DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 27. hétfő

Zhou

Alfa Romeo: Zhou a szezon meglepetése

Még ők sem számítottak ilyen erős teljesítményre az újonctól – ismerte el a csapat technikai igazgatója, aki bízik benne, hogy az idény második felében harcra kelhetnek az Alpine-nal és a McLarennel.

részletek

Zhou nem aggódik a jövője miatt

Bár egyelőre még nem rendelkezik szerződéssel a következő évre, Guanyu Zhou továbbra magabiztosan készül a folytatásra. A kínai pilóta úgy érzi, megfelelő teljesítménnyel nincs oka aggodalomra.

részletek

Zhou: Minden lehetséges dolgon keresztülmentem

Az idei szezon egyetlen újonca, Guanyu Zhou mérleget vont első F1-es félévéről: szerinte a megbízhatósági problémák nélkül még több pontot tudott volna szerezni, de így sem elégedetlen.

részletek

Hallottuk: Zhou közel az új Alfa-szerződéshez?

Elégedett a pilótáival Fred Vasseur, az Alfa Romeo főnöke, így vélhetően Guanyu Zhou is marad a csapatnál. A Formula.hu információi szerint döntés szeptember elején várható.

részletek

Az Alfa Romeo felejthető hétvégén van túl

Az Alfa Romeo pont nélkül hagyta el a Paul Ricard versenypályát, Valtteri Bottas csak a tizennegyedik helyen végzett, míg Guanyu Zhou versenyét technikai probléma szakította félbe.

részletek

Nem tolonganak a kínai szponzorok az Alfánál

A csapatot azzal vádolták, hogy a kínai pénz miatt választották Guanyu Zhout. Fél év elteltével azonban csak két cég támogatja az istállót az ázsiai országból.

részletek

Nem alakult terv szerint Zhou versenye

Egy nagy baleset után szeretett volna egy jó eredményt elérni Ausztriában Guanyu Zhou, ám a vasárnap nem sikerült jól a kínai pilóta számára. Az Alfa Romeo versenyzője maradt a rajtpozíciójában.

részletek

Zhou a balesetről: „Nem tudom, hogyan éltem túl”

A csütörtöki sajtótájékoztatók egyik főszereplője a silverstone-i horrorbalesetet megúszó Guanyu Zhou volt. Spielbergben elmondta, mit tett a sérülés elkerülése érdekében, hogyan jutott ki a roncsból. Mentálisan jól viselte a történteket.

részletek

Sainz direkt nem nézte vissza Zhou balesetét

Csak a verseny leintése után látta az F1-es Brit Nagydíj rajtjánál történt incidenst, de még akkor is sokkolta a Ferrari futamgyőztesét – ahogy a második helyezett Sergio Perezt is.

részletek

Zhounak semmi baja, ott lesz Ausztriában

Nemcsak nézőként. A kínai versenyzőért aggódhattunk a Brit Nagydíj rajtbalesetét követően, de az Alfa Romeo pilótájának kutya baja, versenyezni fog a Red Bull Ringen. Jó hírek.

részletek

Hogyan törhetett le a bukócső Zhou autójáról?

Az FIA minden jelentős baleset után hivatalos vizsgálatot indít, hogy a jövőben még biztonságosabbá váljon az autósport. A silverstone-i incidens utáni analízis középpontjában valószínűleg a bukókeret lesz.

részletek

Sainz: Két életet menthetett vasárnap a halo

Nem győzte dicsérni az F1 biztonsági vívmányait a Brit Nagydíjat követően a Ferrari futamgyőztese, aki örül, hogy olyan korszakban versenyezhet, amikor viszonylag biztonságosan versenyezhetnek.

részletek