DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek

2022

Binotto 7,5-8 pontra értékeli a Ferrari szezonját

A Scuderia F1-es csapatfőnöke annak ellenére is pozitívan értékelte a 2022-es idényt, hogy különböző hibák miatt hamar kiszálltak a világbajnoki címért folytatott harcból.

részletek

Már rendelhetők év végi köteteink!

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

részletek

Hülkenberget nyár óta foglalkoztatja a visszatérés gondolata

Jövőre ismét teljes állású pilóta lesz Nico Hülkenbergből, akivel 2019-ben fordult elő ilyen utoljára. A német versenyző elárulta, az idei nyártól kezdve érezte úgy, vissza kell térnie a mezőnybe.

részletek

Büszke a csapatra, de elégedetlen a Williams csapatfőnöke

Bár elég rosszul kezdték az évet, később fokozatosan fejlődött a Williams, mely néhány alkalommal pontokat is szerzett. Jost Capito emiatt büszke az istállóra, ugyanakkor jobb eredményekre vágyik.

részletek

Wolff: 2021 Abu Dhabi rosszabb volt, mint az idei szezon

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a tavalyi finálén elszenvedett vereség sokkal fájóbb volt, mint az idei küszködésük, mivel tudják, hogy a 2022-es versenygépet ők rontották el.

részletek

Hamilton: Nem az idei volt a legrosszabb évem

Noha először maradt győzelem nélkül egy teljesen szezonon át az F1-ben, a hétszeres világbajnok mégis másik évet nevezett meg karrierje mélypontjának – de azért soha nem vezetné többet a W13-ast.

részletek

Hamilton: Max büszke lehet a szezonjára

Elismerően nyilatkozott tavalyi vb-riválisa 2022-es idényéről a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint a holland további rekordokat érhet el idén – hacsak ők meg nem akadályozzák ebben.

részletek

Sainz: Tempóból nem volt domináns a Red Bull

Bár elismerte, hogy riválisuk uralta a 2022-es évet és jövőre tökéletes szezon kell a részükről a legyőzésükhez, a Ferrari spanyolja szerint valójában egyáltalán nem voltak messze Verstappenéktől.

részletek

Perez elmondta, mikor úszott el a vb-esélye

Jól kezdte az évet, utána viszont voltak nehéz versenyei a mexikóinak, aki külön kiemelt egy futamot ezek közül. A pilóta újfent utalt arra, hogy a Red Bull Verstappennek kedvezett a fejlesztésekkel.

részletek

Steiner: Az emberek túl sokat vártak tőlünk

A Haas csapatfőnöke szerint a közvélemény túl magasra helyezte a lécet az elvárásokkal kapcsolatban az istálló erős szezonkezdetét követően. Az olasz amondó: a középmezőny szorosabb, mint valaha.

részletek

Az RB18 lehet Adrian Newey eddigi legjobb munkája

Sok nagyszerű autót tervezett már eddigi munkássága során Adrian Newey, a futamgyőzelmek számát tekintve viszont az idei Red Bull a legsikeresebb. A szakember szerint nem volt könnyű dolguk idén.

részletek

Norris nem csalódott az idei szezon miatt

Bár versenyben vannak a konstruktőri negyedik helyért, nem éppen a tervek szerint alakult a McLaren idei szezonja, ám Lando Norris még így is kitart a csapata mellett.

részletek