DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Sauber

„Van egy elérhető toppilóta: Sainz” – Sauber

Egyértelmű utalást tett arra Alessandro Alunni Bravi, hogy a spanyol a fő kiszemeltjük az Audi-éra kezdetére – de persze vannak más opciók is, beleértve a mostani párosukat.

részletek

„Német versenyzőt akart az Audi” – Bottas

Az időzítés meglepte a finnt, de szerinte van értelme Hülkenberg leigazolásának. Saját jövője kapcsán elárulta: több F1-es csapattal is egyeztet.

részletek

Váratlanul érte Zhout a Hülkenberg-bejelentés

Egy hely elkelt annál a csapatnál, ahol a kínai jelenleg versenyez, ennek ellenére állítja: lesznek lehetőségei, hogy az F1-ben maradjon. Az Alpine-t is említette.

részletek

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

Sainz: Ugrás az ismeretlenbe

A legkézenfekvőbb lehetőség az Audi, de más F1-es csapatok kapui is megnyílhatnak Carlos Sainz számára – a spanyol a döntés nehézségeiről beszélt.

részletek

F1-Archív: 100 évre megvették az F1-et

Közel a Sauber–Honda egyezség, a Mercedes gőzerővel készül 2014-re, elhagyhatta a kórházat Kubica, Button első pole-pozícióját szerezte: ilyen F1-es híreket olvastunk április 24-én.

részletek

Bizakodó Stake-pilóták: Bottas a rajtnál elkapná Hülkenberget, Zhou gyors felzárkózást remél

Valtteri Bottast egyedül a Haas csúcssebessége aggasztja a Kínai Nagydíj előtt – Guanyu Zhou pedig elárulta korai kvalifikációs távozásának okát és azt is, milyen futamra számít.

részletek

„Az időjárástól függetlenül is ilyen elöl végeztünk volna” – Bottas

Valtteri Bottas szerint nem csupán az időjárás volt az oka a Kick Sauber remeklésének a kínai sprintidőmérőn.

részletek

A Q3-ra is volt remény – miért javult a Stake?

Sokan szimpatizáltak a Japán Nagydíj időmérőjének váratlan mellékszereplőjével, Valtteri Bottasszal. A svájci F1-es csapat folyamatosan fejleszt, Suzukában a padló módosult.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Hivatalos: a teljes Sauber az Audié

A német gyártó a teljes F1-es istállót felvásárolja: felgyorsulnak a folyamatok az Audi projektjével kapcsolatban.

részletek

Háttér: Mit árul el az Audi legújabb F1-es lépése?

Felpörgeti F1-es programját az Audi, amely a kiszivárgott hírek szerint máris száz százalékosra növelte tulajdonrészét a Sauberben. Miért érdekes ez?

részletek