Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Melbourne

Vandoorne egyetlen célt tűzött ki Ausztráliára

Stoffel Vandoorne semmi konkrét jóslásba nem szeretne bocsátkozni a szezonnyitó futammal kapcsolatban, ami a helyezést illeti. Legfontosabb célja, hogy minél több kilométert pakoljon a McLarenbe.

részletek

Jelentős gyorsulásra számítotok!

A Formula olvasóit arra kértük, hogy tippeljék meg az Ausztrál Nagydíj pole-pozíciós idejét, s miután több mint 1600 érvényes szavazat érkezett, átlagot is vontunk belőlük – ilyen időt vártok ti szombaton!

részletek

A Williams új guruja visszatér az „iskolába”

Paddy Lowe nemrég hivatalosan is a grove-i F1-es alakulat technikai igazgatója lett - a szakember 1993-ban hagyta el az istállót a McLaren kedvéért, és már nagyon várja, hogy megkezdje az érdemi munkát régi-új helyén.

részletek

Hülkenberg nagyon lelkesen kezdi az évet

A Renault német F1-es pilótája továbbra is borzasztóan örül az új autóknak, szerinte nagyon meg kell velük küzdeni a pályán - bár nem vár maguktól kiugró eredményeket, megvan mindenük, ami kell.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek

A Force India magabiztosan indul harcba

Múlt héten a rózsaszín festésével vonta magára a figyelmet a Force India istálló, de könnyen lehet, hogy hétvégén már a remek teljesítményével fog kitűnni Sergio Perez és Esteban Ocon.

részletek

Ricciardónak is saját tribünje lett

Néhány napja a Szocsi Nagydíj helyszínén neveztek el lelátót VItalij Petrovról, ezúttal Daniel Ricciardót érte ugyanez a megtiszteltetés Melbourne-ben, a nyitófutam előtt.

részletek

Verstappen küzdelme az időeltolódással

Max Verstappen első feladata a szezonnyitó előtt megbirkózni az időeltolódással. Ennek érdekében, a mezőny nagy részéhez hasonlóan jóval korábban Ausztráliába érkezik.

részletek

A legfrissebb motorral támad Melbourne-ben a Mercedes

Noha többször is megbízhatósági problémákról cikkeztek, a németek megerősítették, hogy a gyári és az összes partnercsapatuk a legújabb specifikációjú erőforrással érkezik az F1-es Ausztrál Nagydíjra.

részletek

A Sauber 25. évét kezdi az F1-ben

A Sauber istálló 1993-ban jelent meg a Formula 1-ben, azóta megszakítás nélkül részei a Formula-1-es cirkusznak, még ha 2006 és 2009 között a BMW égisze alatt versenyeztek is.

részletek

A Renault ERS-problémái nagyobbak

Jolyon Palmer, a Renault istálló pilótája szerint csapatának ERS-szel kapcsolatos problémái rosszabbak, mint azt a tesztek előtt gondolták volna.

részletek

Strollt hidegen hagyja a kritika

A Williams újoncát, a 18 éves Lance Strollt egyáltalán nem érdeklik a kritikák, amiket ausztráliai bemutatkozó futama előtt kap. A nehéz kezdet ellenére bízik saját magában.

részletek
Olvastad már?