ForceIndia - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

ForceIndia

Béke a Force Indiánál, Ocon rengeteget tanult Pereztől

Tavaly még komoly volt a feszültség az akkor újonc francia és a rutinos mexikói között, 2018-ra viszont úgy tűnik, elásták a csatabárdot, és Esteban Ocon ma már az elismerés hangján szól csapattársáról, Sergio Perezről.

részletek

Ocon: Idő kérdése, és megyek a Mercedeshez

Még 2019-re sincs csapata Esteban Oconnak, de a Mercedes protezsáltja már a címvédő csapat egyik üléséről ábrándozik. Szerinte Toto Wolffék elegyengetik előtte az akadályokat, ahogy eddig is tették.

részletek

Perez szerint nem érdekli a nagy csapatokat a versenyzők teljesítménye

Sergio Perez úgy véli, ha valaki egyszer bekerül egy adott istálló juniorprogramjába, onnantól nyert ügye van, mert úgyis eljuttatják a Formula-1-ig, szinte teljesen függetlenül attól, milyen teljesítményt nyújt.

részletek

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

Perez még nem döntött a jövőjéről

A Force India a csőd szélére került az elmúlt hetekben, amitől Lawrence Stroll mentette meg az istállót. Érthető, hogy most minden bizonytalan, így Perez sem tudja még, hol fog versenyezni 2019-ben.

részletek

Haas: Először megmenteni kéne a csapatokat

A Formula-1 legfiatalabb istállója, a Haas-Ferrari csapatfőnöke úgy véli, nem a bővítéssel, hanem a meglevő csapatok boldogulásával kellene foglalkoznia az F1 vezetésének. A túlélésért küzdenek.

részletek

A Force Indiánál attól féltek, a Caterham és a Manor sorsára jutnak

Láttunk már rossz példákat, milyen az, amikor egy F1-es istállót csődeljárás alá vonnak, és hasonló sorstól féltek a Force Indiánál is egészen addig, ameddig Lawrence Strollék meg nem mentették az istállót.

részletek

Strollék mentik meg a Force Indiát

Korábban pletyka szintjén már felmerült, hogy a Williamsnél versenyző Lance Stroll apja, Lawrence mentheti meg a nehéz anyagi helyzetben lévő Force Indiát, ez a forgatókönyv pedig most meg is valósult.

részletek

Leálltak a Force India fejlesztésével

A Sauber két évvel ezelőtti helyzetéhez hasonló problémával szembesül a Force India, a bizonytalan jövő miatt ugyanis kénytelenek szüneteltetni a fejlesztést, a pénzügyi háttér nincs meg.

részletek

Mégis energiaitalos lehet a Force India?

A brit Rich Energy nem tett le arról, hogy megvegye a nehéz helyzetben lévő F1-es istállót, sőt, szerintük annyi pénzük van, hogy mindenképpen nekik kell eladnia annak, aki dönt.

részletek

Az oroszok már a spájzban vannak

Évekig, sőt, évtizedekig nem volt orosz Formula-1-es versenyző. Aztán jött előbb Vitalij Petrov, majd Danyiil Kvjat, jelenleg pedig Szergej Szirotkin van a mezőnyben. Az utánpótlás is biztosítottnak látszik. Az egyik orosszal, aki egyre hangosabban dörömböl az ajtón, interjút is készítettünk.

részletek

Hölgyszerelő, hűtőmellény, kaki: Képriport a tesztről

Zajlik a kétnapos teszt a Hungaroringen. Kollégánk sűrűn kattogtatta fényképezőgépét, a legjobb fotókhoz pedig színes leírásokat mellékelt.

részletek
Olvastad már?