Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 21. hétfő

Túraautó hírek

DTM: BMW-uralom a Norisringen

Kettős BMW-győzelmet hozott a német túraautó-bajnokság első norisringi futama, a bajnokság éllovasainak csak a pontmentés maradt az esős, majd felszáradó versenyen.

részletek

Öt ezred döntött a DTM pole-járól!

Elképesztő csatát hozott az időmérő, az első három helyezett között csak két századmásodperc a különbség - hamarosan rajtol a futam.

részletek

A hétvégén a Norisringen csatázik Vivien

A hétvégén a legendás norisringi városi pályán folytatódik az Audi TT Cup 2017-es szezonja, a fiatal tehetség, Keszthelyi Vivien pedig karrierje egyik újabb fontos állomásához érkezik...

részletek

ETCC: Magyar győzelem a furcsa versenyen

Nagy Norbertnek nem sikerült elsőségre fordítani pole-pozícióját az első futamon: a második, piros zászlóval véget ért kiadáson azonban zengős csapattársa, Szabó Zsolt a dobogó tetejére állt.

részletek

BMW: Formula-E? Miért ne!

Többek között erre a kérdésre is választ kaptunk a DTM versenyhétvégéjén a Hungaroringen. A BMW vezérigazgatójával és pilótáival is lehetőségünk nyílt beszélni a hétvége folyamán.

részletek

Két kör egy DTM-es Audival a Hungaroringen

Nem mindenki tapasztalhat olyat, mint amit én az elmúlt hétvégén a mogyoródi aszfaltcsíkon átéltem. Egy profi versenyző mellé ülhettem be, aki nem óvatoskodott, versenytempóban vitt végig a pályán.

részletek

60 pontot hozott a BMW-nek a Hungaroring

A Német Túraautó Bajnokság (DTM) ötödik és hatodik futamának összesen hat dobogós helyezéséből hármat a bajor prémiumgyártó versenyzői hódítottak el.

részletek

Kettős sikerrel vágott vissza az Audi

A pole-pozícióból induló René Rast a kiállásokig megőrizte a vezetést, de nem tudta feltartóztatni márkatársát, Mattias Ekströmöt, a végén azonban egy remek előzésnek köszönhetően mégis ő örülhetett a legjobban a Hungaroringen.

részletek

Tassi: Ez a legjobb módja az ünneplésnek

A M1RA fiatal versenyzője a második futamot is behúzta a Hungaroringen. Attila elárulta, nemrég töltötte be 18. életévét, amit jobb módon nem is ünnepelhetett volna, mint ezzel a kettős győzelemmel.

részletek

TCR: Tassi-dupla a Ringen!

Folytatta remekelését a M1RA fiatal magyar pilótája, és a második TCR-futamot is megnyerte a Hungaroring közönsége előtt. Tassi mellé Oriola és Moller állhatott fel a dobogón.

részletek

Tassi: Michelisz mentette meg a hátsómat

Eddig kellett várnia Tassi Attilának élete első győzelmére, ugyanis hazai közönség előtt autózva Michelisz Norbert kíséretével kettős sikert könyvelt el a M1RA a TCR első futamán.

részletek

Szándékosan engedte-e el Michelisz Tassit?

Magyar himnusztól zengett a Hungaroring, a M1RA első győzelme rögtön kettős siker lett: Michelisz Norbi úriemberként viselkedett a rajtnál, de vajon szándékosan hagyta győzni fiatal csapattársát?

részletek
Olvastad már?