Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Ferrari

Ez volt a harmadik monacói edzés

Az első két szabadedzés alapján úgy tűnt, a Mercedes végképp leküzdötte azt a gyengeségét, hogy Monacoban képtelen az igazán jó teljesítményre - csütörtökön brutális fölényben voltak mindenkihez képest. Szombaton jött a harmadik gyakorlás.

részletek

Webber: Ha a Ferrari itt is kikap, felejtsék el 2019-et

A Red Bull egykori pilótája szerint, amennyiben a Scuderia nagyon gyorsan nem tud az élre keveredni, akkor viharsebesen álljon át a 2020-as fejlesztésekre, mert ennek az évnek már annyi.

részletek

Exkluzív: Kérdőre vonták a Ferrari csapatfőnökét Monacóban

A jelenlegi Ferrari egy fiatal csapat – egyebek mellett ezzel indokolta a Scuderia idei döntését nem is olyan régen a csapatfőnök, Mattia Binotto, akinek Monacóban nekiszegezték a kérdést: mit ért az alatt, hogy „fiatal” a sportág történetének legpatinásabb csapata? A szakvezető elismerte, Vettelnek lehet oka arra idén, hogy frusztrált legyen.

részletek

A Ferrari már a 2020-as autón is dolgozik

Az olasz F1-es csapat kritikus hetek elé néz, ugyanis most kell lefektetnie az idei autón alapuló 2020-as konstrukció alapjait, és kínos lenne, ha tervezési hibát vinne magával a következő szezonra.

részletek

A Ferrari egy tavalyi döntése miatt szenvedhet

2018-ban jó húzásnak tűnt, hogy a Ferrari technikai igazgatója átnyergelt az Alfa Romeóhoz. De úgy tűnik, végül ezzel lőhette lábon magát a Scuderia, aki már fontolgatja a szakember visszahozását.

részletek

Vettel: Egyelőre semmi nem működik

Monacóban sem lesz esélye a Ferrarinak, a vörösök legalábbis így gondolják. Sebastian Vettel kiemelte, kísérleteznek, próbálkoznak a felzárkózással, de egyelőre rendre elbuknak. A gondok uralkodnak.

részletek

Leclerc: Semmi pánik, másodikak még lehetünk

Csupán 10. helyen végzett a második szabadedzésen a monacói pilóta, aki elmondta, a Ferrari nem boldogul a gumikkal. Bár ennél jobb eredményt vár, a Mercedest foghatatlannak érzi.

részletek

Nem csak a Ferrari bukott a fejlesztésekkel

Óriási reményekkel várták Barcelonát a Ferrarinál, de a frissítések ellenére az istálló csúfosan leszerepelt. Nem voltak azonban egyedül ezzel, a Racing Pointnál is visszafelé sült el a sok újítás.

részletek

Leclerc: Megpróbálunk végre fordítani

Bár eredményesen zárta a Ferrari a múlt heti, kétnapos tesztelést, Charles Leclerc továbbra is a Mercedest tartja a legesélyesebbnek Monacóban. De mindent megtesznek, hogy a rivális elé kerüljenek.

részletek

Vettel: Nehéz dolgunk lesz, de a pilóta jelentheti a különbséget

Rémálomszerűen kezdődött a 2019-es szezon a Ferrari számára, Sebastian Vettel pedig nem számít arra, hogy Monte-Carlóban fog megváltozni a sorsuk, látván, mennyire gyors volt a Mercedes Barcelonában.

részletek

Ezért a Mercedes a monacói esélyes

A számok ritkán hazudnak és a legfrissebb mérések szerint a Mercedes hatalmas favoritként érkezhet meg a Monacói Nagydíjra, pedig az utóbbi években egyáltalán nem ez volt a helyzet.

részletek

Brawn: Binotto meg tudja menteni a Ferrarit

Az F1 sportszakmai igazgatója Mattio Binottót találja a megfelelő embernek a Ferrari irányba állításához. Szerinte az olaszokat ért hideg zuhany akár az előnyükre is válhat.

részletek
Olvastad már?