Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Ferrari

Vasseur a francia sajtónak már borúsabban beszélt a Ferrariról

Bár korábban azt mondta az Alfa Romeo csapatfőnöke, hogy a Ferrari a motorgondok nagy részét megoldotta, a francia sajtónak már másként nyilatkozott a helyzetről Frederic Vasseur.

részletek

Raikkönen V8-as Ferrarit hajt a Hungaroringen

Így mutatna Kimi Raikkönen egy köre a Hungaroringen egy 2018-as Ferrariba szerelt V8-as motorral. Mindezt az Assetto Corsa és a lelkes modderek tették lehetővé, a való életben ilyen menetet sosem fogunk látni.

részletek

Vasseur: A Ferrari megoldotta a motorgondok nagy részét

Az előző szezonban nem tudott versenyképessé válni a Ferrari két partnercsapata, a Haas és az Alfa Romeo. Utóbbiak csapatfőnöke a hétfői autóbemutatót követően mondta el a véleményét az olaszokról.

részletek

Sainz ismét rosszul döntött?

A McLaren a Renault-erőforrással is simán legyőzte a vergődő Ferrarit, Carlos Sainz mégis Maranellóba szerződött, érdekes időzítéssel. Sokadik alkalommal is rosszul választott csapatot?

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Kevésbé ismert érdekességek Kimi Raikkönenről

Rengeteg rajongó kedvence a negyven felett járó finn jégember a Formula-1-ben. Teljesen elütő stílusa és remek vezetési tudása most is nyilvánvaló, de vajon tudtuk-e róla a következő érdekességeket?

részletek

„Schumachernek sosem volt szüksége szerződési záradékra”

Bernie Ecclestone kicsit sem lenne meglepve, ha Lewis Hamilton valóban bevédte volna magát új szerződésében Max Verstappennel szemben. Michael Schumachernek viszont sosem volt szüksége erre.

részletek

Domenicali nem tud tanácsot adni Binottónak

Az F1 vezérigazgatója tisztában van vele, a Ferrari csapatfőnökének mennyire nehéz feladata van, ám praktikus tanácsok helyett csak szolidaritásáról biztosította Binottót.

részletek

Sainz stabilitásra vágyik a Ferrarinál

A spanyol pilóta hetedik éve íródó F1-es karrierje során idén a negyedik istállóhoz csatlakozott, ezért a Ferrarinál abban bízik, végre hosszú távon meg tudja vetni lábait egy csapatnál.

részletek

Hétfőn már 2022-re tesztel a Ferrari

Az olaszok kezdik a Pirelli 30 napos tesztprogramját a 18 colos abroncsokkal a jerezi pályán. A két évvel ezelőtti SF90 gurul pályára, de a szezonnyitó után idei modelleket is be lehet vetni.

részletek

A Shell és a Scuderia Ferrari megújítja innovációs együttműködését

A Shell megújította nagy múltra visszatekintő Innovációs Partnerségét a Scuderia Ferrarival annak érdekében, hogy a versenypályán elért sikerekre való folyamatos törekvés mellett támogassa az előrelépést a fenntarthatóság és az innováció terén is. A megállapodást a Shell részéről Kapitány István magyar származású globális alelnök látta el kézjegyével.

részletek

Norris a Mercedesre figyel, nem a Ferrarira

A McLaren-Mercedes fiatal britje szerint nehezebb lesz ledolgozni a közvetlen élmezőnnyel szembeni lemaradásukat, mint maguk mögött tartani a maranellói gárdát a 2021-es szezonban.

részletek
Olvastad már?