Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Bottas

Bottas: A Red Bull és a Ferrari is jól döntött

A 2021-es szabályok érkezésével jó ideig minden bizonytalannak tűnt az F1-ben, azonban a kirakós két nagyon fontos darabja máris a helyére került: Verstappen és Leclerc is marad jelenlegi csapatánál.

részletek

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Bottas: Hülye lennék nem tanulni Lewistól

Valtteri Bottas szerint tud még fejlődni és jobbá válni, szerinte 2020-ra talált is új energiát - az viszont természetes, ha tanul Lewis Hamiltontól, mindig próbálja ellesni tőle, amit lehet.

részletek

Kiknek van leginkább félnivalója 2020-tól?

A legtöbb pilóta és szakember szerint az idei év átmenetinek számít majd a Formula-1-ben, ám több olyat is találunk, akinek alapvetően tartania kell az idei szezontól, ha túlságosan balul sülne el.

részletek

Bottas: Egyetlen lépésre vagyok Hamilton legyőzésétől

A Mercedesszel negyedik szezonjára készülő Valtteri Bottas úgy érzi, már csak egyetlen lépcsőfok választja el attól, hogy legyőzze végre Lewis Hamiltont. Már gőzerővel készül a 2020-as szezonra.

részletek

Ő volt Ricciardo legnagyobb ellenfele

A Renault ausztrálja Verstappennel és Vettellel csapattársként küzdött meg, mikor azonban eddigi legnagyobb riválisáról kérdezték az F1-es mezőnyből, egy váratlan nevet említett.

részletek

Hamiltonnak nem segített a Mercedes döntése

A világbajnok szerint az előző szezon elején a csapata egyik fontos láncszeme átkerült Bottashoz és hirtelen a finn is olyan dolgokat csinált, amiket ő szokott. Újra kellett gondolnia a helyzetet.

részletek

Hamilton: Éreztem Bottas 2.0 nyomását

A tavalyi szezont kitűnően kezdte Valtteri Bottas, s az első négy futamot követően még 2-2-re állt Lewis Hamiltonnal szemben a győzelmek számát tekintve. A brit érezte is a rá nehezedő nyomást.

részletek

Bottas meg akarja könnyíteni a Mercedes döntését

A finn F1-es pilóta nem örül annak, hogy ismét csak egy évre kapott szerződést, viszont úgy fogja fel, hogy itt az újabb lehetőség a bizonyításra - egyértelművé akarja tenni a Mercedes döntését 2021-re.

részletek

A Mercedes nem akart kockáztatni Oconnal

Bár nyárig úgy tűnt, Esteban Ocon érkezhet a gyári Mercedeshez, ez végül nem valósult meg, sőt, a fiatal francia ki is lépett a németektől és a Renault-hoz igazolt. Miért nem Ocont választották?

részletek

Súrlódás lehet Hamilton és Bottas között

A Mercedesnél évek óta úgy gondolják, megtalálták a tökéletes pilótapárost. Tény, Bottas elfogadta, hogy Hamiltonra épül a csapat, de könnyen lehet, hogy a nyugalmas időknek vége.

részletek

Zabkása vagy kávé? – Bottas rajongói kérdésekre válaszolt

Miért épp a 77-es a rajtszáma? Hogyan néz ki számára egy versenynap reggele? Mit üzenne a fiatalkori önmagának? Többek között ezekre is válaszolt a finn pilóta a Mercedes videójában.

részletek
Olvastad már?