Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 1. szerda

2021

Binotto érzi, hátrányban lesz a Ferrari, mégis igennel szavazott

Az olasz felelősen támogatta, hogy 2021 átmeneti szezon legyen, akkor is, ha a döntésnek az istálló lehet a vesztese. A jövő évi szabályok még nem véglegesek, de cél, hogy az F1 továbbra is a versengésről szóljon.

részletek

Mit lesz tilos fejleszteni 2021-ben?

A német sajtó szerint a csapatok megegyeztek a szélcsatornával való spórolásról, és akár a motor is érinthetetlen területté válhat 2020-ban. A Mercedes és a Ferrari kevesebb megkötésért kardoskodik.

részletek

Rosszkor vált a McLaren Mercedesre

A McLaren új motorja is téma volt a csapatfőnökök megbeszélésén. A többieknél érzékenyebben érintheti őket, hogy több alkatrészt tilos lesz módosítani 2020-ról 2021-re.

részletek

Hivatalos: Elhalasztják a 2021-es szabályokat, kivéve egyet

Egy évvel később, 2022-ben jön az új Formula-1-es szabályrendszer, a költségplafont azonban már jövőre bevezetik. Ez furcsa helyzetet szül, egyes komponensek fejlesztésének befagyasztásával 2021-ben.

részletek

A Ferrari is beleegyezett a halasztásba

A 2021-es szabályok minden valószínűség szerint 2022-ben kerülnek bevezetésre az F1-ben, miután a Ferrari megváltoztatta korábbi álláspontját, és támogatja a halasztás ötletét.

részletek

Vettel: Lehetséges, hogy elhagyom a Ferrarit

Bár minden érintett azon van, hogy Sebastian Vettel meghosszabbítsa idén lejáró szerződését a Ferrarival, a négyszeres világbajnok nem zárta ki a csapatváltás lehetőségét sem.

részletek

A Haas év végén kiszállhat az F1-ből

A Formula-1 amerikai csapatának tulajdonosa szerint az idei szezon első versenyei fognak dönteni arról, hogy a Haas hajlandó lesz-e pénzt pumpálni a projektbe egy következő ötéves időszakra. Az eddigi eredmények nem sok jót sejtetnek.

részletek

Hamar dobhatja 2020-at a Ferrari, ha nagy lesz a hátránya

Bár egyelőre bíznak benne, hogy gyorsan orvosolni tudják az idei autó esetleges gyengeségeit, Mattia Binotto elismerte: ha nagy lesz a lemaradásuk, korán átállhatnak a 2021-es fejlesztésekre.

részletek

Verstappen: A nagyok már most rengeteg pénzt öltek a 2021-es autókba

A Red Bull-os Max Verstappen szerint mit sem fog számítani a költségsapka 2021-es bevezetése jövőre, miután a legtöbb csapat már most felfoghatatlan pénzeket fordít az új autók fejlesztésére.

részletek

Vettel: Nem érzem, hogy félnem kellene

A négyszeres világbajnok német pilóta számára egyértelmű, hogy nem vonul vissza. A Ferrari is meg akarja tartani Vettelt, aki még mindig fő célként tűzi ki, hogy a vörös istállóval nyerjen.

részletek

Jó eséllyel Vettel marad a Ferrarinál 2020 után is

Bár 2018 óta folyamatosan a visszavonulását, illetve távozását vizionálják, Sebastian Vettelnek megugrottak az esélyei arra, hogy jövőre is a vörös istállónál maradjon. Közel lehet a megegyezés.

részletek

Ricciardo kitart a Renault mellett, de a Mercedes hívására válaszolna

A megkereséseket nem utasítja el, ám elsősorban a Renault-nál képzeli el a jövőjét az ausztrál pilóta. Ahhoz túlságosan kötődik a csapathoz, hogy csak úgy hátat fordítson neki. Persze kivételek mindig vannak...

részletek
Olvastad már?