Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

Melbourne

Végsebességek: Mintha 2017-ben lennénk

A tavalyi évben megszokhattunk bizonyos sorrendeket a végsebesség tekintetében, most Melbourne-ben is megtudhattuk, mennyi az annyi. Hol jár a Mercedes és hol járnak Alonsóék?

részletek

Hamilton jobban nyomta volna, ha tud a Vettel-veszélyről

Az F1-es Ausztrál Nagydíjon másodikként záró brit úgy érzi, ha tisztában lett volna vele, milyen messze van a Ferraritól és milyen stratégiát követ a német, megakadályozhatta volna a történteket.

részletek

Bottas elmondta, miért nem tudott előzni

Sokan arra számítottak, hogy a szombaton a Mercedesét összetörő finn autója fölényét kihasználva könnyedén felzárkózik az F1-es Ausztrál Nagydíjon, ez azonban nem így történt.

részletek

Sainz majdnem elkezdett hányni a futam alatt

A vízadagoló hibája miatt túl sokat ivott a verseny korai fázisában, ezért egyáltalán nem érezte jól magát az autóban a Renault spanyol F1-es pilótája – Alonsóval szemben is emiatt bukott pozíciót.

részletek

Vettel valahogy megnyerte az Ausztrál Nagydíjat

Furcsa ezt mondani, de a 2018-as idény első futamának főszereplője a célba sem érő két Haas volt. Közvetve a csapat bokszutcai hibái által nyílt meg Sebastian Vettel előtt a lehetőség a győzelemre, a német pedig le is csapta a labdát.

részletek

Így zajlott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj

Az edzések és az időmérő még Hamilton és a Mercedes fölényét hozták, a futamon azonban történt egy váratlan fordulat – így zajlott percről percre az F1-es évadnyitó futam.

részletek

Ausztrál Nagydíj: A rajtrács

Habár a 2018-as F1-es szezon csak hétvégén veszi kezdetét, már Melbourne-ben kiosztottak néhány rajtbüntetést, melyek éppen az élmenőket érintik. A szezonnyitó rajtsorrendje.

részletek

Vettel nagy előnnyel a száradó pálya leggyorsabbja

Nedves körülmények köszöntöttek az F1 mezőnyére a harmadik edzésen, az utolsó pillanatokban megérkező slick gumik pedig alaposan összekavarták az állást: a két Ferrari mögött Marcus Ericsson lett a harmadik.

részletek

A nedves harmadik edzés történései

Csapadékosan kezdődik a szombat a 2018-as F1-es szezonnyitón: kövessétek velünk a harmadik edzés történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Érdekes számok az idénynyitó előtt

Kezdetét veszi a 2018-as, Formula-1-es világbajnoki szezon. Érdemes ilyenkor egy pillantást vetni a fontosabb számokra, világbajnoki címek, győzelmek, pole-pozíciók és egyéb érdekességek.

részletek

Így zajlott az Ausztrál GP második edzése

Lewis Hamilton és a Mercedes elsőségével indult a 2018-as F1-es szezon, de vajon a második gyakorlást is a címvédő fogja uralni? Tartsatok folyamatosan frissülő szöveges-képes tudósításunkkal!

részletek

Így zajlott a 2018-as szezon első edzése

Elérkezett a várva várt nap: az évadnyitó Ausztrál Nagydíj első másfél órás gyakorlásával kezdetét veszi a Formula-1 történetének 69. szezonja – tartsatok élő szöveges tudósításunkkal!

részletek
Olvastad már?