Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

2022

Wolff: A Ferrari elengedte 2021-et

Miközben a Mercedes alig találja az egyensúlyt 2021 és 2022 között azt illetően, hogy melyik szezonra fordítsanak nagyobb figyelmet, Toto Wolff szerint a Ferrari már a következő évet is elengedte.

részletek

Wolff: Mindent megtettek, hogy megállítsanak

A Mercedes vezére egy feltüzelt csapattal várja az F1 következő éráját, ami Wolff szerint olyan szempontok alapján lett lefektetve, hogy azzal visszafogják a címvédőket.

részletek

Red Bull: Nem adjuk fel, de 2022 a reális

Christian Horner szerint továbbra is keményen fejlesztik az autót, hogy már jövőre is közelebb kerülhessenek a Mercedeshez, a világbajnok istálló előnyét látva viszont 2022 lehet az igazi esély.

részletek

2022 után sem ússzuk meg DRS nélkül?

Az új technikai szabályrendszerrel sem valószínű, hogy az F1 maga mögött tudja hagyni a sokak által kritizált, előzéseket elősegítő megoldást – erről beszélt a McLaren technikai igazgatója.

részletek

Kitoltak az F1-be vágyó új csapattal: Triplájukra nőttek a költségek

200 millió dolláros nevezési díjjal sarcolják meg a Formula-1-be beszálló új formációkat. Ez hatalmas akadályt gördít a Panthera elé, amely eredetileg 80-120 milliós kiadással számolt.

részletek

Renault: Alonsót nem érdekli a jövő év

A francia gyári istálló főnöke elismerte, hogy kétszeres világbajnok visszatérőjük nem fogja széthajtani magát jövőre, a 2022-es évadtól viszont nagyon sokat várnak. Képes lehet a Renault felérni?

részletek

Alonso: Jövőre még nem leszünk az elejében

Sikereket elérni jön vissza a Formula-1-be a kétszeres világbajnok, de az első évben nem vár csodákat. Szeptembertől szenteli minden figyelmét a Renault projektjére.

részletek

A cél: Az F1 legyen olyan változatos, mint az IndyCar

Tíz győzelmi esélyes pilóta minden futamon, ráadásul úgy, hogy olykor még egy ezen a körön kívül álló versenyző is le tudja aratni a babérokat? Ilyen változatossági szintre törekszik a Formula-1 Zak Brown elmondása szerint.

részletek

2022-ben jöhetnek csak az új szabályok, a Ferrari tiltakozik

Egy, a héten tartott videokonferencia után állítólag egy csapat kivételével mindenki beleegyezett abba, hogy a jövőre tervezett nagy szabályváltozásokat csak egy évvel később, 2022-ben vezessék be.

részletek

Sajtó: Hamilton rövidesen aláír két évre

Olasz források szerint előrehaladott fázisban tart a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton és a Mercedes tárgyalása. A szerződés a 2021-es és 2022-es szezonra szólna.

részletek

Félperces feltöltések jönnek a Formula-E-ben

Az FIA és a Formula-E elég konkrét terveket vázolt fel azt illetően, hogy miként képzeli el az elektromos sorozat következő evolúciós korszakát: a gyorstöltők népszerűsítése érdekében visszatérnek a bokszkiállások, de soha nem látott formában.

részletek

Bejelentette 2020-as párosát a Racing Point

Újabb csapat jövő évi felállása tisztázódott Spában. Sergio Perez nem is csupán egy, hanem kapásból három évre írta alá új szerződését a Racing Pointtal, megfelelően a várakozásoknak.

részletek
Olvastad már?