Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

WEC hírek

LM24 – 8 óra: Ketten maradtak(?)

Újabb nagymenőt ért utol a technika ördöge, az öt győzelemre esélyes autó közül csak kettő vészelte át probléma nélkül a verseny első harmadát – dráma volt az amatőr kategóriában is.

részletek

LM24, H5: Erős Toyota, Porsche-dráma

Egy Porsche elszállt, a másik viszont üldözi az éllovas autót - megvolt a verseny második nagyobb balesete és sok kisebb dráma. Izgalmasan alakul a 85. Le Mans-i 24 órás verseny!

részletek

LM24: 2. óra: Baleset és Toyota-fölény

A rajt a Porsche számára sikerült jobban, de az első kiállások során a Toyota visszaszerezte a kettős vezetést: volt egy nagy baleset, kiesők és drámák, hatalmas harc a kisebb kategóriákban – eddig remek a verseny!

részletek

Barrichello újra átéli az F1 hangulatát

Rubens Barrichello, az egykori F1-es pilóta most hétvégén Le Mans-ban próbál szerencsét az LMP2-es kategóriában. A brazil elmondta eddigi tapasztalatait és az elvárásairól is beszélt a futam kapcsán.

részletek

Mozgó aero és elektromos szakaszok a WEC-ben

A bokszkiállások utáni első kilométert elektromos hajtással kell megtenni: ez az egyik legfontosabb változás, melyet 2020-tól bevezettek a Le Mans-i 24 órás királykategóriájában.

részletek

Le Mans: Űridővel pole-ban a Toyota

A Toyota szerezte meg az első két rajthelyet a 85. Le Mans-i 24 órásra, ráadásul Kamui Kobayashi olyan időt futott, mely előzetesen elképzelhetetlennek tűnt – az LMP2-ben is rekord született.

részletek

A Le Mans titka: Erős tüdő, acélos idegek

Egy szauna forrósága, egy hullámvasút centrifugális ereje és még számtalan fizikai gyötrelem három órán át, miközben a legkisebb hiba is katasztrófához vezethet.

részletek

Ne maradj le semmiről: Hungaroring és Le Mans

A Hungaroringre látogatók kilenc magyarnak szurkolhatnak a TCR-ben, élvezhetik a DTM és az F3 Eb küzdelmeit, míg az otthon maradókat a világ legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás várja!

részletek

Le Mans: A 60 autó 180 pilótája

Mindjárt itt van a Le Mans-i 24 órás futam, a világ legnagyobb autóversenyének 85. kiadása: segítünk eligazodni a mezőnyben, bemutatjuk, kik vezetik az autókat, a régi ismerősöket és a kategóriák nagy esélyeseit.

részletek

Le Mans: Valós idejű abroncsinfó a nézőknek

Az autósportban volt már rá példa, hogy a technológia közelebb hozta a sportot a nézőkhöz és szurkolókhoz – idén a Le Mans-i 24 órás autóversenyt is felturbózzák egy kicsit...

részletek

Senna, Prost és Piquet egy kötelékben

Alighanem az idei Le Mans-i 24 órás egyik legnagyobb sztorija, hogy egy istálló kötelékében versenyez a minél jobb eredményért Senna, Prost és Piquet – és mindezt 2017-ben. Megállt az idő Franciaországban.

részletek

Le Mans 24: A Toyotáé az előzetes pole

Bár a szabadedzésen még villantott a Porsche, a szerdai időmérő a várható Toyota-fölényt mutatta. Kobayashi és Nakajima voltak a nap legjobbjai.

részletek
Olvastad már?