Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Binotto

Binotto: Monzában változhat a helyzet

Bár a Ferrari idei erőforrása sem lesz egyik hétről a másikra erősebb, az Olasz Nagydíj hétvégéjén életbe lépő új technikai direktívával a márka összességében nyerhet a riválisokkal szemben.

részletek

Csak egyszeri kisiklás volt Spa Binotto szerint

„Csalódottak és dühösek vagyunk” – mondja a Ferrari csapatfőnöke. Kiemelte, Belgiumban nem ismerték ki a gumikat, ugyanez az autó korábban többre volt képes, azaz nem kell temetni a monzai reményeket.

részletek

A motor csak az egyik bajforrás a Ferrarinál

Bár a vörösök erőforrása kétségkívül lehetne erősebb, Mattia Binotto elmondása szerint Spában nem csak abból fakad az óriási hátrányuk. A gumikkal sem boldogulnak.

részletek

Villeneuve: Binotto szívében nincs melegség

Miközben a Ferrari fennállása egyik legnagyobb krízisét éli, a mindig szókimondó Jacques Villeneuve még bele is rúgott egyet az olasz csapatba szavaival. Szerinte mindent elölről kellene kezdeniük.

részletek

Ferrari: Valami igazán különlegessel készülünk

A Ferrari tetemes lemaradásban a Red Bullhoz és a Mercedeshez képest, és eddig csak két potyadobogót tudnak felmutatni, de a csapatfőnök szerint most valami „különlegessel” készülnek.

részletek

Ezért nem érti Binotto a kialakult helyzetet

Egy korábbi csapatfőnök elmondta, hogy szerinte mi a gond Mattia Binottóval - ahogy azt is, hogy szerinte a problémák már évekkel ezelőtt kezdődtek a csapat és Sebastian Vettel között.

részletek

Vettel: Az én szavam itt már semmit sem számít

Mattia Binotto elmondta, Sebastian Vettelnek nincs beleszólása a Ferrari jövőjébe, miután év végén távozik a csapattól. A német is kifakadt a sajtónak, hogy az ő véleménye „itt már nem számít”.

részletek

Binotto szerint szó sincs feszültségről Vettellel

A Ferrari csapatfőnöke tagadja, hogy a két fél között megromló viszonyra utalnának a német epés rádiós megjegyzései: szerinte ez is csak azt mutatja, hogy nyílt a kommunikáció az istállón belül.

részletek

Új karosszériát kaphat Vettel Barcelonára

A négyszeres világbajnok szerint valami nincs rendben, Mattia Binotto pedig nem zárkózik el a csere elől, ha az segít, de ebben nem ő fog majd dönteni.

részletek

Binotto: Vettel megpörgése többet ártott

Sebastian Vettel a vasárnapi futamon nyíltak kritizálta a Ferrari "értelmetlen" stratégiáját, amire a csapatfőnök is reagált. Mattia Binotto szerint a pilótának megpecsételődött a sorsa a hibával.

részletek

Binotto elhelyezte a Ferrarit az erősorrendben

Fellépett a harmadik helyre a konstruktőrök között a Scuderia? Mattia Binotto nem akar messzemenő következtetéseket levonni a Brit Nagydíj alapján – és hozzátette, csak egy autóval volt sikeres a silverstone-i hétvége.

részletek

Nagyon 2022-re gyúr már a Ferrari

Mattia Binotto szerint hétvégére sokat javíthatnak Sebastian Vettel autóján, lehetnek szép futamaik, de az igazi áttörést 2022-re lehet várni - a szabályváltozásokba tudnak csak kapaszkodni.

részletek
Olvastad már?