DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Pourchaire

IndyCar: Kirúgta partnercsapatát a McLaren a hétvégi botrányt követően

Drasztikus fordulatot vett a Pourchaire-t ért online gyűlölet ügye. A McLaren megszakította kapcsolatát a Juncosszal – állítólag bocsánatkérést vártak, ami elmaradt.

részletek

Halálos fenyegetéseket kapott az F2-es bajnok

Theo Pourchaire a hétvégi IndyCar-futam után esett áldozatául az online bántalmazásnak. Ő és csapata is közleményt adott ki az ügy miatt.

részletek

„Régóta ugyanazok a versenyzők az F1-ben” – Pourchaire

Bár úgy érzi, van még ideje, hogy lehetőséget kapjon, a tavalyi F2-es bajnok rámutatott: az utóbbi időben kevés az új pilóta az F1-ben. Az IndyCar is opció számára.

részletek

Sainz és a Red Bull tárgyal, Ricciardo nem aggódik – csütörtöki F1-es hírek Kínából

Sajtónap a Kínai Nagydíjon, az Audi többet kínál a Red Bullnál Sainznak, Verstappennek tetszik az új sprintszabály, furcsaság történt a sanghaji aszfalttal.

részletek

Elismerés, figyelmeztetés, csalódás – szombat

Horner törekvéseiről, az F2-es bajnok csalódottságáról, Verstappen kevés hibájáról, az Audi reményeiről és Ruandáról szóltak szombat F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Nincs hely az F2-es bajnoknak: Rendszerhiba?

Csalódottan vette tudomásul az F2 idei bajnoka, hogy nem kap helyet a 2024-es F1-es rajtrácson: Theo Pourchaire a balszerencséjéről és a rendszerről is beszélt.

részletek

Theo Pourchaire a Formula-2 idei bajnoka!

Nem bizonyult elégnek Frederik Vesti igyekezete az F2-esek főfutamán – az ART-s Sauber-junior, Theo Pourchaire nyerte a 2023-as Formula-2-es bajnokságot.

részletek

Újoncözön: kik vezetnek az első edzésen az F1-es Abu Dhabi Nagydíjon?

Tízből kilenc csapatnál is szokatlan nevet láthatunk majd a szezonzáró nyitó tréningjén, sőt a Red Bullnál mindkét autót fiatal pilóta fogja vezetni.

részletek

„Három versenyzőnk lesz jövőre” – Alfa Romeo

Nem tartalékosként, hanem az F1-es felállásuk szerves részeként tekint a csapat Theo Pourchaire-re – de az még kérdés, hol versenyezhet a francia.

részletek

Baleset és elguruló kerekek: őrült csillaghullás Zandvoortban

Szombaton egy nagy baleset és az eső miatt gyakorlatilag elmaradt az F2-es sprintverseny, a vasárnapi főfutamon viszont az összes bajnokaspiráns betlizett.

részletek

Kik kaphatnak F1-es ülést 2024-ben?

Az élcsapatoknál szinte mindenkinek szerződése van 2024-re, az alsóházban viszont számos hely kiadó: kik pályáznak legjobb eséllyel egy ülésre?

részletek

F2: Doohan-győzelem és új bajnoki éllovas

Jack Doohan tíz helyet javítva nyerte meg az F2-es főfutamot Spában, Theo Pourchaire második helyével pedig átvette a vezetést a bajnokságban a kieső Frederik Vestitől.

részletek