Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 22. péntek

2022

Wolff: A jövő év felér egy földrengéssel

A Mercedes csapatvezetője az F1 küszöbön álló szabálymódosításairól, saját istállójáról és az utódja kinevezéséről is szót ejtett. Nehéz időszakot jósol a Mercedes számára.

részletek

Perez: A legjobb, ha folytathatom jövőre, de…

Hiába nyerte meg az F1-es Szahíri Nagydíjat, pillanatnyilag még nincs ülése 2021-re a mexikói pilótának, aki azonban eltökélt, hogy legkésőbb 2022-ben újra a mezőnyben szerepeljen.

részletek

Tartalékosi és 2022-es opciók Pereznél

Konkrétumot nem, de néhány lehetőséget elárult jövőjéről a mexikói: más sorozat nem érdekli, de egy nagycsapat tartalékpilótaként alkalmazná, a visszatérésre pedig már most vannak ajánlatai.

részletek

Fordulat: A Ferrari is beadta a derekát, jöhet a korlátozás

Elhárult egy akadály az F1-es erőforrások 2022-es befagyasztása elől, miután a Ferrari meggondolta magát, és átpártolt a támogatók közé. Feltételük volt, hogy hamarabb érkezzen a generációváltás.

részletek

Verstappen: Szükség van az új szabályokra

A Red Bull hollandja szerint tévedés, hogy az F1 a Mercedes ellen alkotta volna meg a 2022-ben érkező új szabályrendszert. Az ő dominanciájuk nélkül is szükség van változtatásokra.

részletek

Wolff: A Ferrari elengedte 2021-et

Miközben a Mercedes alig találja az egyensúlyt 2021 és 2022 között azt illetően, hogy melyik szezonra fordítsanak nagyobb figyelmet, Toto Wolff szerint a Ferrari már a következő évet is elengedte.

részletek

Wolff: Mindent megtettek, hogy megállítsanak

A Mercedes vezére egy feltüzelt csapattal várja az F1 következő éráját, ami Wolff szerint olyan szempontok alapján lett lefektetve, hogy azzal visszafogják a címvédőket.

részletek

Red Bull: Nem adjuk fel, de 2022 a reális

Christian Horner szerint továbbra is keményen fejlesztik az autót, hogy már jövőre is közelebb kerülhessenek a Mercedeshez, a világbajnok istálló előnyét látva viszont 2022 lehet az igazi esély.

részletek

2022 után sem ússzuk meg DRS nélkül?

Az új technikai szabályrendszerrel sem valószínű, hogy az F1 maga mögött tudja hagyni a sokak által kritizált, előzéseket elősegítő megoldást – erről beszélt a McLaren technikai igazgatója.

részletek

Kitoltak az F1-be vágyó új csapattal: Triplájukra nőttek a költségek

200 millió dolláros nevezési díjjal sarcolják meg a Formula-1-be beszálló új formációkat. Ez hatalmas akadályt gördít a Panthera elé, amely eredetileg 80-120 milliós kiadással számolt.

részletek

Renault: Alonsót nem érdekli a jövő év

A francia gyári istálló főnöke elismerte, hogy kétszeres világbajnok visszatérőjük nem fogja széthajtani magát jövőre, a 2022-es évadtól viszont nagyon sokat várnak. Képes lehet a Renault felérni?

részletek

Alonso: Jövőre még nem leszünk az elejében

Sikereket elérni jön vissza a Formula-1-be a kétszeres világbajnok, de az első évben nem vár csodákat. Szeptembertől szenteli minden figyelmét a Renault projektjére.

részletek
Olvastad már?