DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 16. hétfő
Podcast

Podcast: Kié lesz az utolsó szabad F1-es ülés?

A két szabadon álló F1-es ülés egyikét talán már ősszel elfoglalja 2025-ös gazdája, a Saubernél, azaz a leendő Audinál viszont még minden nyitott – adásunkban hat jelöltet vettünk sorra.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Hivatalosan két ülés szabad még a 2025-ös rajtrácson, de ezek egyikére, a VCARB második autójára megvan az egyértelmű jelölt (aki talán már idén megkapja az autót, ahogy arra szintén kitérünk röviden mai műsorunkban). A Saubernél, azaz a leendő Audinál viszont még minden nyitott, miután lecsúsztak Carlos Sainzról: adásunkban összesen hat jelöltet veszünk sorra, akik szóba jöhetnek a hinwili csapatnál.

Miért Bottas tűnik a leglogikusabb választásnak? A kínai piac sem tudja Zhout az F1-ben tartani? Miért nem kell Mick Schumacher a csapatoknak? Az Audi szeretné meggyőzni Vettelt, vagy Vettel szeretné meggyőzni az Audit? Van-e olyan erő, mely F1-es ülésig repítheti Theo Pouchaire-t? És milyen érvek szólnak Gabriel Bortoleto mellett? Adásunkban ezekről a kérdésekről beszélgettünk.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

456723656_539623712061330_862600730665158259_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Szeptemberi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: