Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Ferrari

Vettel: Még több is van a Ferrariban

A pénteki második szabadedzésen már a vörös autók uralkodtak Brazíliában. Sebastian Vettel tudja, hogy még jócskán gyorsulhat a Ferrari, de a versenytempóval megint gondok lehetnek.

részletek

Hamilton: Túl nagy a hátrányunk a Ferrari mögött

Az immáron hatszoros világbajnok Lewis Hamilton aggódik a vörös autókhoz képest tapasztalt hátránya miatt, egyáltalán nem biztos abban, hogy három-négy tizedet behozhatnak szombaton.

részletek

A Ferrarik az élen a pénteki nap végén

Sebastian Vettel és Charles Leclerc között minimális lett a különbség a Brazil Nagydíj második edzésén, ők végeztek az első két helyen - a két Mercedest Max Verstappen is megelőzte.

részletek

Motortrükközés: Az FIA minden csapattól választ kér

Két versenyen belül a második technikai direktívát adták ki a szövetség illetékesei. Nem csupán a gyanú középpontjában álló Ferrarinak, hanem minden istállónak részleteket kell beadnia az olajhasználatról.

részletek

Ferrari: Megbízhatósági problémáink vannak

A tavalyi évhez képest feltűnően megemelkedett a Scuderia technikai problémáinak száma 2019-ben. A csapatfőnök leginkább azért aggódik, hogy mindig valami más romlik el az autón.

részletek

Aukción Schumacher világbajnok autója

Abu Dhabiban, az F1-es szezonzárón kalapács alá kerül a hétszeres világbajnok egyik meghatározó autója, a Ferrari F2002. Az aukciós ház egy különlegességgel is készül az eseményre.

részletek

Wolff: Ötven lóerővel erősebb a Ferrari

A Mercedes vezére konkrétan elmondta, hogy mekkora hátrányban vannak a nagy riválishoz képest a motorerőt tekintve - sőt, szerinte Mexikóban a Honda is jobban ment náluk.

részletek

Leclerc tudja, hogy a versenyeken javulhat

A Ferrari monacói F1-es pilótája szerint voltak kihagyott lehetőségeik a szezon során, de az biztos, hogy vasárnaponként nem végzett tökéletes munkát, itt még van hova fejlődnie.

részletek

Marko: A Mercedes kutakodott, mi rákérdeztünk

Továbbra sem ültek el a hullámok a Ferrari erőforrásaival kapcsolatban, a fő riválisok változatlanul kételkednek azok szabályosságának. Az egyik vetélytárs vizsgálatokat végzett, a másik lépett is.

részletek

Verstappen Hamilton helyére pályázik 2021-től?

Egyre erősebb a híresztelés, hogy Lewis Hamilton a jövő év végén a Ferrarihoz szerződhet át. Ebben az esetben megnyílna az út Max Verstappen előtt a Mercedesnél. A holland kitérő választ adott.

részletek

Az ex-Ferrari-vezér reméli, ez Hamilton utolsó vb-címe

Nem a rosszindulat beszél Luca di Montezemolóból: egyszerűen szeretné, ha a Ferrari újra a siker útjára lépne. Emlékeztetett saját receptjére: mindig az egyik pilótára épített, a másiknak a konstruktőri pontok gyűjtése volt a dolga.

részletek

Tiszta, fair motofejlesztési versenyt szeretne a Honda

A Honda nem akarja ráhúzni a vizes lepedőt a Ferrarira motorja szabályosságával kapcsolatban, és nem nevezi bűnösnek az olaszokat, azt viszont mindenképp szeretné, hogy fair legyen a csata a motorgyártók között.

részletek
Olvastad már?