Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Haas

„A jövő évi Ferrari-motor egy bomba lesz”

Ezt Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke mondta el az alapján, amit a Scuderia leköszönő F1-es vezetőjétől, Mattia Binottótól hallott. Az amerikai istálló még tovább fejlődne 2023-ban.

részletek

Steiner: Gene-nek esze ágában sincs eladni a csapatot

Michael Andretti több próbálkozást is tett már a Haas F1-es csapatának felvásárlására annak érdekében, hogy saját istállóval csatlakozhasson a száguldó cirkuszhoz. Günther Steiner beszélt erről.

részletek

Magnussent megváltoztatta az F1 nélküli esztendő

Nem gondolja problémának Kevin Magnussen, hogy egy évig távol volt az F1-től. A dán pilóta úgy érzi ez az időszak segített neki abban, hogy egy új emberre váljon.

részletek

Webber: Hülkenberg visszatérése rossz fényt vet a fiatalokra

Nem számított Nico Hülkenberg leigazolására Mark Webber. A korábbi F1-es pilóta szerint az, hogy a Haas egy rutinosabb pilótát választott, nem jó jel a fiatal tehetségek számára.

részletek

A Ferrari hamarosan tárgyalni fog Mick Schumacherrel

Csupa pozitív dolgot említett Mattia Binotto a Haastól távozó német versenyzőről. Mivel a fiatal tehetség a Ferrari támogatását élvezte, így a felek hamarosan egyeztetni fognak a jövőről.

részletek

Szállodai hallban rúgta ki Steiner Schumachert

A német versenyző nyilvános helyen tudta meg, hogy jövőre nem lesz a Haas tagja: a Bild szerint Abu Dhabiban, a szálloda előcsarnokában közölte vele a rossz hírt Günther Steiner.

részletek

Hülkenberg egy cseppet sem sajnálja Schumachert

Nem foglalkozik fiatal honfitársa helyzetével Nico Hülkenberg. A Haas csapatához érkező német pilóta szerint a játék részéhez tartozik, hogy egy tapasztalt pilóta vált egy rutintalanabbat.

részletek

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

Hülkenberg elismerte: elfáradt a tesztnap végére

A Haasszal visszatérő német F1-es versenyző nem tagadta, hogy fizikailag kimerült a keddi körözés végére – viszont ez és a délelőtti műszaki gondok ellenére is úgy érzi, gyorsan visszarázódott.

részletek

Hülkenberget nyár óta foglalkoztatja a visszatérés gondolata

Jövőre ismét teljes állású pilóta lesz Nico Hülkenbergből, akivel 2019-ben fordult elő ilyen utoljára. A német versenyző elárulta, az idei nyártól kezdve érezte úgy, vissza kell térnie a mezőnybe.

részletek

Vettel nem érti a Haas vezetőségét

Sebastian Vettel értetlenül áll a Haas döntése előtt, miszerint a csapat menesztette az idén gyengélkedő Mick Schumachert, és helyette a visszatérő Nico Hülkenberggel kezdik meg a 2023-as szezont.

részletek

Hülkenberg: Elástuk a csatabárdot Magnussennel

Nico Hülkenberget választotta a Haas 2023-ra Mick Schumacherrel szemben, így ő lesz Kevin Magnussen csapattársa, akivel azonban nem mindig ápoltak tökéletes kapcsolatot. Mára elásták a csatabárdot.

részletek