Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 30. szerda

Haas

Podcast: Negyedéves csapatranglista

A listák és a 10-es szám bűvöletében élve a tervezett szezon egynegyedén túl értékeltük a csapatok eddigi teljesítményét: kik produkáltak többet a vártnál, kik hozták a papírformát, és ki kerül a szégyenpadra?

részletek

Nem érdekli Grosjeant, hogy mindenki kritizálja

Célkeresztben Romain Grosjean, aki Sainz és Ricciardo elleni manővereivel borzolta a kedélyeket. „Gondoltam, én is védekezhetek kicsit ma” – magyarázkodik a francia. Mark Webber szerint Grosjean „súlyos félreértésben él” a pályán vívott harcokat illetően.

részletek

A Haas büntetése: Nem szabad kerékcseréről beszélgetni a felvezető körben

Furcsa okból kapott időbüntetés árnyékolta be kissé a Haas Magyar Nagydíját, miután a csapat merész taktikai húzással került az élmezőnybe a verseny elején – ez azonban a szabályok szerint már tilos.

részletek

Steiner: Grosjean szobájában van az elefánt, nem a miénkben!

Pilóta és csapatvezető vív egymással nyilatkozatharcot a médián keresztül a Magyar Nagydíj hétvégéjén: Romain Grosjean csütörtöki megjegyzését igencsak magára vette a Haas vezére, és jól vissza is szólt.

részletek

Jövőre 18 fősre zsugorodhat a mezőny

Reális esély mutatkozik arra, hogy a Haas év végi kivonulásával az F1-es mezőny népessége 20 fő alá csökken. Grosjean már a csapaton kívüli jövőjén gondolkodik.

részletek

Szívesen látná Vettelt a Haas

Miközben sorra zárulnak be az ajtók a Ferraritól távozó német előtt, Günther Steiner elmondta: ők szívesen dolgoznának együtt a négyszeres világbajnokkal – csak az a kérdés, a pilóta nyitott-e erre.

részletek

Volt-e köze a létszámlimitnek a Haas büntetéséhez?

Megszegte a parc fermé szabályt a Haas istálló a Stájer Nagydíj szombati napjának éjszakáján, ám a Romain Grosjean autóján zajló munkálatok nem azért nyúltak hosszúra, mert a csapatok dolgát megnehezíti a csökkentett létszám – árulta el a formula.hu-nak a különítmény vezetője, Günther Steiner.

részletek

Haas: Teszt? Nem fontos

Günther Steiner szerint a pilótáknak nem kell különösebb edzés, a csapat pedig a gyárban is tud gyakorolni - aki megteheti, az persze menjen, de kicsit kifogásnak érzi egyes csapatok indoklását.

részletek

Eladó a Haas? Steiner reagált a pletykára

A Williams és a McLaren mellett a Haasról is felröppentek híresztelések, hogy a tulajdonos eladná az istállót. Ezekre Günther Steiner csapatfőnök határozott kijelentésekkel reagált.

részletek

Nyomkövető app és készenléti beugrók az F1-es csapatoknál

Ha fertőzöttet találnának valamely nagydíjon, alkalmazás is fogja segíteni a kontaktkutatást. Előfordulhat, hogy számos csapattag karanténba kerül: ebben az esetben a bázisról indítanak helyetteseket, mondta Günther Steiner a Haastól.

részletek

Nem fejleszt a Haas a bizonytalanság miatt

Günther Steiner csapatvezető nem látja értelmét újításokra költeni azt a pénzt, amely nem is biztos, hogy az istálló rendelkezésére fog állni – még ha ezzel az amerikaiak hátrébb is fognak esni.

részletek

Steiner: Nem lehet készpénznek venni az F1-et

A Haas csapatfőnöke szerint a jelenlegi helyzet mindenkit ráébresztett arra, hogy mennyire jó ez a sport és mennyire meg kell becsülni - kevesebb panaszkodást vár ebben a szezonban.

részletek
Olvastad már?