Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

WEC hírek

Hihetetlen magyarázat a Toyota kiesésére

A Toyota három hibrid versenyautót is indított az idei Le Mans-i 24 óráson, de kettőnél a technika, egynél ütközés szólt közbe. Most fény derült a vezérautójuk kiesésének okára.

részletek

Toyota: A hibrid nem való Le Mans-ba!

A Toyota a világ egyik legnagyobb hibrid-úttörője, egyre nagyobb mértékben használják a japánok utcai autóikban. Mégis úgy gondolják, a hibridnek nincs keresnivalója a 24 óráson.

részletek

Ismét dobogón a Ford Le Mans-ban

Andy Priaulx, Harry Tincknell és Pipo Derani vezették a Ford Chip Ganassi Racing csapat 67-es rajtszámú Ford GT-jét, amely a 2017-es Le Mans 24 órás futam utolsó körében szerezte meg a 2. helyezést.

részletek

A Porschénél nem akarták elhinni, ami történt

Az egyik autó a pokolból a mennybe, a másik viszont a mennyből a pokolba jutott a Le Mans-i 24 órás versenyen.

részletek

Toyota: A tavalyinál is jobban fáj a csalódás

Az idei Le Mans-i 24 órás is bővelkedett drámákban. A Toyota istálló egyértelműen a leggyorsabb volt, dominálták a versenyt, ám az éjszakai menet során egy óra alatt lenullázta esélyeit a japán gyártó, ami jobban fáj nekik, mint a tavalyi fiaskó.

részletek

Le Mans még a tavalyi drámát is felülmúlta

Nem hittük volna, hogy a Toyota utolsókörös bukásánál drámaibb futamot tud produkálni Le Mans, de így történt: ketten szálltak el az élről, órákon át Jackie Chanék vezettek, a Porsche az utolsó helyről nyert.

részletek

LM24 – 21. óra: Jackie Chanék az élen!

Egészen elképesztő: egy újabb LMP1-es autó adta meg magát az élről, ami azt jelenti, hogy három órával a vége előtt egy LMP2-es autó vezet – reális győzelmi esélye van a #38-as Jackie Chan-gépnek!

részletek

Csodás motorhangok Le Mans-ból

A Le Mans-i 24 órás hosszú történelmében egészen fantasztikusan szóló erőforrásokkal jelentkeztek a gyártók – a rajongók nagy örömére. Aki szereti a szuper motorhangokat, azoknak erősen ajánlott!

részletek

LM24 – 17. óra: Egy legény van talpon

A Toyoták késő éjjeli elszállása óta magányosan vezet az #1-es Porsche: előnyük már 11 kör a nagyot csatázó LMP2-esek előtt, miközben a GTE Pro kategóriában még ennél is nagyobb küzdelem zajlik.

részletek

LM24 – 14. óra: Nyeregben a Porsche

Sokáig a Toyotának állt a zászló a 85. Le Mans-i 24 óráson, ám a késő éjszakai drámák után az #1-es Porsche ragadta magához a vezetést. Az LMP2-ben és a GTE Próban is óriási a küzdelem.

részletek

LM24 – 11. óra: Toyota-csőd

Le Mans megpróbálta felülmúlni a tavalyi drámát is, és bő két óra alatt kivégezte a Toyota teljes csapatát: óriási ziccerben az #1-es Porsche, a legjobb LMP2-es autó összetett dobogós lesz.

részletek

LM24 – 8 óra: Ketten maradtak(?)

Újabb nagymenőt ért utol a technika ördöge, az öt győzelemre esélyes autó közül csak kettő vészelte át probléma nélkül a verseny első harmadát – dráma volt az amatőr kategóriában is.

részletek
Olvastad már?