Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

ForceIndia

A Force India lehet az év meglepetése?

Sergio Perez úgy gondolja, hogy csapata idén még előrébb végezhet a konstruktőrök bajnokságában. A mexikói szerint a gyárban végzett hatalmas munka 2017-ben kifizetődhet.

részletek

Példátlan előrelépés a Mercedes motorjainál

Ha valaki azt hitte, hogy az aerodinamikai szabályváltozások következtében sikerül megfogni a Mercedest, kezdheti megváltoztatni a véleményét, a csillagosok ugyanis ismét bivalyerős motorral állnak elő a 2017-es szezonra.

részletek

Visszaszólt a Force India vezére a Renault-nak

A silverstone-i istálló főnöke, Vijay Mallya egy kis pirongatással alapozta meg a mai csapatbemutató hangulatát: a Renault-főnök azon megjegyzésére reagált, miért győzhetik le a franciák könnyen a Force Indiát.

részletek

A negyedik: Megjött az új Force India is

A Williams, Sauber és Renault után a tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata is bemutatta új F1-es autóját: a Force India Silverstone-ban rántotta le leplet 2017-es versenygépéről.

részletek

Milyen idősek az F1-es csapatok?

Egy bizonyos számítás szerint a Red Bull a második legfiatalabb F1-es csapat, a Mercedes viszont a legöregebbek közé tartozik – vagy a legfiatalabbakhoz? Természetesen attól függ, hogyan számoljuk…

részletek

Még nagyobb bajban lehet a Force India vezére

A komoly tartozással bíró Vijay Mallya lassan egy éve nem hagyta el Nagy-Britanniát, most viszont India kérte a kiadatását - de nem csak ez okozhat gondot a Force India vezérének.

részletek

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Miért nem kezdett még Lowe a Williamsnél?

Néhány hete még tényként emlegették, hogy a Mercedest elhagyó Paddy Lowe a Williamsnél áll munkába, azóta viszont gyanús csend övezi az új kihívás után néző F1-es szakembert.

részletek

A Haas nem akar balhét, visszavonta a Force India elleni vétóját

Néhány héttel ezelőtt egyedül az amerikai F1-es alakulat nem szavazta meg a Force India által, a pénzdíjakból nekik járó összeg előlegére benyújtott kérvényt, most azonban elálltak korábbi lépésüktől.

részletek

A Force India elmondta, mit vár Ocontól

Mindössze fél F1-es szezon van háta mögött, de máris a száguldó cirkusz egyik legjobb középcsapatánál kötött ki a fiatal francia, akitől komoly teljesítményre számít az istálló vezetője.

részletek

A Force India nem fogja elengedni Ocont a Mercedeshez

Esteban Ocon a Mercedes hathatós támogatásával került a silverstone-iakhoz, ám a gárda helyettes csapatfőnöke szerint, ha a brackley-ieknek helyettesre lesz szükségük, nem fogják elengedni a francia F1-es pilótát.

részletek

Az új szabályok kihúzhatják Perez méregfogát

Az elmúlt évek során az F1-es pilóták is gyakran méltatlankodtak az abroncsok nehéz használhatósága miatt, de ha volt valaki, aki előnyére tudta fordítani ezt a helyzetet, az Sergio Perez. De mi lesz vele idén?

részletek
Olvastad már?