Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Túraautó hírek

Michelisz a pole-ban, Tassi mögötte a Ringen

Taroltak a M1RA magyar pilótái a TCR kvalifikációján: bár a Q1-ben a hétvége során először legyőzték Micheliszt, a holnap reggeli első futamon a közönségkedvencé lett a pole-pozíció, és a fiatal tanítvány is remekelt.

részletek

DTM: Taktikai Mercedes-siker a Ringen

Noha az Audik legyőzhetetlennek bizonyultak a kvalifikáción, egy szerencsésen időzített bokszkiállás győzelmet hozott a csillagos márka számára.

részletek

Michelisz a TCR 2. edzését is behúzta

Alakul egy remek hazai hétvége a M1RA vendégszereplője számára: a szombati tréningen a WTCC-sztár 0,7 tizedet adott legközelebbi riválisának. A Zengő új Kiája eddig nem áll össze.

részletek

Belógott a Ringre az eső lába pénteken

A pénteki edzésnappal ismét benépesült Mogyoród környéke, a pályára gördülő versenysorozatokat tekintve pedig kétségtelenül az év második legfontosabb versenyhétvégéje vár a Hungaroringre, ahol Michelisz Norbert máris tündökölt.

részletek

Amikor tényleg hősökkel teli a Hősök tere

Német autócsodák cikáznak és füstölőseket fékeznek a budapesti forgalomban, a motoros rendőr pedig nem azért szirénázik, hogy lekapcsolja őket, hanem arról gondoskodik, hogy még tovább csinálhassák ugyanezt. Kétségtelen: újra versenylázban ég a magyar főváros!

részletek

Hazai pályának érzi a Hungaroringet az Audi

Két kitűnő németországi hétvégét követően az Audi csapat most először viszi nemzetközi aszfaltra az új RS 5 DTM versenyautót. A június 16–18-i hétvégén a DTM sorozat a Hungaroringre érkezik.

részletek

Kilenc magyar versenyző a TCR hétvégéjén

A nemzetközi túraautós széria megszokott kétfős magyar különítménye négy és félszeresére duzzad az előttünk álló versenyen: talán csak Belgiumban szokott ennyi hazai versenyző vendégszerepelni.

részletek

Minden kész egy jó hétvégéhez a Hungaroringen

2017. június 16-án Magyarországra érkezik a Német Túraautó Bajnokság (DTM) mezőnye, hogy a mogyoródi aszfaltcsík lelátóit három napra ismét a motorsport fantasztikus hangulata járja át.

részletek

Jedlóczky a gyorsasági-ob-ből a TCR-be!

A JLG Motorsport és fiatal versenyzője Jedlóczky L Márk az áprilisban a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági OB nyitó hétvégéjén megszerzett kettős győzelem után egy nagyon komoly lépést tehet!

részletek

Hétvégén három rangos sorozat a Ringen

Mattias Ekström, Michelisz Norbert és Mick Schumacher: csak három nevet mondtunk abból az elképesztően erős mezőnyből, amely a DTM, TCR és Formula-3 előttünk álló fordulóján látogat a Hungaroringre.

részletek

Csekély rutinnal remekelne a TCR új magyarja

A hétvégén hungaroringi bemutatkozására készül a TCR, amelynek mezőnyében első nemzetközi versenyét futja majd Jedlóczky L. Márk. De ki ez a magyar fiatal, hogy került a tűz közelébe és mik a céljai?

részletek

Újabb kettős győzelmet aratott a M1RA

A két nagy balesetet hozó első versenyen, valamint a másodikon is remek felzárkózást mutatott a hátrasorolt Tassi Attila: utóbbin második helyen ért célba az idén harmadszor nyerő csapattársa, Roberto Colciago mögött.

részletek
Olvastad már?