Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

ForceIndia

Rátett még egy lapáttal a Force India

Perez és Ocon is remekel, de a szezon második felében élesedhet kettejük párharca - a csapat konstruktőri negyedik helyét viszont már aligha veszélyeztetheti bárki.

részletek

Ki dolgozik többet a Force Indiánál?

Sergio Perez vagy Esteban Ocon? Kettejük közül az utóbbi nyilatkozott arról, melyikük fektet jelenleg keményebb munkát az F1-be. A francia pilóta a bakui incidensről is beszélt.

részletek

Ezért fontos a Renault fejlesztési csomagja

Nico Hülkenberg szerint kulcsfontosságú lehet a francia gárda számára a hungaroringi előrelépés. A német a Force India fejlesztési üteméről és sikerességéről is elárult néhány információt.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Aki Hamilton és Vettel szintjén teljesít idén

A két F1-es világbajnoki aspiránson kívül egyedül Esteban Ocon fejezett be minden futamot idén - a Force India francia tehetsége több mint elégedett 2017-es produkciójával.

részletek

Stroll kezébe kerülhet a Force India

Vijay Mallya, a silverstone-i F1-es csapat tulajdonosa nem titkolja, hogy megfelelő összegért túladna alakulatán - olasz lapértesülések szerint a kanadai milliárdos lehet a befutó.

részletek

Ők teljesítettek idén a legtöbb és legkevesebb kört

Az elmúlt tizenegy futam során egyértelmű tendencia rajzolódott ki a legmegbízhatóbb és legmegbízhatatlanabb csapatoknál - egyes szegmensekben meglepő nevekre találhatunk.

részletek

Ocon: „Nem fogok odamenni és megütni”

Ebben az évadban több, csapaton belüli vita is fellángolt, köztük a Force Indiánál is. A Magyar Nagydíjon sem úszta meg egymást a két rózsaszín autó, Ocon pedig innentől jobban igyekszik elkerülni társát.

részletek

Williams: Még elkaphatjuk a Force Indiát

Paddy Lowe, a grove-i alakulat technikai főnöke nem zárja ki az összetett negyedik hely megszerzését, annak ellenére, hogy 60 pontot kellene ledolgozni a Force Indiához képest.

részletek

DTM vs. F1 a Hungaroringen - Mi a különbség?

Kevés versenyzőnek adatik meg, hogy rövid időn belül két csúcskategória gépét is megjárassa egy pályán - Lucas Auerrel ez történt a Hungaroringen, kevesebb, mint másfél hónap leforgása alatt.

részletek

Veszélyben a folytatás Wehrlein számára

Pascal Wehrlein igen ígéretes, fiatal versenyző, ezt tavaly és idén is bizonyítja. Most mégis komoly veszélyben további Formula-1-es pályafutása, rajta kívül álló okokból.

részletek

Ismét összeakadtak a Force India pilótái

A brit alakulat mindkét autója pontot szerzett a Magyar Nagydíjon. Ocon és Perez között a futam elején ismét történt egy incidens - erről mondta el véleményét mindkét pilóta.

részletek
Olvastad már?