Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

2021

Ricciardo: Pályafutásom legnagyobb győzelme a monzai

Daniel Ricciardo a nehéz kezdés ellenére nagyot ment tavaly Olaszországban. Monzai győzelmét nem csupán a 2021-es szezon legjobb momentumának tekinti, hanem pályafutása legnagyobb pillanatának is.

részletek

Andretti: Lehet sírni, de Hamilton igazából nem panaszkodhat a tavalyi év miatt

Az 1978-as világbajnok úgy gondolja, Lewis Hamilton saját magát károsítaná meg, ha nem indulna idén a Formula-1-ben. Szerinte a brit ne is panaszkodjon 2021 miatt, többször neki is kedveztek az ítéletek.

részletek

Leclerc elmondta, miben fejlődött a legtöbbet

Két éve még az egyik fő gyengesége volt, de annyi munkát fektetett bele a monacói, hogy úgy érzi, 2021-ben már az egyik erősségének számított az, ahogy a versenyeket menedzselte.

részletek

Tost: Versenyképes autóval Gasly bármikor nyerhet

Nagy tehetségként kezdett a Toro Rossónál, majd Max Verstappen mellett 2019-ben teljesen önbizalmát veszítette az anyacsapatnál. Tavaly azonban komoly szintlépést tett, csapatfőnöke szerint győztes lehet.

részletek

Schumacher elmondta, mi volt a fő lecke 2021-ben

Alapvetően elégedetten értékelte újoncévét az F1-ben a Haas német pilótája, aki két pillanatot is kiemelt a szezonjából, amelyek pozitív értelemben kiemelkedtek számára tavaly.

részletek

Honda: Azért volt szoros a bajnokság, mert Hamiltonnak többször is szerencséje volt

A japán gyártó sosem tagadta, hogy a végén mázlival sikerült legyőzni a Brazília óta egyértelműen erősebb autóval rendelkező Lewis Hamiltont. Ám a britnek az évad során többször is kedvezett Fortuna.

részletek

Ricciardo: Olykor elveszítettem a hitemet

Az ausztrál pilóta elismerte: volt olyan pillanat a 2021-es F1-es szezon során, amikor saját képességeit is megkérdőjelezte. Azt is elmondta, miért tett jót neki a nyári szünet.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

TOP 5: Ők voltak a legjobbak Rosberg szerint

Nico Rosberg felvázolta, szerinte kik voltak a 2021-es szezon legjobb versenyzői. A német többször hangoztatta idén, mennyire szurkol Lewis Hamiltonnak, de vajon őt vagy riválisát tette az első helyre?

részletek

Apja elmondta, mi Verstappen fő erőssége

Nehezen tudott egyet kiválasztani a sok közül a korábbi F1-es pilóta, a friss világbajnok pedig arról beszélt, mi járt a fejében azokon a futamokon, amikor nem alakultak jól a dolgai.

részletek

Horner: Nem áldoztuk be az idei győzelemért 2022-t

Christian Horner állítja, sikerült megtalálniuk az egyensúlyt az idei bajnokságot nyerő autó fejlesztése, valamint az új, 2022-es gépezetre való összpontosítás között. A csapatfőnök úgy érzi, kifizetődő volt utolsóként abbahagyni a 2021-es Red Bull fejlesztését.

részletek

Rosberg fájdalmat érzett Hamilton vereségénél

Még mindig részben a családjának tekinti a Mercedest, ezért nehezen élte meg az évadzáró hajráját a 2016-os világbajnok, aki az idei F1-es szezonról viszont csak szuperlatívuszokban tudott beszélni.

részletek