DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Bottas

Visszatérne-e a Mercedeshez Bottas?

A Hamilton-bejelentés napjaiban épp egykori csapata gyáránál járt a finn F1-es, aki leszögezte: az Audi a prioritás számára, de nyitott minden opcióra.

részletek

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Bottas hamarosan tárgyalhat az Audival

Az év első negyedében sor kerülhet azokra az egyeztetésekre, melyek eldönthetik, hogy a többszörös F1-es futamgyőztes Valtteri Bottas lehet-e az Audi egyik gyári pilótája.

részletek

Massa és a 2008-as vb-cím – az év F1-es poénja

Min nevettünk a leginkább 2023-ban? Év végi értékelő sorozatunk utolsó részében ezeket vettük sorra – bár nem mindegyik jelöltünk volt jó értelemben nevetséges…

részletek

„Tagadásban éltem majdnem öt évig” – Bottas a Mercedes-évekről

Valtteri Bottas szerint nehéz volt elfogadnia, hogy Hamilton egyszerűen gyorsabb nála, csak a legvégén tudta beismerni saját magának.

részletek

Karácsony, kerékpár, kivárás – hétfői F1-es hírek

Alonso szerint most jön csak az igazán trükkös időszak, a McLarennél felkészültek a Norris és Piastri közötti feszültségekre: egy helyen a napi hírek.

részletek

„Bárkit le tudok győzni” – Bottas tanácsa Pereznek

Hamilton csapattársaként megtapasztalta, amit a mexikói most Verstappen mellett él át. A magába vetett bizalom hiányzik a Red Bull-osból, mondja a finn F1-es.

részletek

Bottas egykörös időmérőt szeretne az F1-ben

Könnyebb autókra van szükség, de a lebonyolításon is lehetne dolgozni, Carlos Sainz pedig a pályákra hívta fel a figyelmet.

részletek

Hamilton elismerése és a McLaren szerzeménye – csütörtöki F1-es hírek

A hétszeres világbajnok elgondolkozott a távozáson 2021 végén, a McLaren nagyobb beleszólást kap a Mercedes-motorokba, valamint új vezetőt igazolt. Ez történt november 30-án.

részletek

Kritika Vegasnak, gyomorrontás, De Vries új ülése – hétfői F1-es hírek

A Las Vegas-i Nagydíj utózöngéjeként több oldalról bírálat érte a „brutális” éjszakai programot, Vasseur a safety cart, Piastri a gumiszabályt átkozta.

részletek

Bizakodó az Alfa Romeo az időmérőt követően

Elégedetten várhatják a Mexikóvárosi Nagydíjat az Alfa Romeo pilótái, az első tízből rajtoló párost nem lepte meg a múlt hétvégéhez képest nagynak tűnő javulás.

részletek

Így autóztatott meg minket Bottas a COTA-n – videó

Mészáros Sándor, a Formula.hu utazó tudósítója Valtteri Bottas mellé ülhetett be egy körre egy Alfa Romeo Giuliába az F1-es USA Nagydíj helyszínén.

részletek