Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

2021

Verstappen: Tavaly már elkönyveltem a vereséget

Idén már jóval a végső futam előtt eldőlt a világbajnoki cím sorsa, nem úgy 2021-ben, amikor a szezonzáró utolsó körében feszült egymásnak Verstappen és Hamilton az év végi sikerért.

részletek

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek

Verstappen egy dologban nem ért egyet Hornerrel

Verstappen fantasztikus formában versenyez az idei szezonban, főnöke szerint ez annak köszönhető, hogy a vb-cím megszerzése felszabadította a hollandot, aki azonban nem ért egyet a kijelentéssel.

részletek

Magnussen: F1 nélkül is jól éreztem magam

A dán versenyző mesélt a tavalyi szezonról, amikor kiszorult a királykategória mezőnyéből: állítása szerint jól érezte magát, ugyanakkor fájdalmas élmény volt kívülállóként követni a versenyeket.

részletek

Hamilton: Ezért ráztam kezet Verstappennel Abu Dhabiban

Életre szóló traumaként élte meg a 2021-es szezonzárón történteket a vb-címet elbukó Lewis Hamilton. Azt is elárulta, miért vett erőt vett magán, hogy gratuláljon Verstappennek.

részletek

Horner elismerte: Masi hibázott Abu Dhabiban

Bár nem azt a részét emelte ki a Red Bull F1-es csapatfőnöke a máig vitatott újraindításnak, ami konkrétan ellenkezett a szabály betűjével. Ennek ellenére sajnálta a korábbi versenyigazgatót.

részletek

Wolff: Nincs bűntudatunk Silverstone miatt

A Mercedes F1-es csapatfőnöke elmondta: nem igazán bánják Lewis Hamilton brit győzelme utáni ünneplésüket, hiszen tudták, hogy a kórházba szállított Max Verstappen jól van.

részletek

Az Uralkali megfenyegette a Haast 2021-ben

A Drive to Survive egy hét múlva megjelenő negyedik évadában napvilágot látott egy tavalyi affér, amelyre mi is többször utaltunk a Formula Podcast adásai során.

részletek

2021-ben újra nyereséges volt a Formula-1

A veszteséges 2020-as év után 92 millió dollárt maradt a Liberty Media kasszájában a csapatok kifizetése miatt. Még a meg nem tartott Vietnámi Nagydíj is bevételhez juttatta az F1-et.

részletek

Hamilton: Volt egy pillanat, amikor elveszítettem a hitemet a sportban

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte: időbe fog telni, mire visszanyeri a bizalmat a rendszer iránt. Verstappennel semmi gondja, emellett azt ígérte: idén még jobb lesz, mint tavaly év végén.

részletek

Verstappen: Nem egészséges ennyi dráma

A regnáló F1-es világbajnok egyetért Helmut Markóval, hogy hosszú távon nem elviselhető az az intenzitás, amely a 2021-es szezont jellemezte. A holland beszélt a legfájdalmasabb pillanatról is.

részletek

Schumachert meglepte a riválisok elismerése

A Haasszal pontot sem szerző német újonc is bekerült a versenyzők rangsorának első tíz helyezettje közé, amire nem számított a fiatal pilóta. Az idei célja, hogy a mezőnyben is előrébb lépjen.

részletek