Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Haas

Steiner: Mazepin jobban küzd az autóval

A Haas F1-es csapatvezetője szerint az orosznak jobban meggyűlik a baja a 2021-es konstrukció instabilitásával, mint szintén újonc csapattársának, Mick Schumachernek.

részletek

Brawn: Schumacher máris megmutatta, mire képes

Michael Schumacherrel és Jean Todttal óriási triót alkotott Ross Brawn a Ferrarinál, most pedig a hétszeres világbajnok legenda fiát kísérheti nyomon. Eddig tetszik Brawnnak, amit lát a kis Schumachertől.

részletek

Haas: Mazepin bocsánatot kért

Hajmeresztő pillanat volt a Portugál Nagydíjat éppen vezető Sergio Perez számára, mikor a lekörözött Nyikita Mazepin ráhúzta a kormányt. Günther Steiner versenyzőjét mentette: túl későn kapta meg a kék zászlót, a csapat is rádiózhatott volna, a manőverben pedig nem volt szándékosság.

részletek

Lauda legendás mondása doppingolja Mazepint

Niki Lauda egyik legendás mondásával doppingolja magát az F1-es mezőny rosszfiúja, Nyikita Mazepin, aki a Haas-főnök Günther Steiner szerint hamarosan felveszi a versenyt Mick Schumacherrel.

részletek

„Mick szeretné, ha az apja büszke lenne rá”

Günther Steinert továbbra is lenyűgözi az újonc Schumacher munkamorálja. A Haas F1-es csapatfőnöke arról is beszélt, milyen két eltérő karaktert kezelni a német és Mazepin személyében.

részletek

Mazepin: Schumacher a Ferrari miatt előnyben van

Az eddig inkább balhéiról hírhedtté vált Nyikita Mazepin szerint egyértelmű, hogy a Ferrari extra támogatása miatt jobb nála Mick Schumacher, ő ugyanis minden téren hátrányból indul csapattársához képest.

részletek

Steiner: Csodálatra méltó Schumacher lelkesedése

Nem győzte dicsérni főnöke a fiatal német újonc hozzáállását: hiába szerepel a sereghajtó csapatnál, a hétszeres F1-es világbajnok fia így is teljes erőbedobással dolgozik a Haasnál.

részletek

Mazepint meglepték az F1 viselkedési normái

Az orosz újonc élete második F1-es hétvégéjén másodszor okozott fejfájást ellenfeleinek, amikor nem a hallgatólagos megállapodások szerint viselkedett, csak magával foglalkozott.

részletek

Schumacher: Azt játszom, hogy Latifi az első, és el kell kapnom

A Haas újonca, Mick Schumacher elárulta, szinte kínzás számára uralkodó Formula-2-es bajnokként a Formula-1 sereghajtói között körözni, ezért az első helyért folyó csatákba képzel magát a nagydíjakon.

részletek

Mazepin: Latifi felizgatta magát a kicsúszásán, ezért jött nekem utána

Az eddig eltelt időszak alapján kijelenthető, hogy Nyikita Mazepin személyében megérkezett a Formula-1-be a sportág új Maldonadója. Ám vasárnapi ütközésében ezúttal teljesen vétlen volt az orosz.

részletek

Mazepin: Fontos, hogy elkapjam a ritmust

Nyikita Mazepin már az F1-es szezon kezdete előtt össztűz alá került nyúlkálós botránya és az orosz zászló körül kialakult helyzet miatt. Aztán Szahírban önmaga rontotta tovább megítélését.

részletek

Fontos leckét tanult az első körről Schumacher

Mi volt a debütáló futam legfontosabb tanulsága? Mick Schumacher a gumikat és az első kör leszorítóerejét emelte ki, Nyikita Mazepin pedig azt, hogy végig koncentráltnak kell maradni.

részletek
Olvastad már?