Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 27. hétfő

Binotto

Exkluzív: Kérdőre vonták a Ferrari csapatfőnökét Monacóban

A jelenlegi Ferrari egy fiatal csapat – egyebek mellett ezzel indokolta a Scuderia idei döntését nem is olyan régen a csapatfőnök, Mattia Binotto, akinek Monacóban nekiszegezték a kérdést: mit ért az alatt, hogy „fiatal” a sportág történetének legpatinásabb csapata? A szakvezető elismerte, Vettelnek lehet oka arra idén, hogy frusztrált legyen.

részletek

A Ferrari már a 2020-as autón is dolgozik

Az olasz F1-es csapat kritikus hetek elé néz, ugyanis most kell lefektetnie az idei autón alapuló 2020-as konstrukció alapjait, és kínos lenne, ha tervezési hibát vinne magával a következő szezonra.

részletek

A Ferrari egy tavalyi döntése miatt szenvedhet

2018-ban jó húzásnak tűnt, hogy a Ferrari technikai igazgatója átnyergelt az Alfa Romeóhoz. De úgy tűnik, végül ezzel lőhette lábon magát a Scuderia, aki már fontolgatja a szakember visszahozását.

részletek

Helyszíni: A Ferrari már fogadkozni sem mer

Egyelőre úgy tűnik, hogy bejönnek az előzetes jóslatok: a Monacói Nagydíj első edzésnapján a Mercedes olyan csapást mért az ellenfelekre, hogy arra nehéz bármit mondani. A fölény hatására a Ferrarinál például már fogadkozni sem mernek: Mattia Binotto csapatfőnök és a gárda többi tagja is elismerte, hogy egyelőre nem képesek többre…

részletek

Ferrari: Ugyanaz a gond az év eleje óta

Mattia Binotto szerint a fejlesztéseik műküdnek, de a gumikat nagyon nehéz megérteni - a problémáik ugyanazok most, mint a szezon első futamán, azóta nem sikerült őket megoldani.

részletek

Arrivabene támogatását ajánlotta a Ferrarinak

Hiába a téli szünetben történt menesztés, a Scuderia egykori csapatfőnöke teljes mellszélességgel kiáll az olasz istálló mellett és nagyon szeretné, ha a Ferrari minél előbb talpra állna.

részletek

Brundle: Ez a Ferrari nagyon frusztráló

Rossz az autó, rosszak a stratégiai döntések és a pilóták is túl sokat hibáznak - nagynak tűnik a baj Maranellóban és Martin Brundle F1-es szakértő is egyetért ezzel.

részletek

Ferrari: Ne pánikoljunk, lesz megoldás!

Az olasz vállalat ügyvezetője, Louis Camilleri sem lelkes a Scuderia egyre jobban látható lemaradásától, de úgy véli, Mattia Binotto vezetésével hamarosan megoldják a problémákat. Teljes a támogatás.

részletek

A Ferrari egész koncepciója téves lehet

Az egyensúly és leszorító mellett az aerodinamikai alapkoncepció is lehet magyarázat Binotto szerint a nagy lemaradásra – ha utóbbi igaz, az katasztrofális hibának tűnik. Wolff úgy gondolja, lehet alapja a teóriának.

részletek

Binotto: A Ferrari fejlesztései elégtelenek

Sebastian Vettel még csak utalást tett rá, a csapatfőnök azonban nyíltan ki is mondta, hogy fejlesztéseik mélyen alulmúlták a várakozásokat, nem elégségesek, még inkább kiemelték a gyengeségeket.

részletek

Már Ausztráliában tudta a Ferrari, hogy baj van

Már a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon úgy döntöttek az olaszok, hogy felgyorsítják erőforrásuk fejlesztését, ugyanis látták, mekkora lemaradásban vannak a Mercedeshez képest.

részletek

Felgyorsította a fejlesztést, új motorral támad a Ferrari Barcelonában

Alaposan felpörgette a munkát, és a szezon első négy futamán összeszedett jelentős ponthátrányának fényében már ezen a hétvégén beveti a második erőforráselemeket Sebastian Vettel és Charles Leclerc autóján a Ferrari.

részletek
Olvastad már?