DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Bottas

Toboroz az Andretti, Steiner és a döglött ló, Oscar-díj – hétfő

Oscar-díjat nyert Jean Todt párja, az Andretti már az F1-re készül, Steiner pedig továbbra sem száll le Mick Schumacherről – erről olvashattatok hétfőn a Formulán.

részletek

Bottas: A Mercedesnél még ezt a hajat sem engedték volna

Korábbi csapatával ellentétben az Alfa Romeo hagyja, hogy igazán önmaga legyen – mondja Valtteri Bottas. Eközben barátnője igyekszik „ausztrált” faragni belőle.

részletek

Akár a Mercedesszel is csatában lehet az Alfa

A vasárnapi futamon mutatottak alapján rendszeres résztvevője lehet idén az Alfa Romeo a középmezőny élén folytatott csatáknak, a csapat szerint a Mercedes sincs elérhetetlen távolságban.

részletek

Apróságok döntenek majd Bottas szerint

Nagyon szorossá vált a középmezőny a finn pilóta szerint, aki úgy véli, kicsi dolgokon múlhat majd, kik kerülnek be a legjobb tíz közé szombaton. Ezzel csapattársa is egyetértett.

részletek

Bottas úgy érzi, a Mercedesszel csatázhatnak Bahreinben

Nem sorolta az egyértelműen gyorsabb csapatok közé egykori munkaadóját az Alfa Romeo finn F1-es pilótája, aki szerint biztató volt a versenytempójuk.

részletek

Bottas: Legalább 50 százalékkal jobb az idei Alfa Romeo

Nem győzte dicsérni a 2023-as autót a finn pilóta az F1-es tesztet követően: nincsen jelentős korlátozó tényező és a műszaki hiba is kevesebb lett.

részletek

Bottas: Stabilabbá vált az autó hátulja, de a delfinezés nem szűnt meg

Az Alfa Romeo versenyzője bizakodó az első F1-es tesztnapot követően, a C43-as ugyanis hiba nélkül futott Bahreinben, a delfinezés azonban nem tágít.

részletek

Új Alfa, Bottas vicce, a Ferrari neve – keddi F1-es hírek

Az Alfa Romeo C43 köré csoportosultak február 7. történései, de hallhattunk a Ferrariról is. A MotoGP-ben véget ért az első teszt, a NASCAR-bajnok pedig egy fegyver miatt került bajba.

részletek

„Ha az autó gyors, akkor én terveztem” – Bottas a Formulának

Megvillantotta finn humorát az Alfa F1-es pilótája, amikor kollégánk a C43-ról kérdezte – ha az autó lassú lesz, akkor semmi köze hozzá!

részletek

Bottasék idén többet akarnak elérni

Kedden délelőtt bemutatták az Alfa Romeo C43-at. A tavaly hatodik helyen záró konstrukció utódjától sokat vár Valtteri Bottas, aki kellően kipihente magát a télen, de most már eljött a munka ideje.

részletek

Bottas: Az új Alfa Romeo gyors lesz

Az Alfa Romeóval második szezonjára készülő Valtteri Bottas már tesztelte a szimulátorban a 2023-as versenygépet. Előrelépést vár a csapattól.

részletek

A pszichológus érzelemmentes robotként jellemezte Bottast

Volt idő, amikor brokkolin élt Valtteri Bottas: a finn őszintén beszélt evészavaráról és pszichológusnál tett látogatásairól.

részletek