Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

WEC hírek

Csodás motorhangok Le Mans-ból

A Le Mans-i 24 órás hosszú történelmében egészen fantasztikusan szóló erőforrásokkal jelentkeztek a gyártók – a rajongók nagy örömére. Aki szereti a szuper motorhangokat, azoknak erősen ajánlott!

részletek

LM24 – 17. óra: Egy legény van talpon

A Toyoták késő éjjeli elszállása óta magányosan vezet az #1-es Porsche: előnyük már 11 kör a nagyot csatázó LMP2-esek előtt, miközben a GTE Pro kategóriában még ennél is nagyobb küzdelem zajlik.

részletek

LM24 – 14. óra: Nyeregben a Porsche

Sokáig a Toyotának állt a zászló a 85. Le Mans-i 24 óráson, ám a késő éjszakai drámák után az #1-es Porsche ragadta magához a vezetést. Az LMP2-ben és a GTE Próban is óriási a küzdelem.

részletek

LM24 – 11. óra: Toyota-csőd

Le Mans megpróbálta felülmúlni a tavalyi drámát is, és bő két óra alatt kivégezte a Toyota teljes csapatát: óriási ziccerben az #1-es Porsche, a legjobb LMP2-es autó összetett dobogós lesz.

részletek

LM24 – 8 óra: Ketten maradtak(?)

Újabb nagymenőt ért utol a technika ördöge, az öt győzelemre esélyes autó közül csak kettő vészelte át probléma nélkül a verseny első harmadát – dráma volt az amatőr kategóriában is.

részletek

LM24, H5: Erős Toyota, Porsche-dráma

Egy Porsche elszállt, a másik viszont üldözi az éllovas autót - megvolt a verseny második nagyobb balesete és sok kisebb dráma. Izgalmasan alakul a 85. Le Mans-i 24 órás verseny!

részletek

LM24: 2. óra: Baleset és Toyota-fölény

A rajt a Porsche számára sikerült jobban, de az első kiállások során a Toyota visszaszerezte a kettős vezetést: volt egy nagy baleset, kiesők és drámák, hatalmas harc a kisebb kategóriákban – eddig remek a verseny!

részletek

Barrichello újra átéli az F1 hangulatát

Rubens Barrichello, az egykori F1-es pilóta most hétvégén Le Mans-ban próbál szerencsét az LMP2-es kategóriában. A brazil elmondta eddigi tapasztalatait és az elvárásairól is beszélt a futam kapcsán.

részletek

Mozgó aero és elektromos szakaszok a WEC-ben

A bokszkiállások utáni első kilométert elektromos hajtással kell megtenni: ez az egyik legfontosabb változás, melyet 2020-tól bevezettek a Le Mans-i 24 órás királykategóriájában.

részletek

Le Mans: Űridővel pole-ban a Toyota

A Toyota szerezte meg az első két rajthelyet a 85. Le Mans-i 24 órásra, ráadásul Kamui Kobayashi olyan időt futott, mely előzetesen elképzelhetetlennek tűnt – az LMP2-ben is rekord született.

részletek

A Le Mans titka: Erős tüdő, acélos idegek

Egy szauna forrósága, egy hullámvasút centrifugális ereje és még számtalan fizikai gyötrelem három órán át, miközben a legkisebb hiba is katasztrófához vezethet.

részletek

Ne maradj le semmiről: Hungaroring és Le Mans

A Hungaroringre látogatók kilenc magyarnak szurkolhatnak a TCR-ben, élvezhetik a DTM és az F3 Eb küzdelmeit, míg az otthon maradókat a világ legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás várja!

részletek
Olvastad már?