Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Binotto

A Ferrari már elkezdte legyártani a 2022-es autót

Miután a tervezőasztalnál a munka nagy részével már végeztek, Mattia Binotto elárulta, hogy a Ferrari már elkezdte legyártani a karosszériát a 2022-es autóhoz. Teljesen új motort építenek.

részletek

Binotto: A McLaren 20 lóerővel erősebb

A Ferrari számított rá, hogy az Olasz Nagydíj egyeneseiben könnyen bedarálják őket. A fő konstruktőri riválissal szemben lépéshátrányba kerültek, de fordulhat még a kocka a csapatfőnök szerint.

részletek

Ferrari: Minket miért hurcoltak meg két éve?

Még mindig bántja Mattia Binottót az a negatív hangnem, amely a csapatot övezte a 2019-es motorügy miatt. Furcsállja, hogy a Mercedest és Red Bullt most nem támadják ilyen hevesen – pedig pontosan azt teszik, mint ők akkor.

részletek

Rejtély Leclerc számára, miért ment a falnak

A második szabadedzés két piros zászlójából az egyik Charles Leclerc miatt lendült meg, aki gyorskörén nem nagy erővel, de a falba csapódott. Még maga a monacói sem érti az autója viselkedését.

részletek

Így oldotta meg gumigondjait a Ferrari

A Francia Nagydíjon látványosan hátraestek az abroncsokkal kapcsolatos problémáik miatt, de azóta szemlátomást úrrá lettek ezen – még ha Mattia Binotto szerint ez némi kompromisszummal is járt.

részletek

Két számadattal szemlélteti a javulást Binotto

Az időmérős hátrányt megfelezte, a három másodperc alatti bokszkiállások számát pedig közel kétszeresére növelte a Ferrari – ez mutatja a csapatfőnök szerint, hogy a jó úton haladnak.

részletek

Ferrari: Ha 2022-ben sem leszünk elöl, elbuktunk

Az évtized elején és végén többször is a világbajnoki címért harcoltak a vörösök, ám az utóbbi két és fél szezonban kevés a sikerélmény. A Ferrari komoly bukásként élné meg, ha jövőre sem harcolhat a címekért.

részletek

A Ferrari innentől hibátlan hétvégéket vár Sainztól

A tavalyi kudarc után a Ferrari idén jobban muzsikál, amelyben legfőbb szerepe talán a pilótapárosuknak van. A csapatfőnök szép jövőt jósol új pilótájuknak, Carlos Sainznak.

részletek

Binotto: Schumacher maradjon a Haasnál

A Ferrari csapatfőnöke szeretné, ha Mick Schumacher maradna a jelenlegi helyén. Az olasz szakember elmondta, az amerikai istállóval már zajlanak erről a tárgyalások a háttérben.

részletek

„Jelentős” frissítést kap a Ferrari-motor

A szezon felének leteltével sem adja fel a küzdelmet a Ferrari, kell nekik az a harmadik hely, így idénre is van még néhány újítás a tarsolyukban. Kicsit azonban várni kell még rájuk.

részletek

Nem zavarja a Ferrarit, hogy Sainz megkérdőjelezte a taktikát

Az F1-es Magyar Nagydíjon bejátszott rádiózások alapján úgy tűnt, Carlos Sainz felülírta a stratégák elképzelését, Mattia Binotto szerint azonban ez csak a jó kommunikációt mutatja.

részletek

Binotto: Miénk a mezőny legjobb párosa

A felejthető 2020-as év után a Ferrari idén úgy tűnik, összeszedte magát, és ha nem is a győzelemért, de a bajnoki bronzért csatában vannak. A csapatfőnök fél év elteltével elégedett azzal, amit lát.

részletek
Olvastad már?