Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Haas

Jellemezte Schumacherrel való kapcsolatát Mazepin

A fiatal orosz stabilan semlegesnek tartja kettőjük egymáshoz való viszonyulását, de nem tartja a média által felnagyítottnak kettőjük súrlódásait. Csapatjátékosnak kell lenni, emlékeztetett.

részletek

Schumacher: Sokat várok az idei évtől

Az előjelek alapján nagyon jónak tűnik a Haas 2022-es autója Mick Schumacher szerint. A német pilóta úgy érzi, erősek lehetnek ebben a szezonban, a háttérben folyó munkát pedig nagyon élvezi eddig.

részletek

Steinert meglepte a teljesítményük

Nagy reményekkel vágnak neki a 2022-es évnek a Haas csapatánál. Az amerikai alakulat nagyon nehéz szezont zárt az előző évben, a csapatfőnök viszont úgy érzi, sikerült közeledniük a riválisokhoz.

részletek

Új szintet képvisel mérnöke szerint Schumacher

A Haas F1-es pilótája mellett dolgozó Gary Gannon elmondta: a többi versenyzőhöz képest sokkal részletesebb és teljesebb visszajelzéseket ad a második idényére készülő német az autójáról.

részletek

Schumacher elmondta, mi volt a fő lecke 2021-ben

Alapvetően elégedetten értékelte újoncévét az F1-ben a Haas német pilótája, aki két pillanatot is kiemelt a szezonjából, amelyek pozitív értelemben kiemelkedtek számára tavaly.

részletek

Mazepin: Az elejétől mondtam, hogy az autó a rossz és nem én

Az újonc orosz úgy érzi, jogtalanul hibáztatták a rengeteg megperdülésért és autótörésért. Az első perctől megmondta, hogy valami nem oké az autóval és úgy érzi, ez be is bizonyosodott.

részletek

Mazepin: Nem rossz, de nem tökéletes kezdés

Utoljára az iskolában kellett értékeléssel foglalkoznia, így a Haas pilótája bátortalanul gondolta végig, milyen is volt debütáló éve a királykategóriában. Tudja, miben javulhatna, és optimista is.

részletek

Steiner: Erősebbek leszünk jövőre

Türelmesek a Haas csapatánál és nagyon bíznak a jövő évi autóban. Erről a csapatfőnök beszélt, aki úgy véli egyelőre óvatosan ugyan, de optimisták lehetnek a következő szezonnal kapcsolatban.

részletek

Sainz és Leclerc még az őrült Belga Nagydíj alatt is sakkoztak

Sakk-őrület uralta a mezőny egy részét az idei szezon során. Különösen a Ferrari ifjú pilótáit szívta be a sport, de Mick Schumacher is sokat fejlődött egy év alatt. Elárulták, hogyan kezdődött…

részletek

Jutalmakat osztanak a Haas csapatánál

A konstruktőri pontverseny utolsó helyén zárt idén az amerikai istálló, így néhányan inkább a távozás mellett döntöttek. Ennek ellensúlyozására hűségbónuszokat adnának a munkatársaik számára.

részletek

Mick Schumacher a Ferrari tartalékpilótája lesz

Mattia Binotto erősítette meg, hogy 2022-ben a Ferrari tartalékpilótája – Antonio Giovinazzi mellett – Mick Schumacher lesz, így a hétszeres világbajnok fia egyre inkább apja nyomdokaiba lép.

részletek

Steiner: Nem volt egyszerű két újonccal

Két újonccal nekivágni egy szezonnak egyedülálló kihívást jelent – vallja Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke, aki megpróbálta ezt 2021-ben. Mint mondta, ez számára is egy tanulási folyamat volt, hiszen még sosem vállalt hasonlót.

részletek