Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Sauber

Hivatalos: Az Audi jön az F1-be

Megtörtént a várva várt bejelentés, a német gyártó beszáll a száguldó cirkuszba 2026-tól, méghozzá motorgyártóként. A Sauberről egyelőre nem ejtettek szót, az év végéig jelentik be a partneristállót.

részletek

Sajtó: Megállapodhatott az Audi és a Sauber

Értesülések szerint a Volkswagen F1-be igyekvő két márkája közül a négykarikások tehetnek előbb bejelentést, akár már a Belga Nagydíjon. A projekt részletei is körvonalazódni látszanak.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Megvan az Audi választottja az F1-ben?

Úgy hírlik, hogy egy újabb puzzle-darab került a helyére az Audi régóta pletykált F1-es szerepvállalásával kapcsolatban – tudta meg a Formula.hu.

részletek

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

Júliusban döntenek az Alfa Romeo jövőjéről

Az eredmények mellett a gazdasági szempontokat is figyelembe veszik az Alfa Romeo további F1-es szerepvállalásával kapcsolatban. A márka jövőjéről nyáron tesznek majd bejelentést.

részletek

F1-Archív: 100 évre megvették az F1-et

Közel a Sauber–Honda egyezség, a Mercedes gőzerővel készül 2014-re, elhagyhatta a kórházat Kubica, Button első pole-pozícióját szerezte: ilyen F1-es híreket olvastunk április 24-én.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Új főnök a Sauber igazgatói székében

Az Alfa Romeo istállót működtető cégcsoport új ügyvezető igazgatót nevezett ki Alessandro Aluni Bravi személyében. Csapatok vezetésében vett részt és versenyzőket menedzselt a múltban.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

F1-Archív: Elvakult Ferrari-rajongó szabotázst ajánlott

Davidson kifogásolta, hogy Wilson fizetett a Minardi-ülésért, Abramovics nem veszi meg a Jordant, a Ferrari nem bojkottál, a bíróság érvénytelenítette Briatore örökös eltiltását: ilyen F1-es híreket olvashattunk január 6-án.

részletek

F1-Archív: A Ferrarit vagy Toyotát választja Raikkönen?

Két csapat bejelentkezett a McLaren finnjéért, a Sauber cunami miatt törölte autóbemutatóját, Schumacher menedzsere figyelmeztet a téves hírekre, Palmer szerint nem árt meg másfél év kihagyás: ezek voltak az F1-es hírek január 4-én 2000 óta.

részletek