Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 24. kedd

2021

A tesztek után dől el, kié lesz a második Aprilia

Egy nappal a portimaói idényzáró után a FIM közzétette a 2021-es nevezési listákat, amelyen a MotoGP egyetlen szabad ülésénél Lorenzo Savadori neve szerepel, de ez még nem tekinthető véglegesnek.

részletek

24 futamos, forgó versenynaptárt tervez az F1

A következő években tovább nő a szezon hossza a Liberty Media szerint. Idei évben szereplő helyszínek és új országok is érdeklődnek a nagydíjrendezés iránt.

részletek

Több home office-t kér a Mercedestől Hamilton

Új szerződésében rögzíteni tervezi Lewis Hamilton, hogy kevesebbet kelljen bejárnia a Mercedes központjába. Sarkalatos pont bizottsága munkája is, amely az autósport sokszínűségén dolgozik.

részletek

Sainz már most tudja, milyen nehéz lesz a Ferrarinál

Az F1-es istállóknak jövőre minden eddiginél kevesebb idejük lesz a szezon előtti tesztelésre, ami különösen a csapatváltás előtt álló pilótákat érinti érzékenyen.

részletek

Május közepén a Hungaroringen indul a WTCR-szezon

Közzétették a Túraautó-vk 2021-es naptártervezetét, amelyben az idénynyitó szerepét tölti be a magyarországi forduló, s ha a járvány is lehetővé teszi, három hétvégét Ázsiában is rendezni fognak.

részletek

Verstappen: Jövőre ilyen nem fordulhat elő

Gyors a holland alatt a Red Bull, de négy versenyt is fel kellett adni műszaki okok miatt. Idén ez még belefér, de ha 2021-ben terv szerint a bajnoki címért harcolnak, nem megengedett ilyen rossz megbízhatóság.

részletek

Perez két szék közül a padlóra ülhet

A mexikói pilóta számára elérhető F1-es csapatok túl sokáig kivárnak, ezért más szériában szinte biztosan nem lesz helye 2021-ben. Az egy év kihagyás is szóba jött nála.

részletek

Wolff: A Ferrari elengedte 2021-et

Miközben a Mercedes alig találja az egyensúlyt 2021 és 2022 között azt illetően, hogy melyik szezonra fordítsanak nagyobb figyelmet, Toto Wolff szerint a Ferrari már a következő évet is elengedte.

részletek

Rendelhető a 2021-es F1-es falinaptár!

Karácsonyra lepd meg szeretteidet egy lapozható, látványos fotókat tartalmazó, A3-as méretű Formula-1-es falinaptárral az AFM jóvoltából!

részletek

Croft: Hamilton nem fog visszavonulni

A Sky Sports F1-es kommentátora azon az állásponton van, hogy Lewis Hamilton nem vonul vissza a szezon végén, egyelőre csak nem tudja, kivel is kellene alkudoznia a Wolff körüli bizonytalanság okán.

részletek

Podcast: A 2021-es és az ideális versenynaptár

A Formula Podcast 56. adásában kitárgyaltuk a frissen közreadott 2021-es versenynaptár-tervezettel kapcsolatos legérdekesebb háttérinformációkat, ugyanakkor kísérletet tettünk arra, hogy összeállítsuk az ideális F1-es menetrendet. Vajon sikerült?

részletek

Red Bull: Nem adjuk fel, de 2022 a reális

Christian Horner szerint továbbra is keményen fejlesztik az autót, hogy már jövőre is közelebb kerülhessenek a Mercedeshez, a világbajnok istálló előnyét látva viszont 2022 lehet az igazi esély.

részletek
Olvastad már?