DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

2021

Horner: Le a kalappal azért, ahogy Lewis kezelte 2021-et!

A Red Bull F1-es főnöke szerint a brit méltósággal viselte a drámai vereséget Abu Dhabiban. Szerinte a Mercedes túl konzervatív volt a szezonzárón.

részletek

Retro – A legbotrányosabb F1-es szezonzáró

Utolsó körös dráma és a versenyigazgató „emberi hibája” döntötte el minden idők egyik legkiélezettebb F1-es párharcát Max Verstappen és Lewis Hamilton között.

részletek

Hamilton elgondolkodott a visszavonuláson 2021 végén

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte, hogy le kellett higgadnia az akkori szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj végjátékában történtek után, hogy tiszta fejjel dönthessen.

részletek

Személyes düh hajtja Wolffot Hamilton nyolcadik címéért

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a brit nyolcadszor is felérhessen az F1 csúcsára – és nem is feltétlenül csak a szerződéséből hátralévő két évük van erre.

részletek

Massa-ügy: 2021 Abu Dhabit is megnyithatják?

Ha a Massa-üggyel az FIA és az F1 precedenst teremt, az a 2021-es szezonzárón történt események értékelésére is kihathat – erről beszélt Toto Wolff.

részletek

„Ellopták a címet” – Wolffnak még mindig tüske Abu Dhabi

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a két évvel ezelőtti szezonzárón nem a legjobb nyert, de a fő gond nem a vereséggel, hanem annak módjával volt.

részletek

Mindenki covidos lett a Red Bull 2021-es vb-buliján

Christian Horner idézett fel egy eddig nem ismert részletet az emlékezetes 2021-es szezonból. Az Abu Dhabi Nagydíj éjszakáján a Verstappen bajnoki címét ünneplő csapat tagjai megbetegedtek.

részletek

Verstappen korábbi hibáján tréfálkozott

A gyomorrontással küzdő bajnokkal üzenetet váltott Nyck de Vries, aki azt is elmondta, hogy nem akarja egyből a határait feszegetni Dzsiddában.

részletek

Wolff még mindig sokat gondol Abu Dhabira

De már nem haraggal: a Mercedes F1-es csapatvezetője szerint sérült az igazságosság elve a 2021-es szezonzárón, de mostanra már túltette magát ezen.

részletek

Wolff: 2021 Abu Dhabi rosszabb volt, mint az idei szezon

A Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a tavalyi finálén elszenvedett vereség sokkal fájóbb volt, mint az idei küszködésük, mivel tudják, hogy a 2022-es versenygépet ők rontották el.

részletek

Verstappen: Tavaly már elkönyveltem a vereséget

Idén már jóval a végső futam előtt eldőlt a világbajnoki cím sorsa, nem úgy 2021-ben, amikor a szezonzáró utolsó körében feszült egymásnak Verstappen és Hamilton az év végi sikerért.

részletek

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek