Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

Bottas

F1-Archív: Az a második számú, aki lassabb

Alonso csak harmadik világbajnoki címével éri be, a Ferrarinak nem kell Montoya, Baumgartner szerződése pedig veszélybe kerül. Ezek voltak évezredünk legérdekesebb F1-es hírei január 15-én.

részletek

Hamilton: Bottas és én hasonlítunk

A hétszeres világbajnok szerint a számok nem ezt mutatják, de Valtteri Bottas borzasztóan erős pilóta. Különösen a mentális képességeit dicsérte, amihez kevesen érnek fel.

részletek

Wolff megint megvédte Bottas teljesítményét

A Mercedes csapatvezetője szerint nem kéne ennyire csapongani a pilóták megítélésénél, hanem az átlagot kell nézni, Valtteri Bottas pedig nagyon magas szinten teljesít. De figyelni kell a versenyők önbizalmára.

részletek

Marko: Bottas sz*r volt

Az F1 ügyeletes nagyotmondója George Russellről beszélt egy interjúban, de a fiatal szahíri beugrása kapcsán az is felmerült, hogy miért győzte le rögtön Valtteri Bottast.

részletek

Hamilton: Nem kell megvédenem Valtterit

A hétszeres F1-es világbajnok úgy érzi, sem neki, sem magának Bottasnak nem kell megvédenie a finn 2020-as teljesítményét, hiszen a szoros időmérők bizonyítják, mennyire jó munkát végzett.

részletek

Bottas: A versenyeken javultam legtöbbet

Bár Valtteri Bottas 2020 során az időmérőkön tudta a legjobban megszorongatni csapattársát, a finn érzése szerint nem a szombati, hanem a vasárnapi tempójában érte el a legnagyobb előrelépést, még ha az eredmények nem is ezt mutatják.

részletek

Bottas: Nem lehetek elégedett a második hellyel

A világbajnoki ezüstérmesként záró finn ugyan örül, hogy ismét részese lehetett a Mercedes konstruktőri diadalának, de egyéniben is szeretné egyszer a legnagyobb trófeát hazavinni.

részletek

Műszaki gond miatt tekerték le a Mercedeseket – a versenyzők nem is tudtak róla

Hamilton és Bottas a sajtótájékoztatón hallotta, hogy MGU-K-juk takarékos üzemmódban ment a verseny során. A Mercedes nem ismerte a probléma eredetét, ezért mást nem tehetett, csak a motort tekerhette le.

részletek

Kézre csapásként tekint a vereségre a Mercedes

A világbajnok alakulat csapatvezetője szerint az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon bebizonyosodott, hogy még nekik is vannak gyengeségeik. Bottasnak és Hamiltonnak is óvatosan kellett bánniuk a gumikkal.

részletek

Bottas meglepődött, Hamilton sosem volt ilyen kimerült

Az év utolsó nagydíján csak a második és harmadik hely jutott a szezont uraló Mercedesnek. Szintén szokatlan a sorrend: Valtteri Bottas megelőzte Lewis Hamiltont, aki még érezte a koronavírus utóhatásait.

részletek

Verstappen rajt-cél győzelmével zárult a szezon

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a Red Bull pilótájának idei második sikere az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon: a holland kényelmesen tartotta maga mögött Valtteri Bottast és Lewis Hamiltont.

részletek

A Mercedes bezárta az ajtót Russell előtt

Bottas második félévi, újabb botladozása nyomán több szakértő is megkérdőjelezte a finn jövő évi szerződését a Mercedesnél. A csapatfőnök azonban kimondta, hogy Russell nem jöhet a helyére.

részletek
Olvastad már?