Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

WEC hírek

"Az Audi kiszállása csak egy döccenő"

Allan McNish úgy véli, hogy a hosszútávú versenyzés ikonikus alakjának elvesztése nem rengeti meg alapjaiban sem Le Mans-t, sem a WEC-szériát - sőt, nagy csatára számít az LMP1-ben.

részletek

Legendás Le Mans-győzelmek LEGO kockákból

Egy ajándék, amivel az Ön gyermekei is ráléphetnek az autóversenyzéshez vezető útra. Az 1966-ban és 2016-ban látványos győzelmet arató Ford GT40 és az új Ford GT versenygépek LEGO kockákból...

részletek

Egy vadállat, amit Brawn tervezett

Kevesen tudják, hogy az első sikeres versenyautó, amely Ross Brawn kezei alatt készült, a Jaguar 1991-es prototípusa volt, amely megnyerte a Sportautó-világbajnokságot.

részletek

Kubicát nem akadályozta korábbi sérülése

A korábbi F1-es versenyző is részt vett a WEC bahreini újonc-tesztjén, s a lengyel elmondása szerint csak apró átalakításokra lenne szükség az autón, hogy versenyképes lehessen a kategóriában.

részletek

WEC: Audi-győzelem, Porsche-bajnoki cím

A Hosszútávú-világbajnokság bahreini szezonzáróján kettős győzelmet szerzett az ingolstadti gyártó, s bár a dráma sem maradt el, küzdelem nélkül dőlt el a sorozat bajnoki címe.

részletek

Öt ok, hogy miért nézd a WEC-szezonzárót!

A Hosszútávú-világbajnokság hat órás bahreini futamával egy korszak zárul le a szériában, ezért hoztunk öt érvet, hogy miért lenne hiba kihagyni a sivatagi száguldást.

részletek

Rubens Barrichello rajthoz állhat Le Mans-ban

A tizenegy F1-es futamgyőzelmet számláló brazil pilóta 2017-ben egy LMP2-es autóval vághat neki a legendás futamnak - hosszú és tartalmas pályafutása során először.

részletek

Webber különleges hétvégére készül Bahreinben

A visszavonulását korábban bejelentő ex-F1-es pilóta szerint most veszi fel utoljára a bukósisakot, a hétvégén lezárja pályafutását, amire nagyon büszke - nagy pillanat lesz ez számára.

részletek

Toyota, Porsche: Három autó Le Mans-ban?

Az Audi kiszállása után két gyári alakulat maradt a Hosszútávú-világbajnokság LMP1-es kategóriajában, amelyet a a konstruktőrök három egység indításával szeretnének ellensúlyozni a 2017-es 24 óráson.

részletek

Csatlakozik a Toyotához a WTCC-király

A WTCC-ből távozó argentin Jose Maria Lopez nem elégszik meg a Formula-E-s szerepléssel, a Toyota LMP-1-es autójába is beülhet - aláírt a japánokhoz a 2017-es szezonra.

részletek

WEC: Nem dőlt el a vb-cím Kínában

A sanghaji 6 óráson karnyújtásnyira került a bajnoki címhez a Porsche 2-es egysége, végül azonban a német márka csak a konstruktőri trófeának örülhetett. Az év végén kiszálló Audi szenvedett.

részletek

Döntött a WEC: marad az ütközés az FE-vel

Nem sikerült megoldást találni, így ugyanazon a hétvégén kerül sor a hosszútávú-vb nürburgringi és a Formula-E New York-i állomására, ami több versenyzőt is érzékenyen érinthet majd.

részletek
Olvastad már?