Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

ForceIndia

Egy álma válik valóra Oconnak

Esteban Ocon olyat tapasztalhat meg idén, ami F1-es pályafutása során még nem adatott meg neki: hazai közönség előtt versenyezhet a Force Indiával, így érthető, hogy várja az előttünk álló hétvégét.

részletek

Az ellenfelek tettek keresztbe a Force Indiának

A silverstone-i alakulat előleget kért a Liberty Mediától, hogy megkönnyítse téli felkészülését, egyes csapatok azonban megakadályozták a kifizetést. Szafnauer a Force India iránt érdeklődő vásárlók komolyságáról is beszélt.

részletek

Kölcsönért cserébe léptették le a Force India-főnököt?

Német sajtóhír szerint a Liberty Media állhat Vijay Mallya május végén történt lemondása hátterében: a rossz anyagi helyzetben levő csapatnak nyújtott kamat nélküli kölcsönért cserében csak egy kérésük volt.

részletek

Sainznak a végén is volt vitatható manővere

Az már a közvetítés alatt kiderült, hogy Sergio Perez fekete zászlót követelt Carlos Sainznak. De a mexikói csapattársa, Esteban Ocon szerint a spanyol az utolsó körben is jogtalan előnyhöz jutott.

részletek

Hivatalos ajánlatot tettek a Force Indiáért

A Force India felvásárlása már elég régóta napirenden van, sokan arra számítottak, hogy ez már 2018 kezdetére végbemegy. A korábban pletykált vevőjelölt lehet a befutó.

részletek

Ocont lenyűgözte a Renault tempója

Meglepően erősen szerepelt a francia gárda a szabadedzésekhez képest: mindkét autójuk simán került be a legjobb tízbe. Esteban Ocon is meglepődött ezen, és célja a Renault legyőzése lesz a futamon.

részletek

Ezért engedte el Ocon Hamiltont Monacóban

Kisebbfajta „ügy” kerekedett abból, hogy a fiatal francia simán hagyta, hogy a Mercedes britje megelőzze őt a legutóbbi F1-es futamon – most a Force India magyarázatot adott minderre.

részletek

Ocon átveheti a vezető szerepet Pereztől

Meglehetősen balszerencsésen kezdődött Esteban Ocon szezonja, de Monacóban kitűnően teljesített. Tavaly Kanadában kaptak össze először csapattársával, ám az eredményt megismételné.

részletek

A Force India bedob egy kanadait Montrealban

A Force India csapatfőnöke, Vilay Mallya úgy döntött, hogy lehetőséget biztosít a Formula-2-ben versenyző 22 éves kanadai pilótának, hogy a pénteki első szabadedzésen bizonyíthasson a szurkolóinak.

részletek

Perez: Legyőzhetjük a középmezőnyt

Úgy tűnik, a Force India egyre inkább magára talál az idő elteltével. Bakuban Sergio Perez a dobogóra is felállhatott, aki reméli, hogy ismét ők lehetnek majd a legjobbak a három nagycsapat mögött.

részletek

Ocon: 1 másodperccel gyorsabb voltam Kiminél

A Mercedes juniorja, a tehetségét tavaly már többször megvillantó Esteban Ocon remekül teljesített Monacóban. Büszke arra, hogy körönként egy másodpercet vert két élpilótára is.

részletek

A Williams a legrosszabb adós

Melyik F1-es istálló milyen gyorsan egyenlíti ki számláit? A Williams idén a leglassabban fizető istálló, ami a számlákat illeti. De melyik a leggyorsabb és hogy állnak a többiek ilyen téren?

részletek
Olvastad már?