Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

Binotto

Kis fejlesztés, nagy baj a Ferrarinál

A soron következő Orosz Nagydíjra csak kisebb javításokkal érkezik a Ferrari istállója, így az autó alapvető problémái továbbra is fennállnak. Ebben idén nem is várható változás.

részletek

Binotto a Schumacher-érát másolná

A Ferrari F1-es csapatfőnöke nagyon fontos tapasztalatnak tartja, hogy a 2000-es évek elején is a maranellóiaknál dolgozhatott, s az akkor tanultak alapján vezetné vissza a sikerek útjára a gárdát.

részletek

Ferrari: Csalódás egy történelmi hétvégén

A hétvégén hatalmas jubileumhoz érkezett a Ferrari, ám ettől rosszabbkor aligha jöhetett volna el számukra az 1000. futam, amin részt vettek a Formula-1-ben. Kettős pontszerzés, de csak 8-10. hely.

részletek

Binotto: A fiataljaink F1-es ülést érdemelnek

Mattia Binotto szerint a parádézó F2-es Ferrari-juniorok mind érdemelnének egy esélyt, de majd meglátjuk, hogy mi lesz - a fejlődésük számít, nem csak önmagában a teljesítményük.

részletek

Ferrari: Ennél rosszabb nem is lehetne

Idén a szegény embert az ág is húzza tipikus esete áll fenn a Ferrarinál. A csapat a hazai versenyét esélytelenül kezdte, és dupla kieséssel zárta, de Binotto igyekszik nem rágódni a problémákon.

részletek

Binotto elgondolkodott, hogy alkalmas-e

Noha a Ferrari felsővezetése folyamatosan támogatja a maranellóiak F1-es csapatvezetőjét, ő maga megkérdőjelezte már, hogy megfelelő-e a szerepkörre – aztán meggyőzte magát, hogy igen.

részletek

Binotto szerint ezért nem kedveli őt Wolff

Burkoltan kritizálta a Ferrari-csapatfőnök személyét a Mercedes vezetője. Mattia Binotto úgy véli, ennek több oka van: például az, hogy nem mindig mond igent Toto Wolffnak.

részletek

Binotto évekig tartó türelmet kér

A Ferrari csapatfőnöke szerint a türelem és a stabilitás kell most a legendás istállónak, a felemelkedés pedig évekig is eltarthat majd.

részletek

Binotto: Monzában változhat a helyzet

Bár a Ferrari idei erőforrása sem lesz egyik hétről a másikra erősebb, az Olasz Nagydíj hétvégéjén életbe lépő új technikai direktívával a márka összességében nyerhet a riválisokkal szemben.

részletek

Csak egyszeri kisiklás volt Spa Binotto szerint

„Csalódottak és dühösek vagyunk” – mondja a Ferrari csapatfőnöke. Kiemelte, Belgiumban nem ismerték ki a gumikat, ugyanez az autó korábban többre volt képes, azaz nem kell temetni a monzai reményeket.

részletek

A motor csak az egyik bajforrás a Ferrarinál

Bár a vörösök erőforrása kétségkívül lehetne erősebb, Mattia Binotto elmondása szerint Spában nem csak abból fakad az óriási hátrányuk. A gumikkal sem boldogulnak.

részletek

Villeneuve: Binotto szívében nincs melegség

Miközben a Ferrari fennállása egyik legnagyobb krízisét éli, a mindig szókimondó Jacques Villeneuve még bele is rúgott egyet az olasz csapatba szavaival. Szerinte mindent elölről kellene kezdeniük.

részletek
Olvastad már?