Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Binotto

Nem megy el minden versenyre Binotto

Maranellóban is számos munkatársat kell koordinálni a versenyhétvégéken, emellett ott vannak a 2022-es szabályváltozások: Mattia Binotto úgy döntött, a szezon második felében nem utazik mindenhova a versenycsapattal.

részletek

A szimulációk szerint sokat javult a Ferrari

Mattia Binotto csapatfőnök szerint az SF21-es a tavalyi F1-es autójukhoz képest aerodinamikailag és a motorerőt tekintve is sokat javult, így a csapat idén várhatóan versenyképesebb lesz.

részletek

Újabb változás a Ferrari vezetésében

A tavalyi szezon közepén variáltak utoljára, most úgy érezték, hogy szükség van erre a felelősség és a feladat tisztázása érdekében.

részletek

Domenicali nem tud tanácsot adni Binottónak

Az F1 vezérigazgatója tisztában van vele, a Ferrari csapatfőnökének mennyire nehéz feladata van, ám praktikus tanácsok helyett csak szolidaritásáról biztosította Binottót.

részletek

Sajtó: Radikálisan új motort épít a Ferrari

Az eddigiekhez képest totálisan eltérő koncepció szerint építi új erőforrását az olasz gyártó, miután nagyon úgy fest, hogy a 2021-es motorral is komoly gondok vannak. Az idei évet dobhatják.

részletek

A Ferrari már most hosszabbítana Sainzcal

Mattia Binotto nagy reményeket fűz a Ferrari új pilótájához, Carlos Sainzhoz, akinek első két éve csak az alapok lefektetéséről fog szólni. A lényeg csak ezután következne, de ehhez hosszabbítania kell.

részletek

Binotto lemondóan beszélt az új Ferrariról

A tavalyi volt a Ferrari történetének egyik leggyengébb szezonja, s bár idén azon lesznek, hogy ez ne ismétlődhessen meg, a Scuderia csapatfőnöke szerint 2021-ben sem fognak versenyt nyerni.

részletek

A Ferrari Sainz rádiózását is végighallgatta

Úgy érezték, hogy a rádióbeszélgetésekből sok mindent ki lehet deríteni, főleg a hozzáállásával kapcsolatban - tetszett nekik, amit hallottak, de persze nem csak ez döntött a spanyol mellett.

részletek

Binotto: Sainz sokat fog nekünk segíteni

Carlos Sainz csatlakozott a Ferrari Formula-1-es csapatához, az istálló csapatfőnőke, Mattia Binotto pedig arra számít a spanyol pilótától, hogy segít majd kilábalni a gödörből a Scuderiának.

részletek

Nem bánta meg a Ferrari, hogy nem szerződtette Hamiltont

Mattia Binotto csapatfőnök szerint a jelenlegi párosuk is rendkívül erős, és megfelelő autóval a hétszeres világbajnokkal is felvennék a versenyt. Ismét megismételte: nem lesz első számú pilótájuk.

részletek

Binotto: Schumacher még Fioranót is átépíttette

A Ferrari jelenlegi csapatfőnökeként dolgozó Mattia Binotto úgy emlékszik Michael Schumacher 1996-os első tesztjére az istállóval, mintha tegnap lett volna. Nagy hatással volt a Ferrari egészére.

részletek

Binotto: A harmadik hely a minimum célunk

A Ferrari csapatfőnöke bízik benne, hogy a pocsék 2020-as F1-es szezon után idén ismét visszatérhetnek a konstruktőri dobogóra – mindenekelőtt az új erőforrástól várja az előrelépést.

részletek
Olvastad már?