Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 21. kedd

2021

A Ferrari hátrányban: Idén még nemigen készül el az új szimulátor

Óriási pénzt fektet a Scuderia új, korszerű szimulátorába, de idén ebből még semmi előnyt nem élvezhetnek, mivel a tervezettnél jóval később lesz készen. Újabb csapás a vörös istálló számára?

részletek

Mikor dönt a Renault az F1-es maradásról?

A francia márka sorsa továbbra sincs kőbe vésve, a felsővezetés mérlegel, Cyril Abiteboul pedig arról beszél, az eddigi fejlemények kedvezők a folytatás számára.

részletek

Sajtó: Az F1 csillagászati összeget zsebel be a Szaúd-arábiai Nagydíjért

Angliai sajtóértesülések szerint a Formula-1 vezetősége és Szaúd-Arábia megegyeztek egymással egy közel-keleti futam rendezését illetően, amelyért egészen elképesztő összeget raknak le az asztalra.

részletek

A Ferrari nem is akarja Hamiltont ráereszteni Leclerc-re?

Bár jó eséllyel rengeteg rajongó és szakértő szívesen venné, ha Lewis Hamilton egy csapatba kerülne valamelyik kitűnő kihívójával, az eddigi tapasztalatokat látva ezt az érintett istállók nem akarják.

részletek

Hamilton miatt hosszabbított ilyen gyorsan Verstappen és a Red Bull?

Bár sokan a pilótapiac felbolydulására számítottak 2021 előtt, két élmenő már biztosan a helyén marad. Lewis Hamilton kívülállóként is döntő szereppel bírt Verstappen új szerződésének megkötésében.

részletek

Így néz ki a 2021-es mezőny jelenleg

Verstappen keddi bejelentésével az F1-es pilótapiac egyik fontos szereplője talált helyet 2021-re, így a vártnál többen rendelkeznek szerződéssel a vízválasztónak hósolt szezonra. Nézzük, kik ezek.

részletek

Haas: Naiv, aki azt hiszi, 2021-ben nyerhetnek a kicsik

Illúzióromboló Günther Steiner véleménye a nagy szabályváltozásokról: aki arra számít, hogy győzhetnek a kiscsapatok, tévúton jár. A csapatvezető szerint a költséglimitet még alacsonyabban kell meghúzni.

részletek

Wolff meg akarja állítani Hamiltont

2014 óta elképesztő sikersorozatot mutat fel a Mercedes és Lewis Hamilton párosa. A brit ász a Ferrari felé kacsintgat, de Toto Wolff célja, hogy pilótájának eszébe se jusson a riválishoz igazolni.

részletek

Renault: Senki sem dolgozik olyan keményen 2021-en, mint mi

A Renault-nál egyelőre még egy pódiummal is adósak 2016-os visszatérésük óta, Cyril Abiteboul szerint pedig ez nem is 2020-ban fog megszületni, miután minden erejükkel 2021-es autóra koncentrálnak.

részletek

A Ferrari komoly áldozatokat vállalt be a kiscsapatokért

A Ferrari saját elmondása szerint komoly anyagi javakról mondott le azzal, hogy elfogadta a költségvetési sapkát, amit az F1 2021-től alkalmaz. Mindezt azért, hogy segítsék a kisebb csapatokat.

részletek

Hamilton csak zavart akar kelteni a Ferrarinál a tárgyalásokkal?

Többen is úgy gondolják, Lewis Hamilton nem is akar a Ferrarihoz szerződni, csak problémákat szeretne okozni a riválisnál tárgyalásaival. Az ügyben kívülálló Red Bull főtanácsadója nem ért egyet.

részletek

McLaren: Valamelyik csapat nagyot fog kaszálni 2021-ben

Zak Brown nagyon fontosnak tartotta, hogy véglegesítsék, 2021-től a Mercedes szállítja a motorokat az új McLarenbe. Szerinte lesz most is olyan csapat, aki bele fog nyúlni a szabályokba.

részletek
Olvastad már?