DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Zhou

Zhou reménykedik a közös folytatásban

Egyelőre még nem kapta meg jövő évre szóló szerződését Guanyu Zhou, aki idén mutatkozott be az F1-ben, az Alfa Romeo csapatával. A kínai jó teljesítményt nyújt, de az Alfa nem akar kapkodni.

részletek

Zhou: Alonso volt a példaképem

Guanyu Zhou büszke arra, hogy élete első Formula-1-es szezonjában pont gyerekkori bálványával versenyezhet együtt a száguldó cirkuszban. A spanyolok kétszeres világbajnoka 2005 óta inspirálja őt.

részletek

Bottas támogatja Zhou maradását

A tízszeres futamgyőztes pilóta szerint nincs szükség arra, hogy az Alfa Romeo változtasson a pilótafelálláson, mert jó csapattársnak tartja jelenlegi márkatársát.

részletek

Az Alfa miatt nem látjuk Zhou potenciálját?

Kezd felnőni Valtteri Bottas mellé az újonc, de pont annyit esett vissza az autó teljesítménye a többiekhez képest, hogy ez nem elég a pontszerzéshez.

részletek

Veszélyesnek érezte De Vries vezetését az Alfa Romeo

Xevi Pujolar, az Alfa Romeo vezető pályamérnöke szerint meglepte Guanyu Zhout, ahogy a holland hirtelen fékezett a safety car mögött. A kínai pilóta nem mert bevetődést kockáztatni a beugró ellen.

részletek

Közel a döntés Zhou jövőjével kapcsolatban

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elismerte, hogy nincs okuk sietni a kínai versenyző jövőjét illető kérdésekben, azonban szeptember végére várhatóan döntés születik majd az ügyben.

részletek

Alfa Romeo: Zhou a szezon meglepetése

Még ők sem számítottak ilyen erős teljesítményre az újonctól – ismerte el a csapat technikai igazgatója, aki bízik benne, hogy az idény második felében harcra kelhetnek az Alpine-nal és a McLarennel.

részletek

Zhou nem aggódik a jövője miatt

Bár egyelőre még nem rendelkezik szerződéssel a következő évre, Guanyu Zhou továbbra magabiztosan készül a folytatásra. A kínai pilóta úgy érzi, megfelelő teljesítménnyel nincs oka aggodalomra.

részletek

Zhou: Minden lehetséges dolgon keresztülmentem

Az idei szezon egyetlen újonca, Guanyu Zhou mérleget vont első F1-es félévéről: szerinte a megbízhatósági problémák nélkül még több pontot tudott volna szerezni, de így sem elégedetlen.

részletek

Hallottuk: Zhou közel az új Alfa-szerződéshez?

Elégedett a pilótáival Fred Vasseur, az Alfa Romeo főnöke, így vélhetően Guanyu Zhou is marad a csapatnál. A Formula.hu információi szerint döntés szeptember elején várható.

részletek

Az Alfa Romeo felejthető hétvégén van túl

Az Alfa Romeo pont nélkül hagyta el a Paul Ricard versenypályát, Valtteri Bottas csak a tizennegyedik helyen végzett, míg Guanyu Zhou versenyét technikai probléma szakította félbe.

részletek

Nem tolonganak a kínai szponzorok az Alfánál

A csapatot azzal vádolták, hogy a kínai pénz miatt választották Guanyu Zhout. Fél év elteltével azonban csak két cég támogatja az istállót az ázsiai országból.

részletek