Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat
Egyéb

Már rendelhetők év végi köteteink!

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

A legfontosabb nemzetközi és hazai versenyszériákat taglaló Autósport évkönyv egyrészt azt hivatott bemutatni, hogy a vitathatatlanul legnépszerűbbnek számító Formula–1-en túl mennyire változatos és színvonalas a technikai sport világa, másrészt pedig nem titkolt célja az is, hogy a magyar autóversenyzők közül olyan pilótákat is megismertessen a szélesebb közönséggel, akik viszonylag ritkán kerülnek a reflektorfénybe. A kiadványban szokás szerint idén is helyet kapott az 50 legjobb hazai és az 50 legjobb nemzetközi autóversenyző listája is, amelyeket a kötet szerkesztői állítottak össze.

autosport-evkonyv-2022

Az Autósport évkönyv idei kiadása 6990 Ft-os áron már rendelhető webshopunkból!Szintén rendelhető már a Száguldás és cirkusz 2022. Formula–1-es kiadványunkban sorra vesszük a szezon minden fontos mozzanatát, kezdve a tavalyi könyvünkből a leadási határidő miatt kimaradt utolsó futamokkal és azzal, hogy mi is történt a 2021-es szezonzárótól az idei évadnyitóig. A főszerepet a címet védő Max Verstappen és a Red Bull, valamint az erősen kezdő, de ismét elbukó Ferrari kapta az idei F1-es szezonban, s így természetesen a Száguldás és cirkusz 2022-ben is. A köszöntőt maga a regnáló kétszeres világbajnok Verstappen, az előszót a Haas szókimondó csapatfőnöke, Günther Steiner jegyzi.

szaguldas-2022

A Száguldás és cirkusz idei kiadása szintén 6990 Ft-os áron rendelhető a Formula.hu webshopjából!

A két szezonösszegző kiadványunk már megrendelhető a webshopunkból a fenti linkekre vagy IDE és IDE kattintva. Az elsőként beérkezett rendeléseket december 1-től kezdjük el szállítani.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: