Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

ForceIndia

Ocon: Nem csak résztvevő akarok lenni

A Force India francia F1-es versenyzője szerint az a célja, hogy futamot nyerjen, hiszen nem azért van a sorozatban, hogy csak résztvevő legyen - úgy véli, hogy logikus lenne, ha beülhetne majd a Mercedesbe.

részletek

Keresztbe tett a Force Indiának a Haas

Ahogy minden évben, a Force India idén is kérvényezte, hogy előleget kapjon az őt illető pénzdíjakból. Az összes F1-es csapat beleegyezett, kivéve a Haas istállót – ez elég ahhoz, hogy az alakulat semennyit se kapjon idő előtt.

részletek

Retro - 10+1 emlékezetes Fisico-pillanat

44. születésnapja alkalmából összeszedtük a sportág egyik legtöbbre hivatott, mégis kevés sikert elérő olasz pilótájának legemlékezetesebb F1-es momentumait.

részletek

Retro - A szürke pilóta zűrös karrierje

A legtöbb embernek a szemhéja sem rebben, ha Adrian Sutil nevével találkozik, pedig az 1983-ban ezen a napon született német F1-es karrierjébe rengeteg különféle érzelem sűrűsödött bele, miközben ő a középmezőnyből próbált sikertelenül kitörni.

részletek

Ezért hagyta el Hülkenberg a Force Indiát

A német F1-es pilóta álma 2017-ben valóra válik majd, és gyári csapatnál tekerheti a kormányt a Renault-nak köszönhetően - a Force India viszont örökre a szívében marad.

részletek

Hülkenberg: Rosberg igazán szólhatott volna, hogy visszavonul

A Renault F1-es pilótája úgy véli, hogy ha a világbajnok idejében tudatja vele visszavonulási szándékát, akkor esélye lehetett volna a Mercedesnél megüresedő hely elfoglalására.

részletek

Az egyik csapat már túl van a törésteszteken

Január elején járunk, az istállók pedig gőzerővel készülnek a 2017-es szezonra. Az egyik alakulat már teljesítette is az FIA kötelező töréstesztjeit, de nem a három nagycsapat egyikéről beszélünk.

részletek

Ocon szerint is egekben a Force India céljai

Esteban Ocon úgy véli, hogy a tavalyi év csak a kezdete volt a Force India fényes jövőjének. 2017-ben már a három nagycsapatot ostromolnák, de az is lehet, hogy ennél egy kicsit többet is szeretnének.

részletek

Komoly gyúrásba kezdett a Force India franciája

Az új szabályok szerint épített F1-es autók az eddigieknél komolyabb fizikai kihívást jelentenek a pilótáknak, ez pedig a Manornál tavaly bemutatkozó Esteban Ocont is arra sarkallja, hogy jobban formában tartsa magát.

részletek

Ocon kissé beszólt a Renault-nak

A fél világ, s ő maga is a Renault-nál képzelte el a jövőjét, de talán kissé meglepő módon a Force Indiához került a fiatal francia F1-es – most úgy nyilatkozott, ez sokkal több annál, mint amire számított.

részletek

Ennyit költöttek az F1-es csapatok idén

A leggazdagabb istálló 330, a legszegényebb 85 millió fontból gazdálkodott: egymás mellé helyeztük az összes alakulat 2016-os költségvetését. A Force India hatékonysága így még megdöbbentőbb.

részletek

Hülkenberg: A Force Indiának ez a plafon

A Renault-hoz távozó német F1-es pilóta szerint eddigi munkaadója nem tud feljebb lépni a negyedik helynél, ahhoz egyszerűen nem elég a költségvetés, hiába vannak meg a megfelelő emberek.

részletek
Olvastad már?