Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 7. kedd

Haas

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

Formula Podcast: Kifaggattuk Günther Steinert

Unatkozik-e vagy sem egy Formula-1-es főnök a koronavírus-kényszerszünetben? A Formula Podcast felhívta a Haas vezérét, a legnépszerűbb csapatvezetőt, Günther Steinert, aki észak-karolinai családi otthonából felelt a kérdésre, ráadásul sok egyéb érdekességet is elárult a jelenlegi helyzetről.

részletek

Steiner szerint nincs veszélyben a munkája

A Haas F1-es csapatfőnöke szerint a tulajdonos nem akar kiszállni a sportágból, ő úgy érzi, hogy továbbra is elkötelezett és minden rendben van. Az eredmények ettől függetlenül természetesen kellenek.

részletek

A Ferrari már megkezdte a tavaszi szünetet

Az előrehozott nyári szünet lépett érvénybe a Scuderiánál, de több más csapat is bejelentette már, hogy mikortól áll le és tölti le a kötelező, ezúttal tavaszra időzített pihenőjét.

részletek

Hamis képet mutat a Netflix Magnussenékről

Ellenségeknek tűnhet a Drive to Survive sorozat alapján a Haas két pilótája, pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Magnussen Grosjean feleségével és gyerekeivel is jóban van, közös programot terveznek.

részletek

Újabb két F1-es csapattagot különítettek el

A tegnapi hírek után újabb két F1-es csapattagot teszteltek a koronavírusra és különítettek el a többiektől - az eredmények egyelőre nincsenek meg, mindenesetre az aggodalom növekszik.

részletek

Magnussen nem igazán szereti az ausztrál pályát

Hiába futotta itt karrierje talán legszebb versenyét rögtön bemutatkozásakor, Kevin Magnussen alapvetően nem szereti az ausztrál pályát, az ugyanis nem igazán fekszik az ő vezetési stílusának.

részletek

A Haas idén már nem akarja elkövetni 2019-es hibáit

Az ígéretes kezdés után a Haas 2019-es szezonjában nagyon mélyre került. Günther Steiner szerint sikerült egyenesbe hozni az istálló dolgait, és nem fogják elkövetni ugyanazokat a hibákat.

részletek

Williams: Tartjuk magunkat annyira, hogy ne másokat másoljunk

Az utóbbi években elterjedt a kisebb istállók körében, hogy valamelyik élcsapattal szorosabb szövetséget kötnek és szinte egyben megkapják a korábbi fejlesztésű autó koncepcióját. A Williams ellenáll.

részletek

A Haas év végén kiszállhat az F1-ből

A Formula-1 amerikai csapatának tulajdonosa szerint az idei szezon első versenyei fognak dönteni arról, hogy a Haas hajlandó lesz-e pénzt pumpálni a projektbe egy következő ötéves időszakra. Az eddigi eredmények nem sok jót sejtetnek.

részletek

Magnussen: Az hozta össze a csapatot, amikor Steiner leb.szott minket

A Netflix jóvoltából betekintést nyerhettünk abba, ahogy Günther Steiner a 2019-es brit futam után nem igazán válogatta meg szavait versenyzőivel szemben. Az egyik érintett, Kevin Magnussen szerint ezzel Steiner igazából jót tett.

részletek

A kipellengérezett Grosjeant felesége szokta vigasztalni

Gyakran gúny tárgya incidensei miatt Romain Grosjean. Úgy gondolja, könnyebb őt támadni, mint Hamiltont, de már kitalálta, hogyan fogja elejét venni, hogy az újságírók és közösségi média rajta csámcsogjanak.

részletek
Olvastad már?