Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Ferrari

Mitől is lesz bomba az új Ferrari-motor?

Hivatalosan csak megbízhatósági fejlesztéseket lehet eszközölni, de Günther Steiner szerint a Ferrari új erőforrása nagy előrelépést jelent majd. De mitől?

részletek

Leclerc szakítása, telt ház Mogyoródon – keddi hírek

Már most elkelt minden jegy a Magyar Nagydíj versenynapjára, Luca di Montezemolo odaszúrt a Ferrarinak, Charles Leclerc pedig szakított a barátnőjével. Mutatjuk a keddi nap legérdekesebb híreit.

részletek

Leclerc a fiatal önmagára emlékeztette Vettelt

Charles Leclerc két szezonon keresztül volt Sebastian Vettel csapattársa az F1-ben, az együtt töltött idő alatt pedig a német úgy érezte, mintha fiatalabbik énjével futott volna össze.

részletek

Nincs vezére a Ferrarinak – véli a volt elnök

Csak néhány szóban kommentálta a Scuderia F1-es alakulata körül kialakult helyzetet Luca di Montezemolo, de ez is elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy odaszúrjon a maranellóiaknak.

részletek

Elemzés: Miért változtat megint a Ferrari?

Négy évvel ezelőtt Mattia Binottóban látta a Scuderia azt az embert, aki visszahozhatja a sikert Maranellóba, de az ő „ciklusa” is eredménytelenül zárult le – a szakvezető távozik, a Ferrari pedig pontosan ugyanoda kerül vissza, ahol már annyiszor volt az elmúlt sok-sok esztendő során.

részletek

Bomba Ferrari-motor, Hamilton, Vettel és Magnussen díja – hétfői hírek

Az olaszok jövő évi erőforrása és idei gumikezelése az F1-es hírek témája volt december 5-én, akárcsak több díjátadó vagy a Sainz családban tartott lakodalom, amelyre Lando Norrist is meghívták. Az aktualitások egy helyre összegyűjtve.

részletek

A Ferrari szerint tévhit, hogy romlott a gumikezelésük a szezon során

A Scuderia teljesítménymérnöke, Jock Clear szerint félreértés övezi az utolsó versenyeken látott gumikopási problémákat, azok ugyanis közvetetten a Red Bull-lal szembeni sebességhátrányból fakadnak.

részletek

„Nem lepődtem meg” – Horner már a hatodik Ferrari-csapatfőnököt várja az F1-ben

A Red Bull csapatfőnöke a hírek szerint mehetne Mattia Binotto helyére a Ferrarinál, de inkább marad mostani csapatánál. Az nem lepte meg, hogy Binotto távozik Maranellóból.

részletek

„A jövő évi Ferrari-motor egy bomba lesz”

Ezt Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke mondta el az alapján, amit a Scuderia leköszönő F1-es vezetőjétől, Mattia Binottótól hallott. Az amerikai istálló még tovább fejlődne 2023-ban.

részletek

F1: „Nem voltunk harcban a világbajnoki címért” - Leclerc

Változtatott munkamorálján és a szabadidős elfoglaltságain is Charles Leclerc annak érdekében, hogy jobban teljesítsen a pályán. Úgy érzi, a csapatnak is változnia kell, mert nem voltak a vb-harcban.

részletek

Elhunyt az egykori ferraris, Patrick Tambay

A francia versenyzőt gyászolja az autósport, aki hosszú betegeskedést követően, 73 éves korában hunyt el. Gilles Villeneuve tragédiája után került a Ferrarihoz, mely csapattal két győzelmét szerezte.

részletek

A Ferrari nagykövete szerint bárkit legyőzhetnek

Jó esélyekkel indulnak a maranellóiak 2023-ban Marc Gené szerint. Az F1-es csapat egykori tesztpilótája úgy látja, amennyiben sikerül tanulniuk a hibáikból, akkor a következő esztendőben nincs lehetetlen számukra.

részletek