Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Haas

Kiszállhat a Haas 2020 végén

Nincs kőbe vésve, hogy a mezőny legújabb csapata hosszú távon a Formula-1-ben marad. Hiába olcsóbb Gene Haas üzleti modellje a hagyományosnál, egyelőre így is veszteséges, az amerikai szemlélet szerint pedig egy cégnek profitot kell termelnie.

részletek

Újoncot szinte biztosan nem igazol a Haas

Amennyi problémája idén van a Haasnak, amellé Günther Steiner csapatfőnök úgy véli, hogy túl nagy kockázat lenne, ha jövőre még egy újoncot is szerződtetnének. Már amennyiben átalakul a csapat pilótafelállása...

részletek

F1-Archív: Villeneuve szerint Schumacher nem méltó bajnok

A kanadai legnagyobb kirohanását 2006-ban intézte ősellensége ellen. 10 jelölt állt sorba a Haasnál, Heidfeld elhagyta a Mercedest, Button pedig Williams-szerződéssel két évre csatlakozott a Benettonhoz augusztus 17-én.

részletek

A Haas szívesen látná Ocont

Günther Steiner szerint ugyan van rizikó az egy évet kihagyó pilóta szerződtetésében, de a pihenője előtt nagyon jó volt, nekik pedig ideje többet kockáztatni, mint eddig.

részletek

Haas: Bárcsak egyszerűen lassú lenne az autónk...

A Haas az utóbbi időben annyira visszaesett, hogy a csapatfőnök Günther Steiner szerint szinte már felüdülés lenne, ha csak azzal kellene foglalkozniuk, hogy lassú az autó a versenyzők alatt.

részletek

Visszatér a Williamshez az F1-es bokszutca magyarja

Visszatér pályafutása első F1-es munkaadójához, a Williams istállóhoz honfitársunk, Jánvári Zsolt, aki az utóbbi két évben a Haas alakulatánál tevékenykedett elektronikai technikusként. A fejlemény a szakember jelentette be a „Ma este” című műsor péntek esti adásában, az M1-en.

részletek

Grosjean: Legalább már tudjuk, mi a baj

Romain Grosjean úgy fért be a top 10-be a Haasszal, hogy egyébként nem volt elégedett az autójával, Kevin Magnussen viszont egy tizenötödik helynél nem tudott többet elérni. De legalább már el tudnak indulni valamerre az autóval kapcsolatos munkákban.

részletek

Grosjean: 300-nál nincs idő udvariaskodni

A Magyar Nagydíj sajtótájékoztatójára a Haas mindkét pilótáját meghívták idei harmadik ütközésüket követően: Grosjean és Magnussen kapott bőven kérdéseket egymás hibáztatásáról vagy épp a csapatutasításról.

részletek

A Haas már nem is próbálja békíteni pilótáit

Képtelen megérteni egymást a Haas F1-es gárdájának két versenyzője, miközben a csapatfőnök igyekszik élhető légkört teremteni a garázsban. Steiner már csak azt tartja szem előtt, hogy a csapatérdek ne sérüljön.

részletek

Steiner: Nem vagyok a csapatutasítások híve, de úgy néz ki, szükség lesz rájuk

Günther Steiner már a Brit Nagydíj után úgy fogalmazott, komoly probléma megreguláznia rebellis versenyzőit, erre Grosjean és Magnussen vasárnap megint összeütköztek.

részletek

Sainz: Ijesztő, mekkorát léptek előre a többiek

Úgy tűnik, vége a McLaren egyeduralmának a középmezőnyben. Bár nemrég még a Red Bullt akarták szorongatni, most ismét hátrafelé kell nézniük. Carlos Sainz elhűlve nézi a riválisok javulását.

részletek

Új alkatrészekkel is visszafejlődik Magnussen autója

Küszködnek a haasosok az utóbbi néhány futamon, ezzel kapcsolatban pedig Kevin Magnussen úgy érzi, hiába hoztak új alkatrészeket a Német Nagydíjra, különösebb fejlődés nem történt. Sőt, Grosjean az év eleji autóval adott neki majdnem másfél másodpercet.

részletek
Olvastad már?