Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

Haas

Sajtó: Perez előszerződést írt alá a Haasszal

Német lapértesülések szerint a Racing Pointtól távozni kénytelen mexikói az amerikai F1-es istállónál köt ki 2021-ben. Günther Steiner csapatfőnök viszont állítja: még nem döntöttek a felállásról.

részletek

Magnussen felsorolta, kik fenyegetik a helyét

Günther Steiner közel tíz esélyesről beszélt a Haas jövő évi ülései kapcsán, és Kevin Magnussen is felsorolt négyet. A dán kiemeli, mára megtanult nyomás alatt is jól teljesíteni.

részletek

A Haas Perez után sem kapkod

Öt évre tervez az F1-es istálló, így az nem elég, hogy egy évre ki a leggyorsabb pilóta - sok lehetőségük van még, sok mindent kell mérlegelni, de nincs okuk sietni, majd döntenek, ha döntenek.

részletek

„Csaknem tíz” jelöltje van a Haasnak

Dúskálnak a lehetőségekben a pilótaválasztást illetően az amerikaiak Günther Steiner csapatvezető szerint, aki arról is beszélt, hogy az egyelőre ülés nélkül álló Sergio Perez is a listájukon van-e.

részletek

Gene Haas még nem őrjöng az F1-es csapat miatt

Gene Haas, a Haas istálló névadó-tulajdonosa nem elégedett az alakulat eredményeivel, de nem dühöng és elkötelezett a folytatás mellett – mondta a formula.hu-nak Günther Steiner csapatfőnök.

részletek

Európában Gene Haas, indul a rendcsinálás?

Európába érkezett Gene Haas amerikai üzletember, a Haas istálló névadó-tulajdonosa, aki a helyszínen tekinti meg a monzai és a mugellói futamokat – árulta el a csapatfőnök, Günther Steiner.

részletek

Haas: A Ferrari nélkül nincs autónk

Günther Steiner és Romain Grosjean szerint sem olyan egyszerű kidobni a Ferrarit azért, mert ilyen gyenge a motorja - egy év alatt ez semmiképp sem megoldható, úgyhogy nem váltanak jövőre Renault-ra.

részletek

Sajtó: A Haas kész megválni pilótáitól

Nico Hülkenberg számára elég valószínű opció lehet a Haas egyik ülése, miután a Motorsport információi szerint Gene Haas kész lecserélni a teljes pilótafelállását, mely 2017 óta változatlan.

részletek

Grosjean: Szörnyű verseny, a legrosszabb autó életemben

Szabadedzésen még ötödik volt, a futamon az utolsó helyre esett vissza Romain Grosjean: mivel a Haasnál senki sem érti a lassulást, a francia jobb híján a teljesítményt becsmérli a „pokol”, „szörnyű” és „legrosszabb” szavakkal. Meglepő, de övé lett a futam harmadik leggyorsabb köre.

részletek

F1-Archív: Villeneuve szerint Schumacher nem méltó bajnok

A kanadai legnagyobb kirohanását 2006-ban intézte ősellensége ellen. 10 jelölt állt sorba a Haasnál, Heidfeld elhagyta a Mercedest, Button pedig Williams-szerződéssel két évre csatlakozott a Benettonhoz augusztus 17-én.

részletek

Megnyugodhat az F1, maradna a Haas

A 2016-ban debütált amerikai istálló nehéz másfél éven van túl, ezért a tulajdonos erősen elgondolkodott a visszavonuláson. A csapatvezető azonban jó híreket közölt.

részletek

Átgondolja a felvezető körös szabályt az FIA

Michael Masi elmondta: a Haas büntetéssel végződő hungaroringi felvezető körös rádiókommunikációja után át fogják gondolni, érvényben maradjon-e az ezt tiltó technikai direktíva.

részletek
Olvastad már?