DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Negyedéves csapatranglista

A listák és a 10-es szám bűvöletében élve a tervezett szezon egynegyedén túl értékeltük a csapatok eddigi teljesítményét: kik produkáltak többet a vártnál, kik hozták a papírformát, és ki kerül a szégyenpadra?

Még csak most kezdődött el a szezon, de máris túljutottunk a várható versenyszám negyedén, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy nekiesünk a mezőnynek, és kiosztjuk nekik a negyedévi értesítőt: legújabb adásunkban sorravettük az istállókat szerintünk leggyengébb produkciót bemutató alakulattól egészen a legjobbig, és 1-től 10-ig értékeltük is a teljesítményüket. Ahogy mindig, ezúttal is örömmel várjuk a visszajelzéseket a kommentek között, sőt szívesen olvasnánk a ti sorrendeteket és pontszámaitokat is!

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E32_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: