Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Ferrari

Ricciardo: McLaren vs. Ferrari csatát akarnak a rajongók

A wokingiak ausztrálja szerint a tavalyi szezon egyik érdekes történetszála volt, hogy a két patinás istálló harcolt egymással a vb-bronzért, de jobban örülne, ha az első helyért tehetnék ugyanezt.

részletek

Ferrari: 2023-ra felül kéne vizsgálni az új szabályokat

A Scuderia sportigazgatója azt reméli, 2023-ra újra változnak némileg a szabályok, mert így nehéz lesz aerodinamikailag igazi különbséget kihozni az autók között, a mérnökök keze meg van kötve.

részletek

Binotto: Fél másodpercet buktunk a döntésünk miatt

A Ferrari csapatfőnöke úgy véli, nagyjából fél másodpercbe került számukra, hogy eldöntötték, az egész tavalyi szezonban a 2022-es fejlesztésekre koncentrálnak.

részletek

Változhatnak a Ferrari színei

Csak az utolsó teszten derülhet fény a Ferrari idei dizájnjára. A hírek szerint a maranellói istálló még nem a végleges festéssel fogja bemutatni a 2022-re szánt versenygépét február 17-én.

részletek

Megmutatta magát Budapesten egy Ferrari 296 GTB

Újabb szupersportkocsi tűnt fel fővárosunkban, nevezetesen egy Ferrari 296 GTB – a járműről a Hungarian Supercar Spotters oldala töltött fel képeket és egy videót.

részletek

Szorosabb lett a mezőny Schumacher szerint

Sokkal kisebbnek véli a különbségeket és egyenlőbbnek látja a mezőnyt Mick Schumacher, mint amilyen az édesapja idejében volt. Úgy véli, jelenleg jobb esélyei van a gyengébb csapatoknak.

részletek

Eladja exkluzív Ferrariját Kimi Raikkönen

A hírek szerint az F1-es versenyzéstől egy hónapja visszavonult Jégember közel kétmillió euróért kínálja eladásra a Ferrari F12 TDF-jét, amelyből alig nyolcszázat gyártottak a világon.

részletek

Vasseur: A Ferrari tehetségeit is figyeljük

Antonio Giovinazzi távozása után nem egy Ferrari junior érkezett az Alfa Romeóhoz, hanem az Alpine egyik fiatalja. A csapatfőnök szerint továbbra is nyitottak a maranellóiak tehetségei iránt.

részletek

Norris: Nincs senki, akit jobban le akarnék győzni Carlosnál

Lando Norris kapcsolata látszólag eddigi mindkét csapattársával makulátlan, szinte már baráti volt. De vajon inkább a pályán, vagy a pályán kívül foglalkoztatja őt Carlos Sainz és Daniel Ricciardo?

részletek

Sainz: Készen állok a vb-címért harcolni 2022-ben

Carlos Sainz élete egyik legjobb szezonjának nevezte a 2021-es évet, mely számára az első volt a Ferrarinál. Úgy érzi, bármit is hozzon 2022, ő készen áll az előtte álló kihívásra.

részletek

F1-Archív: Steiner a Red Bullnál

Niki Lauda újra F1-es autóban, magabiztosan nyilatkoznak az újoncok és a csapatváltók, Jenson Button édesapjától búcsúzunk. Ezek voltak január 13. hírei az elmúlt bő két évtizedben.

részletek

Leclerc elmondta, miben fejlődött a legtöbbet

Két éve még az egyik fő gyengesége volt, de annyi munkát fektetett bele a monacói, hogy úgy érzi, 2021-ben már az egyik erősségének számított az, ahogy a versenyeket menedzselte.

részletek