Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 26. szombat

Ferrari

Klasszikus idomok egy modern Ferrarin

Egy olasz autóépítő műhely tervezte ezt a Touring Superleggera Aero 3 névre keresztelt alkotást, ami az 1930-as évekből merített dizájnt kombinálta modern technológiákkal.

részletek

Mol: A Ferrarinál nem csak a motorral van gond

A holland Ziggo Sport kommentátora, Olav Mol elmondta a véleményét az FIA és a Ferrari titkos egyezményéről, ahogyan arra is kitért, szerinte miért ilyen gyengék idén az olaszok.

részletek

Fejlesztési csomaggal jelentkezik a Ferrari

Aerodinamikai változtatásokat hoz Szocsiba a Scuderia, bár nagy csodákat nem kell várni ettől - viszont a fejlesztési irányt megadhatja a folytatásra nézve.

részletek

Villeneuve elmondta, mit szúrt el a Ferrari

1997 F1-es világbajnoka a vörösök problémáinak kielemzése során arra jutott, hogy a csapat akár Mercedes szintjén is versenyezhetne, ha nem ragaszkodna mindenáron az olasz szakemberekhez.

részletek

LM24 21. óra – Ez a harc lesz a végső

Egymást üti a búcsúzó Rebellion két egysége a második helyért, a Próban minden adott egy szenzációs végjátékhoz, Davidsonék megpróbálják a lehetetlent, nagy győzelemre készül az Aston Martin.

részletek

LM24 18. óra – Aston vs. Ferrari csata

Az élen a #7-es drámája után simán vezet a #8-as Toyota, miközben az LMP2-ben is jött a dráma, a GTE Próban pedig továbbra is másodpercekre egymástól az első két helyezett.

részletek

LM24 15. óra: Toyota-dráma, GT-csata

Féltáv után jött a fordulat az élen, az addig simán vezető #7-es turbógondok miatt fél órát vesztegelt a bokszban, így már a #8-as vezet. A többi kategória továbbra is elképesztően szoros.

részletek

Sainz csak nevet a Ferrariban kételkedőkön

Egyáltalán nem bánta meg a spanyol F1-es pilóta, hogy aláírt a maranellóiakhoz, mert biztos benne, hogy fejlődni fognak 2021-re – ha pedig mégsem, akkor is Ferrarival fog versenyezni!

részletek

Todt: Rosszabb helyzetben volt a Ferrari az érkezésemkor

Sokak szerint hasonlóan mély gödörben vannak most a maranellóiak, mint a Schumacher-féle sikerkorszak előtt, az akkori csapatfőnök szerint azonban sok szempontból jobb most a helyzet.

részletek

Massa: Vettel ideje lejárt

Felipe Massa szerint a Ferrari részéről helyes döntés volt elengedni a négyszeres világbajnokot, aki már nem hozza a tőle elvárható szintet. A csapat küzdelmeiről is beszélt.

részletek

Ferrari: Teljesen új motor készül 2021-re, de másban is bíznak

Maranellóban 2022-ig nem remélnek győzelmet, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen lemondanának a következő szezonról. A motor és a hátsó régió fejlesztése mentheti meg őket az újabb szenvedéstől.

részletek

Kis fejlesztés, nagy baj a Ferrarinál

A soron következő Orosz Nagydíjra csak kisebb javításokkal érkezik a Ferrari istállója, így az autó alapvető problémái továbbra is fennállnak. Ebben idén nem is várható változás.

részletek
Olvastad már?