Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Sauber

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

Giovinazzi: A 2017-es hibám már a múlté

Tavalyelőtt beugróként már versenyzett Sanghajban az Alfa Romeo fiatal olasz pilótája, de nem őriz éppen szép emlékeket arról a hétvégéről. Úgy véli azonban, hogy most teljesen más a helyzet.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Raikkönen: Minden kisebb, mint a Ferrarinál

Kimi Raikkönen visszatért egykori csapatához, és a tesztek után már van összehasonlítási alapja a Ferrarihoz képest. A finn nem tudja, mire lesz elég az autó, de bizakodik.

részletek

Giovinazzi: Nekem most jött el a karácsony!

Ötödik lett a második kollektív tesztnapon az Alfa Romeo olasz versenyzője. Ezzel, valamint a 101 megtett körrel elégedett, viszont egyszer majdnem bajba került Gasly mögött.

részletek

Nem mindenki örül a Saubernél az Alfának

A Formula.hu a csapat alkalmazottjától megtudta, belső körben nem sokan boldogok, hogy a Sauber név eltűnik az F1-ből, és ezentúl Alfa Romeóként hivatkoznak az istállóra.

részletek

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Érdekességek a búcsúzó Sauberről

Eltűnik a Sauber név a Formula-1-ből, 1993 óta pedig az egyik legszerethetőbb istálló volt a Formula-1-ben. Szerencsére nem szűnik meg a csapat, csak átalakul Alfa Romeo Racinggé.

részletek

Képzavar: A Fiat megveheti az Alfa Romeót

Még szinte át sem nevezték a Sauber csapatát Alfa Romeo Racinggé, máris napvilágot láttak olyan információk, miszerint a Fiat konszern teljes egészében felvásárolhatja a hinwili csapatot.

részletek

Egy szuperlicenszpontja sincs az F1-hez legközelebb álló pilótanőnek

Susie Wolff szurkol, hogy Tatiana Calderonnak sikerüljön, ami neki nem. Ugyanakkor létezik egy leküzdendő „akadály”, ahogyan ő nevezi: a szerepléshez szükséges 40 szuperlicenszpont.

részletek

Alfa: Raikkönen kisebb csapattal is képes nyerni

Hiába keressük a Saubert a Formula-1 mezőnyében, az Alfa Romeo teljes egészében átvette az irányítást. Komoly fejlődési folyamat közepén járnak, Kimi Raikkönen érkezésével pedig vezérük is lett.

részletek

Jöhet a nagy ugrás az Alfa Romeónak?

A hét egyik nagy híre volt, hogy a Sauber név teljesen eltűnik a Formula-1-ből, az istálló Alfa Romeo-Racing néven indul idén, a Ferrari még erősebb támogatásával. Négy Ferrari a mezőnyben?

részletek
Olvastad már?