Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

2021

Wolff: Nincs bűntudatunk Silverstone miatt

A Mercedes F1-es csapatfőnöke elmondta: nem igazán bánják Lewis Hamilton brit győzelme utáni ünneplésüket, hiszen tudták, hogy a kórházba szállított Max Verstappen jól van.

részletek

Az Uralkali megfenyegette a Haast 2021-ben

A Drive to Survive egy hét múlva megjelenő negyedik évadában napvilágot látott egy tavalyi affér, amelyre mi is többször utaltunk a Formula Podcast adásai során.

részletek

2021-ben újra nyereséges volt a Formula-1

A veszteséges 2020-as év után 92 millió dollárt maradt a Liberty Media kasszájában a csapatok kifizetése miatt. Még a meg nem tartott Vietnámi Nagydíj is bevételhez juttatta az F1-et.

részletek

Hamilton: Volt egy pillanat, amikor elveszítettem a hitemet a sportban

A hétszeres F1-es világbajnok elismerte: időbe fog telni, mire visszanyeri a bizalmat a rendszer iránt. Verstappennel semmi gondja, emellett azt ígérte: idén még jobb lesz, mint tavaly év végén.

részletek

Verstappen: Nem egészséges ennyi dráma

A regnáló F1-es világbajnok egyetért Helmut Markóval, hogy hosszú távon nem elviselhető az az intenzitás, amely a 2021-es szezont jellemezte. A holland beszélt a legfájdalmasabb pillanatról is.

részletek

Schumachert meglepte a riválisok elismerése

A Haasszal pontot sem szerző német újonc is bekerült a versenyzők rangsorának első tíz helyezettje közé, amire nem számított a fiatal pilóta. Az idei célja, hogy a mezőnyben is előrébb lépjen.

részletek

Ricciardo is növelte Norris önbizalmát

Mármint konkrétan az, hogy a 2021-es F1-es szezonban felülmúlta őt a McLaren házon belüli csatájában – igaz, a brit is tisztában van vele, hogy nem lesz mindig pozitív a mérlege az ausztrál ellen.

részletek

Újraalkották a 2021-es szezon összes balesetét

A Nekrews51 YouTube-csatorna készítője rendre feldolgozza az F1-es játékban az adott nagydíjak történéseit, most pedig a tavalyi évad incidenseiről alkotott egy gigamontázst – de mennyire lettek valósághűek?

részletek

Wolff megbánta a Hornerre tett megjegyzéseit

A két csapatfőnök egy évvel ezelőttig kiváló viszonyt ápolt egymással, ám az élesedő küzdelem miatt óriási törés keletkezett köztük és személyes sértésekig fajult a dolog. Nem kellett volna.

részletek

Schumacher nyomás nélkül versenyezhetett

Nem érzi úgy Mick Schumacher, hogy nagy teher lett volna rajta a tavalyi esztendőben. A fiatal pilóta 2021-ben mutatkozhatott be, ám véleménye szerint nem volt igazán nehéz helyzetben.

részletek

Tsunoda: Lusta dög voltam, egész nap csak játszottam

A 2021-es év legjobb újonca elismerte, a szezon elején gond volt mentalitásával, felkészületlenül érkezett meg a hétvégékre. Emellett nullára esett önbizalma, csakis arra összpontosított, hogy ne törje össze az AlphaTaurit, ezért túl lassú volt.

részletek

Vettel többre számított első astonos évében

Bár az előzéseket és különösen a Fernando Alonsóval vívott csatát nagyon élvezte, a négyszeres F1-es világbajnok nem tagadta, hogy jobb eredményekben bízott a 2021-es szezon során.

részletek