Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Binotto

A Ferrari túlszárnyalta a csapatfőnök reményeit is

Az elmúlt két futamon aratott győzelem után mindenki arra számított, hogy a Ferrari Szingapúrban sehol sem lesz. Mattia Binotto is így gondolta, de azt is tudja, a pontokat vasárnap osztják.

részletek

Binotto szerint kiváló a Ferrari hozzáállása

A Ferrari F1-es csapatvezetőjének sosem egyszerű az élete, az év elején előléptetett Mattia Binottóra pedig mostanában különösen nagy nyomás nehezedett. A csapatszellem az, ami támogatta őt a bajban.

részletek

A Ferrari még számít futamgyőzelemre

Mattia Binotto csapatvezető az első félévhez hasonló "jó" teljesítményt vár a Ferraritól a szezon hátralévő részében, pedig nincs előttük több olyan pálya, mint Spa vagy Monza.

részletek

Ferrari: Mégsem zárják ki Vettel távozását

A Scuderia csapatfőnöke nem szeretné leigazolni Max Verstappent, mert Charles Leclerc-rel nehezen kezelhető párost alkotnának. Ugyanakkor már nem betonbiztos Vettel maradása sem.

részletek

Binotto: Minifutam váltja az időmérőt

A nagydíjhétvégék formátumában történő radikális változás ráadásul már jövőre érkezik. A hírről beszámoló olasz sajtó a Ferrari csapatfőnökétől értesült.

részletek

Lehto: Leclerc a Ferrari első számú versenyzője

Az F1-ben egy dobogóig eljutó J. J. Lehto beállt azon korábbi F1-es pilóták sorába, akik szerint Sebastian Vettel ideje lejárt a Ferrarinál, s innentől át kell adnia a stafétát a fiatal Leclerc-nek.

részletek

Lehto: Schumacher sosem volt zsarnok

Ha egy istálló nyerni akar, a győztes recept mindig egy első és egy második számú pilóta igazolása. J.J. Lehto maga is átélte ezt, ám megvédte Michael Schumachert, mivel a német nem nyomta el.

részletek

Binotto: Bátrak voltunk

Csapata jó taktikai érzékét dicsérte az Olasz Nagydíj után a Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto, aki szerint egy bátor választásnak köszönhették azt, hogy Charles Leclerc a kettős Mercedes-fenyegetés mellett is nyerni tudott.

részletek

Ferrari: Beszéltünk, nem lesz gond

Mattia Binotto szerint a két pilótával átbeszélték a monzai szélárnyékos ügyet, de erről nem akar a nyilvánosság előtt részleteket elárulni - abban viszont biztos, hogy nem lesznek ebből problémáik.

részletek

Megháromszorozódhat Leclerc fizetése

A 21 éves Ferrari-pilóta már kétszeres nagydíjgyőztes: Monzában rebesgették, hogy 3,5 millió eurós fizetését 9 millióra emelhetik. Eközben a csapat vezéreinél azt firtatják, első számúvá emelik-e Leclerc-t.

részletek

Binotto: Charles-nak plusz erőt adott a nyomás

Mind a maranellóiak F1-es csapatvezetője, mind Enzo Ferrari fia elismerően beszélt a monacói pilóta újabb, monzai győzelme után, de Binotto a csapat érdemeit is kiemelte a hazai siker kapcsán.

részletek

A Ferrarin kifogott a saját autója

Az olasz F1-es csapat év végéig szinte biztos, hogy nem tudja megoldani az SF90 legnagyobb gyengeségét. Mattia Binotto abban bízik, hogy javítani tudnak a helyzeten, majd jövőre orvosolják azt.

részletek
Olvastad már?