Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Bottas

Ez volt a harmadik monacói edzés

Az első két szabadedzés alapján úgy tűnt, a Mercedes végképp leküzdötte azt a gyengeségét, hogy Monacoban képtelen az igazán jó teljesítményre - csütörtökön brutális fölényben voltak mindenkihez képest. Szombaton jött a harmadik gyakorlás.

részletek

Lesz király a csendes köznemesből?

A jófiúk csak másodhegedűsök lehetnek a Formula-1 íratlan szabályai szerint. Célba ér-e valaha Valtteri Bottas? Mi kell a győzelemhez? A finn F1-szakértők szerint a siker útjai kifürkészhetők.

részletek

Sokkal vezethetőbb az idei Mercedes Monacóban, mint a korábbiak

Hamilton mindkét szabadedzést behúzta csütörtökön, Bottas pedig arról beszélt, hogy a W10-et könnyebb és élvezetesebb vezetni az utcai pályán, mint az előző konstrukciókat.

részletek

Bottas: Folyamatosan le kell győznöm Hamiltont

A Mercedes finn pilótája szerint egyetlen lehetőséget sem szabad elpazarolnia, amikor Lewis Hamilton legyőzhető. Ez és a fejlesztési verseny a legfontosabb kulcs a világbajnoki győzelemhez.

részletek

Hamilton: A Red Bull nem elég jó, a Ferrarinak hiányosságai vannak

Saját csapattársát tartja legnagyobb ellenfelének a bajnoki címért folytatott harcban Lewis Hamilton: már elismeri, a másik két élcsapat jelentős hátrányban van. Nem zárja ki, hogy mind a 21 versenyt megnyeri a Mercedes idén.

részletek

Bottas: Sokfelé megfordultam, de nincs jobb hely, mint Nastola

Valtteri Bottas mindig büszkeséggel nyilatkozik szülővárosáról, Nastoláról, és Nastola is szereti őt. Ha úgy alakul, támogatja a helyi gördeszkásokat, vagy épp tanórákat látogat.

részletek

Bottas éppen Ocon fenyegetése miatt ilyen jó

A tavalyi bukás után mindenki arra számított, hogy Lewis Hamilton idén is leiskolázza Valtteri Bottast, a finn azonban sebességet váltott és komoly fenyegetést jelent. Talán éppen Ocon érkezése miatt?

részletek

Nem Bottas kuplungjával volt gond

A Mercedes meggyőződése szerint Valtteri Bottas gyenge barcelonai rajtja nem a kuplung problémájára vezethető vissza, a megoldást a gumiknál kell keresni. A biztonság kedvéért azért átnézik az autót.

részletek

Hamilton: Bottas megérdemli a helyét

A Mercedes F1-es világbajnoka szerint az időmérőkön nem fekszik neki az autó, de a futamokon ez változik - ezzel együtt vannak területek, amelyeken javítania kell a folytatásban.

részletek

Bottas a leggyorsabb az első tesztnapon

A Mercedesszel és a Ferrarival is hatalmasat fordult a világ, hiszen már nemcsak a versenyeken, de a barcelonai teszten is maguk mögé utasították az olaszokat az Ezüst Nyilak.

részletek

Versenyzők: Jó buli lesz Zandvoort

Az F1-es mezőny több tagja is régi ismerősként fogja köszönteni jövő évi szezon egyik új versenyhelyszínét, amitől jó atmoszférát, ám sajnos kevés akciót érdemes várnunk.

részletek

Bottas és Leclerc kezdte az élen a barcelonai tesztet

A Spanyol Nagydíj időmérőjén is leggyorsabb Mercedes-pilóta vezetésével kezdődött a kétnapos teszt. A Ferrari és Racing Point két autóval köröz, több fiatal versenyző kapott lehetőséget.

részletek
Olvastad már?