Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 17. csütörtök

ForceIndia

Ocon: A Mercedes ezt akarta tőlem látni

A Force Indiától távozó francia F1-es pilóta nagyon büszke arra, hogy mekkorát fejlődött az időmérőkön és hogy mennyire simán győzte le csapaton belül Sergio Perezt.

részletek

Perez: Ocon gyorsabb volt az időmérőkön, de…

A Force India mexikói F1-es pilótája elismeri, hogy csapattársa jobban teljesített nála a kvalifikáción, de úgy érzi, a futamok során viszont egyértelműen nála volt az előny 2018-ban.

részletek

Renault: Nem csak megörököltük a negyedik helyet

A francia gyártót olyan megjegyzések érik, hogy a Force India tulajdonosváltása, valamint a Haas többszöri diszkvalifikálásának köszönheti csak év végi negyedik helyét. Az istálló ezt erősen cáfolja.

részletek

Nem hagyta el a süllyedő hajót, csapatfőnök lett

A Force India harmadik embere kapta a csapat legfontosabb pozícióját a tulajdonosváltás után: Otmar Szafnauer azt akarja, inkább Sully kapitányhoz hasonlítsák, ne a Costa Concordia parancsnokához.

részletek

Rossz szemmel nézik a Haas-Ferrari viszonyt

Súrlódásokat okoz a középmezőnyben a Haas-Ferrari együttműködés – állítja a Racing Point csapatvezetője, aki szerint az olaszok túlságosan „bőkezűek” amerikai partnerükkel.

részletek

Jókora lépéshátrányban volt a Force India a pénztelenség miatt

Annak köszönhetően, hogy 2018 közepére egyre súlyosbodó anyagi problémák jelentkeztek a Force Indiánál, a csapatnál a szakemberek elmondása szerint egy komplett fejlesztési csomag bevetése maradt el.

részletek

Újabb névváltás előtt a Racing Point csapata

Az egykor Force Indiaként megismert F1-es alakulatot rövid időn belül ismét átkeresztelnék. A csapatfőnöknek nem tetszik a jelenlegi megnevezés, amit eleve csak ideiglenesnek szántak.

részletek

Szafnauer: Stroll olyan gyors, mint Ocon

A Force India felvásárlásával Racing Pointtá alakuló istálló tulajdonosának fia Lance Stroll, a jövő évi páros egyik tagja. A csapatfőnök szerint az ifjonc olyan gyors, mint Esteban Ocon. Valóban?

részletek

Perez Strollról: Tehetséges a kölyök

Sergio Perez egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy Lance Stroll személyében a csapat tulajdonosának fia érkezik mellé a Racing Pointhoz. Az istállónál pedig minden a legnagyobb rendben van.

részletek

Stroll apja az első háromba juttatná a Racing Pointot

Mer nagyot álmodni a jövőre nevet váltó Force India tulajdonosa, aki kijelentette: nem fia karrierjének egyengetése miatt vásárolta fel az istállót, hanem azért, mert üzleti lehetőséget látott benne.

részletek

Perez: Sosem volt jó viszonyom a csapattársammal

A tavalyi évben többször is ütközésig fajuló csatákat vívott egymással a két Force India, idén azonban látszólag jól kijött egymással Sergio Perez és Esteban Ocon. Ez azonban mégsem így volt.

részletek

Ocon: 2019-ben még több dolgom lesz...

A francia F1-es pilóta szerint persze jobb lenne versenyezni, de így is annyi feladata lesz a következő szezonban, mint talán még soha - van rá esély, hogy több csapatnál is tesztelhet majd.

részletek
Olvastad már?