Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

2021

Ecclestone: Ha meg tudnák írni a szabályokat, nem kellene költségvetési sapka

Bernie Ecclestone szerint nem volna szükség olyan gyökeres változásokra a Formula-1-ben, mint amilyeneket a Liberty Media tervez 2021-től. Feleslegesnek tartja a költségvetési sapkát is.

részletek

Jos Verstappen figyelmeztette a Red Bullt

Amellett, hogy egyre jobb a Red Bull autója, az idősebbik Verstappen, Jos figyelmeztette a csapatot: 2020-ban már annak az autónak vb-esélyesnek kell lennie, különben hirtelen máshol kezdenek el nézelődni...

részletek

A Renault Ricciardót is lecserélheti 2021-re

A francia gyári istálló már megvált egyik rutinos pilótájától, Nico Hülkenbergtől és a csapatfőnök elmondása alapján egyáltalán nem garantált Daniel Ricciardo helye sem a jövő év után.

részletek

Leszavazta a tankolás visszahozását az F1

Sajtóértesülések szerint szűkült a lehetséges szabályváltozások spektruma a Stratégiai Csoport legutóbbi ülését követően, ahol a futamközi tankolás és a két kötelező kerékcsere ötletét is elvetették.

részletek

Vettelt nem a vagány autók tartják az F1-ben

A német pilóta ferraris szerződése 2020 végéig érvényes, az ezt követő időszakról csak azután dönt, hogy kikristályosodik az F1 új szabályrendszere. Néhány kép egy dögös autóról nem változtat semmin.

részletek

Marko: Az új Honda-motor észrevehetően jobb

Túl van első éles bevetésén a Spec-4 elnevezésű, legújabb fejlesztésű Honda-erőforrás. Helmut Marko eddig igencsak elégedett, a versenytempó tekintetében a Ferrarira is veszélyesek lehetnek.

részletek

Alonso: 2021-ben visszatérhetek

A szabályváltozásokat követően esély kínálkozhat arra, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonsót ismét az F1 mezőnyében köszönthessük. Hasonlóan tehet, mint korábban Schumacher.

részletek

Perez: Ha úgy adódik, el fog engedni a Racing Point egy nagyobb csapathoz

Sergio Perez nemrég szerződést hosszabbított a Racing Pointtal, ráadásul nem is rövid távra, viszont továbbra is abban reménykedik, hogy majd idővel befut egy zsíros ajánlat. Persze tudja, lehet, hogy ez soha nem történik meg, így pedig a mostani helyzetből kell kihoznia a legtöbbet.

részletek

Kijelzőket aggatnának az F1-es autókra

Sajtóértesülések alapján azt tervezik az F1-ben, hogy 2021-től kijelzőket helyeznek el az autók különböző pontjaira. A karosszéria mellett a kerékfelnik is digitálissá válnának.

részletek

A csapatok 24 fős mezőnyt támogatnak, az F1 kevésbé

A csapatfőnökök örömmel fogadnák új riválisok érkezését, Ross Brawn szerint azonban egyelőre elegendő a jelenlegi 20 csapat, ha lesz is bővítés, arra csak 2021 után kerül sor.

részletek

Sajtó: Új csapat érkezik az F1-be

Egy portál információi szerint toborozzák a szakembereket, van főhadiszállásuk és a Haas modelljét szeretnék követni - 2021-től érkezhetnek meg a száguldó cirkuszba.

részletek

McLaren: Az F1 csapjon már végre az asztalra

Itt az ideje, hogy ne a teketóriázó csapatokra várjon az F1 vezetősége és az FIA, hanem szedje össze magát, és fogalmazza meg a 2021-es szabályokat - üzente a McLaren csapatfőnöke.

részletek
Olvastad már?