Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 21. kedd

Binotto

Ferrari: Schumacher 2021-ben sem jön

Sokan szeretnék, hogy újra összeálljon a Ferrari-Schumacher páros a Formula-1-ben, a Scuderia csapatfőnöke lehűtötte a kedélyeket. Egyelőre ennek számos akadálya van, de más csapatnál bemutatkozhat.

részletek

Vettelnek öt futama maradt, hogy megmentse karrierjét?

A Ferrarinál idén türelmesek voltak Sebastian Vettellel, de úgy tűnik, ez a türelem véges. A négyszeres bajnoknak a jelek szerint öt futama maradt arra, hogy jövőre bizonyítson, különben…

részletek

Binotto nem időzített bombaként tekint pilótáira

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto ismételten megvédte versenyzőit, akik szerinte nem egy robbanékony, hanem egy nagyszerű páros. Bár a brazíliai ütközés a mai napig érezteti hatását.

részletek

Ferrari: Nincs szükség gyökeres változásokra

Mattia Binotto szentül hiszi, hogy nincs szükség gyökeres változásra a Scuderiánál ahhoz, hogy jövőre ne essenek bele az idén látott hibákba. Szerinte a tapasztalatlanság tehet a ballépésekről.

részletek

Binotto: A csalási vádakkal csak nyomás alá akartak helyezni minket

A Ferrari csapatfőnöke úgy gondolja, a riválisok tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy motorjaik szabályosak, csak az állandó vádaskodással akarták megbontani a vörösök egységét.

részletek

Binotto sem számított arra, hogy Leclerc ilyen jó lesz

Év elején egy fiatal és egy tapasztalt pilótával indult a Ferrari, a szereposztás egyértelműnek tűnt: a csapatfőnök sem gondolta, hogy az új fiú végez előrébb a világbajnokságban.

részletek

Binotto a múltra mutogat a Ferrarinál

A maranellóiak már tavaly elvesztették az idei bajnokságot, állítja a télen munkába állt csapatfőnök - szerinte sok dolguk volt ebben a szezonban, de az autó alapját 2018-ban tervezték és ez volt a fő gond.

részletek

Binotto: Jövőre szabad lesz a verseny Vettel és Leclerc közt

A Scuderia csapatfőnöke elmondta, hogy az idei több összezörrenés ellenére 2020-ban is szabad lesz a verseny a pilóták között. Mindemellett Leclerc teljesítményét is méltatta Mattia Binotto.

részletek

Binotto: Egész évben ellenőrizték az üzemanyagunkat

Mattia Binotto szerint 2019-ben legalább tízszer ellenőrizték azt, hogy bánik autójuk az üzemanyaggal, ennek volt az utolsó lépése az, ami Abu Dhabiban történt a Ferrarival.

részletek

Az FIA sokszor vizsgálta idén a Ferrarit

Mattia Binotto szerint legalább tíz alkalommal nézték már meg az illetékesek az üzemanyag-szintet ebben a szezonban, úgyhogy semmi különös nem történt hétvégén - csak éppen most nem volt rendben az érték.

részletek

Binotto: Nem megyünk szabadságra, van min dolgoznunk

A Ferrari csapatfőnöke nem sokat törődött a Lewis Hamiltonról szóló pletykákkal, de azt elmondta, senki nem mehet szabadságra, hiszen van mit kijavítaniuk az idei éven mutatott teljesítményüket látva.

részletek

Hamilton köszöni az „első bókot” a Ferrarinak

Így reagált arra a hatszoros világbajnok, hogy a maranellóiak csapatfőnöke „örül”, hogy a brit elérhető lesz 2020 utánra. Az egyre erősebb pletykák kapcsán megszólalt Toto Wolff Mercedes-vezér is.

részletek
Olvastad már?