szombaton. Ezzel csapattársa is egyetértett.

részletek

Podcast: Zhou’s second year in the front line

A quick pre-season interview Zhou Guanyu, the first Formula One racing driver from China, who is driving for Alfa Romeo F1 Team Stake.

részletek

Podcast – Exkluzív: Zhou második éve a frontvonalban

Második F1-es idényére hangol Zhou Guanyu: a Formula Podcast a nyitány közeledtével kifaggatta a tavaly kellemes meglepetést okozó kínait.

részletek

Bottas: Legalább 50 százalékkal jobb az idei Alfa Romeo

Nem győzte dicsérni a 2023-as autót a finn pilóta az F1-es tesztet követően: nincsen jelentős korlátozó tényező és a műszaki hiba is kevesebb lett.

részletek

Az Alfa az élen a második tesztnapon

Természetesen a teszten futott időkből nem érdemes komoly következtetéseket levonni, de Guanyu Zhou sokak figyelmét felkelthette mai teljesítményével.

részletek

Az Alfa Romeo versenyzőit lenyűgözte Seidl elszántsága

Valtteri Bottas és Guanyu Zhou szerint Frederic Vasseur távozása ellenére is szép jövő előtt áll a svájci alakulat az F1-ben Andreas Seidl irányításával.

részletek

Bottas Zhouról: „A fő erőssége, hogy nem hibázott”

Csapattársa és csapatfőnöke is meg volt elégedve Guanyu Zhou tavaly végzett munkájával, akinek a sok balszerencse ellenére sikeresnek könyvelhető el bemutatkozó éve.

részletek

Russell: Emberi reakció volt, hogy odarohantam

A Mercedes F1-es pilótája újfent felidézte Zhou silverstone-i balesetét, amelynél az autójából kiszállva szaladt segítséget nyújtani a kínainak.

részletek

Zhou fejtetőn, Schumacher tör-zúz – az év F1-es balesete

Szerencsére idén nem bővelkedtünk óriási bukásokban, éppen ezért az eddigi legnagyobb egyetértés alakult ki közöttünk nagy F1-es évértékelő sorozatunkban.

részletek

Magnussen pole-jától De Vries beugrásáig – az év F1-es meglepetése

Nagy F1-es évértékelő sorozatunk harmadik részében azt vettük sorra, mely pilóták és/vagy csapatok teljesítménye okozta a legnagyobb meglepetést 2022-ben.

részletek

Ralf Schumacher: A Williams befektetői elégedetlenek, Bottasnak mennie kell

A német az F1-es csapatfőnök-keringőre reagálva elárulta, szerinte a Williams tulajdonosai elégedetlenek, Valtteri Bottasnak pedig nincs helye Hinwilben.

részletek