Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

2021

Magnussen felsorolta, kik fenyegetik a helyét

Günther Steiner közel tíz esélyesről beszélt a Haas jövő évi ülései kapcsán, és Kevin Magnussen is felsorolt négyet. A dán kiemeli, mára megtanult nyomás alatt is jól teljesíteni.

részletek

Ferrari: Teljesen új motor készül 2021-re, de másban is bíznak

Maranellóban 2022-ig nem remélnek győzelmet, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen lemondanának a következő szezonról. A motor és a hátsó régió fejlesztése mentheti meg őket az újabb szenvedéstől.

részletek

Verstappen feladta: „A bajnokságnak vége”

Lemondott az idei szezonról a Red Bull pilótája, és a 2021-es sikerben sem hisz. A holland a legpesszimistább hangnemben nyilatkozott, megcsömörlött a motorhibáktól.

részletek

„Csaknem tíz” jelöltje van a Haasnak

Dúskálnak a lehetőségekben a pilótaválasztást illetően az amerikaiak Günther Steiner csapatvezető szerint, aki arról is beszélt, hogy az egyelőre ülés nélkül álló Sergio Perez is a listájukon van-e.

részletek

Így mutat a 2021-es mezőny jelenleg

Már csak három hónap van hátra az idei F1-es szezonból, és egyre kevesebb a kiadó ülés a következő idényre. Nézzük, Perez és Vettel legutóbbi bejelentésével mi a helyzet a 2021-es rajtráccsal.

részletek

Hivatalos: Átnevezik és átfestik a Renault-t jövőre

Monzában megtörtént a várt bejelentés a Renault Csoport részéről: a gyári csapat nevet vált, és Alpine-ként folytatja. Az új identitáshoz új festés is jár.

részletek

Giovinazzi: Nem vehetik el az ülésem

Az Alfa Romeo olasz pilótája tisztában van a helyét megkérdőjelező véleményekkel, de úgy érzi, a jelenlegi teljesítményével 2021-ben is helye lesz az istállónál.

részletek

Nyúlfarknyi téli teszt, Melbourne máris veszélyben 2021-re

Most, hogy egy héttel ezelőtt a 2020-as Formula-1-es versenynaptár végre összeállt, az F1 áthelyezhette a hangsúlyt a jövő évi menetrend szervezésére. Az optimista forgatókönyv szerint minden visszatér a régi kerékvágásba.

részletek

Vettel: Csak az F1-re koncentrálok

Bár továbbra sem tud hírekkel szolgálni a jövőjét illetően, azt kijelentette a négyszeres F1-es világbajnok, hogy csakis a száguldó cirkuszban tudja elképzelni a jövőjét – méghozzá versenyzőként.

részletek

Aláírta az első csapat a Concorde-szerződést

A héten várhatóan minden istálló aláírja 2021-től 2025-ig érvényes szerződését a Formula-1-es részvételről. Az első a sorban a McLaren volt kedd reggel.

részletek

Hamilton: A Ferrari nem adott Vettelnek hozzá méltó autót

Sportszerű nyilatkozat a nagy brit riválistól. Lewis Hamilton sajnálja, hogy Sebastian Vettel nem kapott igazán jó technikát a Ferraritól és reméli, az Aston Martinnál újjászületik a német.

részletek

Hivatalos: Elkelt a Mercedes egyik 2021-es ülése

A 70. Évforduló Nagydíja előtt pilótabejelentést tett a Mercedes: egy évre szólóan szerződést hosszabbítottak a csapatot 2017 óta erősítő finn Valtteri Bottasszal.

részletek
Olvastad már?