Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Ferrari

Teljesen új autóval támad idén a Ferrari

Míg sokan örülnek annak, hogy idénre nem kellett túl nagy változásokat eszközölni, a Ferrari mégis teljesen átalakítja 2020-as autóját a 2019-eshez képest - más szemszögből közelítenek idén.

részletek

Leclerc már idén világbajnok lenne, de azt sem bánja, ha csak jövőre

A Ferrari monacóijának célja egyértelmű, minél előbb megszerezni a bajnoki címet. A 2021-es szezonban látja a nagy lehetőséget a „legjobb csapat” Ferrari számára.

részletek

A Ferrari a Mercedes tavalyi trükkjével élhet a teszten

Olasz sajtóértesülések szerint a Ferrari idén azt az utat fogja járni a barcelonai téli teszteken, amit tavaly a Mercedes is választott. Nem fogják felfedni a titkaikat már az első héten.

részletek

Mindegyik csapat épít egy átmeneti autót is

Az összes istálló átalakítja 2020-as versenygépét, hogy az év folyamán közreműködjön a Pirelli gumitesztjein a 18 colos kerekekkel – annak ellenére, hogy nincs kötelező érvénnyel előírva.

részletek

Ocon: Megmondtam, hogy Charles legyőzi Sebet

A Renault F1-es pilótája beszélt arról, hogy milyen volt számára a kihagyott év, de azt is megemlítette, hogy ő már előre szólt a Mercedesnek is, hogy Leclerc bizony le fogja győzni Vettelt a Ferrarinál.

részletek

Renault: A mi motorunk jobb, mint a Mercedesé és a Hondáé

Azt ugyan a francia gyártó erőforrásaiért felelős szakember is elismeri, hogy erősen lecsökkentek a különbségek, de úgy véli, jobb motorral rendelkeznek, mint a Mercedes és még jobbal, mint a Honda.

részletek

A Renault nem vádolta csalással a Ferrarit

A gyári csapatok közül egyedül a Renault nem vádolta és nem tett nyílt megjegyzéseket az olaszok motorjának legalitására. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondoltak rá egymás között.

részletek

Ezért lehet bajban a Ferrari

Egy fontos újítással készülhet 2020-ra a maranellói F1-es alakulat, de a hírek szerint egyelőre nem sikerült úgy a konstrukció, ahogy tervezték - a Red Bull megoldása állhat a háttérben.

részletek

Fiorio: A Ferrari várjon Vettel szerződésével

A Ferrari korábbi sportigazgatója, Cesare Fiorio szerint az olaszok nagyon jól teszik, hogy nem kínáltak még új szerződést Sebastian Vettelnek, akinek év végén lejár jelenlegi kontraktusa.

részletek

A Ferrari mégsem Vettelre tervezi az új autót

Korábban az a hír járta, hogy leginkább Sebastian Vettel véleményére adnak a vörösök új gépének tervezésekor, de Charles Leclerc örül, hogy a mérnökök az ő tapasztalatára is jócskán adnak.

részletek

A Ferrari hátrányban: Idén még nemigen készül el az új szimulátor

Óriási pénzt fektet a Scuderia új, korszerű szimulátorába, de idén ebből még semmi előnyt nem élvezhetnek, mivel a tervezettnél jóval később lesz készen. Újabb csapás a vörös istálló számára?

részletek

Domenicali: Leclerc miatt nem igazolja le Hamiltont a Ferrari

A maranellói F1-es alakulat korábbi főnöke szerint a csapat egyértelműen kijelölte a következő irányát a fiatal monacói hosszú távú hosszabbítását, éppen ezért nem fogják odavinni mellé a britet.

részletek
Olvastad már?