Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

2022

Módszerváltás: így változott meg az F1-es versenyzés idénre

Könnyebb lett-e egymás követése a 2022-es versenyautókkal? A szezon első futamai alapján talán kijelenthető, hogy igen, ez pedig közrejátszik abban is, hogy a versenyben vezető pilóták már korántsem tudják úgy kontrollálni az eseményeket, mint korábban.

részletek

Russell: Azt hittem, eddigre nyertes leszek

Harmadik, negyedik és ötödik helyek az első hét nagydíjon – előzetesen csalódottságot okozott volna egy ilyen eredménysor a Mercedes új fiújának. A realitást ismerve azonban büszke az idei teljesítményre.

részletek

Sainz tartós egészségi károktól tart az új autók miatt

Hiába tetszik neki is a 2022-es szabályrendszer, a Ferrari spanyol F1-es pilótája szerint nyaki és hátproblémákat okozhatnak a „ground effect” filozófia szerint épült versenygépek.

részletek

Nem tart a fejlesztések hiányától a Haas

Günther Steiner elmondta: tudatos döntés a részükről, hogy csak később, egy nagyobb csomagban érkeznek újítások. Az F1-es csapatfőnök szerint idén sokat lehet nyerni az autó jobb megismerése által is.

részletek

Ericsson: Ha a Ferrari akar valamit, gyorsan beáll Leclerc mögé

Charles Leclerc korábbi csapattársa számára teljesen világos, hogy a Ferrarinak a monacóit kell teljes mellszélességgel támogatnia, ha az idei évben világbajnoki címben gondolkodnak.

részletek

Horner nem számított arra, hogy a Red Bull ilyen villámgyors lesz

A megbízhatóságával még adódnak gondok, de jól látható, hogy a Red Bull idei versenyautója óriási tempóra képes. A tavalyi nagy küzdelem után nem gondolták, hogy a legjobbak lesznek.

részletek

Brawn: Michaelnek tetszene a mai Formula-1

A hétszeres világbajnok képes volt órákon át ülni és egyeztetni a mérnökökkel: egykori kollégája biztos benne, hogy a német élvezné a Formula-1 új érájának technikai kihívásait.

részletek

Red Bull: Fel fognak forrni az indulatok

Bár eddig békés mederben zajlik a vb-küzdelem a Ferrarival, Christian Horner csapatvezető szerint elkerülhetetlen, hogy egy ponton feszültté váljon a helyzet a két rivális élcsapat között.

részletek

Russell: Jó időre megakadtunk a fejlődéssel

A fiatal brit pilóta eddig túlteljesíti az elvárásokat és többször is legyőzi csapaton belül Lewis Hamiltont. Összességében azonban borúlátó a rövid távú esélyeiket illetően.

részletek

Akár harmadiknál is jobb lehet a McLaren?

Ambiciózus célkitűzés, mivel a két topcsapat előnye tetemes, de Daniel Ricciardo szerint annyi fejlesztési potenciál rejlik még a 2022-es F1-es autókban, hogy a további előretörés sem kizárt.

részletek

A Mercedes ráfaragott a motorok befagyasztására

Voltak évek, amikor ugyanilyen lépésnek a gyümölcseit aratták le Toto Wolffék, akkor ugyanis hatalmas Mercedes-előnyt konzerváltak a szabályok. Most viszont a lemaradásukkal teszik ugyanezt.

részletek

Binotto: Ez versenyről versenyre változni fog

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint folyamatosan billeghet a 2022-es idény során, hogy az adott helyszínen és hétvégén éppen ők vagy a rivális Red Bullok lesznek az erősebbek.

részletek