DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek

2021

Tsunoda: Lusta dög voltam, egész nap csak játszottam

A 2021-es év legjobb újonca elismerte, a szezon elején gond volt mentalitásával, felkészületlenül érkezett meg a hétvégékre. Emellett nullára esett önbizalma, csakis arra összpontosított, hogy ne törje össze az AlphaTaurit, ezért túl lassú volt.

részletek

Vettel többre számított első astonos évében

Bár az előzéseket és különösen a Fernando Alonsóval vívott csatát nagyon élvezte, a négyszeres F1-es világbajnok nem tagadta, hogy jobb eredményekben bízott a 2021-es szezon során.

részletek

Ricciardo: Pályafutásom legnagyobb győzelme a monzai

Daniel Ricciardo a nehéz kezdés ellenére nagyot ment tavaly Olaszországban. Monzai győzelmét nem csupán a 2021-es szezon legjobb momentumának tekinti, hanem pályafutása legnagyobb pillanatának is.

részletek

Andretti: Lehet sírni, de Hamilton igazából nem panaszkodhat a tavalyi év miatt

Az 1978-as világbajnok úgy gondolja, Lewis Hamilton saját magát károsítaná meg, ha nem indulna idén a Formula-1-ben. Szerinte a brit ne is panaszkodjon 2021 miatt, többször neki is kedveztek az ítéletek.

részletek

Leclerc elmondta, miben fejlődött a legtöbbet

Két éve még az egyik fő gyengesége volt, de annyi munkát fektetett bele a monacói, hogy úgy érzi, 2021-ben már az egyik erősségének számított az, ahogy a versenyeket menedzselte.

részletek

Tost: Versenyképes autóval Gasly bármikor nyerhet

Nagy tehetségként kezdett a Toro Rossónál, majd Max Verstappen mellett 2019-ben teljesen önbizalmát veszítette az anyacsapatnál. Tavaly azonban komoly szintlépést tett, csapatfőnöke szerint győztes lehet.

részletek

Schumacher elmondta, mi volt a fő lecke 2021-ben

Alapvetően elégedetten értékelte újoncévét az F1-ben a Haas német pilótája, aki két pillanatot is kiemelt a szezonjából, amelyek pozitív értelemben kiemelkedtek számára tavaly.

részletek

Honda: Azért volt szoros a bajnokság, mert Hamiltonnak többször is szerencséje volt

A japán gyártó sosem tagadta, hogy a végén mázlival sikerült legyőzni a Brazília óta egyértelműen erősebb autóval rendelkező Lewis Hamiltont. Ám a britnek az évad során többször is kedvezett Fortuna.

részletek

Ricciardo: Olykor elveszítettem a hitemet

Az ausztrál pilóta elismerte: volt olyan pillanat a 2021-es F1-es szezon során, amikor saját képességeit is megkérdőjelezte. Azt is elmondta, miért tett jót neki a nyári szünet.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

TOP 5: Ők voltak a legjobbak Rosberg szerint

Nico Rosberg felvázolta, szerinte kik voltak a 2021-es szezon legjobb versenyzői. A német többször hangoztatta idén, mennyire szurkol Lewis Hamiltonnak, de vajon őt vagy riválisát tette az első helyre?

részletek

Apja elmondta, mi Verstappen fő erőssége

Nehezen tudott egyet kiválasztani a sok közül a korábbi F1-es pilóta, a friss világbajnok pedig arról beszélt, mi járt a fejében azokon a futamokon, amikor nem alakultak jól a dolgai.

részletek