Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat
Motor

Formula Motocast: Kettő pont maradt

A japán és thaiföldi futamok után minden korábbinál szorosabb az állás a szezonhajrá előtt a MotoGP-ben: még akár öten is világbajnokok lehetnek – friss adásunkban a két versenyt és az esélyeket boncolgattuk.

Két pont az első két helyezett között, 20 pont az első és a harmadik között, és 40 ponton belül az első öt – ilyen szoros felállásból vág neki a MotoGP a szezon utolsó három versenyének. A Japán és Thaiföldi GP-ket kielemző adásunkban beszéltünk Jack Miller feltámadásáról, a Ducati „csapatkéréseiről”, Fabio Quartararo borzalmas vizes produkciójáról, az Aprilia malőrjeiről, Marc Marquez igazi visszatéréséről, valamint kiháborogtuk magunkat a 2022-es versenynaptáron is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!2022_Formula Motocast_1771x1181_E13

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: