Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Haas

Magnussen: Egy sor pilóta ülést érdemelne egy topcsapatnál

A Formula-1 rosszfiújaként tartják számon Kevin Magnussent, aki versenyzési stílusával sokak nemtetszését vívta már ki. A dánt ez nem érdekli és várja, hogy 2021-től egy jobb istállónál vezethessen.

részletek

Exkluzív: Steiner búcsúztatta a Haas F1-es magyarját

Komoly magyar vonatkozása is volt a hétvégi Japán Nagydíjnak, ezen a futamon búcsúzott ugyanis a Haas F1 Teamtől az istálló magyar elektronikai technikusa, Jánvári Zsolt, aki rövidesen a Williamsnél folytatja pályafutását. A megmondóember-szakvezető, Günther Steiner ráadásul különleges módját választotta az elköszönésnek.

részletek

A Haas japán futama az egész évét jellemzi

Újabb frusztráló versenyen van túl az amerikai F1-es istálló, amelynek most sem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az utóbbi hat fordulóból ez már az ötödik ilyen alkalom.

részletek

Büntetést kapott a versenybírókat sértegető Steiner

Versenyzők esetében már a Formula-1-ben is volt példa arra, hogy nem megfelelő magaviseletért szankcióval sújtottak valakit a sportfelügyelők, ám most egy csapatfőnök is megérezhette: nincs mentelmi joga ilyen esetekre.

részletek

Példás büntetést kaphat a Haas csapatfőnöke

Súlyos következményekkel járhat Günther Steiner kirohanása Szocsiban: a csapatrádióban és személyesen is becsmérelte a stewardokat. Az olaszt kitilthatják a bokszutcából, de helyette a Haast is szankcionálhatják.

részletek

A Haasnak nagyon sokba kerül az idei gyengélkedés

Mélyen az elvárások alatt teljesít idén a Haas-Ferrari, a jó kezdetet látványos visszaesés követte. A főszponzor már távozott, jövőre pedig sokkal kevesebb pénzre számíthatnak idei produkciójuk miatt.

részletek

Abiteboul: Ezért nem ment Hülkenberg a Haashoz

Jelenlegi csapatfőnöke tudja, miért nem írt alá a Haashoz a 2020-ra még mindig ülés nélkül maradó Nico Hülkenberg. Szerinte a karrierje zenitjén már túl van a német, így nem menne el akárhová.

részletek

Hülkenberg: Most férfiak helyett sokkal több a kisfiú

Finoman szólva sem biztosított Nico Hülkenberg jövője a Formula-1-ben. Teljesen átalakult a sportág, pár évtizeddel ezelőtt nem számított volna idősnek, most viszont már öreg a gyerekek között.

részletek

Grosjean: Figyeljünk már oda egymásra

A Haas francia F1-es pilótája szerint túl agresszívek egymással a versenyzők a futamok első köreiben, pedig gondolni kéne arra is, hogy milyen hosszú még az út a célig - ezért is esett ki Szocsiban.

részletek

Beszólása miatt bajba került a Haas főnöke

Günther Steiner az Orosz Nagydíjon egy kiszabott büntetés miatt lehülyézett egy meg nem nevezett versenybírót. Könnyen lehet, hogy az FIA felelősségre fogja vonni emiatt.

részletek

Haas: Az a hülye marha versenybíró…

Formában volt az amerikai F1-es csapat főnöke az Orosz Nagydíj leintését követően, amikor kendőzetlenül kinyilvánította véleményét a pilótájára kiszabott öt másodperces büntetésről.

részletek

Villeneuve: Hülkenbergnek még dobogója sincs

Az 1997-es világbajnok kicsit odaszólt a rutinos német pilótának, miután a Haas is kikosarazta. Nem érti a károgókat, akik Grosjean maradását megkérdőjelezik, hiszen többet ért el, mint Hülkenberg.

részletek
Olvastad már?