DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

2022

Haas vs. Schumacher: a média is hibás?

Günther Steiner szerint a sajtónak is megvan a felelőssége abban, hogy a Haas és Schumacher viszonya idáig fajult – de megvannak a maga sérelmei is.

részletek

Melyik csapat mennyit gyorsult egy év alatt?

Megvizsgáltuk, mennyit gyorsultak az egyes csapatok az időmérő edzésen futott leggyorsabb körüket alapul véve 2022-höz képest. Az Aston a lista élén!

részletek

Russell a Schumacher-incidensből tanulta meg, hogy nincs privát szférája

Sokakban visszatetszést keltett, amikor Russell tavaly a csapatrádióban Mick Schumacherre panaszkodott csupán azért, mert csatába bonyolódott vele.

részletek

Bottas leszámolna egyik legfőbb gyengeségével

A finn a jövőben agresszívebb stílust alkalmazna a rajtokat követő helyezkedések során, tavaly ugyanis ő veszítette a legtöbb pozíciót az első körökben.

részletek

Verstappen: Sokba kerülhet egy csapatnak az elszúrt koncepció

Az F1 regnáló világbajnoka figyelmeztette azokat a csapatokat, akik rosszul értelmezték a szabályokat: akár évekbe telhet, mire visszaküzdik magukat.

részletek

A Mercedes és Aston lepte meg legjobban a szabályalkotókat

Pat Symonds vezette a stábot, amely kidolgozta a 2022-es új aerodinamikai szabályokat: a mérnök arról beszélt, bejött számításuk és az autók változatosabbak lettek.

részletek

Hamilton sokkal jobban tudja értékelni a sikert a 2022-es szezon után

Az F1 hétszeres világbajnoka korábban nem érezte át győzelmei súlyát, a Mercedes visszaesése azonban számára is új megvilágításba helyezte a dolgokat.

részletek

Így áldozta be az év elejét Hamilton

„Minden beállítást kipróbáltam, amit csak lehetséges” – a hétszeres F1-es világbajnok ismét arról beszélt, hogyan segített a Mercedesnek.

részletek

Így búcsúztatták a 2022-es évet az F1-esek

Hamilton és Russell képekben foglalta össze 2022-es évét, Bottas biciklizett, Albon egy jachton volt – összegyűjtöttük a versenyzők szilveszteri posztjait.

részletek

Grosjean: Aki nem hitte azt, hogy Leclerc világbajnok lesz, az őrült

A korábbi F1-es pilóta szerint a 2022-es év elején szinte mindenki úgy vélte, hogy a Ferrari simán világbajnok lesz, így véleménye szerint Charles Leclerc csalódottsága is abszolút megérthető.

részletek

Hamilton 2022-ben érezte magát a legbüszkébbnek

A kudarcok ellenére úgy érzi a hétszeres világbajnok, hogy a csapat tagjai minden eddiginél jobban megmutatták a bennük rejlő erőt. Lewis Hamilton szerint az idei év egy másfajta utazás volt.

részletek

Elégedetlen az AlphaTauri F1-es csapatfőnöke

Kritikusan értékelte idei szezonjukat Franz Tost. Az AlphaTauri csapatvezetője szerint abszolút nem érték el a 2022-re kitűzött céljaikat, így ezek után csak remélni tudja, hogy jövőre versenyképesek lesznek.

részletek