Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

2021

Fontos bejelentést tett az Alfa Romeo

A Sauber és Alfa Romeo együttműködése év végéig volt érvényes, de a felek meghosszabbították a 2021-es szezonra vonatkozóan is: a csapat így a megszokott színekben, az olasz márka támogatásával folytatja.

részletek

Kvjatot nem nagyon izgatja, mi lesz vele

Félvállról veszi F1-es jövőjét az Alpha Tauri orosza: „Ha a Formula-1-ben leszek jövőre, az jó. Ha nem, akkor legyen úgy.” A hátralevő öt nagydíjon a maximumot akarja nyújtani.

részletek

Hivatalos: Eldőlt, hol versenyez Gasly 2021-ben

Véget vetve a francia futamgyőztest Red Bullhoz kapcsoló pletykáknak, az Alpha Tauri és a versenyző bejelentést tett: 2021-ben is együtt folytatják.

részletek

Sajtó: 23 futamos F1-es naptár jöhet 2021-ben

A kiszivárgott információk alapján még az eredetileg tervezett idei kalendáriumnál is hosszabb menetrend várhat jövőre az F1-es mezőnyre, amely Szaúd-Arábia révén egy új országba is ellátogatna.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Grosjean nyerni akar, Magnussen szünetelhet egy évet az F1-ben

Minden jel szerint a Formula-1-en kívül keres új otthont a Haas lecserélt pilótapárosa. Grosjean esetében Formula-E-ről beszélnek, Magnussent bevallottan az IndyCar érdekli. Az F1-et viszont egyikük sem engedte el még teljesen.

részletek

Perez: Nem sok csapattal tárgyalunk

Bár konkrétumokat nem tudott és nem is akart elárulni a jövőjével kapcsolatban a Racing Pointot a szezon végén elhagyó mexikói, az kiderült, hogy csak kevés istállóval vannak kapcsolatban.

részletek

Russell cáfolja, hogy aggódnia kellene az üléséért

Szerződése van a 2021-es szezonra a Williamsen, s ezen az sem változtat, hogy új tulajdonosok vették át a csapat irányítását. Úgy érzi, nem az ő tisztje megítélni, hogy helye van-e az F1-ben.

részletek

Titkolóznak a Haasnál az utódokról

Időben akartak szólni Grosjeannak és Magnussennek, hogy új irányt vesznek a következő évtől, de az új versenyzők bejelentése még nincsen tervben. Az esélyesek száma beszűkült, jöhet két újonc és pénzes versenyző is – nagyjából ennyi kézzelfoghatót árult el Günther Steiner.

részletek

Kubica: Régen nyomni kellett a gázt az F1-ben, ma meg el kell venni

Robert Kubica ugyan hétvégén megszerezte első dobogóját a DTM-ben, de eddig a Német Túraautóbajnokságban is csak szenvedett. Egyelőre nyitott kérdés számára a 2021-es év, de az F1-nek odaszólt.

részletek

Podcast: Kik alkotják a '21-es F1-mezőnyt?

Messze nem végleges a jövő évi F1-es mezőny, még olyan fronton is várható változás, ahol már bejelentést is tettek a 2021-es felállásról. Pletykákban nincs hiány, a #FormulaHUPodcast stábja pedig áttekintette a lehetséges forgatókönyveket.

részletek

Sajtó: Ez lehet a 2021-es versenynaptár

Egy nem hivatalos 2021-es versenynaptár terjed a neten, amely annak ellenére tartalmaz furcsaságokat, hogy Chase Carey azt ígérte, jövőre minden visszatér a normál kerékvágásba. Bahreinben kezdődhet a szezon.

részletek
Olvastad már?