Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 23. vasárnap

Túraautó hírek

Új generációs versenyabroncsok a DTM-ben

A Hankook a következő DTM szezonra új gumiabroncs generációval áll rajthoz. Az új, Ventus Race típusú DTM száraz abroncsok az előző változathoz képest optimális állapotban nagyobb tapadást nyújtanak.

részletek

Olaszországban tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

A premier előtti utolsó DTM tesztjén az Audi

Az Audi a portugáliai Portimão versenypályáján háromnapos teszttel készül az új DTM szezon rajtjára. Az átmeneti autó utolsó tesztje során összesen 1971 kilométert tettek meg a portugál versenypályán.

részletek

Keményebb, jobb, gyorsabb Vivien

Ezzel a címmel mutatja be saját nevelésű magyar tehetségét, Keszthelyi Vivient a német autóóriás Audi hivatalos honlapja.

részletek

Négy DTM-pilótáját is kihajította a Mercedes

Utolsó gyártóként a Mercedes is bejelentette, hogy mely versenyzőkkel vág neki a DTM idei szezonjának. Egy meglepő visszatérő mellett sok búcsúzó az eredménye a sorozat „megszorításainak”.

részletek

Szimulátoros sorozatot támogat Vivien

Újabb kisebb mérföldkőhöz érkezett Keszthelyi Vivien és csapata, a TeamVRS, az Audi Sport Racing Academy tagja egy szimulátoros viadal partnere lett...

részletek

Vivi áttörést hozhat a magyar autósportban

Sikerekben és dobogós helyezésekben gazdag évet zárt Keszthelyi Vivien, a 16 esztendős pilóta most hatalmas lehetőség előtt áll, hiszen hamarosan eldől, hogy bekerül-e a legtehetségesebbek közé.

részletek

Vonzóbb mint valaha! - Toyota GT86 kupa

A TMG által szervezett GT86 kupa március 25-én útjára induló új, ötödik évadát friss megjelenésű autó, módosított szabályrendszer, vonzó nyeremények és csökkentett nevezési díj teszi még értékesebbé.

részletek

Berger megszólalt a DTM-mel kapcsolatban

A tízszeres F1-es futamgyőztes nevét nemrég hozták összefüggésbe a Német Túraautó Bajnokság vezetői pozíciójával, most viszont az érintett is megszólalt

részletek

Berger mint a DTM nagyfőnöke?

A korábbi F1-est nemrég a Német Túraautó Bajnokság vezető testületének egyik székével hozták összefüggésbe, a széria azonban egyelőre sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarta az értesülést.

részletek

Szezon elején jön a DTM a Hungaroringre

Kiadták a német túraautósok 2017-es versenynaptárát. A legnagyobb változás a magyar fordulót érinti, hiszen a hungaroringi verseny szeptemberről júniusi időpontra került át.

részletek

WEC-bajnok folytatja a DTM-ben

A BMW után az Audi is bejelentette hat versenyzőjét a Német Túraautó Bajnokságban: a legérdekesebb szerzemény Loic Duval, aki az LMP1-es kiszállás után maradt ülés nélkül.

részletek
Olvastad már?