Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

ForceIndia

Ocon idén a Mercedesnek is bizonyítana

Esteban Ocon nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott 2017-ben: helyt állt Sergio Perezzel szemben, és az összetett nyolcadik helyén végzett. A francia úgy érzi, idén még többet kell nyújtania.

részletek

Sorsdöntő szezon vár Perezre

Ezzel maga a mexikói is tisztában van, akinek remekül kell teljesítenie, ha egyszer még egy topcsapatnál szeretne versenyezni – viszont azt is tudja, hogy a Force Indián belül is komoly kihívója van.

részletek

Ocon lehet Bottas legnagyobb kihívója

A Force Indiánál szabad a vásár, versenyezhet egymás ellen Sergio Perez és Esteban Ocon. A francia úgy érzi, nemsokára a Mercedesnél versenyezhet, újabb fenyegetés Bottas ülésére.

részletek

Ocon: Közel vagyunk a Red Bullhoz

Végre tekintélyes számú kört tett meg a Force India, köridők szempontjából azonban még mindig hátul baktat. Ezért is meglepő Esteban Ocon nagy optimizmusa: arról beszélt, nincsenek messze a pályacsúcsot döntő csapattól.

részletek

Perez: Már nem mi vezetjük a középmezőnyt

A Force India pilótája szerint teljesítményük elmarad közvetlen riválisaiktól, így nagyon sok múlik azon, milyen fejlesztési csomagot sikerül összerakniuk a szezonnyitóra. Ő azért nyugodt maradt.

részletek

Perez tart a McLarentől és a Renault-tól

A Force India nem teljesített valami jól az téli tesztek első hetében, sem a megtett kilométerek, sem a köridők nem voltak acélosak az alakulattól. Perez fél is, hogy utolérték őket a riválisok.

részletek

Force India: 2018-ban nem lesz csapatutasítás

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Force India pilótái konfliktusba keverednek egymással a pályán. Vijay Mallya szerint versenyzőinek sikerült megoldaniuk a tavalyi problémákat.

részletek

Nagyon sokba került a halo a Force Indiának

Az utóbbi évek egyik feltörekvő csapata lehetséges, hogy éppen a glória miatt kerül bajba. A Force India technikai igazgatója a halo beépítése miatt felmerülő problémákat ecsetelte Barcelonában.

részletek

Megérkezett az új Force India

A barcelonai teszt első napja előtt egy órával leplezte le 2018-as F1-es autóját a Force India - a festés továbbra is a tavaly már megszokott rózsaszín.

részletek

A Force India egyszerre cáfol és bejelent

Mostanra már csak a silverstone-i központú csapat maradt adós az autóbemutatójának időpontjával, ráadásul a napokban a jövőjükkel kapcsolatos hírek kezdtek el terjengeni, ennek nyomán pedig már muszáj volt felszólalniuk.

részletek

Energiaitalos cég akarja megvásárolni a Force Indiát

A jogi ügyeitől elfoglalt Vijay Mallya megválna csapatától: a brit sajtó hírei szerint már van is érdeklődő, aki több száz millió fontot kínálna az alakulatért.

részletek

Pár év múlva az élmezőnyben látja magát a Sauber

A Force India mintájára a svájciak istállója is óriásölővé válna. Rövid időn belül pontokért mennének, a ferraris kapcsolataiknak köszönhetően pedig mindössze 3-5 év alatt az elejébe is odaérnének.

részletek
Olvastad már?