Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

ForceIndia

Szomszédja Mallyáról: „Undorító, hogy itt él ebben a luxusban”

A napokban letartóztatott Force India-főnök Lewis Hamilton apjától vásárolta angliai rezidenciáját: nem minden szomszéd örül a csalással vádolt indiai milliárdos közelségének.

részletek

Egy Strollnyi a Williams lemaradása

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: a Force India a mezőny előtt jár, hiszen hiába gyors a Williams, ha csak egy ember gyűjt pontokat...

részletek

Perez le tudna mondani a rózsaszínről egy élcsapat kedvéért

Sergio Perez az elmúlt években kinőtte magát a fizetős pilóták státuszából és megmutatta, hogy számolni kell vele. Remekül érzi magát rózsaszínben, de nem titkoltan álmaiban vörösben látja magát.

részletek

Letartóztatták Vijay Mallyát

Miközben egyes értesülések szerint Vijay Mallya már árulja a Force Indiát, az indiai sajtó közölte, hogy Angliában letartóztatták az F1-es csapat vezetőjét, s bíróság elé állítják majd hazájában.

részletek

Ocon sem volt ott a himnusznál, ő megúszta

Később érkezett meg a kínai himnuszhoz, mint csapattársa, vele ellentétben mégsem kapott büntetést – azóta az is kiderült, miért nevethet a markába a Force India francia F1-ese.

részletek

Eddig Sainz a legjobb a másodosztályban

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: még nem szakadt szét a mezőny, de a címvédő nagyon jól áll – egyelőre viszont egy spanyol vezet.

részletek

Perez nagyon aggódik Wehrleinért

A Sauber pilótája nem indulhat Kínában, és bahreini részvétele is kérdéses még - két és fél hónappal ROC-on elszenvedett balesete után. Mexikói társa reméli, hogy csak elővigyázatosságból kell kihagynia a versenyeket.

részletek

Sürgősen csökkenteni kell az élcsapatok előnyét

A Ferrari, a Mercedes és a Red Bull egyelőre behozhatatlan távolságra van a középmezőny F1-es csapatai számára, ezért a Force India helyettes csapatvezetője azonnali módosításokat tenne a különbség csökkentése érdekében.

részletek

Ocon majdnem mindennap hányt felkészülése alatt

Érdekes dolgot osztott meg a Force India francia pilótája: olyan kemény edzéseken vett részt a két F1-es szezon között, amely kishíján minden nap hányásba torkollott.

részletek

Csajos lett a Force India, rögtön gond is van a súlyával

Sergio Perez Melbourne-ben elárulta, komoly éhezőkúrára fogta őt csapata a barcelonai tesztek óta, miután kiderült, hogy a VJM10-es modell versenysúlya nagyobb lett a kelleténél.

részletek

A BWT a Force India legfontosabb szerződése

A BWT, Európa vezető víztechnológiai vállalata, vadonatúj külsőt kölcsönzött a Sahara Force India csapatának, mely idén pink, magenta és ezüst színekben áll rajthoz, amely kifejezi a BWT és a csapat közötti hosszú távra szóló együttműködést.

részletek

Másfél másodperc az élcsapatok előnye

Remek munkát végzett a Renault, a vártnál sokkal erősebb a Ferrari, a vártnál is gyengébb a McLaren, a Williams pedig jelenleg negyedik lehet - legalábbis egy F1-es csapatvezető szerint.

részletek
Olvastad már?