Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

ütközés

Kubicát ralis tapasztalata mentette meg

Az Olasz Nagydíj sprintkvalifikációjának első köre több izgalmat is tartogatott, Robert Kubica például összeütközött Yuki Tsunodával, ám csodával határos módon nem ásta el magát a kavicsban.

részletek

Hill: A versenyzők nem használhatják fegyverként az autójukat

Az 1996-os világbajnok megérti, hogy az utóbbi időben miért osztott ki a versenybíróság több vitatott büntetést is. Minden pilóta tisztában van vele, hogy versenyautója egy fegyver is egyben.

részletek

Surer: Amilyen szögben Hamilton kezdte a kanyart, biztos volt, hogy nekimegy Verstappennek

Továbbra is beszédtéma a vasárnapi incidens Lewis Hamilton és Max Verstappen között. Vannak, akik szerint a szombati vereség után kódolva volt, hogy Hamilton bármilyen eszközt bevet a győzelemért.

részletek

Leclerc: Attól féltem, ugyanúgy járok, mint Verstappen

Charles Leclercnek másfél kör hiányzott a futamgyőzelemhez, ám Lewis Hamilton kemény támadásánál inkább engedett a végén, mert attól félt, Hamilton ugyanúgy nekimegy, mint Verstappennek.

részletek

Schumacher: Raikkönen eszetlen volt és ciki

Alaposan odaszólt Ralf Schumacher az Osztrák Nagydíj után Kimi Raikönennek utolsó körös, nehezen érthető ütközése miatt. A finn belefordult az őt már megelőző Sebastian Vettelbe.

részletek

Így békítette ki a csapatfőnök Vettelt és Webbert

Amikor a fiatal német a csapathoz került, már világos volt, hogy rendkívül tehetséges és hogy előbb-utóbb súrlódás lesz a rutinos ausztrállal. Ez így is történt, de Horner nem hagyta annyiban.

részletek

Mazepin: Latifi felizgatta magát a kicsúszásán, ezért jött nekem utána

Az eddig eltelt időszak alapján kijelenthető, hogy Nyikita Mazepin személyében megérkezett a Formula-1-be a sportág új Maldonadója. Ám vasárnapi ütközésében ezúttal teljesen vétlen volt az orosz.

részletek

Vettelt már a német médiában is osztják

A négyszeres világbajnok az elmúlt években hozzászokhatott az olasz sajtó éles kritikáihoz a Ferrarinál. Most azonban hazájában is megkapja a magáét, már Mazepinhez hasonlítják.

részletek

Kiszámolták: Grosjean 67G-s csattanást élt túl

Nemcsak, hogy túlélte, de csodával határos módon eszméletét sem veszítette, ennek köszönheti életét. Itt az FIA hivatalos jelentése, ami számos helyen hiányosságokat talált a biztonságban. A Haas is változtat.

részletek

Új Ford-technológia megakadályozza az ütközést a holttérbbn haladó járművekkel

Minden autós számára ismerős az a helyzet, amikor sávváltás előtt a tükörbe pillantva úgy látja, hogy szabad az út, ám váratlanul – szinte a semmiből – mégiscsak ott terem mellette vagy mögötte egy másik jármű.

részletek

Verstappenéhez hasonló óriási hibát nem először látunk

A Red Bull és Max Verstappen is emberfelettit teljesített a Magyar Nagydíjon, a rajt előtt hatalmasat hibázó és autóját összetörő holland másodikként végezhetett, csapatfőnöke nagy örömére.

részletek

Ferrari: Ez nem a felelőskeresés ideje

Egészen pocsék hétvégét zárt a Scuderia Ausztriában. A múlt heti bravúros második helyezés után most ütközés, kettős kiesés két lassú autóval. A csapatfőnök szerint az istálló egységes marad.

részletek
Olvastad már?