DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 29. szerda

Ferrari

Vasseur: Vannak gondjaink, de azért nem olyan rossz a helyzet

A Ferrari letaglózó szezonkezdete után Frederic Vasseur is pesszimistán nyilatkozott Szaúd-Arábiában, azóta azonban kissé átértékelte a helyzetet.

részletek

Bukás, Madrid, Hamilton és a Ferrari – pénteki hírek

Jordan Hamiltonról, Schumacherről és a Ferrariról beszélt, balesettel indult a MotoGP-szezon, Madrid még mindig versenyre pályázik – március 24. F1-es hírei.

részletek

Hamilton jobb helyen lenne a Ferrarinál?

Eddie Jordan, aki komoly szerepet játszott Hamilton Mercedeshez igazolásában, úgy véli, a hétszeres világbajnoknak el kellene hagynia csapatát.

részletek

Schumacher szerint politikai gondoktól szenved a Ferrari

Főként a korábbi vezetés hibáit és az olasz mentalitás okozhatja most a Ferrari szenvedését. Erről a korábbi F1-es pilóta, Ralf Schumacher beszélt, aki úgy véli, időbe telik majd, mire talpra állnak.

részletek

„A Ferrari először nyerjen, aztán ígérgessen” – Briatore

A korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briatore túlzott várakozásokat fedez fel a Ferrari háza táján, emellett a csapat szerkezetében is problémákat lát.

részletek

Sainz nem adja fel: a fejlesztésektől várja a Ferrari feltámadását

A Ferrari F1-es pilótája szerint pontosan tudják, hol van az autó gyenge pontja és min kell fejleszteni – igaz, nem holnapra tudják megoldani a gondokat.

részletek

„A harmadik helyért küzd a Mercedes és a Ferrari”

Egy korábbi F1-es pilóta szerint az erősorrend első két helye kiosztott, a két nagyágyú csak azért csatázik egymással, hogy ki lehet a harmadik erő. Most a Mercedes volt az.

részletek

Dobogós kavar, Red Bull-feszültség – hétfői F1-es hírek

Mi is történt Alonso büntetése kapcsán? Volt-e valaha olyan domináns a Mercedes, mint a Red Bull? Mi a legfontosabb a Ferrarinál? Egy helyen a fő hírek.

részletek

Ferrari: Ne hülyítsük magunkat!

A Scuderia új F1-es csapatfőnöke nem kertelt Dzsidda után: változásra van szükség, a beszéd kevés a javuláshoz. Nem is akar a pozitívumokkal foglalkozni.

részletek

Mit mutatott meg a WEC-aranykor első futama?

A Toyota lehetséges kihívói megérkeztek a mezőnybe, de a versenytempót illetően még nincs esélyük – a búcsúzó GTE-ben meglepetést okoztak a hölgyek.

részletek

Letaglózó dominancia, törölt büntetés – vasárnapi F1-es hírek

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően a Red Bull előnye és Fernando Alonso időbüntetése volt a két meghatározó téma, igaz, a Ferrari szenvedéséről sem érdemes megfeledkezni. Ez történt március 19-én.

részletek

A gumikezelés jobb, a Ferrari rosszabb lett

„Nem jó eredmény” – összegezte tökéletesen a csapat szaúdi versenyét Vasseur. Leclerc és Sainz is kiemelte, nem volt meg a versenytempó, pedig azt hitték, az Aston Martin és Mercedes szintjén lesznek.

részletek