Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Sauber

F1-Archív: Massa nem fél Raikkönentől

Gyári csapatként tér vissza a Renault, megmenekült a Sauber, Pantano méltatlankodik, amiért nem kap F1-es ülést, az ügyészség kémkedéssel vádolja a Toyotát, Nico Rosberg mindössze 17 évesen Williamst tesztel. Ilyen F1-es híreket olvastunk december 3-án.

részletek

Ezért távozott a Sauber elnöke

Az F1-es Alfa Romeónál némi átszerveződés zajlik mostanában, a csapat „fenntartójának”, a Saubernek az elnöke például elköszönt a vállalattól, most pedig elárulta, mi motiválta.

részletek

Nem a pénz miatt nem lesz Andrettié az Alfa

Nagyon közel volt az F1 ahhoz, hogy újabb amerikai tulajdonú csapata legyen, az Alfa Romeo azonban végül nem kerül Andretti kezébe. Az üzletember tisztázta, miért döntött így.

részletek

Sajtó: Meghiúsult az Alfa Romeo-Sauber eladása

Az elmúlt hetek szenzációs híre volt, hogy az Andretti család megvásárolhatja a Sauber istállót. Most viszont a tárgyalások befejeződtek, a jelenlegi tulajdonosok túl nagy árat kértek az istállóért.

részletek

F1-Archív: Álhír volt Hamilton váltóhibája

Egy Kimi Raikkönen nevű finn lehet a Sauber pilótája, Montoya győzelemmel búcsúzott a Williamstől, Chandhok csalódott, Webber nem áll félre, Massának pedig kételyei vannak Kubicával kapcsolatban. Ezek voltak október 25. hírei az F1 világában.

részletek

Stroll: Andretti érkezése nagyszerű lenne

Úgy tűnik, a modern kori Formula-1-ben a kisebb csapatok felvásárlása a leggyakoribb belépő. Az Aston Martin főnöke a Force Indiát kebelezte be néhány éve, most a Sauberre is ez várhat Andrettitől.

részletek

Mi lesz veled, Alfa? Andrettit a Sauber központjában látták

Michael Andretti még a nyáron nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretne magáénak tudni egy Formula-1-es csapatot a közeljövőben. Úgy tűnik, már talált is magának egyet.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Raikkönen: Nem álltam készen az F1-re

A finn Jégember az első F1-es bevetéséről mesélt - három kört tudott megtenni a szokatlanul nagy erőhatások miatt, de nem árulta el a csapatának, hogy nem volt elég erős ehhez az autóhoz...

részletek

Nem tervezi az Alfa a Sauber felvásárlását

Jean-Philippe Imparato, az Alfa Romeo vezérigazgatója kimondta: az olasz márka nem készül a Sauber felvásárlására, ugyanakkor a pilótapáros kiválasztását is a versenyistálló vezetőjére, Fred Vasseurre bízzák.

részletek

Évekig együtt marad az Alfa Romeo és a Sauber

Együtt marad a Sauber és az Alfa Romeo az F1-ben, az együttműködést „több évre” meghosszabbították – jelentette be az olasz márka és a svájci versenyistálló szerdán, hivatalos közleményben.

részletek

Javult az Alfa Romeo, de miért nem látszik?

Nagyot lépett előre 2020-hoz képest az Alfa Romeo csapata, de a C41-es versenygép valós potenciálját még nem sikerült megvillantani – jelentette ki Fred Vasseur csapatfőnök egy interjúban, amelyet a különítmény sajtóirodája adott közre.

részletek
Olvastad már?