Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Haas

Steiner: Az F1 tanulhat az amerikai ligáktól

Megoszlanak a vélemények a pilótákra vonatkozó fizetési sapkáról. A többség őrültségnek tartja ezt az ötletet, de a Haas csapatfőnöke szerint érdemes lenne megnézni, hogyan csinálják ezt az USA-ban.

részletek

Még nincs vége: Mazepin beperli a Haast

Továbbra sem ért véget a Haas F1-es istállójának és korábbi versenyzőjének, Nyikita Mazepinnek a szappanoperája, az orosz-ukrán konfliktus miatt elküldött versenyző ugyanis beperelte egykori csapatát.

részletek

Magnussen frusztrált a felügyelők döntése miatt

A Haas dán pilótája egy újabb csalódást keltő versenyen van túl Montrealban, miután a rajtot követő helyezkedésben megsérült első szárnya miatt a versenyirányítás a bokszba intette őt.

részletek

Nem csorbítja Schumacher motivációját a kiesés a hetedik helyről

Átok ül Mick Schumacher első Formula-1-es pontszerzésén. Kanadában minden esély megvolt a Haas top 10-es eredményére, de egy motorprobléma miatt félre kellett állnia.

részletek

Magnussen nem akar csodát tenni

Kevin Magnussen a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén a 5. helyet szerezte meg. A Haas versenyzője a vasárnapi versenyen nem akar kockáztatni, és pontszerzésben reménykedik.

részletek

Schumacher mindig is szerette az esőt

Nagyon elégedett a hatodik rajthelyével a Haas fiatalja, aki szeretne erre az eredményére építeni - a vizes pályát mindig szerette, mert olyankor lehet nagyot villantani.

részletek

A Haas és a Red Bull első embere ritkán van egy véleményen

Günther Steiner – a Haas F1-es csapatfőnöke – ritkán ért egyet a Red Bull vezetőivel. A két végletet képviselték a költségvetési sapka megemeléséről zajló vitában, de az új technikai irányelvekről hasonlóan vélekednek.

részletek

Tovább csúszik a Haas idei első fejlesztése

Az amerikai istálló első idei fejlesztési csomagja tovább csúszhat, a csapatfőnök, Günther Steiner szerint vélhetően a Magyar Nagydíjra sikerül majd legyártani az új alkatrészeket.

részletek

Schumachert megviselte a bakui futam

A Haas német pilótája is fájdalmakról számolt be nemrégiben az Azerbajdzsáni Nagydíjjal kapcsolatban. Mick Schumacher szerint a célegyenesben érezhető pattogás számára is nagyon megterhelő volt.

részletek

Magnussen álomszerűnek tartja az idei szezont

Egyáltalában nem számított arra, hogy visszatérhet az F1 mezőnyébe Kevin Magnussen. A dán pilóta úgy érzi, az idei év számára olyan, mint egy valóra vált álom, ezért minden apró sikert értékel.

részletek

Magnussennek van egy rossz híre Hamilton és a Mercedes számára

Egy héttel Baku után következik Kanadában a montreali futam, ahol várhatóan nagyon hasonlóan fognak delfinező mozgást végezni az autók a pálya sajátosságai miatt.

részletek

Vettel: Néha dicsérni is kellene Schumachert

Jogos a fiatal németet érő kritika – ismeri el a négyszeres világbajnok is, de úgy véli, Mick Schumacher esetében csak a hibákat veszik észre. A csapaton belülről érkező pofonok végképp nem segítenek.

részletek