Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Binotto

Binotto: Vettel nem nyújtotta a legjobbját

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint a német pilóta is tisztában van az Osztrák Nagydíjon elkövetett hibájával, és rá kell jönniük, miért volt gyakorlatilag vezethetetlen az autójuk vasárnap.

részletek

Sietteti fejlesztéseit a Ferrari, a nagyfőnök bízik Binottóban

Gyorsít az újítások bevetésén a Scuderia a szezonnyitó tempóhiányára reagálva: a Magyar helyett a Stájer Nagydíjon jön a csomag. Louis Camilleri bizalma továbbra sem rendült meg a csapatfőnökben.

részletek

Ferrari: A motor a baj, de nincs megoldás

Mattia Binotto világosan látja, hogy hol verték rommá őket elsőre a többiek, de ezzel nem tudnak mit kezdeni, mert a motorfejlesztéseket befagyasztották erre az évre.

részletek

Ferrari: Tudjuk, hogy hol kapunk ki

Mattia Binotto szerint a kanyarokban meglévő tapadás még hagyján, de az egyenesekben nyújtott teljesítményük csalódást keltő - a második hely jó, de tudják, hogy hol a helyük.

részletek

Button: Ilyet nem lehet tenni egy négyszeres világbajnokkal

Jenson Button erősen kiakadt arra, ahogyan a Ferrari csapatfőnöke megmagyarázta Sebastian Vettel kiebrudalását a vörösöktől. Úgy gondolja, ha Vettel az élen áll és nyerhet, nemigen fog félreállni már.

részletek

Binotto elmondta, miért gyenge az idei Ferrari

A maranellóiak csapatfőnöke Spielbergben elárulta: nem egyeztek a pályán tapasztalt adatok a tervezőasztalon látottakkal, ezért ment félre az idei versenygépük aerodinamikai csomagja.

részletek

Ezért titkolózik még mindig a Ferrari

Mattia Binotto adott egy magyarázatot arra, hogy miért nem akarnak részleteket közölni az FIA-val kötött, nagy botrányt kiváltó megállapodásukkal kapcsolatban.

részletek

A járvány pecsételte meg Vettel sorsát a Ferrarinál

Mattia Binotto, a maranellóiak F1-es csapatfőnöke elmondta: a pandémia miatt megváltozott helyzet miatt döntöttek úgy, hogy korábbi szándékaik ellenére mégsem tartják meg a német pilótát.

részletek

A lepattanóra fog játszani Ausztriában a Ferrari

A Magyar Nagydíjra tartogatják az átépített SF1000-et: a szezon első két futamán az autó teszteken használt verzióját vetik be, amelyről már tudják, hogy félresiklott. Mattia Binotto elvárásai ennélfogva alacsonyak.

részletek

Sajtó: Binotto fél attól, hogy mit mond el még Vettel

A Ferrari csapatfőnöke tart attól, hogy Sebastian Vettel milyen csontvázat borít még ki a szekrényből a távozásával kapcsolatban, így letilthatja egy interjúról - érdekesnek ígérkezik...

részletek

Ferrari: Nem mi leszünk a leggyorsabbak

Nem fog nagyon eltérni a spielbergi nyitányon pályára gördülő autójuk a Melbourne-be tervezett géptől, így Mattia Binotto szerint a bajnokság későbbi szakaszában kell felzárkózniuk a riválisokra.

részletek

A Ferrari a koronavírust is felhozta a Vettel-ügyben

Mattia Binotto szerint az év elején még Sebastian Vettel volt az első opciójuk, de aztán a koronavírus sok mindent megváltoztatott - nehéz döntéseket kellett meghozniuk, mint például ezt is.

részletek
Olvastad már?