Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 15. péntek

Melbourne

Kispórolta Verstappen vizét a Red Bull?

Max Verstappen az újságíróknak elárulta, hogy víz nélkül teljesítette a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat – lehetséges, hogy a Renault túlsúlyos, tavalyi MGU-K-ja miatt kényszerült erre a lépésre.

részletek

Hamilton: A kerék a kerék elleni csatákért érdemes élnem

Hamarosan újra felbőgnek a motorok Kínában, a Formula-1-es pilóták pénteken ismét harcba indulnak. Lewis Hamilton pedig alig várja, hogy újra összecsaphasson Sebastian Vettellel.

részletek

Kiderült, mi volt a baj Palmer Renault-jával Melbourne-ben

Jolyon Palmer szenvedte el az idei F1-es szezon első komolyabb csattanását Melbourne-ben, a Renault-nak pedig azóta sikerült rájönnie, hogy miért nem ment a britnek egész hétvégén.

részletek

Raikkönen: Sokkal gyorsabbak is lehettünk volna

Kimi Raikkönen biztos benne, hogy a Kínai Nagydíjon jóval nagyobb fenyegetést jelent majd az élen állókra, mint legutóbb. Ausztráliában ugyanis csak igen messziről tudta követni csapattársát, a győztes Vettelt.

részletek

Hülkenberg: Állatira fogom nyomni, hogy pontokat szerezzünk

Nico Hülkenberg örül, hogy a Renault versenyképes volt Ausztráliában, ám csalódott, hogy néhány körülmény miatt végül a pontszerzés nem sikerült. Most azonban egészen más tervei vannak.

részletek

Palmer: Kiűztük a rossz szellemet az autómból

Jolyon Palmer sokat szenvedett az autójával az idénynyitó hétvége során, most azonban azt mondta, hogy a Renault-nak sikerült megoldania a problémákat, nem számít újabb három sokkoló napra.

részletek

Ocon célja: Tanulás és pontok

Esteban Ocon tavaly év közben csatlakozott az F1-es cirkuszhoz a Manor színeiben, most a Force Indiát erősíti. Ugyan nem újonc, de a naptár első felében levő pályákat még nemigen ismeri.

részletek

Perez feltöltődik a kínai rajongóktól

Sergio Perez nagyon elégedett az Ausztrál Nagydíjon nyújtott teljesítményével, a kínai rajongók totális lelkesedése pedig még inkább feltölti őt energiával. Már így is a legjobb formában érzi magát.

részletek

Jó időmérőre és pontokra éhes Grosjean

Romain Grosjean Kínában is a pontszerző helyek egyikére vágyik. Ez Ausztráliában is sikerült volna neki, ha nem esik ki technikai gond miatt. Az új Haas VF-17 tempója igazán remek volt.

részletek

Vettel: Nem egyszeri kiugró eredmény a győzelmem

Sebastian Vettel magabiztos saját és az autója képességei miatt, szerinte ugyanis az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelme csak a jéghegy csúcsa.

részletek

Grosjean: Nagyon nehéz lett a rajtolás

Romain Grosjean csodálkozását fejezte ki amiatt, hogy az Ausztrál Nagydíj rajtjánál semmi drámai nem történt, pedig a kuplunggal most sokkal nehezebb bánni.

részletek

Összejöhet-e a Saubernek a pontszerzés?

Bár a legtöbb szakértő szerint egyértelműen utolsók az F1-es rangsorban, az Ausztrál Nagydíjon nem is voltak messze tőle – a csapatvezető bízik benne, hogy lesz még alkalmuk beférni a top10-be.

részletek
Olvastad már?