Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Haas

Eladó a Haas? Steiner reagált a pletykára

A Williams és a McLaren mellett a Haasról is felröppentek híresztelések, hogy a tulajdonos eladná az istállót. Ezekre Günther Steiner csapatfőnök határozott kijelentésekkel reagált.

részletek

Nyomkövető app és készenléti beugrók az F1-es csapatoknál

Ha fertőzöttet találnának valamely nagydíjon, alkalmazás is fogja segíteni a kontaktkutatást. Előfordulhat, hogy számos csapattag karanténba kerül: ebben az esetben a bázisról indítanak helyetteseket, mondta Günther Steiner a Haastól.

részletek

Nem fejleszt a Haas a bizonytalanság miatt

Günther Steiner csapatvezető nem látja értelmét újításokra költeni azt a pénzt, amely nem is biztos, hogy az istálló rendelkezésére fog állni – még ha ezzel az amerikaiak hátrébb is fognak esni.

részletek

Steiner: Nem lehet készpénznek venni az F1-et

A Haas csapatfőnöke szerint a jelenlegi helyzet mindenkit ráébresztett arra, hogy mennyire jó ez a sport és mennyire meg kell becsülni - kevesebb panaszkodást vár ebben a szezonban.

részletek

Grosjean: Meglepetést is okozhat a Haas

Az előző szezon gyötrelmeiből levonták a tanulságot, így a Haas akár a középmezőny elejében is harcolhat – bizakodik Romain Grosjean, a Formula Podcast vendége.

részletek

Podcast – Haastűznéző: Kikérdeztük Grosjeant!

Főnöke minden futam előtt megcsavargatja az orrát, s ha lesz a könyvének második kötete, abban a töltött káposzta is szerepet kap – a #FormulaHUPodcast Romain Grosjeannal beszélgetett, majd a pilótapiacon is szétnéztünk.

részletek

Ez a kiscsapat nagyon nem akar ügyfélautókat venni

Günther Steiner nem kéri, hanem kikéri magának, hogy a nagyobb istállók saját versenyautóikat adnák el a kisebbeknek, így segítve a fennmaradásukat. A Haas csapatfőnöke nem is érti Christian Hornerék pálfordulását.

részletek

Félti a kiscsapatokat Ralf Schumacher, de még a Mercedest is

A Williamst és a Haast fenyegeti a legnagyobb veszély az ex-F1-es szerint, de a gyári csapatok maradását sem érzi betonbiztosnak, a BMW kiszállására emlékeztet.

részletek

Magnussen: Ez csak számítógépes játék, inkább gokartozom

Annak ellenére, hogy apja is indul szimulátorversenyeken, Kevin Magnussent nem mozgatja meg a virtuális trend. Őt inkább a szabad levegő vonzza, ha lehetősége lesz rá, a pályán éli majd ki versenyösztönét.

részletek

Ezért nem rúgta ki tavaly Steiner Grosjeant

Pedig sokak szerint ezt kellett volna tennie, a Haas F1-es csapatvezetője szerint azonban 2019-es gondjaikat elsősorban az autó pocsék teljesítménye okozta, ahhoz meg nincs köze a franciának.

részletek

A fizetős pilótáktól tart Magnussen

A Haas pilótájának addig tart az F1-es karrierje, amíg valaki a világválság közepette rá nem licitál az ülésére. Elmondása szerint ő nem tud és nem is akar fizetni a versenyzésért.

részletek

Steiner: Nem fogunk teljes árat fizetni a Ferrarinak

Az olaszok látják el motorral és más alkatrészekkel a Haast. Az ügyfélcsapat alacsonyabb bérleti díjat akar fizetni, ha az eredetinél kevesebb versenyt tartanak meg.

részletek
Olvastad már?