Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Bottas

Bottas nem élvezte az F1-et Hamilton mellett

Az immár az Alfa Romeót erősítő finn pilóta őszintén beszélt arról, hogyan került mélypontra a Mercedesnél eltöltött második idényét követően és hogyan kapta magát össze ezek után.

részletek

Bottas: Egyszerűen lassúak voltunk

A vasárnapi futamon tovább folytatódott a finn versenyző és az Alfa Romeo gyenge bakui produkciója, állítása szerint valami alapvető probléma lehet autójukkal, a C42-essel.

részletek

Bottas előrelépést vár szombaton

A finn szokatlanul gyengén szerepelt pénteken az Alfa Romeóval, állítása szerint azonban ez nem reprezentatív, a hétvége hátralévő részére pedig optimistán tekint.

részletek

Bottas Bakuban is nagyot villantana

Az Alfa Romeo 1984 óta nem állt dobogón a Formula-1-ben. Idén az erős autóval és az újjászületett Valtteri Bottas vezérletével ezt is elérhetik. Baku papíron fekszik az idei gépüknek.

részletek

Bottas boldognak érzi magát az Alfa Romeónál

Kiváló formában van Valtteri Bottas, aki úgy érzi jól döntött azzal, hogy az Alfa Romeo istállójához igazolt. A finn pilótát nagyon motiválja a csapatnál lévő légkör.

részletek

Elmaradt a meglepetés Bottastól

Bár sokan várták tőle egy kiugró eredményt Monacóban Valtteri Bottas végül csak a pontszerző zóna végén zárt. A finn pilóta szerint jelenleg ennek is örülniük kell.

részletek

Bottas csalódott az autó teljesítménye miatt

Az Alfa Romeo finn versenyzője nagy meglepetésre csak a 12. rajthelyet tudta megszerezni a vasárnapi futamra, beállítva ezzel szezonbeli legrosszabb időmérős teljesítményét.

részletek

Bottas: Legközelebb csak péntek este fogok megérkezni!

Már viccelődött a szabadedzéseken jelentkező sorozatos műszaki problémái okán az Alfa Romeo finn pilótája, aki ennek ellenére úgy érzi, be kellene jutniuk a legjobb tízbe a monacói időmérőn.

részletek

Bottas különleges eredményre számít Monacóban

Akár a dobogót sem tartja elérhetetlennek Valtteri Bottas, ám ehhez szükségük lesz egy jó kvalifikációs eredményre a finn pilóta szerint, aki már nagyon várja a következő versenyhétvégét.

részletek

Bottas peches, mégis remek versenye

Nyolc újabb friss, ropogós ponttal gazdagodott az Alfa Romeo és Valtteri Bottas Barcelonában, de ebből még jobb eredmény is kisülhetett volna. Az Alfa új fejlesztései remekül beváltak, Monacóban is sokat várnak.

részletek

Bottas: Bizonytani szeretnénk a hétvégén

Bízik az új fejlesztésekben Valtteri Bottas, aki úgy érzi jelentősen javult az Alfa Romeo teljesítménye a szezon eleje óta. A finn versenyző azokat a területeket is megnevezte, ahol fejlődniük kell.

részletek

Bottas: A csapat szimulátora gyorsan fejlődik

Valtteri Bottas szerint a csapat sokat fejlesztett a szimulátorán, mióta csatlakozott hozzájuk. Ebből sokat profitál az istálló: például Miamiba is virtuális pályaismerettel érkezhetett.

részletek