Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 17. szerda

Binotto

Másodszor is ugyanabba a hibába esik a Ferrari?

Silverstone-ban is ugyanazt a gumistratégiát követte a Ferrari, amit a Red Bull Ringen, s amelynek döntő szerepe volt abban, hogy Charles Leclerc elveszítette a futamgyőzelmet. Noha a paddock-közvélemény értetlenkedve fogadta ezt, a vörösök kiállnak amellett, hogy jól döntöttek.

részletek

Rejtélyes jelenséget produkál a Ferrari autója Silverstone-ban

Küzdelmes versenyszimulációk és jelentős gumikopás a mérlege a Ferrari istállójának a Brit Nagydíj pénteki napján. Az autó egyelőre messze nem ideálisan működik, ráadásul szokatlanul is viselkedik.

részletek

Ferrari: Vettel nagyon fontos számunkra

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto türelemre intette a rajongókat, miután szerinte az idei autójuk egyelőre még nincs a Mercedes szintjén. Vettel pedig nagyon fontos tagja a csapatnak.

részletek

A Ferrari kevés jóra számít Silverstone-ban

Az olaszok F1-es csapatfőnöke szerint a Brit Nagydíj helyszíne nem igazán fekszik az idei Ferrarinak, de azzal számol, hogy az erőviszonyok bármikor váratlanul megváltozhatnak.

részletek

Ferrari-ellenességre gyanakszik Ferrari

Piero Ferrari úgy gondolja, beláthatatlan következményekkel jár, ha a rajongók meggyőződésévé válik, hogy a stewardok a csapat ellen ítélnek. Az alelnök új sportszabályokat szorgalmaz.

részletek

Binotto: Vettelnek nincs egyszerű dolga

Sebastian Vettel számításai nem éppen úgy alakultak 2019-et illetően, ahogy azt eltervezte. Az autó sem az igazi, közben csapattársa is nyomás alá helyezi, de Mattia Binotto nem hibáztatja semmiért.

részletek

Sajtó: A Ferrari érdeklődik Bottas és Ricciardo iránt

A szezon ezen időszakában hozzászokhattunk, hogy a sajtóban időnként vadnak tűnő feltételezések röppennek fel. Ezúttal Daniel Ricciardót és Valtteri Bottast hozták össze a Scuderiával.

részletek

A Ferrari nem Verstappennel tervez

A múlt hét egyik legérdekesebb híresztelése egyelőre megdőlni látszik. Ausztriában azt pletykálták a paddockban, hogy Vettel és Verstappen helyet cserélhet jövőre, a Ferrari ezt viszont cáfolja.

részletek

Hamarosan jön a Leclerc-győzelem, ígéri Binotto

A Ferrari csapatfőnöke biztos benne, hogy monacói pilótáját nem töri meg a kudarc Ausztriában. Charles Leclerc már a következő versenyekre összpontosít, és talán egészen keveset kell várni, hogy eljöjjön az ő ideje.

részletek

Binotto: Óriási lehetőséget szalasztott el az F1

Amíg Mattia Binotto úgy érzi, Ausztriában egy jó hétvégét zárt az F1, addig abbéli sajnálatát fejezte ki, hogy leszavazták a tavalyi gumik visszahozatalát, ami szerinte összerázta volna a mezőnyt.

részletek

Ferrari: Rossz döntés született, de nem fellebbezünk

Nem ért egyet a csapat a stewardok ítéletével, hangsúlyozta Mattia Binotto: Leclerc-t kitolták a pályáról, a szabályok világosan fogalmaznak ilyen helyzetben. Ezek ellenére Maranello ezúttal nem fog zúgolódni.

részletek

Ferrari: A kanadai büntetés után ez tök egyértelmű

Mattia Binotto, a Scuderia csapatfőnöke szerint a Kanadai Nagydíj után nem is kérdés, hogy jár-e büntetés Max Verstappen szabálytalan manőveréért, így Charles Leclerc-t tekinti a futam győztesének.

részletek
Olvastad már?