Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

Binotto

Binotto az Audival térhet vissza az F1-be?

A Ferrari ügyei kapcsán jól értesült szakíró szerint a Scuderia távozó csapatvezetője tárgyalásban áll a német márkával. Arról is írt, hogy sosem volt meg az összhang Binotto és John Elkann között.

részletek

Leclerc Binottónak: „A tiszteletem sosem csorbult”

A monacói, aki a hírek szerint Vasseur érkezését támogatja, köszönetet mondott a közösen töltött négy évért Mattia Binottónak. Arról is beszélt, Abu Dhabiban a spekuláció megnehezítette a Ferrari dolgát.

részletek

Keddi hírek: megromló F1–FIA kapcsolat és távozó Binotto

Egyértelműen Mattia Binotto felmondásának híre vitte a hátán a mai napot, de ettől függetlenül is volt mit olvasni kedden a Formulán! Nézzük a legfontosabb keddi híreket!

részletek

Négy csapatfőnököt fogyasztott el a Ferrari az utolsó vb-címe óta

Immár másfél évtizede nem nyert ferraris versenyző világbajnokságot a Formula-1-ben: ez idő alatt Mattia Binotto volt a negyedik vezető a Scuderia élén. Megnéztük az ő és három elődje mutatóit.

részletek

Mi áll Binotto távozásának hátterében?

Christian Hornert és Andreas Seidlt is megkereste már a Ferrari, de várhatóan Frederic Vasseur érkezik majd Mattia Binotto helyére. Mit jelent a Scuderia közleménye?

részletek

Hivatalos: Binotto lemondott a Ferrari éléről

Kedd délelőtt megérkezett a napok óta valószínűsített bejelentés: Mattia Binotto a 2022-es esztendő végén távozik a Scuderia F1-es alakulatának csapatfőnöki székéből.

részletek

Vigna: A Ferrarinak nem elég jó a második hely

A Ferrari vezérigazgatójaként tevékenykedő Benedetto Vigna egyáltalán nem elégedett a csapat év végi konstruktőri második helyével, amiről meg is fogalmazta a maga markáns véleményét.

részletek

Sainz Binottóról: Róma sem egy nap alatt épült

Elmondta véleményét a Mattia Binotto távozásával kapcsolatos pletykákról a Scuderia spanyol versenyzője, aki azonban nem ment bele olyan kérdésekbe, hogy mit szeretne, vagy éppen mit nem.

részletek

Binotto távozhat, Ricciardo visszatérhet – ez történt pénteken

Csapatfőnökcsere előtt a Ferrari, Kubica lemondott az F1-ről, teszteket tervez a Pirelli, visszatér Huff és a Rally Hungary: egy csokorba gyűjtöttük a főbb november 25-i híreket.

részletek

Bármikor bejelenthetik Binotto lemondását

A Ferrari csapatfőnöke benyújtotta lemondását, erről a hivatalos megerősítés akár már a pénteki nap folyamán megérkezhet – számolt be először az olasz sajtó, majd a globális F1-es média.

részletek

Új F1-es csapatok érkezhetnek, Fittipaldi agyvérzése, Schumacher kirúgása – csütörtök hírei

Nem Sainz miatt esett ki végül Abu Dhabiban Hamilton, Hülkenberg nem sajnálja Schumachert, meglepő, ki szerint látjuk még Vettelt a Formula-1-ben. Ezek voltak november 24. hírei a Formulán.

részletek

Binotto 7,5-8 pontra értékeli a Ferrari szezonját

A Scuderia F1-es csapatfőnöke annak ellenére is pozitívan értékelte a 2022-es idényt, hogy különböző hibák miatt hamar kiszálltak a világbajnoki címért folytatott harcból.

részletek