DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök

2022

„Nem az én irányomba fejlődött az autó” – Sainz

Nehezen birkózott meg a Ferrari idei F1-es autójával Carlos Sainz, aki csalódottnak érzi magát az idényben történtek miatt. Bár 2022-ben az első futamgyőzelmét is megszerezte, mégis elégedetlen.

részletek

„Fontos ez is, de...” – az F1-es autó beállításairól beszélt a Red Bull vezető mérnöke

Paul Monaghan beszélt arról, hogy minden összefügg mindennel, és azt is elárulta, hogy mi az idei F1-es autók titka.

részletek

Sainz elégedett az idei szabályváltozásokkal

Jó helyzetben van jelenleg a sportág a Ferrari spanyol pilótája szerint, aki úgy véli, beváltak az új szabályok, a következő években pedig még izgalmasabb futamokra készülhetünk.

részletek

Ocon: Fantasztikus szezon volt, egy dolog azonban hiányzott

A francia versenyző F1-es pályafutása legjobb évét teljesítette 2022-ben a pontszámok tekintetében, a pódium azonban egyszer sem jött össze az Alpine-nak.

részletek

„Bebizonyítottam, hogy az F1-ben a helyem” – Albon

A megszerzett négy pont ellenére pozitívan értékelte az idei szezont Alexander Albon, aki a Williamsen belül betöltött vezető szerepéről és a Red Bullhoz képesti különbségekről is beszélt.

részletek

Verstappen: Nem hibázhattam a kiesések után

Melyik világbajnoki cím a kedvesebb számára? Mikor érezte úgy, hogy nyerhet 2022-ben? A kétszeres F1-es világbajnok holland összegezte a szezont.

részletek

Formula Motocast: Nagy 2022-es szezonértékelő

Kik voltak a legjobb versenyzők 2022-ben a MotoGP-ben? Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok? És mennyire jöttek be az év eleji tippjeink? Ezekről beszélgettünk idei utolsó adásunkban.

részletek

Horner odaszúrt: „Nem vagyunk politikai szervezet”

A politikai csatározás jelentős teret kapott 2022-ben az F1-ben. A Red Bull vezetője azonban kiemelte: ők a versenyzésre összpontosítottak, ahogyan a sikeres csapatok szokták.

részletek

„Max nem fullasztotta unalomba az F1-et”

Hiába Verstappen dominanciába hajló 2022-es produkciója, a McLaren-vezér szerint valójában nagyon is izgalmasak voltak az idei futamok, s nagyjából az új szabályok is működni látszanak.

részletek

Lammers szerint Verstappen nem dominált 2022-ben

A korábbi versenyző, Jan Lammers szerint honfitársának a domináns teljesítményt sugalló számok ellenére is keményen meg kellett dolgoznia a sikerért, a kiemelkedő produkció azonban nem lepte meg őt.

részletek

Gasly az AlphaTauri legjobb évére számított a 2022-es szezon előtt

Az olasz istálló az elmúlt évek fellángolásait követően csalódást keltően szerepelt az idei szezonban, Pierre Gasly szerint pedig a gyengélkedés elsősorban az autó túlsúlyára vezethető vissza.

részletek

Felfedték a McLaren hiányosságait az év eleji problémák

A 2022-es F1-es szezon elején tapasztalt fékproblémák hatása egész évben végigkísérte a wokingi istállót: Andreas Seidl csapatvezető szerint ez rávilágított arra, milyen téren vannak hátrányban.

részletek