Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Bottas

Bottas: Minden tőlem telhetőt megtettem

Bár elismeri, hogy kudarcként fogható fel, hogy nem nyert F1-es vb-t a Mercedesszel, a finn pilóta úgy érzi, ennél többet nem tehetett volna a sikerért. Arról is beszélt, miért volt jó csapatjátékos.

részletek

Dobogó közelébe jutna Bottas az Alfával

Igyekszik realista célokat megfogalmazni új csapatánál a Mercedestől érkező finn F1-es pilóta, de a Williamsnél eltöltött évei alatt megtanulta: ebben a sportban semmi sem lehetetlen.

részletek

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Bottas: Hamilton csak erősebb lesz

A folyamatos javulásban látja Lewis Hamilton igazi erejét Valtteri Bottas. A finn pilóta úgy véli, korábbi csapattársa mindig képes fejlődni, ám ebben kemény munka rejlik véleménye szerint.

részletek

Hamilton néha Bottas beállításait másolta

A finn pilóta elárulta, hogy mi volt a legnagyobb hátránya Hamiltonhoz képest, de azt is kijelentette, hogy a hétszeres világbajnok mindent megérdemel, amit elér, mert kőkeményen dolgozik.

részletek

Ezért döntött Bottas a Williams helyett az Alfa mellett

Bár Valtteri Bottasnak lett volna lehetősége visszatérni korábbi csapatához, a Williamshez, inkább az Alfa Romeo mellett döntött. A finn elárulta, mi volt a legfőbb húzóerő.

részletek

Bottas nem fontolgatta a visszavonulást

A finn is elismerte, hogy az F1-ből való távozása is opció lehetett volna számára, de még mindig imádja a királykategóriát és a versenyzést, az Alfa-projekt pedig friss motivációt jelent számára.

részletek

Vettel sajnálja Bottas távozását

A négyszeres világbajnok szerint kár, hogy a finn elhagyja a Mercedest: a mezőny egyik leggyorsabb és legőszintébb tagjának tartja az Alfa Romeóhoz szerződő versenyzőt.

részletek

Bottas: Néha legyőzhetetlen tudok lenni

A Mercedestől távozó finn reméli, az F1-et ismerők helyén kezelik a csapatnál elért eredményeit. Legjobb napjain dominált, de egy Hamilton kaliberű csapattársat szinte lehetetlen tartósan megelőzni.

részletek

Bottas: Sokat tanultam magamról Lewis mellett

A Mercedestől öt szezon után távozó finn elmondta: rájött, hogy az F1 sokkal inkább mentális sport, semmint fizikai, s időbe telt, mire elfogadta, hogy nem mindig tudja legyőzni Hamiltont.

részletek

Bottas: Nem lesznek annyira mások az új autók

A Mercedes és az Alfa Romeo szimulátorában is kipróbálhatta már a 2022-es F1-es gépet a finn pilóta, aki sokakkal ellentétben úgy véli, nem lesz drasztikus a változás vezetési élmény szempontjából.

részletek

Bottas megnevezte legnagyobb mercedeses győzelmét

A világbajnok csapattól öt év után távozó finn pilóta összesen tízszer győzött az Ezüst Nyilak színeiben, de egy siker különösen közel áll a szívéhez. Azt is elmondta, melyik volt a kedvenc autója.

részletek