Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 23. csütörtök

Túraautó hírek

Célegyenesben a SEAT Leon Eurocup

A SEAT Leon Eurocup a 2016-os eseménynaptár hat helyszíne - Estoril, Silverstone, Paul Ricard, Mugello, Red Bull Ring és a Nürburgring - után most Barcelonába érkezik.

részletek

Amikor segítség kellett, engem küldtek

Futamokat nyerni és bajnoki címet ünnepelni sorozattól függetlenül mindig felemelő érzés. Így volt ez a TCR Benelux mettet-i fordulójában is, ahol bár nem én lettem a bajnok, hanem csak segédkeztem.

részletek

DTM: Háromnegyedére csökken a mezőny jövőre

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő szezonban összesen 18 autót láthatunk majd a Német Túraautó-bajnokság rajtrácsán a jelenlegi 24 helyett – két gyártó már meg is erősítette a csökkentést.

részletek

Norbi hétvégén is a TCR-ben nyomul

A magyar pilóta kettős győzelemmel távozott Assenből, a TCR Benelux záróhétvégéjén, Mettet-ben pedig ismét a Honda Civic volánja mögé ül majd Stephane Lemeret társaként.

részletek

Michelisz dupla győzelemmel zárt Assenben

A Honda WTCC-s pilótája ismét meghívást kapott a TCR Benelux sorozat aktuális fordulójára, ahol ezúttal sem vallott szégyent: mindkét vasárnapi versenyét megnyerte...

részletek

Wittmann: Minden pontért meg kellett küzdenem

Marco Wittmann megcsinálta: a Német Túraautó Bajnokság szezonzáró futamán elért negyedik helyezésével a huszonhat esztendős német pilótát 2014 után idén ismét a DTM bajnokaként intették le.

részletek

DTM: Mortara nyert, de Wittmann a bajnok!

Izgalmas csatában dőlt el a Német Túraautó Bajnokság bajnoki címe 2016-ban - Edoardo Mortara mindent megtett a sikerért, de Marco Wittmann előnye behozhatatlannak bizonyult.

részletek

Kirúgta a korábbi DTM-bajnokot az Audi

Szombat estére sajtótájékoztatót hívott össze a DTM legrégebbi tagja, a 17 szezont lehúzó Timo Scheider, hogy közölje: jövőre már nem versenyez a sorozatban.

részletek

DTM: Mortara életben tartotta esélyeit

Miguel Molina szerzett rajt-cél győzelmet, de nem ő volt a futam sztárja. Sokáig úgy tűnt, már szombaton eldőlhet a bajnoki cím, Edoardo Mortara azonban belendült, és felkapaszkodott a dobogóra.

részletek

DTM finálé: Három bajnoki címre tör az Audi

Az Audi Sport azzal az ambiciózus céllal vágott neki a 2016-os DTM idénynek, hogy mindhárom bajnoki cím az övé lesz. A várva várt utolsó forduló a Hockenheimringen ezt a célt válthatja valóra.

részletek

Nagy Norbert bronzéremmel zárta a szezont

Mind a bajnoki cím, mind a harmadik hely sorsa az utolsó körben dőlt el a túraautó Európa-kupán. A Zengő Motorsport pilótája kalandos futam végén, ütközést megúszva örülhetett.

részletek

Magyar siker a DTM-hétvégén!

Az egyik betétprogramban egy honfitársunknak is szurkolhattunk a hungaroringi DTM-hétvégén, s bár az Audi TT Cupban induló Telek Gábor évekkel ezelőtt befejezte aktív karrierjét, nagyszerűen helytállt.

részletek
Olvastad már?