Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

2022

„Max nem fullasztotta unalomba az F1-et”

Hiába Verstappen dominanciába hajló 2022-es produkciója, a McLaren-vezér szerint valójában nagyon is izgalmasak voltak az idei futamok, s nagyjából az új szabályok is működni látszanak.

részletek

Lammers szerint Verstappen nem dominált 2022-ben

A korábbi versenyző, Jan Lammers szerint honfitársának a domináns teljesítményt sugalló számok ellenére is keményen meg kellett dolgoznia a sikerért, a kiemelkedő produkció azonban nem lepte meg őt.

részletek

Gasly az AlphaTauri legjobb évére számított a 2022-es szezon előtt

Az olasz istálló az elmúlt évek fellángolásait követően csalódást keltően szerepelt az idei szezonban, Pierre Gasly szerint pedig a gyengélkedés elsősorban az autó túlsúlyára vezethető vissza.

részletek

Felfedték a McLaren hiányosságait az év eleji problémák

A 2022-es F1-es szezon elején tapasztalt fékproblémák hatása egész évben végigkísérte a wokingi istállót: Andreas Seidl csapatvezető szerint ez rávilágított arra, milyen téren vannak hátrányban.

részletek

Russell: Ez volt pályafutásom legjobb éve

A brit a Mercedes idei nehézségei ellenére is karrierje legjobb idényén van túl, ennek megfelelően pedig igyekszik a pozitívumokra támaszkodni a 2023-as bajnoki hadjárat előtt.

részletek

Binotto 7,5-8 pontra értékeli a Ferrari szezonját

A Scuderia F1-es csapatfőnöke annak ellenére is pozitívan értékelte a 2022-es idényt, hogy különböző hibák miatt hamar kiszálltak a világbajnoki címért folytatott harcból.

részletek

Már rendelhetők év végi köteteink!

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

részletek

Hülkenberget nyár óta foglalkoztatja a visszatérés gondolata

Jövőre ismét teljes állású pilóta lesz Nico Hülkenbergből, akivel 2019-ben fordult elő ilyen utoljára. A német versenyző elárulta, az idei nyártól kezdve érezte úgy, vissza kell térnie a mezőnybe.

részletek

Büszke a csapatra, de elégedetlen a Williams csapatfőnöke

Bár elég rosszul kezdték az évet, később fokozatosan fejlődött a Williams, mely néhány alkalommal pontokat is szerzett. Jost Capito emiatt büszke az istállóra, ugyanakkor jobb eredményekre vágyik.

részletek

Wolff: 2021 Abu Dhabi rosszabb volt, mint az idei szezon

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a tavalyi finálén elszenvedett vereség sokkal fájóbb volt, mint az idei küszködésük, mivel tudják, hogy a 2022-es versenygépet ők rontották el.

részletek

Hamilton: Nem az idei volt a legrosszabb évem

Noha először maradt győzelem nélkül egy teljesen szezonon át az F1-ben, a hétszeres világbajnok mégis másik évet nevezett meg karrierje mélypontjának – de azért soha nem vezetné többet a W13-ast.

részletek

Hamilton: Max büszke lehet a szezonjára

Elismerően nyilatkozott tavalyi vb-riválisa 2022-es idényéről a hétszeres F1-es világbajnok, aki szerint a holland további rekordokat érhet el idén – hacsak ők meg nem akadályozzák ebben.

részletek