Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Binotto

Binotto: Sokkal jobb a légkör a csapaton belül

A Ferrari 2020-ban negyven éve nem látott mélypontra került, de a tavaly mindössze hatodik helyen záró istállónál érződik a jó hangulat, melyet az új autó által keltett remény éltet.

részletek

Ferrari: Nem hátrány többé az egyenes

Mattia Binotto fontos hírt osztott meg a nyilvánossággal: az adatok egyértelműen alátámasztják, hogy a csapat leküzdötte fő gyengeségét az előző szezonból, egyenesbeli lassúságát.

részletek

Ferrari: Időbe telik Sainz beilleszkedése

Mattia Binotto, a Scuderia csapatvezetője nem számít rá, hogy már az idénykezdetre tökéletesen elsajátít minden új szerzeményük, köszönhetően az erősen limitált tesztlehetőségeknek.

részletek

„A mai Ferrarinak mindene megvan, csak jó vezetője nincsen”

A megfelelő eszközökkel és emberekkel is rendelkezik a Scuderia, viszont kérdéses, hogy jelen van-e az a személy, aki képes összefogni mindezt – vélekedik Maranello múltjának legendás alakja, Mauro Forghieri.

részletek

A Ferrarinál tilos a csapaton belüli harc

Mattia Binotto csapatfőnök nagyon gyorsan világossá tette, hogy az egyéni érdekek most háttérbe kerülnek, az istálló fejlődése a legfontosabb, nem csapaton belül egymás legyőzése. Menni fog?

részletek

Rémhírt terjesztettek Binotto jövőjéről

Olyan információk láttak napvilágot, hogy a folyamatos kudarcok a Ferrari csapatfőnökének állásába kerülnek: más fogja vezetni az istállót, ám Binottótól azért nem válik meg teljesen a Scuderia.

részletek

A Ferrari támogatja a sprintfutamokat

Stefano Domenicali szerint nagyszerű visszajelzések érkeznek az ötlettel kapcsolatban a sportág minden szereplőjétől, Mattia Binotto pedig azt mondja, hogy ők maximálisan támogatják a tervet.

részletek

A Ferrari nem bíbelődik sokat a 2021-es autóval

A Scuderia első számú embere nem kertelt és nyíltan megmondta, hogy nem tervezik sokáig fejleszteni a 2021-es versenygépet. Ha az elején nem versenyképes, egész évben úgy is marad.

részletek

Leclerc vállalná Le Mans-t, Sainz egyelőre nem

A hét nagy híre volt a Ferrari csatlakozása a Hypercar kategóriához 2023-ban: ennek kapcsán megkérdezték a két versenyzőt, szerepelnének-e a WEC-ben, Binottót pedig arról, ő lesz-e az LMH-program vezetője.

részletek

Nem megy el minden versenyre Binotto

Maranellóban is számos munkatársat kell koordinálni a versenyhétvégéken, emellett ott vannak a 2022-es szabályváltozások: Mattia Binotto úgy döntött, a szezon második felében nem utazik mindenhova a versenycsapattal.

részletek

A szimulációk szerint sokat javult a Ferrari

Mattia Binotto csapatfőnök szerint az SF21-es a tavalyi F1-es autójukhoz képest aerodinamikailag és a motorerőt tekintve is sokat javult, így a csapat idén várhatóan versenyképesebb lesz.

részletek

Újabb változás a Ferrari vezetésében

A tavalyi szezon közepén variáltak utoljára, most úgy érezték, hogy szükség van erre a felelősség és a feladat tisztázása érdekében.

részletek
Olvastad már?