DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Haas

Steiner Schumacherről: A döglött lovat hiába ütik

Érdekes metaforával állt elő Günther Steiner, miután Mick Schumacherről kérdezték egy interjúban. A hétszeres világbajnok fia két évet kapott a Haasnál.

részletek

„Egy felnőtt ne így kezeljen egy fiatalt” – Ralf Schumacher mérges Steinerre

Az ex-F1-es továbbra is úgy érzi, hogy a Haas főnöke nem kezelte megfelelően Mick Schumachert. Azt viszont elismeri: nem volt rossz választás Hülkenberg.

részletek

Steiner nem akarta kitörölni a kínos részeket

Kivágathatták volna a Drive to Survive-ból azokat a részeket, ahol Mick Schumachert szidalmazza a Haas csapatfőnöke – Steiner elmondta, miért nem tett így.

részletek

Rengeteg potenciál van még a Haas autójában

Nem jött össze a pontszerzés az általában erősen kezdő Haasnak, Kevin Magnussen azonban biztos benne, hogy sok lehetőség rejlik még az amerikaiak versenygépében.

részletek

Steiner: Nem bántam meg a döntésem

Míg Kevin Magnussen már a kvalifikáció első szakaszában kiesett, a visszatérő Nico Hülkenberg a tizedik rajthelyet szerezte meg a szezonnyitó hétvégén.

részletek

10 F1-es rekord, mely megdőlhet idén

Az alábbi koránt sem teljes körű összeállításban 10 olyan rekordot gyűjtöttünk össze, melyek megdőlhetnek 2023-ban – fókuszban Hamilton, Alonso és a Haas.

részletek

Steiner megérti Schumacher szurkolóit

Nem „szívatták” Schumachert a Haasnál, mondta el volt csapatfőnöke – a témát a Drive to Survive megjelenése hozta ismét felszínre.

részletek

Pályáról pályára változhat a középmezőny sorrendje

Egy évvel ezelőtt törte meg a jeget Magnussennel az F1-be a Haasszal visszatérő Hülkenberg, aki szerint nüanszok fognak dönteni a középmezőny sűrűjében.

részletek

Magnussen elárulta, melyik csapattól tart a legjobban

A Haas autójával elégedett, az élen nem vár változást, a középmezőnyben viszont fokozattan figyel az Aston Martin istállójára Kevin Magnussen. A dán szerint riválisuk sokat lépett előre.

részletek

Hülkenbergnek idő kell a visszarázódáshoz

Pár hétvégére szüksége lesz, mire teljesen felveszi az F1 ritmusát a Haashoz a télen leszerződő Nico Hülkenberg – legalábbis a német maga ezt mondta Bahreinben.

részletek

Kisebb motorhiba hátráltatta a Haast az első napon

Apróbb probléma ütötte fel a fejét a Ferrari-erőforráson a Haas csapatánál, azonban nem befolyásolta számottevően az amerikai istálló tesztprogramját.

részletek

„Mindig is tiszteltem Nicót”

A dán pilóta elmondta véleményét az F1-be visszatérő csapattársáról, valamint kifejtette, hogy mi lehet a különbség Hülkenberg és Mick Schumacher között.

részletek