Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 24. kedd

Binotto

40-50 lóerő a Ferrari lemaradása

Mattia Binotto szerint nem reális, hogy a motorerőt tekintve utolérjék a Mercedest, sőt, már az is óriási lépés lenne, ha egyáltalán a Renault és a Honda szintjére zárkóznának fel 2021-ben.

részletek

Binotto nagyon örül Vettel harmadik helyének

Mattia Binotto távolmaradt a Török Nagydíjról, mivel inkább a technikai igazgató szerepkörét gyakorolta, mintsem a csapatfőnökét, azonban elmondta, mennyire örül Vettel dobogójának.

részletek

Binotto: Leclerc többet is hibázott

A Ferrari csapatfőnöke szerint a monacói F1-es pilóta már az utolsó kör előtt is elkövetett hibákat, amelyekért végül megfizetett - ezek nélkül jobb eredményt érhetett volna el a Török Nagydíjon.

részletek

Vettel: Legközelebb is otthon hagyjuk Binottót!

A csapatfőnök nem utazott el Törökországba, ahol az istálló legjobb eredménye született. Megkérdeztük a dobogós némettől, milyen volt Laurent Mekies irányítása alatt dolgozni.

részletek

Miért nem lesz ott Törökországban Binotto?

Csapatfőnöke nélkül érkezik meg a Török Nagydíjra a Ferrari - Mattia Binotto innovatívan gondolkodik és rugalmasan kezeli a saját szerepkörét, de így is érezteti majd a hatását a hétvége folyamán.

részletek

Binotto elkezdi kihagyni az F1-es hétvégéket

Érdekes döntésre jutott a Ferrari csapatfőnöke, szerinte ugyanis nagyobb szükség van rá a gyárban, mint a pályán - emiatt már Törökországtól kezdve elkezdi kihagyni a versenyhétvégéket.

részletek

Új motorral készül 2021-re a Ferrari

Akárcsak a Honda, a maranellói F1-es alakulat is komoly fejlesztéssel készül a következő szezonra az erőforrást illetően, amely az idei gyengélkedésük egyik fő okának tekinthető.

részletek

Binotto és Leclerc is beszélt a céljaikról

A Ferrari csapatszinten a konstukrőti tabellán szeretne feljebb lépni, Charles Leclerc pedig az egyéni negyedik helyet célozta meg - ez utóbbi elég jelentős eredmény lenne.

részletek

Ferrari: Egy juniorunknak lesz hely 2021-ben

Mattia Binotto szerint hárman is remekül teljesítenek idén az F2-ben, de közülük vélhetően csak egy jut F1-es üléshez a következő szezonban. A döntést viszont már az évadzárójuk előtt meghozzák.

részletek

Binotto megszenvedte Vettel elengedését

A Ferrari csapatfőnöke visszaemlékezett arra a bizonyos májusi telefonhívásra, amely során közölte a pilótával a rossz hírt. Háromszor vette végig, mit akar neki mondani.

részletek

Rendszeresen dobogóra állna jövőre a Ferrari

A világbajnoki címet nem érzi reális célkitűzésnek a maranellóiak F1-es csapatfőnöke, Mattia Binotto, de abban határozottan bízik, hogy előre tudnak lépni az idei szezonhoz képest.

részletek

Ferrari: Nemcsak a fejlesztéseknek köszönhető a javulásunk

Miközben Vettel ismét szenvedett a Ferrarival, és még azzal is meggyanúsította az istállót, hogy különbözik autója csapattársáétól, Binotto és Leclerc a fejlődésnek örülnek, de csak óvatosan.

részletek
Olvastad már?