Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Pourchaire

F2: Drugovich nyert, káosz az újraindításnál

Balesetek tömkelege, piros zászlós megszakítás és több biztonsági autós fázis tarkította az F2-esek hollandiai főversenyét, amelyen az MP Motorsport brazilja győzelmével a bajnoki cím kapujába ért.

részletek

F2: Pourchaire sima győzelmet aratott Mogyoródon

Théo Pourchaire magabiztos vezetéssel győzött a Hungaroringen, amivel jelentősen csökkentette összetettbeli hátrányát Felipe Drugovich-csal szemben a nyári szünet előtti utolsó versenyen.

részletek

Alfa Romeo: Nincs hely Pourchaire-nek

Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frederic Vasseur elmondása szerint nehéz megfelelő időpontot találni az F2-ben versenyző Theo Pourchaire bemutatkozása számára a pénteki edzésnapokon.

részletek

Bokszutcai káosz, Pourchaire győzelme az F2-ben

Nagyon lassú kiállás vette el Jüri Vips győzelmét Bahreinben – az észt így is harmadik helyet mentett. Parádézó japán, két safety car és bokszutcát eltorlaszoló autó jellemezte a vasárnapi menetet.

részletek

Két piros zászló és félpontos Piastri-győzelem Dzsiddában

Káosz jellemezte a Formula-2 vasárnapi versenyét, nehézkes kommunikációval és aggasztó pillanatokkal. Az első körben 40 percet csúszó verseny rajtbalesettel kezdődött, amely érintettjeit, Pourchaire-t és Fittipaldit kórházba szállították. A tényleges versenyzés alig több mint tíz percig tartott, ezért fél pontokat osztottak.

részletek

F2: Ismételt főfutamon a bajnoki éllovas

Újabb pompás szerepléssel Monzához hasonlóan pole-ból nyert Oscar Piastri. A mezőny legfiatalabb, Theo Pourchaire szerezte a második helyet, a bajnoki második, Guanyu Zhou csak hetedik lett.

részletek

Tisztább képet szeretne a döntés előtt az Alfa

Több esélyes is van az Alfa Romeo második ülésére, Frederic Vasseur csapatvezető viszont nem akarja elsietni a döntést, inkább megvárja, hogyan teljesítenek a jelöltek a következő hetekben.

részletek

Pourchaire 17 évesen monacói főfutamot nyert

A pole-ból indulva a mezőny legfiatalabb tagja nyerte a Formula-2 monacói hétvégéjének utolsó versenyét, ahol legközelebbi üldözője, Robert Svarcman az elrontott kerékcsere miatt esett vissza.

részletek