Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

WEC hírek

Csapatutasítás a WEC austini versenyén

A bajnoki győzelemre fő esélyes, 2-es számú Porsche zsinórban negyedik győzelmét is megszerezte Észak-Amerikában: de csak miután a testvérautó percekkel a leintés előtt elengedte.

részletek

Szívesen látná Le Mans-ban Alonsót a Toyota

Nem sokkal azután, hogy a McLaren vezetője úgy nyilatkozott, hogy elengedné a legendás 24 órásra a spanyolt, most az egyetlen LMP1-es gyártó érdeklődését fejezte ki a kétszeres F1-es vb-győztes iránt.

részletek

BMW M8 GTE - Új legenda született

A BMW Motorsport a 2017-es Frankfurti Nemzetközi Autószalonon rántotta le a leplet a zárt aszfaltcsíkokra tervezett legújabb versenyautójáról, amely jövőre Le Mans-ban rajthoz is áll.

részletek

Az első helyezésért megy Texasba a Ford

A hétvégén az USA-ban folytatódik a Hosszútávú Világbajnokság, és a Ford a texasi Austinban, a Circuit of the Americas (COTA) pályán tovább küzd az első helyezésért.

részletek

Kettős győzelmet szerzett a Porsche Mexikóban

Kört adott a Toyotának a címvédő márka mindkét autója a WEC ötödik versenyén: a szezon vége még messze, de Hartley, Bernhard és Bamber triójának pontelőnye már tetemes.

részletek

Két Le Mans-i 24 órás a szuperszezonban

A hosszútávú világbajnokság megreformált versenynaptárának része egy átmeneti 2018/19-es szuperszezon, amely a Le Mans-i egynapossal kezdődik és végződik is.

részletek

Először dobogón a Zöld Pokolban a Toyota

A TOYOTA GAZOO Racing megszerezte első dobogós helyezését a Nürburgring 6 órás futamon, a 2017-es FIA Hosszútávú Világbajnokság (WEC) igencsak küzdelmesre sikerült negyedik fordulójában.

részletek

Le Mans után ismét nyert a Porsche triója

Egyhónapos szünet után tért vissza a versenypályára a Hosszútávú Világbajnokság mezőnye, a nürburgringi 6 órás pedig a Porsche kettős győzelmét hozta, miután az egyik Toyota esélyei már a rajtnál elszálltak.

részletek

A Nürburgringen javítana a Toyota

A Le Mans-i 24 órás futamon az egész világ döbbenten nézte, ahogy a legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között elveszítette a viadalt...

részletek

A Toyota emelt fővel viseli a vereséget is

Két héttel ezelőtt az egész világ döbbenten nézte, amint a tartóssági versenyek leghíresebbjén, a Le Mans-i 24 órás futamon legesélyesebbnek tartott Toyota drámai körülmények között veszített.

részletek

A #67-es Ford GT története

A Ford idén is ott volt Le Mansban, hogy megismételje tavalyi legendás sikerét a világ legkeményebb autóversenyén. Az utolsó néhány kör méltó volt a híres #golikehell felszólításhoz...

részletek

Egy gyönyörű versenyzői párbeszéd

Az autósport rajongói rengeteg szép pillanatot találhatnak szeretett sportágukban: mindenképpen ezek közé tartozik, amikor a versenyzők a legemberibb oldalukat mutatják ki egymás felé.

részletek
Olvastad már?