Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 24. kedd

Haas

Magnussen nagyon kiakadt: Ez veszélyes!

A Haas F1-es pilótája szerint ő követte a szabályokat, a többiek viszont nem és ha meg is büntetik őket, még akkor is jobban járnak, mint ő. Ennek pedig nem szabadna megtörténnie.

részletek

„Schumachernek a Haas is jó lesz”

Bernd Maylander szerint az Alfa Romeo jobb lett volna Mick Schumacher első F1-es csapatának, de a Haas is jó lesz - ő látja benne a potenciált ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el.

részletek

Halasztást kért, de nem kapott a Haas

Az amerikaiak vezére azt szerette volna, ha az Alfa Romeo addig nem fedi fel a jövő évi pilótapárosát, amíg a Haas erről nem döntött. Vajon Schumacher miatt kérték ezt?

részletek

Vettel kiforgatta, a váltótól megfájdult a feje

Annyira rázta az autót a Haas váltóhibája, hogy Kevin Magnussen erős fejfájással szállt ki, amikor feladta a futamot. Ekkor már nem volt miért harcolnia, a futam az első körben elúszott.

részletek

Grosjean: Le Mans, a Formula-E és az IndyCar is opció

Lehetőségek sokaságát nevezte meg a Haastól távozni kényszerülő francia, aki sorstársához, Kevin Magnussenhez hasonlóan szeretne végre igazán versenyképes autóba ülni valahol.

részletek

Ferrari: Egy juniorunknak lesz hely 2021-ben

Mattia Binotto szerint hárman is remekül teljesítenek idén az F2-ben, de közülük vélhetően csak egy jut F1-es üléshez a következő szezonban. A döntést viszont már az évadzárójuk előtt meghozzák.

részletek

„Kimiben még mindig ott lobog a finn tűz”

Nem győzte dicsérni az F1-es Portugál Nagydíjon zseniális első kört produkáló Raikkönent Ross Brawn, aki szerint a 2007-es világbajnok „tankjában 41 évesen is van még üzemanyag”.

részletek

Az olasz sajtó tényként közölte, hol versenyez Mick Schumacher 2021-ben

Az olasz média már tudni véli, kik fogják vezetni a Haas autóit a 2021-es szezonban. Günther Steiner korábban már elmondta, hogy az anyagi biztonság érdekében fizetős pilótákra lesz szükségük.

részletek

Magától változik a Haas hasmagassága

Izgalmas titkokat osztott meg Roman Grosjean a Haas idei autójáról. A menesztését követően már nem titkolja tovább, a csapat mennyire szenved a VF-20-assal, ami önálló életre kelt.

részletek

Grosjean nyerni akar, Magnussen szünetelhet egy évet az F1-ben

Minden jel szerint a Formula-1-en kívül keres új otthont a Haas lecserélt pilótapárosa. Grosjean esetében Formula-E-ről beszélnek, Magnussent bevallottan az IndyCar érdekli. Az F1-et viszont egyikük sem engedte el még teljesen.

részletek

Titkolóznak a Haasnál az utódokról

Időben akartak szólni Grosjeannak és Magnussennek, hogy új irányt vesznek a következő évtől, de az új versenyzők bejelentése még nincsen tervben. Az esélyesek száma beszűkült, jöhet két újonc és pénzes versenyző is – nagyjából ennyi kézzelfoghatót árult el Günther Steiner.

részletek

Magnussen is bejelentette, hogy távozik a Haastól

Romain Grosjean saját bejelentése után nem sokkal Kevin Magnussen is azt közölte követőivel, hogy az idény végén elköszön a Haas F1-es csapatától, így az istálló teljesen új pilótapárossal folytatja.

részletek
Olvastad már?