DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Bottas

Az F1-es Brit Nagydíj rajtrácsa

Verstappen a pole-ban, sarkában a McLarenek, mögöttük a Ferrarik és a Mercedesek, Perez megint csak a sűrűjében – így vág neki a mezőny az idei tizedik futamnak.

részletek

Kizárták Bottast, bírságolták az AlphaTaurit

Nem úszta meg a diszkvalifikációt az Alfa Romeo pilótája, miután nem volt elég üzemanyag az autójában az F1-es Brit Nagydíj időmérője után.

részletek

Alonso visszahozná az egykörös időmérőt

Többen támogatták Fernando Alonso azon felvetését a csütörtöki sajtónapon, hogy vissza kellene hozni az egykörös kvalifikációs rendszert a rövidebb pályákon.

részletek

Nyomás Perezen, pucér Bottas, Német Nagydíj – szombati F1-es hírek

Még Verstappen is bízik a szorosabb versenyben, Ricciardo teljesítményét méri fel a Red Bull a gumiteszten, újabb részlet Hamilton szerződéséről.

részletek

Bottas nem adta fel, hogy újra győzzön

Élvezi az Alfa Romeónál betöltött szerepét és hosszú távú projektként tekint a csapattal való munkára a finn F1-es. Az Astont tekinti pozitív példának.

részletek

„Még sok-sok évem van az F1-ben” – Bottas

Bár lejár a szerződése 2024-ben, az Alfa Romeo finn pilótája nem érzi úgy, hogy a közeljövőben véget érne az F1-es karrierje. De vajon megvárja-e az Audit?

részletek

„Még mindig Hamilton a leggyorsabb” – Bottas

A finn F1-es úgy érzi, még mindig a hétszeres világbajnok a mezőny legjobbja – a volt csapattárs azt is elmondta, mi teszi nehezen legyőzhetővé a britet.

részletek

Izgalmasabb, megterhelőbb – tetszik az F1-eseknek az új sprintformátum

Gyakorlatilag a teljes F1-es mezőny egyetért abban, hogy jót tesz a sprinteknek a Bakuban bevezetendő újítás a külön időmérővel.

részletek

Hamilton nagyon nagyra tartja Bottast

Öt éven át voltak csapattársak, a lehetséges tíz világbajnoki címből kilencet meg is szereztek – de nem ezért tartja ennyire nagyra Bottast Hamilton.

részletek

Hiába a rajthely szélesítése, további büntetések jöhetnek

A Bahreinben büntetett Esteban Ocon szerint jó ugyan az irány a szélesítéssel, de így sem látja megoldottnak teljesen a rajtrácsok problémáját.

részletek

Leclerc-t zaklatják, Bottas aggódik, márciusi Japán Nagydíj – vasárnapi F1-es hírek

Vasseur a sprintfutamok egyöntetű elfogadásáról beszélt, Wolff pedig a Mercedes imolai fejlesztéséről ejtett el egy fontos megjegyzést. Ez történt április 9-én.

részletek

Bottas elismerte: aggasztja a tempója

A bahreini remeklés után bezuhant az Alfa Romeo versenyzőjének teljesítménye: a finn még örül is annak, hogy hosszabb szünetre ment az F1.

részletek