DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Binotto állása veszélyben? Perez és Verstappen tisztáztak mindent - kedd

Binottót kiteheti a Ferrari, megbékélt egymással Perez és Verstappen a brazíliai botrányt követően és megjelent a Formula Podcast legfrissebb adása. Ez történt november 15-én.

Nagy port kavart, mikor Verstappen nem adta át hatodik helyét Pereznek a Sao Pauló-i Nagydíj leintése előtt. A Red Bull mexikói versenyzője a közösségi oldalán úgy fogalmazott: már maguk mögött is hagyták az Interlagosban történteket, és továbbra is remek csapatként fognak együtt dolgozni a hollanddal. Lando Norris kihagyta a csütörtöki sajtónapot betegségre hivatkozva, s bár a hétvége további részén részt vett, elmondta, egyáltalán nem érezte jól magát.

A szezon egyik legemlékezetesebb hétvégéje elképesztő történeteket hozott, így aztán a futamértékelő is közel kétórásra hízott: fókuszban Magnussen, Russell, a Red Bull, Alonso és Hülkenberg. Ide kattintva meghallgathatjátok a Formula Podcast legfrissebb epizódját! Még egy kis hazai: ismét megjelent a következő szezonra szóló, A3-as méretű, lapozható Formula-1-es falinaptárunk, amelyben ráadásként még a jövő évi nagydíjak időpontjait is feltüntettük. Ezt pedig itt rendelhetitek meg!



Mattia Binotto, a maranellóiak F1-es csapatfőnöke elárulta: azért álltak le viszonylag korán az F1-75-ös fejlesztésével, mert egész egyszerűen kimerítették a költségvetési plafon nyújtotta kereteket. A nap híre pedig a Ferrari háza tájáról érkezett: a csapatvezető állása veszélyben lehet a sorozatos 2022-es hibák miatt, s már konkrét utódjelölteket is bedobott az olasz sajtó, miközben a Ferrari mindent cáfol...

Komoly kifakadást intézett a Haas vezetése irányába a korábbi F1-es pilóta Ralf Schumacher annak kapcsán, hogy unokaöccse, Mick várhatóan nem folytathatja náluk 2023-ban. Eközben pedig Toto Wolff arról beszélt, hogy George Russell milyen jó helyen volt a Williamsnél az első éveiben, csak azt sajnálja, hogy talán túl sokáig volt a grove-iaknál.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: