Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

ForceIndia

Ocon: Nagyobb nyomás? Ugyan!

Sergio Perez azt valószínűsíti, hogy a Force India idei szerzeménye, Esteban Ocon a jövő évben már komolyabb nyomás alatt kell, hogy versenyezzen. A francia gyorsan rövidre zárta ezt a témát.

részletek

Force India: Ocon az egyik legnagyobb ígéret

Esteban Ocon első teljes szezonját teljesítette a Force India színeiben, de máris kiváló benyomást keltett mindenkiben. Egy valamiben azért javulnia kell még, hogy legyőzze csapattársát.

részletek

Force India: Sereghajtóból az élmezőnybe

Teljesítette fennállása 10. évadát is a Formula-1-ben a Force India istálló. Induláskor a leglassabb csapatként kezdték, azóta szívós munkával a középmezőny elé kerültek, immáron évek óta.

részletek

Perez: Idővel hozzászokunk a halóhoz

Sergio Perez beszélt a 2018-tól bevezetett fejvédő eszközről. Sokak véleményét hallottuk már a halóról, ezúttal a mexikói pilóta is elmondta a pozitív és negatív dolgokat a glóriáról.

részletek

Perez boldogságához csak egy serleg kellene

A Force India mexikóija szerint nem az idei volt élete legjobb F1-es szezonja. Csapata helyzetéhez képest kiemelkedően teljesít, ám ő maga hiányol egy idei serleget a gyűjteményéből.

részletek

A korábbi világbajnok csapat gyengén fejlesztett

A ’80-as és ’90-es évek meghatározó istállója, a Williams idén feltűnően lemaradt a fejlesztési versenyben. Több riválisuk év közben hagyta le őket, ez jövőre nem történhet meg.

részletek

Csapattársak harca – Force India

Alighanem a 2017-es év legjobb, istállón belüli párharcát a Force Indiánál láthattuk. A félig újonc Esteban Ocon rögtön felnőtt Sergio Perezhez, rivalizálásuk pedig többször ütközésekbe torkollt.

részletek

Force India: Az erősebb McLarent is legyőzzük

Ugyan tart a megerősödő McLarentől és gyári Renault-tól, mégis konstruktőri negyedik helyének megtartását tűzte ki célul a Force India, amely évek óta erőn felül teljesít. Ez azonban nehéz lesz.

részletek

A sport kicsúfolása volt Hülkenberg büntetése a Force India szerint

A kárvallott csapat vezetése és Perez is hőbörög, amiért a jogtalan előnyt szerző németnek nem kellett visszaadnia helyét – Abu Dhabiban kritikus a pályán elfoglalt pozíció. Hülkenberg szerint a körülmények tekintetében igazságos ítélet született.

részletek

Ocon ideges, de nem árulja el, miért

A Force India pilótája úgy érzi, könnyedén megszerezhette volna a hetedik helyet az F1-es Abu Dhabi Nagydíj időmérőjén, ám „különböző okok” miatt ez végül nem jött össze a franciának.

részletek

A Force India tart a motorok lebutításától

A különbségek kiegyenlítődése miatt jó ötlet a tervezett, új motorszabály, de egy szakértő figyelmeztet, a verseny kiölése sem túl jó elképzelés, ha túlságosan lebutítják az erőforrásokat.

részletek

Perez: Nincs már nyomás a Force Indián

Az indiai istálló megszerezte a negyedik helyet a bajnokságban, így pilótái a szezonzárón is zavartalanul vezethetnek. A csapat mexikói pilótája számára már csak egyetlen kérdés maradt nyitott.

részletek
Olvastad már?