Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 12. kedd

2021

Elvennék a Ferrari vétójogát 2021-től

Különleges bánásmódban részesül a Scuderia a Formula-1-ben, akár egyedül is megakadályozhatott bármilyen szabálymódosítást egyedi vétójogával. 2021-től könnyen lehet, hogy ezt elveszíti.

részletek

Vettel nem csatlakozik a mai autók szapulásához

Ross Brawn szerint nagy hiba volt 2017-ben az autók gyorsítása, a német azonban az aktuális gépekre szavazna a lomha elődökhöz képest. Inkább a tömeget tartja problémának.

részletek

Ricciardo 2021-ről: Kettesével fogok előzni

Az F1 kiélezettebb küzdelmekkel kecsegtető 2021-es szabályrendszerére az ausztrál pilóta úgy reagált, hogy ha másoknak könnyebb lesz előzni, akkor ő kerülgetni fogja az ellenfeleit.

részletek

Hamarosan még inkább az egekbe szökhetnek a pilótafizetések

A száguldó cirkusz élversenyzői már így is horribilis pénzt vihetnek haza, többek szerint viszont a 2021-es szabályváltozások után még ennél is jobban megugorhat a legjobbak fizetése az F1-ben.

részletek

Raikkönen inkább izgalmas, mint gyors F1-re vágyik

Kimi Raikkönen egyértelműen az izgalmakat részesíti előnyben a sebességgel szemben, így azt gondolja, senki nem érdekelne, ha akár tíz másodpercet lassulnának, ha közben nagyobb lenne a verseny.

részletek

Ferrari: Lesz még munka az új szabályok finomhangolásával...

A Ferrari arra számít, hogy a 2021-ben életbe lépő új szabályok részleteivel kapcsolatban még rengeteg egyeztetés vár rájuk, valamint minden más csapatra is. Éppen ezért még mindig nem zárják ki, hogy élnek vétójogukkal.

részletek

2021-től kötelező a csapatoknak újoncokat szerepeltetni a pénteki szabadedzéseken

2021-től nem csak az autókra vonatkozó technikai szabályok változnak, hanem az is, hogy a csapatoknak évi minimum két alkalommal egy újoncot kell autóba ültetniük a pénteki szabadedzéseken.

részletek

Hamilton: Az új éra úttörője akarok lenni

Lewis Hamiltonnak esze ágában sincs visszavonulni, különösen a 2021-es szabályváltozások érkezésével. Az ő segítségével építik majd az autót a mérnökök, és annak az érának is kulcsfigurája lenne.

részletek

Renault: Számunkra nagy esélyt kínál 2021

Hosszú várakozás után végre nyilvánosságra hozták a 2021-es szabályokat, illetve elmagyarázták a költségsapka működési elvét is. A renault-soknak egyelőre elnyerte tetszését az „új Formula-1”.

részletek

Rengeteget lassulnak a 2021-es autók

Az FIA szakembere három másodpercre saccolja a köridőromlást, de a szabályalkotók szerint nem ez, hanem a jó verseny a lényeg. Szó esett a csütörtöki sajtótájékoztatón a költséglimitről is: Brawn hangsúlyozta, a csalókat kizárhatják a világbajnokságból.

részletek

Végre: Megjöttek a 2021-es szabályok

Lejárt a határidő, egy sajtótájékoztatón pedig nyilvánosságra hozták az új F1-es szabálycsomagot. Összegezzük az új előírásrendszer legfontosabb pontjait.

részletek

Bemutatták a 2021-es F1-es autót

Sajtótájékoztatón jelentették be az USA Nagydíj helyszínén a Formula-1 vezetői, hogy elfogadták az új szabályrendszert. A helyszínen egy koncepcióautót is lelepleztek.

részletek
Olvastad már?