Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Túraautó hírek

A fő kérdés: Mi lesz veled, WTCC?

A probléma egyértelmű, megoldás viszont továbbra sincs, pedig a 2018-as szezon már vészesen közelít - lehet még folytatása a világbajnokságnak, vagy véget ér a történet?

részletek

DTM: Dráma és tripla diadal az Audinál

Vasárnap délutánra a négykarikásokról is elnevezhették volna a Red Bull Ringet, ugyanis ismét hármas győzelemig vitték, igaz, a pole-ból induló Jamie Green az utolsó körökben, az élről adta fel a versenyt.

részletek

Először nyert az éllovas, teljes Audi-dobogó

Hiába vezetett sokáig Jamie Green, Mattias Ekström a fináléban átvette tőle a vezetést, s a bajnokságban is élen álló svéd megszerezte idei első sikerét. Az Audi kisajátította a spielbergi dobogót.

részletek

DTM: Izgalmas véghajrá előtt az Audi

A DTM vitathatatlanul története legizgalmasabb hajrájához érkezett. Az Audi, BMW és Mercedes márkák közös döntését követően a pluszsúlyok eltörlésével nyitottá vált a bajnoki címért folyó küzdelem.

részletek

Év közben törölték a DTM rémes szabályát

Kevés versenysorozatban tűrik, ha a bajnokság hajrájába fordulva azonnali hatállyal változtatnak meg egy fontos szabályt, a DTM-ben azonban mindhárom márka egyetértett abban, hogy erre már most szükség van.

részletek

Glock: Manipulálja a futamokat az Audi

Több panasz érte már a bajnokságot vezető gyártót, egy ütközés után pedig Timo Glock végleg kifakadt: az Audi feláldozza kevésbé fontos pilótái versenyét, hogy az ellenfeleket akadályozza.

részletek

Keszthelyi: Remek első futam és pontszerzés

Kiválóan kezdett és versenyzett az Audi TT Cup nürburgringi versenyhétvégéjének első futamán Keszthelyi Vivien, míg a második viadalon egy szerencsétlen baleset idő előtt vetett véget a magyar pilóta szereplésének.

részletek

A Mercedes felülmúlta a BMW-t a Nürburgringen

A csillagos márka kanadai versenyzője, Robert Wickens izgalmas csatában győzte le a pole-ból induló Marco Wittmannt, idei első sikért aratva a sorozatban.

részletek

DTM: Di Resta elengedte Auert, érdekes befutó

Mindent a csapatért és a márkáért, nagyjából ez jellemezte a néha vizes, helyenként felszáradó nürburgringi DTM-futamot - végül Lucas Auer örülhetett és egy pontra megközelített Mattias Ekströmöt.

részletek

Tassi Attila újra vezeti a bajnokságot

Remekül teljesített a M1RA a TCR thaiföldi fordulóján, hiszen a magyar csapat 18 éves tehetsége, Tassi Attila két versenyhétvégével a szezon vége előtt visszaszerezte az első helyet Vernaytől.

részletek

Tassi két dobogós helyezéssel térne haza

Thaiföldre látogatott a TCR nemzetközi túraautó-bajnokság mezőnye, és a bajnoki cím magyar esélyese, Tassi Attila az ötödik helyet szerezte meg az időmérőn. A M1RA pilótája így mindkét futamon a dobogóért szállhat harcba vasárnap.

részletek

DTM: A BMW nyert, aztán mégsem

Az időmérő első három helyét elhódító bajor márka a második zandvoorti versenyen már korántsem volt ilyen fölényben - a címvédő és a 2013-as bajnok küzdött meg az elsőségért.

részletek
Olvastad már?