DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Ferrari

Leclerc a mezőny fölött az utolsó monacói edzésen

Nem volt ellenfele az F1-es időmérő előtt a Ferrari hazai versenyzőjének: Verstappen csak a végén tudott két tizeden belülre kerülni hozzá. Hamilton a harmadik.

részletek

Leclerc-vezetés és Red Bull-kínok: pénteki F1-es hírek

A Ferrari hazai pilótája kezdett legjobban Monacóban, feltámadni látszik a Mercedes, Imolánál is nagyobb gondban Verstappenék: ez történt az edzésnapon.

részletek

Leclerc figyelmeztet: maradt még benne

Uralta a pénteket a ferraris pilóta, aki viszont úgy érzi, így sem rakta össze a legjobb szektorait. A Mercedesszel is számol, de bízik a monacói F1-es pole-ban.

részletek

Hamilton-elsőséggel indult a monacói F1-hétvége

Némileg váratlan Mercedes–McLaren sorminta rajzolódott ki az élen, a Ferrari és a Red Bull viszont nem tette fel a lágy gumikat az első edzésen.

részletek

„Ne aggódjatok, nem hagyok semmit kicsúszni a kezeim közül” – Sainz

Továbbra sem döntött a jövőjéről a spanyol F1-es, aki állítja: nem szabott magának határidőket. Látni akarja az összes opciót, hogy a legjobbat választhassa közülük.

részletek

Leclerc-t meglepné, ha nem lenne harcban a pole-ért

A hazai dobogó nem hozza lázba a Ferrari versenyzőjét, csak a győzelem érdekli a monacói F1-est. Beszélt a vörösök Imolában előtérbe került gondjairól is.

részletek

Kukázza az F1-es sárvédők ötletét az FIA

Két hete a Ferrari segítségével extrém verziót teszteltek, de az is kudarcot vallott: új megoldás kell az esős versenyek törlésének elkerülésére.

részletek

Leclerc és Monaco: elátkozott F1-es futam

Hiába akar nagyon bizonyítani hazai F1-es hétvégéjén Charles Leclerc, évek óta kötényeket kap: most újabb esélyben bízik a Ferrarival.

részletek

F1-Archív: Eladó Sato összetört Jordanje

Verstappen először a vb-tabella élén, Hamilton először a monacói pole-ban, balesetet szenvedő Raikkönen: ezek voltak az elmúlt bő két évtized legérdekesebb május 23-i F1-es hírei.

részletek

„Egy kiesés mindent megváltoztat” – Ferrari

Fred Vasseur szerint olyan szorossá vált az F1-es élharc, hogy aki hibázik, az azonnal lemarad, aki pedig tökéletes hétvégét teljesít, az óriási előnybe kerülhet.

részletek

Már nem csak a tempó dönt az F1-es élharcban

„Nemigen volt különbség” a McLaren és a Red Bull között Imolában, ezért fontosabbá válhatnak más tényezők a csatában – véli Andrea Stella.

részletek

Jordan az életére esküszik, hogy Newey nem írt alá

Az Adrian Newey ügyeit menedzselő Eddie Jordan „az életére esküszik”, hogy nem állapodtak meg a Ferrarival – ugyanis Newey még nem is tudja, mit akar csinálni.

részletek