Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

ForceIndia

Toro Rosso: Nem csak a motorral van gond...

A faenzai F1-es istállónál elmondták, hogy nem csak a Renault erőforrásával vannak problémáik, a karosszériájuk sem az igazi - bár Monacóban így is jó eredményre számítanak.

részletek

Ha egy négyszeres bajnok dicsér, tényleg jó lehetsz

Jelenleg két francia versenyző is szerepel az F1-ben, közülük a tavaly bemutatkozó áll jobban idén - Esteban Ocon eddig minden 2017-es futamon pontot szerzett, kivívva Alain Prost tiszteletét is.

részletek

A Red Bull nem veszi komolyan a Force Indiát?

Bár a silverstone-iak közel vannak az energiaitalos gyártóhoz, mindkét fél cáfolta, hogy riválisnak kellene tekinteniük egymást.

részletek

A Williams a Red Bull szintjét hozza?

Barcelonába szinte az összes csapat komoly fejlesztési csomagot hozott, néhány ezek közül látványosan sokat jelentett az adott istállónak. A technikai igazgató az adatokra támaszkodva azt mondja, a Williams a Red Bull szintjét hozta Spanyolországban.

részletek

A középmezőny koronázatlan királya

Az elmúlt két esztendőben Sergio Perez mindenkit megelőzött a bajnokságban, akit a technikai feltételek alapján megelőzhetett - s nagyon úgy néz ki, hogy idén is ilyesmire készül...

részletek

Nem várt támadás érheti a Red Bullt

Eddig úgy tűnt, hogy a Milton Keynes-i F1-es alakulat a senki földjén autózik a Mercedes és a Ferrari mögött, valamint a középmezőny előtt - ám könnyen lehet, hogy ez a helyzet nem sokáig fog tartani.

részletek

Ők voltak a Spanyol Nagydíj legjobbjai

Több kiemelkedő teljesítményt is láthattunk Barcelonában, igaz, voltak az F1-es hétvégének komoly vesztesei is - nézzük, hogy kit lehet kiemelni egyik, illetve másik oldalon.

részletek

Exkluzív: Federer és Djokovic az F1-ben

Megvolt a várva várt első nagy csata a két vb-aspiráns, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel között: a Spanyol Nagydíjon vívott, kerék a kerék melletti meccset a Mercedes brit pilótája nyerte, aki a leintés után a tenisz világának két csillagához, Federerhez és Djokovichoz hasonlította magukat. Helyzetjelentés a barcelonai paddockból.

részletek

Hihetetlen, mit csinál a Force India

A silverstone-i F1-es alakulat remekül használta ki a nagyok betlijét Barcelonában, így folytatta idei pazar szereplését, és az ötödik futamon ötödik alkalommal is kettős pontszerzést ünnepelt 2017-ben.

részletek

„Ne segítsen a Mercedes a Hondának!”

Lehet, hogy a Mercedes azért segítene jó szívvel a Hondának, mert nem érzik fenyegetve a helyzetüket – ügyfeleiket viszont hátrányosan érintheti a McLaren feltámadása.

részletek

Melyik gumi felesleges a Spanyol Nagydíjra?

A Red Bull pilótája mellett mások is felszólaltak a Pirelli döntése ellen, miszerint a gyártó a kemény keverékű abroncsokat viszi Spanyolországba. Perez és Grosjean sem tartja jónak a döntést.

részletek

Már a Red Bullt támadná a Force India

A fő cél ugyan a negyedik hely megtartása és a teljesítménybeli hátrány ledolgozása, de ha minden jól alakul, előrébb is lépne a csapat. Bob Fernley Esteban Ocont is méltatta.

részletek
Olvastad már?