Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 17. vasárnap

Haas

Mazepin: Bocsánat, Mick!

Az Olasz Nagydíj sem múlt el Haason belüli csata nélkül, a két versenyző ezúttal azonban nem kapott úgy össze, mint Zandvoortban, ahol még Ralf Schumacher is beszállt az üzengetésbe.

részletek

Mick Schumacher: Apám a valaha volt legjobb F1-es pilóta

Mick Schumacher, a Haas pilótája úgy véli, édesapja, Michael Schumacher a Forma-1 valaha volt legjobb pilótája. A hétszeres világbajnokot eddig csak Lewis Hamilton tudta utolérni.

részletek

Mazepin visszaszólt Ralf Schumachernek

A Haas pilótája szerint az exversenyző csak a családját védte, amikor úgy fogalmazott, hogy az orosznak nincs helye az F1-ben. Mazepin örül, hogy főnöke nem könyvelte el rossz srácként.

részletek

Mazepin: Én csak elöl akarok lenni

Nem csak az élen, a mezőny végén is megkezdődött az oda-vissza üzengetés egymásnak. A két újonc, Mazepin és Schumacher viszonya a szezon fele után kezd elmérgesedni. Az orosz nem hagyja magát.

részletek

Ralf Schumacher: Mazepin nem való a Formula-1-be

Ralf Schumacher szerint életveszélyes volt az, ahogyan Nyikita Mazepin vezetett a Holland Nagydíjon. A korábbi F1-es pilóta szerint ilyen hozzáállással nincs helye a mezőnyben.

részletek

Steiner nem érezte veszélyesnek Mazepin manőverét

A szombati időmérő után a vasárnapi versenyt követően is kitört a balhé a Haas versenyzői között Zandvoortban. A csapatfőnök még a soron következő verseny előtt szeretné tisztázni a helyzetet.

részletek

Most már Schumacher is bedühödött Mazepinre

A zandvoorti időmérő után az orosz akadt ki csapattársára, a futamot követően a németnél is elszakadt a cérna: reméli, nem maradnak következmény nélkül Mazepin megmozdulásai, mint az első körben történt blokkolás.

részletek

Mazepin ideges volt a holland futam után

Szenvedős versenye volt a Haas csapatának, a két autóból pedig csak az egyik ért célba, miután Nyikita Mazepin a 41. körben kiállni kényszerült. Az orosz pilótát bosszantják a történtek.

részletek

Mazepin kiakadt Schumacherre: „Katasztrófa”

Alaposan felbosszantotta a Q1 végi jelenet során az orosz pilótát haasos csapattársa: Mazepin szerint a német jogtalanul előzte meg őt. Schumacher állítása szerint ő engedélyt kért a csapattól.

részletek

Vettel nem hibáztatja a két Haast a kiesésért

Mazepint és Schumachert vizsgálják Sebastian Vettel feltartásáért: a német a 17. helyen nem jutott tovább a Q3-ból. Az Aston Martin eleve lassú volt a szabadedzésekhez képest a Holland Nagydíj időmérőjén.

részletek

Schumacher: Nem próbálom túlszárnyalni apámat

Büszkeség, tűz, küzdőszellem – Michael Schumacherre jellemző volt mindez hosszú és eredményes karrierje során, és fia is örökölte tőle. Mick most arról mesélt, mit kapott édesapjától útravalóul.

részletek

Mazepin és az elveszett leggyorsabb kör

A hivatalosan egykörös Belga Nagydíjon nem osztották ki a leggyorsabb kört, pedig a futam közvetítése alapján a 17. helyezett Nyikita Mazepiné volt az érdem 3:18,016-tal – a második körben.

részletek
Olvastad már?