Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

WEC hírek

Kristensen csodálja Alonso sokszínűségét

Fernando Alonso egyre több szériába kóstol bele: túl van már egy Indy 500-on és egy Daytonai 24 órás versenyen is. A Le Mans legendája elmondta, kikre emlékezteti őt Alonso mentalitása.

részletek

Alonso kedvéért módosulhat a WEC naptára

Fernando Alonso érkezése akkora hatással van a Hosszútávú-világbajnokságra, hogy a Toyota kezdeményezni szeretné a Fujiban rendezendő forduló átütemezését, hogy az ne ütközzön a Formula-1-gyel.

részletek

Nehéz dolga lesz Alonsónak Le Mans-ban

Versenyképes autóval vehet részt a híres 24 órás versenyen idén Fernando Alonso. De hogy meg is nyerheti? Erre nincs sok esélye, legalábbis a számok ezt mondják, újoncként kevés pilótának sikerült.

részletek

Szenzáció: Alonso a WEC-ben is indul

A spanyol a Toyota gyári versenyzőjeként áll rajthoz az LMP1-es kategóriában egyet leszámítva a szezon összes versenyén, beleértve a legendás Le Mans-i 24 órást is.

részletek

Alonso 50 százalék esélyt ad Le Mans-ra

A hétvégén Daytonában szereplő spanyol F1-es egyelőre nem tudja megmondani, hogy már idén bemutatkozhat-e a világ legismertebb 24 órás versenyén, ehhez ugyanis még sok mindennek össze kell állnia.

részletek

A BMW hétvégén motorsport-történelmet ír

A sorozatgyártásban érkező új BMW 8-as Coupé és a valaha készült legerősebb BMW M modell előfutáraként megépített BMW M8 GTE versenyautó a január 27-én elrajtoló Daytona-i 24-órás versenyen debütál.

részletek

Di Grassi tudja a megoldást a WEC válságára

Az Audi ex LMP1-es versenyzője és a Formula-E 2016-2017-es szezonjának bajnoka úgy véli, a GT-típusú autók lehetnek a megoldás a WEC számára az LMP1-esek válságában.

részletek

A Zöld Pokolban a Lexus LC

A világ vezető prémium hibrid gyártójaként ismert Lexus vadonatúj szupersportkupéja, az LC is pályára lép majd a negyvenhatodik 24 órás nürburgringi hosszú távú versenyen.

részletek

Döntött WEC-programjáról a Toyota

Bár az elmúlt hetekben lehetett hallani biztató jeleket, egészen mostanáig kellett várni, hogy kiderüljön, a Toyota csatlakozik-e az LMP1-et elhagyó Porschéhoz, vagy egyedüli gyártóként nekivág a szuperszezonnak.

részletek

Alonso miatt inog a toyotások WEC-ülése

Megnevezte hat versenyzőjét a WEC 2018-19-es szezonjára a Toyota: ha azonban Fernando Alonso indul a gyártóval Le Mans-ban, egyiküket kispadra fogják ültetni.

részletek

Toyotába ült át Fernando Alonso

A TOYOTA GAZOO Racing a kilenc versenyből álló 2017-es FIA Hosszútávú Világbajnokság utolsó versenyén ötödször is győzni tudott a Bahreini Bapco 6 órás futamon bemutatott lenyűgöző teljesítményével.

részletek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek
Olvastad már?