Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

ForceIndia

A BWT a Force India legfontosabb szerződése

A BWT, Európa vezető víztechnológiai vállalata, vadonatúj külsőt kölcsönzött a Sahara Force India csapatának, mely idén pink, magenta és ezüst színekben áll rajthoz, amely kifejezi a BWT és a csapat közötti hosszú távra szóló együttműködést.

részletek

Másfél másodperc az élcsapatok előnye

Remek munkát végzett a Renault, a vártnál sokkal erősebb a Ferrari, a vártnál is gyengébb a McLaren, a Williams pedig jelenleg negyedik lehet - legalábbis egy F1-es csapatvezető szerint.

részletek

Perez: Élnünk kell a lehetőségeinkkel

Sergio Perez alig várja az előttünk álló hétvégét, amikor már az Ausztrál Nagydíjon mérheti össze tudását a többiekkel. A mexikói pilóta elmondta, mik az elvárások az első futammal kapcsolatban.

részletek

Tényleg nehezebb az autók vezetése?

Sokan úgy érzik, hogy igen, mivel a gyorsulásnak köszönhetően az erőhatások mértéke is növekedett a tavalyi évhez képest. Viszont van egy versenyző, aki erről másképp vélekedik.

részletek

Te is kipróbálhatod a rózsaszín Force Indiát!

Persze csak a virtuális világban: alig telt el 24 óra az indiai alakulat megdöbbentő és sokakban visszatetszést keltő bejelentése óta, egy játékban máris rózsaszínre festették a gépet.

részletek

Kiderült, mennyit kap a Force India a rózsaszínért

Az F1-es társadalom általános megdöbbenésére igaznak bizonyultak a pletykák, és a silverstone-i csapat valóban rózsaszínre festette idei gépét új szponzorának köszönhetően. Most az is kiderült, mennyit kapnak a BWT-től.

részletek

Dobj el mindent: rózsaszín lett a Force India!

Pár hete szóbeszéd szintjén már felmerült, most viszont a csapat maga is megerősítette: új szponzori szerződésük értelmében rózsaszín autóval teljesíti a szezont a silverstone-i F1-es istálló!

részletek

A Force Indiának minden oka megvan a bizakodásra

A középmezőny sűrűsége miatt egyelőre nehéz megmondani, hogy a Force India hol is áll pontosan az erősorrendben, Sergio Perez és a fő versenymérnök azonban magabiztos a tesztek után.

részletek

Egyes pilótáknak fogyniuk kell a szezonnyitóig

Azok után, hogy a téli szünetben minden F1-es versenyző keményen edzett, hogy izmot és súlyt szedjen fel, jött a feketeleves: a Force India közölte pilótáival, fogyjanak le az Ausztrál Nagydíjig.

részletek

Elég lesz az idei Force India a negyedik helyhez?

Bob Fernley szerint négy F1-es csapat fog harcolni a negyedik helyért, de nagyon kemény küzdelemre számít - mindenesetre úgy véli, hogy az ő autójuk megfelelő a céljaik eléréséhez.

részletek

Sajtó: Rózsaszínre festhetik a Force Indiát

Német források szerint a silverstone-i illetőségű F1-es istálló egy olyan szponzorral bonyolódott tárgyalásokba, amely eddig minden partnercsapata számára feltételként szabta meg az autók igen szokatlan színezését...

részletek

Jól megy a Force India, Perez optimista

A mexikói F1-es pilóta szerint sokat tanultak az autóról és a gumikról is, a felkészülés a tervek szerint halad - jövő héten már a teljesítményre és a versenyszimulációra koncentrálnak majd.

részletek
Olvastad már?