DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

„Őszintén szólva le se sz*rom!” – Zhou az F1-es pletykákról

Guanyu Zhou szerint őrületesek azok a pletykák, amelyeket bizonyos körök terjesztenek, de már nem foglalkozik velük: sőt, néha jól szórakozik rajtuk.

Harmadik F1-es szezonjára készülhet a Saubernél Guanyu Zhou, a sportág első kínai pilótája – aki eddig mindig a következő évre írhatott alá szerződést, most sem tart 2024 végénél tovább a kontraktusa.

A sorsával kapcsolatos őrült pletykákat időbe telt megszoknia, most viszont néha már csak nevetni tud a megjelenő „híreken.”

„Az emberek azt mondták, hogy Sergio Perez visszavonul Mexikóban, meg azt is, hogy Fernando Alonsóval cserél helyet. Ez őrület” – mondta Zhou az Autosportnak adott interjújában.

2023 Hungarian Grand Prix - Saturday-4_resize



„Igazából jobban értem már a médiát, főleg ha más pilótákról, vagy az ő országukban lévő médiumokról van szó, ők terjesztik a pletykákat. De belülről tudjuk, hogy mi történik, így könnyeű megérteni őket” – tette hozzá.

Ami a vele kapcsolatos kérdéseket illeti:

„Őszintén szólva le se sz*rom! Ugyanaz a sok őrültség, amit akkor kaptam, amikor aláírtam az első szerződésemet. Úgy voltam vele, hogy elengedem, a pályán akarok bizonyítani, hogy tiszteljenek azért, amiért itt vagyok. Igazából néha elég szórakoztató is látni bizonyos pletykákat, mert tudod, hogy honnan erednek. Például aláírtad már a szerződésedet, de még mindig jönnek a pletykák arról, hogy mások viszik el az ülésedet…”

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: