Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 25. vasárnap

Binotto

Semmi különös fejlesztést nem hoz a Ferrari

Mattia Binotto szerint Sebastian Vettel miatt szeretnének jól szerepelni a Német Nagydíjon, a pilóta pedig az egyes kanyart emelte ki, amikor a hockenheimi pályáról beszélt.

részletek

Sajtó: Binotto lemond a technikai igazgatói posztról

Úgy tűnik, valóban komoly átszervezés történik az idei évben betliző Ferrari vezetőségében. Mattia Binotto feladja technikai igazgatói posztját, helyét egy háromfős team veszi át és 2020-ra koncentrálnak.

részletek

Binotto: A Red Bull utolérte a Ferrarit

A Ferrari csapatfőnöke elismerte, hogy a Red Bull-Honda gyakorlatilag egy szintre került velük és gyorsan reagálniuk kell, ha a dinamikusan fejlődő bikáktól meg akarják óvni legalább a második helyet.

részletek

Binotto: Beszélni fogok Vettellel

A Ferrari csapatfőnöke szerint Vettel is tudja, hogy mi a helyzet, Ralf Schumacher pedig azt mondja, hogy honfitársának vigyáznia kell, különben Charles Leclerc átveszi az irányítást csapaton belül.

részletek

Másodszor is ugyanabba a hibába esik a Ferrari?

Silverstone-ban is ugyanazt a gumistratégiát követte a Ferrari, amit a Red Bull Ringen, s amelynek döntő szerepe volt abban, hogy Charles Leclerc elveszítette a futamgyőzelmet. Noha a paddock-közvélemény értetlenkedve fogadta ezt, a vörösök kiállnak amellett, hogy jól döntöttek.

részletek

Rejtélyes jelenséget produkál a Ferrari autója Silverstone-ban

Küzdelmes versenyszimulációk és jelentős gumikopás a mérlege a Ferrari istállójának a Brit Nagydíj pénteki napján. Az autó egyelőre messze nem ideálisan működik, ráadásul szokatlanul is viselkedik.

részletek

Ferrari: Vettel nagyon fontos számunkra

A Ferrari csapatfőnöke, Mattia Binotto türelemre intette a rajongókat, miután szerinte az idei autójuk egyelőre még nincs a Mercedes szintjén. Vettel pedig nagyon fontos tagja a csapatnak.

részletek

A Ferrari kevés jóra számít Silverstone-ban

Az olaszok F1-es csapatfőnöke szerint a Brit Nagydíj helyszíne nem igazán fekszik az idei Ferrarinak, de azzal számol, hogy az erőviszonyok bármikor váratlanul megváltozhatnak.

részletek

Ferrari-ellenességre gyanakszik Ferrari

Piero Ferrari úgy gondolja, beláthatatlan következményekkel jár, ha a rajongók meggyőződésévé válik, hogy a stewardok a csapat ellen ítélnek. Az alelnök új sportszabályokat szorgalmaz.

részletek

Binotto: Vettelnek nincs egyszerű dolga

Sebastian Vettel számításai nem éppen úgy alakultak 2019-et illetően, ahogy azt eltervezte. Az autó sem az igazi, közben csapattársa is nyomás alá helyezi, de Mattia Binotto nem hibáztatja semmiért.

részletek

Sajtó: A Ferrari érdeklődik Bottas és Ricciardo iránt

A szezon ezen időszakában hozzászokhattunk, hogy a sajtóban időnként vadnak tűnő feltételezések röppennek fel. Ezúttal Daniel Ricciardót és Valtteri Bottast hozták össze a Scuderiával.

részletek

A Ferrari nem Verstappennel tervez

A múlt hét egyik legérdekesebb híresztelése egyelőre megdőlni látszik. Ausztriában azt pletykálták a paddockban, hogy Vettel és Verstappen helyet cserélhet jövőre, a Ferrari ezt viszont cáfolja.

részletek
Olvastad már?