Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

ForceIndia

Hivatalos: Egy hely elkelt a Force Indiánál

A Racing Point Force India bejelentette első 2019-es versenyzőjét. Ahogyan várható volt, a silverstone-i csapat idei pilótája meghosszabbította szerződését.

részletek

Stroll: Megmaradt Oconnal a barátságunk

Szinte biztosra vehető, hogy Esteban Ocon Lance Stroll miatt veszíti el a helyét a Force Indiában. A kanadai pilóta úgy véli, hogy nem fog megromlani kettejük viszonya, ha ez megtörténik.

részletek

Alonsót nem érdekli a világbajnoki pontverseny

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta évek óta nem tartozik az élmezőnyhöz, ám ezt nem tudásának megkopása, hanem gyenge autója eredményezi. A középmezőnyben nem érdekli végső pozíciója.

részletek

Sainz: A motor a Renault visszaesésének oka

Míg korábban a francia gárda tűnt a legerősebbnek a három nagycsapat után, mostanra változott a helyzet. A Force India és a Haas is fenyegetést jelenthet nekik a negyedik helyért folytatott harcban.

részletek

Ocon: Ötödik lehettem volna, eltaktikáztuk

Az F1 „B-ligájának” első helyéért hajtott ma Esteban Ocon, ám ennek egy büntetés és egy stratégiai hiba is keresztbe tett. A hátrasorolásért vállalta a felelősséget, de azért csapatának is odaszúrt.

részletek

Ennyiért vették meg Strollék a Force Indiát

Az orosz érdeklődő állította, többet kínált a Force Indiáért, mint amennyit a Racing Point fizetett. Ez valóban igaz, derül ki a csődbiztosok új közleményéből: csakhogy egyedül Strollék ajánlata gondoskodott arról, hogy a csapat folytathassa a versenyzést.

részletek

Ocon Wolffban és a Mercedesben bízik

Esteban Oconnak egyre kilátástalanabb a helyzete az F1-ben maradással kapcsolatban, annak ellenére, hogy az Orosz Nagydíj időmérő edzésén is remekelt, és a hatodik rajthelyet sikerült megszereznie.

részletek

A Force India levadászná a McLarent

Tény, hogy jó formában van a megújult csapat, és azt sem tartják kizártnak, hogy év végéig a hatodik helyig is fel tudnak jönni. Ehhez persze az kell, hogy ne történjen több incidens pilótáik között.

részletek

Perez: Nehéz látni ezekben a tükrökben

Sergio Perez legutóbb Szingapúrban Esteban Oconnal és Szergej Szirotkinnal is ütközött. A másodikért büntetésben is részesült, ám úgy érzi, nem nagy ügy. Hibáját elismerte, ezzel le is zárná az ügyet.

részletek

Ocon kéri, hogy ne haragudjanak „kistestvérére”, Strollra

A francia rajongói okkal mérgesek a fiatal kanadaira, akinek pénze okozhatja kedvencük vesztét. A két versenyző azonban baráti viszonyban van, Ocon pedig példaértékű gesztussal állt ki Stroll mellett.

részletek

Perelnek a Force Indiáról lemaradó oroszok

A csődbiztosok ellen eljárást indító Uralkali vállalat állítja, erősebb ajánlatot kínáltak a csapatért, az mégis Strollék kezébe került. De mit akart az F1-ben egy műtrágyát gyártó cég?

részletek

Ocon kapaszkodik az utolsó szalmaszálba

A Force Indiától menni kényszerülő Esteban Ocon megpróbálja a Williams ülését megszerezni jövőre, de biztos abban, ha nem sikerül, akkor is visszatér 2020-ban a száguldó cirkuszba.

részletek
Olvastad már?