Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Binotto

Újítások hadával készül 2022-re a Ferrari

Legalábbis Mattia Binotto így látja: a csapatfőnök szerint innovatív felfogásban vágtak neki az új F1-es autó tervezésének, ráadásul az erőforrás is jelentős eltér majd az előző változattól.

részletek

Ferrari: Cél a fejlődés és a győzelem

Mattia Binotto, a Scuderia F1-es vezetője bízik benne, hogy még a tavalyinál is versenyképesebb lesz a maranellói istálló, ami reményei szerint néhány pole-ban és győzelemben fog megmutatkozni.

részletek

Sainz már a szezon előtt új szerződést kaphat

Elégedettek Carlos Sainz eddigi teljesítményével a Ferrarinál, így elég hamar megegyezhetnek az új szerződéséről. Ezt Mattia Binotto árulta el, aki úgy véli, még a télen beszélni fognak erről.

részletek

Marko egyetért, Binotto együtt érez Masival

Az ünnepek alatt kissé elhalkultak a Michael Masi versenyigazgatót támadó hangok, a védelmében azonban továbbra is felszólalnak néhányan. Ezúttal Helmut Marko és Mattia Binotto fejtette ki a véleményét.

részletek

A Ferrari már régóta csak 2022-re koncentrál

Jelentősen fejlődött az előző évhez képest a maranellói istálló, így idén a harmadikok lettek a konstruktőrök között. Bár nagy harcban voltak a pozícióért, már jó ideje csak a jövő évre fejlesztenek.

részletek

Nem lesz első számú a Ferrarinál 2022-ben

A csapat csak akkor dönt arról, hogy Leclerc-t vagy Sainzt előnyben részesítse, ha egy fontos pozíció lesz a tét az egyéni világbajnokságban. Addig is egyenlő státuszt kap a két pilóta.

részletek

Binotto: Varázsütésre nem marad sikeres a Ferrari

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, az idei teljesítményjavulás ellenére sem garantálja varázsütésszerűen semmi a 2022-es sikert a csapat számára. Binotto szerint a kulcs a kemény munka és a türelem.

részletek

„Ez még egy hollywoodi sztorin is túltesz!”

Jót tehetett ez a remek, izgalmas szezon a Formula-1-nek, a Red Bull pedig tréfálkozva be is nyújtotta a számlát Stefano Domenicalinak, akinek erőfeszítéseit pedig Mattia Binotto dicsérte.

részletek

Perez előtt is végezhetett volna Leclerc 2021-ben

Mattia Binotto számolgatása szerint a monacói 40 pontot elveszített önhibáján kívül a szezon folyamán. Ezek nélkül a negyedik helyezést is megszerezte volna a bajnokságban.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

Ekkor érkezik a 2022-es Ferrari

Épphogy véget ért az aktuális szezon, a Formula-1-es közösség figyelme már a következő idény felé fordul. A Ferrari hírt adott következő versenygépe bemutatásáról, amely február 16. és 18. között esedékes.

részletek

Binotto: Jövőre nyernünk kell!

Nem zárták rosszul az idei szezont, a tavalyi pofon után kifejezetten nem, de még mindig nem abban a pozícióban van a Ferrari, ahol szívesen látnák magukat. A 2022-es célok így egyértelműek.

részletek