Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Binotto

Binotto: Jövőre szabad lesz a verseny Vettel és Leclerc közt

A Scuderia csapatfőnöke elmondta, hogy az idei több összezörrenés ellenére 2020-ban is szabad lesz a verseny a pilóták között. Mindemellett Leclerc teljesítményét is méltatta Mattia Binotto.

részletek

Binotto: Egész évben ellenőrizték az üzemanyagunkat

Mattia Binotto szerint 2019-ben legalább tízszer ellenőrizték azt, hogy bánik autójuk az üzemanyaggal, ennek volt az utolsó lépése az, ami Abu Dhabiban történt a Ferrarival.

részletek

Az FIA sokszor vizsgálta idén a Ferrarit

Mattia Binotto szerint legalább tíz alkalommal nézték már meg az illetékesek az üzemanyag-szintet ebben a szezonban, úgyhogy semmi különös nem történt hétvégén - csak éppen most nem volt rendben az érték.

részletek

Binotto: Nem megyünk szabadságra, van min dolgoznunk

A Ferrari csapatfőnöke nem sokat törődött a Lewis Hamiltonról szóló pletykákkal, de azt elmondta, senki nem mehet szabadságra, hiszen van mit kijavítaniuk az idei éven mutatott teljesítményüket látva.

részletek

Hamilton köszöni az „első bókot” a Ferrarinak

Így reagált arra a hatszoros világbajnok, hogy a maranellóiak csapatfőnöke „örül”, hogy a brit elérhető lesz 2020 utánra. Az egyre erősebb pletykák kapcsán megszólalt Toto Wolff Mercedes-vezér is.

részletek

Binotto nem kertelt: Ezt elcsesztük

A Ferrari csapatfőnöke az Abu Dhabiban történt kínos helyzettel kapcsolatban elárulta, tudatosan húzták az utolsó körök megkezdését, mert tudták, hogy erőből ma nincs esélyük a többiek ellen.

részletek

Ferrari: Örülünk, hogy Hamilton 2021-től szabad lesz

A Scuderia csapatfőnöke nyíltan kimondta, hogy boldoggá teszi a tudat, hogy Lewis Hamiltonnak jövő év végén lejár a szerződése és megszerezhető. Leclerc-Hamilton páros a Ferrarinál 2021-ben?

részletek

Binotto szerint a pilótái igazából bírják egymást

A Ferrari csapatfőnöke szerint nagyon jó a kapcsolat Sebastian Vettel és Charles Leclerc között, a két versenyzővel átbeszélték az interlagosi esetet és elmesélt egy korábbit is.

részletek

Binotto: A második hely sosem elég jó

Kemény téli szünetet vetített előre a Ferrari dolgozói számára Mattia Binotto, aki büszke a Scuderia idei felzárkózására, de tudja, jövőre ettől többre lesz szükség a riválisok ellen.

részletek

Ferrari: Tiszta vizet öntöttünk a pohárba

Ha a Ferrarinak nem volna elég problémája azáltal, hogy lefoglalta az FIA az üzemanyagrendszerének bizonyos alkatrészeit, Mattia Binottóéknak kezelnie kellett két pilótájuk ütközését is.

részletek

Ferrari: Tisztázni kell, hogy mi a hülyeség

Mattia Binottót nem érdekli, hogy Toto Wolff hogyan kezelte a Hamilton-Rosberg párost, ő csak azzal foglalkozik, hogy rend legyen a saját csapatánál és a Vettel-Leclerc duó tudja, hogy mi a dolga, mi a felelőssége.

részletek

Tovább lassult az egyenesben a Ferrari

Interlagosban az SF70 a Hondával volt egálban végsebességet tekintve – Mattia Binotto csapatfőnök azzal védekezik, hogy a kanyarokban is hozták a Red Bull szintjét.

részletek
Olvastad már?