Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Bottas

Hamilton véleményét is kikérte a Mercedes

Toto Wolff bevallotta, hogy Lewis Hamilton is megkapta azt a listát, amelyen a 2020-ra lehetséges csapattársainak nevei szerepelnek - konkrétan Valtteri Bottasé és Esteban Oconé.

részletek

Wolff: Bottast valóban többször is háttérbe szorítottuk Hamilton miatt

A Mercedes csapatfőnöke elismerte, hogy Valtteri Bottas tavaly többször is szenvedhetett amiatt, hogy Lewis Hamilton érdekeinek előtérbe helyezése miatt meg sem kapta az igazi esélyt.

részletek

Villeneuve: Ocon még semmit nem bizonyított, Bottas maradjon

Az 1997-es világbajnok úgy érzi, a Mercedesnek nem szabadna változtatnia jelenlegi nyerő párosán. A fiatal franciát kockázatosnak gondolja, Bottas viszont idén sokkal jobb, mint tavaly.

részletek

Bottas megismételné év eleji feltámadását

Az elképesztően kínosan alakult tavalyi szezonja után Valtteri Bottas egészen kicserélődött az évad elejére. Kitűnő formáját újra visszanyerné, ha egyszer már sikerült felállnia, miért ne tehetné újra?

részletek

Verstappen: Hamiltonnak sosem kell csapaton belül küzdenie

Max Verstappen úgy véli, Lewis Hamilton kivételes helyzetben van, mert az utóbbi jó pár évben nem kellett félnie attól, hogy csapaton belüli vezető szerepére bárki is veszélyes lehet. Nagy előny.

részletek

Brawn: Egy év végi 2. hely is óriási eredmény lenne Verstappentől

A Liberty Media sportszakmai vezetője, Ross Brawn szerint az F1 jelenleg talán legjobb formájában lévő versenyzője, Max Verstappen idén világbajnok nem lesz, de úgy véli, egy összetett második hely is nagyszerű lenne a hollandtól.

részletek

Bottas: Így, vagy úgy, de minden rendben lesz

Valtteri Bottas nem tart attól, hogy a Formula-1-es karrierje esetleg véget érne, amennyiben nem hosszabbít vele szerződést a Mercedes istállója. Azt mondja, így, vagy úgy, de minden rendben lesz.

részletek

A Mercedes nem akadályozza Bottas távozását sem

A nyári szünet egyik fő témája Valtteri Bottas jövője. Egyre több szakértő gondolja úgy, hogy a finnek mennie kell év végén, a csapatfőnök pedig elismerte, ha így lesz, nem akadályozzák Bottast.

részletek

Salo: Mindenki annyira jó, mint az utolsó versenye

A korábbi Formula-1-es versenyző úgy érzi, Valtteri Bottasnak nagyon szerencsétlenül jött ki, hogy éppen a nyári szünet előtt betlizett. Többségében ugyanis, ami korábban történt, elillan a fejekből.

részletek

Rosberg petíciót indítana, hogy Alonsót visszahozzák a Formula-1-be

A Magyar Nagydíj utáni elemzésében a 2016-os világbajnok is kitért a Mercedes pilótakérdésére. Legszívesebben Fernando Alonsót látná Lewis Hamilton csapattársaként, ebben óriási csaták lennének.

részletek

Bottas innentől átgondolja Hamiltonnal való csatáit

Valtteri Bottasban megváltozott valami, úgy véli, innentől változtatni fog azon, hogyan is áll hozzá a csapattársával vívott harchoz. A Magyar Nagydíj első köre elég bizonyíték volt számára.

részletek

Brundle szerint a Mercedes Ocont választja

Néhány héten belül eldől Valtteri Bottas sorsa, akinek van vészforgatókönyve arra az esetre, ha a Mercedes nem tart rá igényt. A korábbi F1-es pilóta szerint a címvédő istálló most már Ocon mellett dönt.

részletek
Olvastad már?