Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

ForceIndia

Magnussen bánja, hogy a McLarenhez ment

Kevin Magnussen közel állt ahhoz, hogy 2014-ben ne a McLarennel, hanem a Force Indiával debütáljon a Formula-1-ben. Már bánja, hogy végül Wokingot választotta, a hatalmi harcok őt is elsodorták.

részletek

Az oroszok nem tárgyaltak a Williamsszel

A napokban kelt szárnyra az a hír, hogy a Dmitrij Mazepin által vezetett orosz nagyvállalat felvásárolná a Williams istállót és erről már tárgyalásokat is folytattak, ám az Uralkali tagadja ezt.

részletek

Mazepin felvásárolhatja a Williamst

Az utóbbi évtizedek nem a kiscsapatokról szólnak a Formula-1-ben. Tavaly a Force Indiát felvásároló Lawrence Stroll szerzett ülést versenyző fiának, most Mazepin biztosíthatja a jövőjét ugyanígy.

részletek

Ezért szerepeltek eddig gyengén Strollék

A Racing Point néven újjászervezett istálló egyelőre visszafogottan és gyengén szerepelt a tesztelésen. Ennek meg is van az oka, de már látják a fényt az alagút végén, hamarosan javulhatnak.

részletek

Russell: A Force India is innen csinálta meg

A teszt első napjairól késő Williams hátrányba került a többi csapathoz képest, így sokan már most temetik idei esélyeit. Az újonc viszont emlékeztetett rá, 2015-ben ugyanígy kezdett a Force India, amely végül kiváló szezont produkált.

részletek

A Racing Point drámai ütemben fejlődhet

Bár tavaly nyáron egy időre leálltak a fejlesztésekkel, a Racing Point istálló technikai igazgatója biztos abban, hogy az óriási befektetések miatt elképesztő ütemben törnek majd előre 2019-ben.

részletek

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Legendás név térhetett volna vissza az F1-be

Egy meg nem nevezett F1-es csapat 2019-től Brabham néven futott volna, ám a jogtulajdonos nemet mondott az ajánlatra. Jack Brabham fia inkább a WEC-be viszi apja hagyatékát.

részletek

Zátonyra futott a Racing Point arculatváltása

Sajtóértesülések szerint hosszas huzavona után megkapta végleges elnevezését a Racing Point istállója. Klasszikus F1-es nevet akartak vásárolni, ám végül kénytelenek voltak megelégedni a sajátjukkal.

részletek

Bekékülhet a Racing Point autója

A Racing Point a hírek szerint nem kizárólag névváltoztatás előtt áll, hanem az autó festése is módosulhat. Egy új szponzori megállapodás részeként rózsaszín-kék autót láthatunk idén a rajtrácson.

részletek

Retro - Sergio Perez legemlékezetesebb F1-es pillanatai

A sportág egyetlen mexikói pilótájának 29. születésnapján szemezgessünk a Checo-összesből: balesetek, zseniális megmozdulások, no és felejthetetlen balhésorozat Esteban Oconnal.

részletek

Új veszély leselkedik a Racing Pointra

Eddig a korlátozott anyagi helyzet nehezítette meg az egykori Force India csapatának életét, a tavalyi felvásárlás óta azonban már a hirtelen jött pénz az, ami miatt a vezetésnek résen kell lennie.

részletek
Olvastad már?