DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

2014

Ricciardo azt hitte, ilyenkor már háromszoros világbajnok lesz

2013 után megnyíltak a lehetőségek kapui Daniel Ricciardo számára, de a biztató következő évet nem követte további javulás. A Mercedes dominálja a sportágat, az ausztrál pedig sokkal többet remélt.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Vettel: Bárkit képes vagyok legyőzni

A négyszeres Formula-1-es világbajnok Sebastian Vettel megvédte saját magát a kritikákkal szemben. Beszélt a félresikerült 2014-es szezonról és arról is, tart-e bárkitől a jelenlegi mezőnyben.

részletek

Binotto: A Ferrari száz lóerőt vert a Mercedesre

A hibridéra kezdetén a német gyártó motorja óriási erőfölényben volt, ezt sikerült látványosan megfordítania a Ferrarinak. A csapatfőnök elismeri az előnyt, de szerinte kevesebb, mint amit híresztelnek.

részletek

11 dolog, ami az F1-ben történt az utolsó McLaren-dobogó óta

Mintha évtizedek teltek volna el, annyira átalakult az F1 azóta, hogy a McLaren utoljára képviseltette magát egy futam dobogóján. 11 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amelyek megváltoztak azóta.

részletek

Rosberg örült, hogy Hamilton is elfékezte magát az első kanyarban

A 2016-os világbajnokot mindenki hülyének nézte, amikor úgy vesztett el öt évvel ezelőtt egy helyezést Monzában, hogy az első kanyarban elfékezte magát. Most Hamilton pont ugyanezt tette.

részletek

A Renault már érti, miért hagyta el a Red Bull

Meglehetősen önkritikusan nyilatkozott a francia gyártó főnöke, utólag belátják, mikben hibáztak 2014-től kezdve. Ettől függetlenül úgy érzik, partnerük túl keményen bánt velük a médiában.

részletek

Magnussen bánja, hogy a McLarenhez ment

Kevin Magnussen közel állt ahhoz, hogy 2014-ben ne a McLarennel, hanem a Force Indiával debütáljon a Formula-1-ben. Már bánja, hogy végül Wokingot választotta, a hatalmi harcok őt is elsodorták.

részletek

Hülkenberggel tárgyalt a Ferrari

Nico Hülkenberg karrierje egészen másképp is alakulhatott volna évekkel ezelőtt, amikor komolyan tárgyalt a vörös istállóval a folytatásról. Végül azonban a Scuderia Raikkönent választotta.

részletek

Bizonyos személyek felelősek a Williams hanyatlásáért

A csapatot előző szezon végén elhagyó Rob Smedley pontosan átlátja, hogyan lett konstruktőri harmadikból néhány év alatt legutolsó a Williams. Szomorúnak tartja, ami a patinás istállónál történt.

részletek

Villeneuve: Lehetetlen legyőzni a Mercedest

Az 1997-es világbajnok nem csupán az idei évre gondolt, hanem a komplett hibridérára. Jacques Villeneuve szerint, ha a 2021-es szabályváltozások nem lesznek drasztikusak, folytatódik az uralom.

részletek

Ricciardo: Verstappen gyorsabb, mint Vettel

A tapasztalt ausztrál mindkét pilóta csapattársaként versenyzett már a Formula-1-ben és egyértelműen azt érzi, egy körön a holland máris gyorsabb, mint a négyszeres világbajnok és tovább javul.

részletek