Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 30. hétfő

Binotto

Binotto: Vettel sorsa a saját kezében van

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint ugyan már megkezdődtek az egyeztetések a német szerződéshosszabbításáról, de még sok múlhat azon, milyen formában vág neki a szezonnak a négyszeres világbajnok.

részletek

Ezért váltott felfogást a Ferrari

A Ferrari F1-es csapatfőnöke beszélt a 2020-as autóról és arról, hogy miben, illetve miért más, mint a 2019-es - itt most a leszorítóerő volt a lényeg és nem a légellenállás.

részletek

A Ferrari is beleegyezett a halasztásba

A 2021-es szabályok minden valószínűség szerint 2022-ben kerülnek bevezetésre az F1-ben, miután a Ferrari megváltoztatta korábbi álláspontját, és támogatja a halasztás ötletét.

részletek

Ferrari: Kötelességünk mosolyt csalni az arcokra a nehéz időkben

Mattia Binotto csapatvezető szerint ez is a céljuk lesz a szezonnyitó F1-es Ausztrál Nagydíjon, miközben ő és két pilótája is izgatottan várja, hogy kiderüljön, hol is állnak az erősorrendben.

részletek

Ferrari: Egyenlő a két pilóta, de... lesznek csapatutasítások

Tavaly többször is összezördültek a pályán és azon kívül is a vörös istálló versenyzői. A csapatfőnök szerint egyenlő bánásmódban lesz részük, de bármikor jöhet egy-egy csapatutasítás.

részletek

Binotto: Ez a valós tempónk

Mattia Binotto szerint a teszteken látott a Ferrari valós tempója, és legyen az jó vagy rossz, tényleg annyit tudnak, amennyit mutattak a két barcelonai teszthét során.

részletek

A Ferrari lemondott a győzelemről a szezonnyitón

Mattia Binotto a Ferrari-alkalmazottaknak írt belső jelentésében vonta le a következtetést: a csapat nem lesz képes nyerni Ausztráliában. Javulás a holland futamtól kezdve várható csak, amikor megérkezik a kijavított SF1000.

részletek

Hamar dobhatja 2020-at a Ferrari, ha nagy lesz a hátránya

Bár egyelőre bíznak benne, hogy gyorsan orvosolni tudják az idei autó esetleges gyengeségeit, Mattia Binotto elismerte: ha nagy lesz a lemaradásuk, korán átállhatnak a 2021-es fejlesztésekre.

részletek

„Így nem lenne fair elkezdeni a szezont”

A koronavírus miatt utazási korlátozások léphetnek érvénybe, amely főleg az Olaszországból érkezőket hozná nehéz helyzetbe - a Ferrari és az AlphaTauri is aggódik.

részletek

Valami bűzlik a Ferrari erőforrása körül

A tavalyi szezon végére érezhetően visszaesett a vörösök motorteljesítménye, ami időben gyanúsan összecseng az FIA által lefolytatott utolsó vizsgálattal. A csapatvezetőnek azonban más magyarázata van.

részletek

Jó eséllyel Vettel marad a Ferrarinál 2020 után is

Bár 2018 óta folyamatosan a visszavonulását, illetve távozását vizionálják, Sebastian Vettelnek megugrottak az esélyei arra, hogy jövőre is a vörös istállónál maradjon. Közel lehet a megegyezés.

részletek

Ferrari: Teljesen máshogy álltunk idén a teszteléshez

Az elmúlt években a téli tesztelésen mindig villogott a Ferrari, az idénynyitó kvalifikációján azonban csúnyán leszerepelt. Idén éppen fordítva történik majd? A csapatfőnök mindenesetre elégedett.

részletek
Olvastad már?