Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Haas

Haas: Naiv, aki azt hiszi, 2021-ben nyerhetnek a kicsik

Illúzióromboló Günther Steiner véleménye a nagy szabályváltozásokról: aki arra számít, hogy győzhetnek a kiscsapatok, tévúton jár. A csapatvezető szerint a költséglimitet még alacsonyabban kell meghúzni.

részletek

Elvesztette az irányítást pilótái felett a Haas

Günther Steiner már úgy érezte, nem tudja kezelni a két versenyzőt, amikor azok többedjére ütköztek a szezon folyamán. Ironikus, hogy Grosjean és Magnussen párosára szavazott 2020-ban is.

részletek

Steiner nem a pilótákat hibáztatja a rossz szezonért

Bár Grosjean és Magnussen többször is ütközött a pályán, a Haas F1-es csapatfőnöke szerint ez csak annak az eredménye volt, hogy túl keményen próbáltak jó eredményt elérni az arra alkalmatlan autóval.

részletek

Grosjean: Még a 2020-as gumik sem az igaziak

Azok után, hogy Romain Grosjean is kipróbálhatta a Pirelli 2020-ra szánt gumijait, nem igazán elégedett. A francia szerint ezek még mindig nem teljesen olyanok, amelyek ideális versenykörülményeket biztosítanának a maguk részéről.

részletek

Grosjean: Velünk kiszúrás, a Mercedesnek nem fáj

A teljes pénteki nap mehet a kukába a hétvégét ígéretesen indító francia számára. A Haas pilótája nem haragszik Bottasra, aki bocsánatot kért tőle. „Mind hibázunk, emberek vagyunk.”

részletek

Most először kap távsegítséget a Haas

Az istálló nem csupán Abu Dhabiban, hanem az olaszországi szimulátorban is gyűjti majd az adatokat hétvégén. A mostani még csak próba lesz – jövőre már Kubica végezheti élesben a munkát.

részletek

Steiner: Hallgatnom kellett volna a pilótáimra

Miután tavaly ötödikként zárták a konstruktőri pontversenyt, idén szinte biztos, hogy csak a Williamst fogja megelőzni a Haas istállója. Steiner ma már többet adna a pilótái szavára, mint tavasszal.

részletek

Grosjean: Szamárból nem lesz versenyló

Nem épp hízelgően jellemezte a VF-19-et a Haas francia pilótája, de a csapatfőnök egyszerűen vállat von: meg sem élné az év végét, ha magára venné pilótája szokásos kis sirámait.

részletek

Watt: Hülkenberget jó ideje nem támogatja a Renault

Hiába robbant be óriási tehetségként a Formula-1-be Nico Hülkenberg, nem tudott nagyot alkotni. Jason Watt szerint saját magának köszönheti, hogy távoznia kell, de a Renault sem segíti őt.

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Grosjean: A Mercedes beszél nehéz hétvégéről…

A Haasnál tudják igazán, milyen egy küzdelmes nagydíj: már hosszú ideje csak pocsék versenyeik voltak. A francia bevallotta, a teljes csapat motivációs gondokkal küzd.

részletek

Most a McLarenről terjeszt álhírt a Rich Energy

A Haasszal korábban szakító balhés szponzor egy olyan posztot tett közzé a közösségi médiában, amely a McLarennel kötött megállapodást sejtet. Zak Brown szerint még csak nem is beszéltek, és nem is fognak.

részletek
Olvastad már?