DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

F1 hírek

Rengeteg esőt várnak a Belga Nagydíjra

Úgy tűnik, a tradíció nem szakad meg Spa-Francorchampsban: a változékony ardenneki időjárásnak megfelelően ezen a hétvégén is viharok színesíthetik az F1-es pályán zajló eseményeket.

részletek

Vandoorne-nak nehezebb, mert belga?

Stoffel Vandoorne a korábbi szériákban sikert sikerre halmozott, a Formula-1-ben azonban egyelőre nem termett számára babér. Korábbi honfitársa megnyugtatta és kicsit odamondott korábbi társainak.

részletek

Ezért hosszabbított a Ferrari Raikkönennel

Keveseket lepett meg, hogy a maranellói F1-es istálló egyik autóját 2018-ban is a finn versenyző fogja vezetni, hiszen a logika a Jégember mellett szólt.

részletek

Wolff: Megjósolhatatlanok az erőviszonyok

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke beszélt arról, hogy az idei szezonban elég gyakran borul a papírforma. Így a következő hétvégéről sem tudná megmondani, ki és hogyan fog teljesíteni Spában.

részletek

A Williams félig belga pilótája is várja Spát

Stoffel Vandoorne révén hat év után indul ismét hazai F1-es pilóta a Belga Nagydíjon, de nem csak ő érzi majd otthonosan magát Spában: Max Verstappen mellett Lance Stroll édesanyja is belgiumi születésű.

részletek

Az F1 legjobbjait értékelte '79 világbajnoka

Jody Scheckter hosszú évek óta a száguldó cirkusztól távol éli mindennapjait, azonban figyelemmel követi a versenyzőket - most elmondta a véleményét Alonsóról, Hamiltonról, Vettelről és Verstappenről is.

részletek

Eldőlt: Raikkönen jövőre is a Ferrarié

Ahogy az elmúlt két évben, úgy idén is pár hónapon át folyt a találgatás, hogy vajon ez lesz-e Kimi Raikkönen utolsó szezonja Formula-1-es versenyzőként, ám a Ferrari bejelentette, ismét bizalmat szavazott a negyedik éve nyeretlen finnek.

részletek

A Mercedes elmondta, tárgyalnak-e Vettellel

Továbbra is tartja magát a hír, hogy a négyszeres F1-es világbajnok a brackley-i istállóhoz igazol jövőre - most a címvédők első embere is megszólalt a témában.

részletek

Ezért nem lesz Toro Rosso-Honda a jövőben

Az olasz F1-es sajtó tudni véli, hogy milyen tényezőn csúszott el faenzai istálló és a japán motorgyártó potenciális együttműködése

részletek

Minardi válaszolt a fiatal pilóták helyzetére

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner nemrég úgy fogalmazott, kár, hogy már nincsenek a Minardihoz hasonló kiscsapatok a mezőnyben - az olasz gárda alapítója elmondta, miért.

részletek

A Renault Spára is, Monzára is fejleszt

A francia gárda mérnöke, Remi Taffin beszélt arról, mivel készül csapata a következő két versenyhétvégére. A Renault szakembere a Belga Nagydíjjal kapcsolatos elvárásait is elárulta.

részletek

A Honda változtatásra kényszerült

A japánok F1-es projektjét irányító Yusuke Hasegawa elmondta, hogy a megbízhatósági problémák kiküszöbölése érdekében változtatniuk kellett motorfejlesztési mechanizmusaikon.

részletek