Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 26. csütörtök

Sauber

Júliusban döntenek az Alfa Romeo jövőjéről

Az eredmények mellett a gazdasági szempontokat is figyelembe veszik az Alfa Romeo további F1-es szerepvállalásával kapcsolatban. A márka jövőjéről nyáron tesznek majd bejelentést.

részletek

F1-Archív: 100 évre megvették az F1-et

Közel a Sauber–Honda egyezség, a Mercedes gőzerővel készül 2014-re, elhagyhatta a kórházat Kubica, Button első pole-pozícióját szerezte: ilyen F1-es híreket olvastunk április 24-én.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Új főnök a Sauber igazgatói székében

Az Alfa Romeo istállót működtető cégcsoport új ügyvezető igazgatót nevezett ki Alessandro Aluni Bravi személyében. Csapatok vezetésében vett részt és versenyzőket menedzselt a múltban.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarit vagy Toyotát választja Raikkönen?

Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Raikkönen F1-es szerződést kap

Raikkönen megérkezik a Formula-1-be, Frank Williams hosszú időre elkötelezi magát a királykategória mellett, Ecclestone pedig kritizálja Schumachert a visszatérése miatt. Ezek voltak december 7-e történései az elmúlt két évtizedben.

részletek

F1-Archív: Massa nem fél Raikkönentől

Gyári csapatként tér vissza a Renault, megmenekült a Sauber, Pantano méltatlankodik, amiért nem kap F1-es ülést, az ügyészség kémkedéssel vádolja a Toyotát, Nico Rosberg mindössze 17 évesen Williamst tesztel. Ilyen F1-es híreket olvastunk december 3-án.

részletek

Ezért távozott a Sauber elnöke

Az F1-es Alfa Romeónál némi átszerveződés zajlik mostanában, a csapat „fenntartójának”, a Saubernek az elnöke például elköszönt a vállalattól, most pedig elárulta, mi motiválta.

részletek

Nem a pénz miatt nem lesz Andrettié az Alfa

Nagyon közel volt az F1 ahhoz, hogy újabb amerikai tulajdonú csapata legyen, az Alfa Romeo azonban végül nem kerül Andretti kezébe. Az üzletember tisztázta, miért döntött így.

részletek

Sajtó: Meghiúsult az Alfa Romeo-Sauber eladása

Az elmúlt hetek szenzációs híre volt, hogy az Andretti család megvásárolhatja a Sauber istállót. Most viszont a tárgyalások befejeződtek, a jelenlegi tulajdonosok túl nagy árat kértek az istállóért.

részletek