Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Binotto

Sainz: Bennem volt egy top 5-ös eredmény

A jó időmérős szereplés ellenére nulla ponttal távozott Portimaóból a Ferrari spanyolja, aki szerint a közepes gumikon tapasztalt szemcsésedés és a rossz taktika volt a visszaesésének az oka.

részletek

Az összes csapat megvakult az első edzésen

Komoly fennakadások voltak a kommunikációs rendszerben Imolában. A csapatok a rádiót és a GPS-t is elvesztették, ami hozzájárult Ocon és Perez balesetéhez. A problémákról a Haas, az Aston Martin és a Ferrari csapatfőnöke számolt be.

részletek

Binotto megkönnyebbült Bahrein után

A Ferrari csapatfőnöke szerint most sokkal jobb helyzetben vannak, mint tavaly, nyugodtabb a légkör, egészségesebb az egész helyzet, így pedig jobban tudnak dolgozni.

részletek

Nem tudja még a Ferrari, mennyit javult a motor

A csapat fejlődése egyértelmű, de Mattia Binotto szerint ez a teljes csomagnak köszönhető, nem lehet megállapítani az erőforrás szerepét. A lényeg nem a magukhoz, hanem az ellenfelekhez viszonyított javulás: ennek kiszámolásához azonban kettő-négy versenyhétvége adatai szükségesek.

részletek

Binotto kimondta: Minden téren lassú a Ferrari

A Scuderia csapatfőnöke nem kertelt, hanem nyíltan kimondta, hogy bár fejlődött a versenyautójuk tavalyhoz képest, az SF21-es csomagja minden szegmensben lassabb a riválisoknál.

részletek

Binotto: Soha nem csaltunk a motorral

A Ferrari csapatfőnöke kerek perec kijelentette, hogy visszaesés és hosszas egyeztetés ide vagy oda, a vörösök soha nem csaltak, az erőforrás nem ettől volt erős. De akkor miért estek vissza hirtelen?

részletek

Binotto: Sokkal jobb a légkör a csapaton belül

A Ferrari 2020-ban negyven éve nem látott mélypontra került, de a tavaly mindössze hatodik helyen záró istállónál érződik a jó hangulat, melyet az új autó által keltett remény éltet.

részletek

Ferrari: Nem hátrány többé az egyenes

Mattia Binotto fontos hírt osztott meg a nyilvánossággal: az adatok egyértelműen alátámasztják, hogy a csapat leküzdötte fő gyengeségét az előző szezonból, egyenesbeli lassúságát.

részletek

Ferrari: Időbe telik Sainz beilleszkedése

Mattia Binotto, a Scuderia csapatvezetője nem számít rá, hogy már az idénykezdetre tökéletesen elsajátít minden új szerzeményük, köszönhetően az erősen limitált tesztlehetőségeknek.

részletek

„A mai Ferrarinak mindene megvan, csak jó vezetője nincsen”

A megfelelő eszközökkel és emberekkel is rendelkezik a Scuderia, viszont kérdéses, hogy jelen van-e az a személy, aki képes összefogni mindezt – vélekedik Maranello múltjának legendás alakja, Mauro Forghieri.

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Rémhírt terjesztettek Binotto jövőjéről

Olyan információk láttak napvilágot, hogy a folyamatos kudarcok a Ferrari csapatfőnökének állásába kerülnek: más fogja vezetni az istállót, ám Binottótól azért nem válik meg teljesen a Scuderia.

részletek
Olvastad már?