DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

ForceIndia

Retro – Perez legemlékezetesebb F1-es pillanatai

A mexikói születésnapján szemezgessünk a Checo-összesből: balesetek, zseniális megmozdulások, felejthetetlen balhésorozat Oconnal, no és persze már nem is remélt győzelmek.

részletek

Retro – 10+1 emlékezetes Fisico-pillanat

Születésnapja alkalmából összeszedtük a sportág egyik legtöbbre hivatott, mégis kevés sikert elérő olasz pilótájának legemlékezetesebb F1-es momentumait.

részletek

Fordtól Yamahán és Peugeot-n át Hondáig

A korábban többek között Jordan és Force India néven is futó silverstone-i csapat 2026-tól Hondával versenyez – 36 év alatt 10. alkalommal váltanak motorszállítót.

részletek

Az Aston ott tart, ahol a Force India kilenc éve?

Otmar Szafnauer szerint ők 2014-ben nagyon hasonló teljesítményt nyújtottak Bahreinben. Az Alpine miatt nem aggódik, náluk kicsit lefelé csal az első hétvége képe.

részletek

„Az első napon egyértelmű volt a pénzhiány”

A legendás McLarentől az ismeretlen Force Indiához: erre a simának nem nevezhető váltásra, és a csapata anyagi problémáira emlékezett vissza Sergio Perez, aki immár a tizedik F1-es évére készül.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Hülkenberg: Komoly hiba volt a Sauberhez mennem

Nico Hülkenberg úgy gondolja, pályafutását 2012 végén szúrta el, amikor elfogadta a Sauber ajánlatát. A svájciak azonban közel sem voltak olyan jók a következő évben, mint előtte.

részletek

Stroll szerint egyszerű a 2019-es visszaesésük magyarázata

Lance Stroll szerint egyértelmű, miért teljesítettek gyengébben azok után, hogy évekig ők voltak a legjobb középcsapat: túl sok időt és energiát vitt el a csapat tulajdonosváltása körüli hercehurca.

részletek

A kommentátori szerepkörből is bármikor visszatérne a Formula-1-be

2017 óta nem ült F1-es autóban, de ha lehetőség adódna, rögtön kihasználná az egykori brit versenyző. Annak ellenére döntene így, hogy 2017-es beugrása finoman szólva sem sikerült jól.

részletek

Bíróságra viszik azt, ahogy Lawrence Stroll megvette a Force Indiát

Úgy néz ki, nem minden tiszta azzal az ügylettel kapcsolatban, ahogy Lawrence Stroll, Lance Stroll édesapja tavaly év közben megvette a Force Indiát és lett az istálló tulajdonosa - legalábbis a csapat korábbi orosz szponzora, az Uralkali bíróságra viszi az ügyet.

részletek

Magnussen bánja, hogy a McLarenhez ment

Kevin Magnussen közel állt ahhoz, hogy 2014-ben ne a McLarennel, hanem a Force Indiával debütáljon a Formula-1-ben. Már bánja, hogy végül Wokingot választotta, a hatalmi harcok őt is elsodorták.

részletek

Az oroszok nem tárgyaltak a Williamsszel

A napokban kelt szárnyra az a hír, hogy a Dmitrij Mazepin által vezetett orosz nagyvállalat felvásárolná a Williams istállót és erről már tárgyalásokat is folytattak, ám az Uralkali tagadja ezt.

részletek