Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Haas

A baleset óta Haas nem támogatja Grosjeant

Gene Haas eleinte szponzorálta volna Romain Grosjean IndyCar-karrierjét, de aztán jött a borzalmas bahreini baleset. Azóta a csapattulajdonos inkább otthon, bezárva tartaná a pilótát.

részletek

„A Mercedes pont az F1 lényegét ölte meg”

Annyira dominál hosszú évek óta a Formula-1-ben a német gyári istálló, hogy egyes vélemények szerint a sportág lényege veszett el ezzel. Semmi izgalom, unalom a köbön és Mercedes-győzelem.

részletek

Végre teljes az autóbemutatók menetrendje

Négy csapat már bemutatta idei modelljét, mire a Haas utolsóként elárulta, mikor érkezik új versenygépe. Jó hír, hogy nem kell sokat várni, csak jövő csütörtökig.

részletek

Haas-mérnök: Borzalmas volt a csend és a várakozás

A Canal+ dokumentumfilmjében nemcsak Romain Grosjean felesége, hanem a francia pilóta csapatának versenymérnökei is felidézték a bahreini baleset utáni másodpercek bizonytalanságát.

részletek

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

Több csapat is elhúzta a mézesmadzagot

Eddig még csak egy idei F1-es autó leleplezése történt meg, a többségére pedig márciusig várni kell, de szerda késő délután több istállónál is úgy érezték, eljött az idő a rajongók érzékeinek ingerlésére.

részletek

Schumacher: A dobogó az álom

Mick Schumacher szerint nagyon jó csapathoz került, jól dolgoznak együtt - az autóval kapcsolatban őszintének kell lenniük, de talán egy őrült futamon lesz esélyük a dobogóra.

részletek

Schumachert a Covid is jelentősen hátráltatja

Idén mutatkozik be a Formula-1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Micknek azonban több komoly nehézséggel is szembe kell néznie, köztük a koronavírussal. De mindent megtesz.

részletek

Heteket csúszik az első indítással a Haas

Igaznak bizonyultak a sajtóértesülések, amelyek szerint a Haas F1-es istállója az utazási korlátozások miatt csak a bahreini előszezoni teszten tudja először beindítani idei autóját.

részletek

Steiner: Ha ütköznek a pilótáink, bajban lesznek

Hiába vág neki két újonccal a 2021-es F1-es szezonnak a Haas, Günther Steiner csapatvezető így sem szeretné, ha egymással keverednének balesetbe – igaz, a fejlődésre hagy időt nekik.

részletek

Magnussent nem érdekli már az F1-es beugrás

Volt csapattársával, Romain Grosjeannal ellentétben a dán pilóta már helyettesként sem térne vissza egy-egy futamra a Formula-1-be: elmondása szerint a győzelem íze hiányzik neki.

részletek

Schumacher karrierje zsákutcába is kerülhet

Bár a kezdeteknél rengetegen kételkedtek tehetségében, az utóbbi három évben kétszer bajnokként zárta aktuális versenysorozatát. A Formula-1-ben azonban nehéz lesz a német dolga.

részletek
Olvastad már?