Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Ferrari

Sajtóvisszhang: Vettel újjáéledt

Sebastian Vettel feléledése, Charles Leclerc dühe és a Ferrari visszatérése címlapsztori lett Olaszországban. Így reagált az olasz média a Szingapúri Nagydíj végeredményére.

részletek

Vettel: A Ferrari végre életre kelt

A rengeteg csalódás után sem vesztették el a reményt és a Scuderia végül rátalált a helyes útra. Beváltak az új fejlesztések, Vettelnek pedig erőt adott a rajongók óriási szeretete és támogatása.

részletek

Binotto elmagyarázta a Ferrari taktikáját

A Ferrari F1-es csapatfőnöke elmondta, hogy miért került előnybe Sebastian Vettel Szingapúrban és miért nem Charles Leclerc-t hívták ki először a bokszba - szerinte ilyen a versenyzés.

részletek

Wolff most már aggódik a Ferrari tempója miatt

A Mercedes a teljes első félévben dominált, az utóbbi versenyeken azonban feljöttek a riválisok. Teljesen váratlanul a Ferrari is felnőtt a feladathoz, immáron a lassú pályákon is bombaerős.

részletek

Hamilton: Simán megnyerhettük volna a versenyt

A Mercedes elhibázta Lewis Hamilton stratégiáját Szingapúrban, így nemhogy a győzelmet, de még a dobogós helyet is elvesztette. A brit nem szidja csapatát, akik azért Bottast mögötte tartották.

részletek

Binotto: Remek a Ferrari fejlesztési iránya, jövőre jók leszünk

A nyári szünet óta megállíthatatlan a Scuderia, különösen Charles Leclerc. Szingapúrban minden negatív várakozásra rácáfolva szintén erősnek mutatkoznak, ami 2020-ra érhet be igazán.

részletek

Wolff: Mindenhol számolni kell a Ferrarival

Meglepte a Ferrari teljesítménye a Mercedest - a csapatfőnök Toto Wolff szerint az olaszok a szezon kétharmadára felértek arra a szintre, hogy mindenhol jók és mindenhol számolni kell velük.

részletek

Leclerc: Többször is majdnem összetörtem az autót!

Saját bevallása szerint is őrült körrel szerezte meg a pole-t Szingapúrban Charles Leclerc, méghozzá annyira, hogy többször is majdnem a falban végezte a kör során.

részletek

A Ferrari túlszárnyalta a csapatfőnök reményeit is

Az elmúlt két futamon aratott győzelem után mindenki arra számított, hogy a Ferrari Szingapúrban sehol sem lesz. Mattia Binotto is így gondolta, de azt is tudja, a pontokat vasárnap osztják.

részletek

Hamilton nem érti, honnan vette Leclerc hirtelen a tempóját

Charles Leclerc az új fejlesztéseknek tudja be váratlan, szingapúri pole-pozícióját, Hamilton nem érti, honnan szedte a Ferrari ezt a gyorsulást, Vettel pedig kicsit bánkódik utolsó gyorsköre miatt.

részletek

Ralf Schumacher: Vettelt év végén kirakja a Ferrari, ha nem javul fel

A hatszoros futamgyőztes Ralf Schumacher úgy gondolja, hogy a Ferrari szavaiból kivehető: Vettel már csak másodhegedűs. Amennyiben pedig nem képes dominálni Leclerc felett, év végén mehet.

részletek

Vettel: A riválisok gyorsabbak nálunk

A négyszeres világbajnok elismerte, hogy a Mercedes és a Red Bull Szingapúrban jobbak, mint a Ferrari, ugyanakkor biztató, hogy minden új alkatrész működik és hozott némi fejlődést a csapatnak.

részletek
Olvastad már?