DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Sauber

Alfa Romeo: Seidl csupán néhány futamon lesz jelen 2023-ban

Az Alfa Romeo újdonsült vezére elárulta: 2023-ban kevesebbet láthatjuk őt az F1-es versenyhétvégéken, többnyire ugyanis Hinwilben dolgozik majd.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Made in Germany: Az Audi az élmezőnybe vágyik

Rövid idő alatt szeretne a legmagasabb szintre jutni az Audi 2026-ban érkező F1-es csapata, mely számára a megbízhatóság jelent abszolút prioritást.

részletek

Törvényt sértett bemutatójával az Alfa Romeo?

Az F1-es csapat új főszponzorának logója felkerült a C43-ra – csakhogy a szóban forgó, szerencsejátékban utazó céget tilos reklámozni Svájcban, ahol az eseményt tartották.

részletek

Miért nincs F1-es csapatfőnöke az Alfa Romeónak?

Nem csapatvezetőként, hanem csapatképviselőként jelentették be nemrég Alessandro Alunni Bravit: a szakember tisztázta, miért a szokatlan titulus.

részletek

Itt az utolsó Alfa Romeo, a C43!

Az Alfa Romeo F1 Team Stake bemutatta legújabb versenygépét, a C43-at! Az eseményt megosztva rendezték Zürichben és a csapat bázisán, Hinwilben.

részletek

Bottas: Az új Alfa Romeo gyors lesz

Az Alfa Romeóval második szezonjára készülő Valtteri Bottas már tesztelte a szimulátorban a 2023-as versenygépet. Előrelépést vár a csapattól.

részletek

Így reagált az Audi Vasseur távozására

A Ferrari ajánlatát nem lehet visszautasítani – ezt üzente a német gyártó Frederic Vasseurnek, aki eleinte mindenki elől titkolta, hogy ajánlatot kapott John Elkanntól.

részletek

Az Alfa Romeo versenyzőit lenyűgözte Seidl elszántsága

Valtteri Bottas és Guanyu Zhou szerint Frederic Vasseur távozása ellenére is szép jövő előtt áll a svájci alakulat az F1-ben Andreas Seidl irányításával.

részletek

Névadó szponzort jelentett be az Alfa Romeo

Új főtámogató száll be a Sauber F1-es csapatához, a tervek szerint több évre kötelezte el magát az istálló mellett. A fő profil a sportfogadás.

részletek

Alessandro Alunni Bravi lesz az Alfa Romeo új csapatfőnöke

Hivatalosan is bejelentették, hogy a Sauber Group ügyvezető igazgatója kapja meg a csapatvezetői pozíciót. A szakember Andreas Seidl mellett dolgozik majd, akit nemrégiben szerződtettek a vezérigazgatói posztra.

részletek

Bottas: Az Audi az élmezőnybe viheti a Saubert

Ugyan erősen kérdéses, hogy Valtteri Bottas még tagja lesz-e a Sauber csapatának az Audi megérkezésekor, de a finn úgy gondolja, hogy az arculatváltás az élmezőnybe repítheti a csapatot.

részletek