DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Haas

Főnöke nem védte meg Magnussent a Perez-balesetért

Az elmeszelést megúszta Kevin Magnussen a Sergio Perezzel történt monacói ütközésért, csapatfőnöke viszont a nyilvánosság előtt is megdorgálta.

részletek

Hazai pole és Red Bull-betli Monacóban – szombati F1-es hírek

Leclerc-é a rajtelsőség, Piastri az első sorban, Sainz megúszta a feltartást, Verstappen gokartnak nevezte a Red Bullt, kizárták a Haasokat: a nap hírei.

részletek

Kizárták a Haasokat, változott a monacói F1-es időmérő végeredménye

A DRS-nél talált szabálytalanság miatt Nico Hülkenberget és Kevin Magnussent is kizárták a felügyelők az F1-es Monacói Nagydíj kvalifikációjáról.

részletek

„Apró dolgokért tilthatnak el” – Magnussen

A Haas eltiltás küszöbén lévő pilótájának nem tetszenek a szabályok és a büntetőpontok rendszere sem. A dán tudja: valószínűleg változtatnia kell a vezetésén.

részletek

„Meg kell mutatnom, hogy készen állok” – Bearman nagyon figyel az F1-es beugrásra

Oliver Bearman szerint az F2-es szereplése mellett a hat F1-es szabadedzés döntheti el, hogy jövőre megérkezhet-e a száguldó cirkuszba.

részletek

Igazolt a Ferrari, perel a Haas – hétfői F1-es hírek

Serra és D’Ambrosio Maranellóban, a Red Bull is visz fejlesztést Imolába, Newey ellentmondott Hornernek, Brown Verstappent véleményezte: a nap hírei.

részletek

Riposzt: Most a Haas pereli be Steinert!

Steiner beperelte a Haast, mert az arcképét használták, erre most a Haas pereli be Steinert, mert ő pedig a Haas védjegyeit használta.

részletek

A Haas mindent megtett Hülkenberg maradásáért

Nem hiszi, hogy a maradásáért mindent megmozgató csapat innentől Magnussen mögé szorítaná őt – Nico Hülkenberg bízik abban, hogy korrektül csinálják végig a szezont a Haasszal.

részletek

„Egy hétvégét maradjon otthon!” – szabályváltozásért kiált Magnussen miatt a McLaren

A wokingiak F1-es főnöke, Andrea Stella szerint eltiltást is érdemelhetne a dán sprinten látott sportszerűtlen viselkedése. A Haas-pilóta is tisztázná az előírásokat.

részletek

Magnussent tisztázták, de szigorítást szorgalmaznak a stewardok

Sportszerűtlen viselkedés miatt még egyszer beidézték a dánt az F1-es Miami Nagydíj sprintje után. A pilótát felmentették, de a felügyelők szerint változtatni kell.

részletek

„Nem szeretem ezt a hülye taktikát, de így kellett csinálnom” – Magnussen a csapatérdek miatt kezdett ámokfutásba

Magnussen elismerte, sportszerűtlenül játszott a büntetés kiosztása után – meglepő módon Hamilton nem haragszik rá, sőt szimpatizál az őszinte ellenféllel.

részletek

A pénteki F1-es edzések dönthetnek Bearmanről

A Haas csapatfőnöke elmondta: többet fog nyomni a latba, hogy milyen hozzáállást tanúsít a velük teljesített szabadedzéseken a brit, mint az F2-es eredményei.

részletek