Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Bottas

Massa: Bottasnak és Vettelnek mentális problémái lehetnek

A finn helyét rövidesen az Imola után érettségét megmutató Russell veszi át – vélekedik Felipe Massa. Egykori ferraris csapattársaival, Raikkönennel és Alonsóval szimpatizál.

részletek

Eddigi erőssége lett a Mercedes gyenge pontja?

Valtteri Bottas szerint annyira oda akartak figyelni arra, hogy az autójuk ne melegítse túl az abroncsokat a melegben, hogy most hűvös időjárás esetén okoz nehézséget az üzemi hőfokra melegítésük.

részletek

Villeneuve a „túl lassú” Bottast hibáztatja a balesetért

Az 1997-es világbajnok nem érti, Toto Wolff miért George Russellre akadt ki, miközben a Mercedes finn pilótájának eleve nem lett volna szabad annyira lassúnak lenni, hogy egy Williams támadhassa.

részletek

Villeneuve: Hamilton nem érzi, hol a határ

Jacques Villeneuve úgy érzi, Lewis Hamiltonnak már olyan rég volt része valódi világbajnoki csatában, hogy Imolában hibázott, és túlvállalta magát. Bizonyos helyzetekben túl sok kockázatot vállal.

részletek

Kukázni kell Bottas autójának egyes részeit

A Mercedes vezető pályamérnöke szerint az erőforrás bizonyos elemei is javíthatatlanok, így kihívás lesz megfelelő alkatrészeket szállítani Portimaóba. Shovlin beszélt a finn küszködéséről is.

részletek

Ki házas és ki szingli az F1-es mezőnyben?

Hány versenyzőnek van felesége, és hányan vannak azok, akik már egy váláson is túl vannak? Infografikán mutatjuk a jelenlegi mezőny – igencsak aránytalan – eloszlását a családi állapotuk szerint.

részletek

Russell elnézést kért Bottastól: „Az egész helyzetet jobban kellett volna kezelnem”

Egy nappal az imolai ütközésük után a Williams pilótája érzelmes Twitter-bejegyzésben kért bocsánatot a Mercedes finnjétől és a saját csapatától is, főként a baleset utáni reakciójáért.

részletek

Brawn: Russell nem tudott hova menni Bottas miatt

Az F1 sportigazgatója szerint nehéz megítélni az imolai balesetet, de úgy látja, Bottas manőverezése okozta az ütközést. Verstappen és Hamilton „titáni párharca” miatt aranyévre számít Brawn.

részletek

Mercedes: Ennek következményei lesznek

Toto Wolff szerint hosszú távon visszavetheti a Mercedes csapatát Valtteri Bottas vasárnapi balesete, mivel az idei szezontól nem költhetnek akármennyit javításokra.

részletek

Ez egy aggasztó jel Russell jövőjére nézve?

David Coulthard szerint Valtteri Bottas semmi rosszat nem csinált, George Russell viszont hibázott, majd elragadtatta magát - el kell ismernie, hogy ő a hibás, különben ez rosszat jelent számára.

részletek

Russell már máshogy látja a Bottasszal való ütközést

Miután visszanézte a felvételeket, George Russell úgy gondolja, kicsit túlreagálta a Valtteri Bottasszal való ütközését. Már úgy látja, nem a finn hibázott, de most sem csinálna másképp semmit.

részletek

Bottas Russell elméletéről: „Hol van az alufólia sapkám?”

Így reagált a Mercedes finnje a vele ütköző brit azon feltevésére, miszerint ellene agresszívebben védekezett, mint azt mások ellen tette volna. Wolff szerint a williamses lehetett volna óvatosabb.

részletek
Olvastad már?