Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 23. vasárnap

Binotto

Leclerc-nek a mai napig nem bocsátotta meg a Ferrari az ejtőernyőzést

Charles Leclerc-nek a mai napig nem bocsátott meg Mattia Binotto csapatfőnök, amiért még decemberben engedély nélkül ugrott ki egy repülőgépből, hogy ejtőernyőzhessen.

részletek

Már nincs elsőszámú pilóta a Ferrarin belül

A tavalyi szezonnal ellentétben idén nem lesz sorrend Sebastian Vettel és Charles Leclerc között – jelentette ki Mattia Binotto, aki Lewis Hamilton esetleges leigazolásáról is nyilatkozott.

részletek

Extrém megoldások az új Ferrarin

Mattia Binotto a 2020-as F1-es autó leleplezésén elárulta, az idei típus csak kinézetében hasonlít a tavalyihoz. A teljesítmény érdekében több területen egészen szélsőséges irányba mentek el.

részletek

Ferrari: Az F1-es intrika gyengeségünk

Egyes csapatok a médiát is képesek bevonni, hogy nyomást helyezzenek a másikra, a Ferrari pedig elmarad tőlük ezen a téren: Mattia Binotto számára ez volt a fő tanulság a csapat motorját övező tavalyi kálváriából.

részletek

Binotto: Sosem volt még ennyire kemény az F1

A Ferrari csapatvezetője szerint minden eddiginél komolyabb a versengés a száguldó cirkuszban, de érzése szerint nekik mindenük megvan ahhoz, hogy 2020-ban elhódítsák a vb-címeket.

részletek

Binotto: Előny a pilótapárosunk, jól dolgoznak együtt

Nem tart attól a Ferrari csapatfőnöke, hogy rossz vége lesz Vettel és Leclerc párharcának 2020-ban. A rádión folytatott vitáknak nem örül, mégis úgy gondolja, a versengés inkább segíteni fogja a csapatot.

részletek

Teljesen új autóval támad idén a Ferrari

Míg sokan örülnek annak, hogy idénre nem kellett túl nagy változásokat eszközölni, a Ferrari mégis teljesen átalakítja 2020-as autóját a 2019-eshez képest - más szemszögből közelítenek idén.

részletek

Kiknek van leginkább félnivalója 2020-tól?

A legtöbb pilóta és szakember szerint az idei év átmenetinek számít majd a Formula-1-ben, ám több olyat is találunk, akinek alapvetően tartania kell az idei szezontól, ha túlságosan balul sülne el.

részletek

Vettel jövőjéről beszélt Binotto

A Ferrari ifjú reménysége, Charles Leclerc tavaly év végén több évre bebiztosította magát az istállónál, a Sebastian Vettel jövője azonban még bizonytalan. Most róla beszélt a csapatfőnök.

részletek

A Ferrari olyan autót épít, ami kedvezőbb Vettelnek

A Scuderia nemrég hozta nyilvánosságra, hogy 2024-ig meghosszabbították Charles Leclerc szerződését. Ugyanakkor a csapatfőnök kiemelte, Vettel vezetési stílusához igazítják az új autót.

részletek

Ferrari: 2020-ban is kell a csapatutasítás

Az idei szezonban sok kritikát kapott a Ferrari amiatt, hogy már az Ausztrál Nagydíjon csapatutasítást alkalmaztak, azonban Mattia Binotto úgy gondolja, erre szükség van a Ferrari érdekében.

részletek

A Ferrarinál bíznak Binottóban

Louis Camilleri szerint a nagy csapatoknál mindig fontos volt a türelem és a stabilitás - Binotto szerint párhuzamosan zajlanak a fejlesztések, sok minden függ a 2020-as autó kezdei teljesítményétől.

részletek
Olvastad már?