Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

2021

Bottas kereken kijelenti: Vettel nem jön a Mercedeshez

Pontot akar tenni a saját jövőjét is érintő szóbeszéd végére Valtteri Bottas: állítja, a Mercedes nem gondolkodik Sebastian Vettel leigazolásán. Egyes pletykákon csak nevet.

részletek

Renault-vezér: Maradunk az F1-ben!

Sok pletyka kapott szárnyra a Renault Formula-1-es projektjéről, mióta bejelentették, hogy a vállalat kétmilliárd eurót akar megspórolni. A megbízott vezérigazgató tisztázta: a költséglimit mellett elkötelezettek maradnak.

részletek

Radikális szabályokat fogadott el az F1

A sorozat fennmaradása érdekében pénteken nélkülözhetetlen módosításokról szavaztak az F1-es csapatok. Meglepően nagy volt az egyetértés, így az új szabályok már 2021-től életbe léphetnek.

részletek

Hivatalos: Ricciardo 2021-től a McLarené

Folytatódik a heti F1-es bejelentéshullám: a pár napja keringő híreszteléseknek megfelelően a McLaren most megerősítette, hogy Daniel Ricciardo a következő évtől valóban csatlakozik hozzájuk a Renault-tól.

részletek

2021-re német pilóta nélkül maradhat az F1

Nem először kongatja a vészharangokat a német autósport felett Ralf Schumacher, most pedig úgy tűnik, év végével az összes Formula-1-es versenyzőjét elveszítheti az ország. A közeljövőben csak egy egyfős utánpótlás van kilátásban.

részletek

És akkor Vettel, Sainz és Ricciardo forgatagában feltűnt Alonso is

Nem lehet panaszunk az elmúlt másfél nap Formula-1-es hírözönére, amit a Ferrari és Sebastian Vettel különválásának bejelentése indított be, most pedig Fernando Alonso önszántából csatlakozott be a pletykaáradatba.

részletek

Hivatalos: Vettel év végén távozik a Ferraritól

Ahogy azt a sajtóértesülések alapján várni lehetett, a maranellói gárda kedd reggel bejelentette, hogy a két fél úgy döntött, nem hosszabbítanak szerződést, így a német hat év után elhagyja a csapatot.

részletek

Hülkenberg: Következő életemben Ferrari-pilóta leszek

A rajtrácsról kieső rutinos német versenyző nem titkolja, hogy célja a 2021-es mezőnybe való visszatérés. Erős csapatba vágyik, de az már csak álom marad, hogy egyszer a Ferrarinál vezet.

részletek

Már tudjuk, hol nem fog versenyezni Alonso jövőre

A spanyol eldöntötte, hol szerepel 2021-ben. Egyelőre nem árulja el, csak azt, hogy nem a Formula-1-ben és nem az IndyCarban. Visszatérni az F1-be az új szabályok miatt akart.

részletek

Ennyit változhatnak az autók jövőre

Szigorú szabályok korlátozzák a 2021-es F1-es autók fejlesztését, de ez nem azt jelenti, hogy a csapatok a következő szezonban is az idei konstrukciók másolatát fogják használni.

részletek

„Itt Vettel nem dönt semmiről, csak a Ferrari”

A hírek szerint Sebastian Vettel nem elégedett a felkínált új szerződés feltételeivel, Paul di Resta viszont úgy véli, egyedül a csapat van döntési helyzetben. Sokan állnak sorban a német helyére.

részletek

Nem a pénz a legfontosabb Hamilton valószínűleg utolsó szerződésében

A hatszoros világbajnok számára sokkal fontosabb, mekkora szabadságot enged meg a 2021-től érvényes szerződés. Szereti a vörös színt, de a Ferrarihoz vágyódást rövid távúnak minősíti.

részletek
Olvastad már?