Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 25. kedd

Haas

Magnussen: Steiner jól tette, hogy elhallgattatott!

Kevin Magnussen igencsak kiborult a Kanadai Nagydíj közben, aminek a csúcspontja az volt, amikor a csapatrádióban ország-világ előtt kezdett el elégedetlenkedni. De elnézést kért, és főnöke, Günther Steiner fegyelmezését sem vette magára.

részletek

Haas: Ettől már nem lehet szörnyűbb

Rossz, rosszabb, legrosszabb. A Haas F1-es csapatának idén egy perc nyugta sincs, sorra bombázza őket az élet különböző problémákkal. Hiába rendelkeznek gyors autóval, ezt nem tudják kihasználni.

részletek

Grosjean: A gokartozás jobban kifáraszt, mint az F1

Hamiltonhoz hasonlóan a Haas pilótája sincs megelégedve a Formula-1-es versenygépek fizikai kihívásaival: nemrég egy gokartverseny a haverokkal jobban lestrapálta, mint egy nagydíj.

részletek

Magnussen elmondta, miért fakadt ki a rádión

Egyáltalán nem a csapatot akarta bántani az F1-es Kanadai Nagydíj közvetítésébe is bejátszott panaszkodásával, egyszerűen csak frusztrálja, hogy szenvednek a középmezőny legjobb autójával.

részletek

A magyar leleményességgel poénkodott a Haas főnöke

A csípős odamondogatásairól híres csapatfőnök, Günther Steiner nemcsak Kevin Magnussennek pörkölt oda, mondott egy szellemeset a Haas magyar munkatársával, Jánvári Zsolttal kapcsolatban is.

részletek

Magnussen bokszutcai rajtra számít

Várhatóan váltót kell cserélni a dán F1-es pilóta időmérőn rommá tört autójában, akkor pedig már jobban megéri a bokszból indulni, mintsem a 15. helyről a leglágyabb keverékű gumikon.

részletek

Most végre megtudhatjuk, mire képes a fejlesztett Ferrari-motor

A Mercedesszel szembeni folyamatos hátrányát előrehozott fejlesztésekkel igyekezett a Ferrari ledolgozni. Ennek egyik eleme a frissített erőforrás, amit azonban eddig nem lehetett jól lemérni.

részletek

Steiner: A versenybíróknak el kéne olvasni végre a szabálykönyvet

A Haas csapatfőnöke kifakadt Pierre Gasly büntetésén, szerinte a versenybíróság a szabályokkal ellentétes büntetéseket osztogat, amiből rendre az amerikai istálló jön ki rosszabbul, Monacóban is.

részletek

Magnussen dühében inkább kiesett volna

Szörnyen frusztrált futamon van túl a Haas pilótája, aki közvetlenül az élmezőny mögül rajtolva messze a pontszerző helyeken kívül zárt Monacóban. Dühében legszívesebben felrobbantotta volna a motort.

részletek

A Haas a pontszerzés ellenére csalódott

Bár az egyik Haasban Romain Grosjean pontszerzőként ért célba, a csapat tempója alapján reális esély lehetett volna a dupla pontszerzésre is. Ennek megfelelően az istálló csalódott.

részletek

Fekete zászló és Mercedes-siker az első edzésen

A Haasnál egy áramszünet okozott galibát, a két Mercedest pedig Max Verstappen választotta ketté. A Ferrari csak a negyedik-ötödik helyen zárta az első szabadedzést.

részletek

Renault: Nem fogalmaztunk meg túlzó célokat!

Ahogy haladunk előre a 2019-es szezonba, a Renault még mindig nem érzi úgy, hogy túl optimista célokat tűzött volna ki magának az idényre, és továbbra is az eredetileg felállított lécet szeretné átugrani.

részletek
Olvastad már?