Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

Sauber

Schumacher aláírt szerződéssel rendelkezett a Saubernél

Teljesen máshogy alakulhatott volna Michael Schumacher pályafutása, a fiatal németnek ugyanis érvényes, aláírt kontraktusa volt a Sauber istállóval, ám végül a papírok a széfben maradtak.

részletek

Már nem Peter Sauber vezényelte csapata és az Alfa frigyét

Amikor az Alfa Romeo a Sauberen át vissza szeretett volna térni az F1-be, a veterán csapattulajdonos, Peter Sauber áldását adta a döntésre és támogatta, ezen kívül viszont maradt a háttérben, és csak a háttérből figyelte Fred Vasseurt.

részletek

Sajtó: Az Alfa Romeo máris távozhat az F1-ből

Sajtóértesülések szerint az Alfa Romeo kihátrálhat a Sauber mögül 2020 után, akiknek így egy új partnert kell találniuk, ha továbbra is jelen szeretnének lenni a Formula-1-ben. A Honda lehet a befutó.

részletek

Perez: Sosem volt dobogóra képes autóm

A Racing Point mexikói versenyzője úgy érzi, sohasem volt alatta olyan technika, amelyet talán megérdemelt volna. Még csak dobogóra képes autója sem volt soha, de bízik jelenlegi csapatában.

részletek

Aki érdektelen szerelőből lett F1-es alapkő

Jeles évfordulót ünnepel a hétvégi Német Nagydíjon az Alfa Romeo, pontosabban az eredeti csapat, a Sauber: huszonöt évvel ezelőtt debütált Beat Zehnder, aki Kimi Raikkönennel is remek kapcsolatot ápol.

részletek

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

Giovinazzi: A 2017-es hibám már a múlté

Tavalyelőtt beugróként már versenyzett Sanghajban az Alfa Romeo fiatal olasz pilótája, de nem őriz éppen szép emlékeket arról a hétvégéről. Úgy véli azonban, hogy most teljesen más a helyzet.

részletek

Raikkönen: Minden kisebb, mint a Ferrarinál

Kimi Raikkönen visszatért egykori csapatához, és a tesztek után már van összehasonlítási alapja a Ferrarihoz képest. A finn nem tudja, mire lesz elég az autó, de bizakodik.

részletek

Giovinazzi: Nekem most jött el a karácsony!

Ötödik lett a második kollektív tesztnapon az Alfa Romeo olasz versenyzője. Ezzel, valamint a 101 megtett körrel elégedett, viszont egyszer majdnem bajba került Gasly mögött.

részletek

Nem mindenki örül a Saubernél az Alfának

A Formula.hu a csapat alkalmazottjától megtudta, belső körben nem sokan boldogok, hogy a Sauber név eltűnik az F1-ből, és ezentúl Alfa Romeóként hivatkoznak az istállóra.

részletek

Érdekességek a búcsúzó Sauberről

Eltűnik a Sauber név a Formula-1-ből, 1993 óta pedig az egyik legszerethetőbb istálló volt a Formula-1-ben. Szerencsére nem szűnik meg a csapat, csak átalakul Alfa Romeo Racinggé.

részletek

Képzavar: A Fiat megveheti az Alfa Romeót

Még szinte át sem nevezték a Sauber csapatát Alfa Romeo Racinggé, máris napvilágot láttak olyan információk, miszerint a Fiat konszern teljes egészében felvásárolhatja a hinwili csapatot.

részletek
Olvastad már?