Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

2021

Perez látja, miért nem ment az elődeinek a Red Bullban

Megtehette első köreit új versenyautójában Sergio Perez, és az ideálisnak egyáltalán nem mondható körülmények ellenére is érzi, mi foghatott ki az előző években Pierre Gaslyn és Alexander Albonon a Red Bullnál.

részletek

Alpha Tauri: Megépítettük az eddigi legjobb autónkat

Nagyon jó hatással van a fiókcsapatra a Red Bull-lal való szoros együttműködés. De az istálló mérnökei is kiváló munkát végeztek, tavaly remekelt az Alpha Tauri. Idén mindenki reszkessen?

részletek

Leclerc gyengepontja ugyanaz, mint tavaly

Charles Leclerc leellenőriztette, hogy okozott-e szervezetében valamilyen maradandó károsodást a koronavírus-fertőzés, majd pedig korábbi futamokat nézett, hogy rájöjjön, hogyan javíthatna tovább a teljesítményén.

részletek

Sainz nem tudja, elárulhatja-e, hogy balesetezett

Nem mondja meg, hogy volt-e balesete a jerezi gumiteszten, de ha volt, akkor kicsi – ilyen sejtelmesen válaszolt Carlos Sainz egy sajtóértesülésre a Ferrari csapatbemutatóján, amin apja eredményeinek beérhetetlenségéről is beszélt.

részletek

Autó nélkül mutatkozott be a Ferrari F1-es csapata

A maranellói F1-es istálló nagydobra veri, így két részletben rendezi meg a 2021-es bemutatkozását. Pénteken az idei autóról még nem hullt le a lepel, viszont virtuális színpadra állt Sainz, Leclerc és Binotto.

részletek

Marko sejti, mennyivel veri Verstappen Perezt

A Red Bull főtanácsadója egyértelműen Max Verstappent látja az idei pilótapárosból is erősebbnek, de korántsem akkora mértékben, mint Gaslyval, vagy Albonnal szemben. Valóban így lesz?

részletek

Podcast: Éledezik az F1

A rövid nyugalmi időszak után a csapatok elkezdték bemutatni a 2021-es teremtményeiket, mi pedig egy laza beszélgetés keretein belül kitárgyaltuk az eddig látottakat, valamint az egyéb aktualitásokat.

részletek

Előzetes: Startol az FIA legújabb világbajnoksága, a Formula-E!

A rang új, némelyik motor is új, minden más a régi a Formula-E e hétvégén kezdődő hetedik szezonjában. Az elmúlt három egyéni bajnoki cím ugyanahhoz a csapathoz került, ettől viszont még minden kiszámíthatatlan.

részletek

„A Mercedes pont az F1 lényegét ölte meg”

Annyira dominál hosszú évek óta a Formula-1-ben a német gyári istálló, hogy egyes vélemények szerint a sportág lényege veszett el ezzel. Semmi izgalom, unalom a köbön és Mercedes-győzelem.

részletek

Kubicának rosszul jön az új szabályozás

Az Alfa Romeo teszt- és tartalékpilótája készen áll bármilyen bevetésre, de ő maga azt érzi, az idén bevezetett új szabályozás azt eredményezi majd, hogy jóval kevesebbet gurulhat pályára.

részletek

Briatore megfenyegette Alonsót

Egykor közösen érték el legnagyobb sikereiket a kétezres évek közepén, Fernando Alonso azonban a saját egészségét tekintve sem hallgat a jó szóra, ezért Briatore stílust váltott.

részletek

Marko: Dehogy vagyunk mi favoritok

A Red Bull tanácsadója Toto Wolff szavaira reagálva elárulta: szó sincs arról, hogy hirtelen a Mercedes elé kerültek volna, ezzel csak a csapatvezető próbál feszültséget szítani.

részletek
Olvastad már?