DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Haas

Előbb körbenéz Steiner, mielőtt Hülkenberggel hosszabbít

Nem kőbe vésett Nico Hülkenberg maradása a Haasnál. Günther Steiner döntése azon múlik, elégedett-e a versenyzővel – de beismeri, az állandóság is fontos szempont.

részletek

Hülkenberg nagyon megijedt vasárnap

Borzalmas következményei lehettek volna Alexander Albon balesetének – Nico Hülkenberg idézte fel azokat a kellemetlen pillanatokat.

részletek

Magnussen: Nem is éreztem az ütést

Kevin Magnussen idézte elő a verseny végén azt a piros zászlós megszakítást, amely végül az újraindításnál látott káoszhoz vezetett.

részletek

Elutasították a Haas óvását, végleges az eredmény

Az amerikai csapat nem értett egyet az utolsó újraindításnál használt rajtsorrenddel, a stewardok azonban arra jutottak, hogy helyesen járt el a versenyirányítás.

részletek

A Ferrari F1-es szimulátorával készül Hülkenberg

A futamok között a maranellóiak szimulátorával edz a Haas F1-es pilótája: a két istálló szoros együttműködése erre is kiterjed.

részletek

F1-Archív: Schumacher első motorversenye

Leclerc második ferraris nagydíján a pole-ban, betiltják a kipörgésgátlót, Hakkinen Nico Rosbergben látja a jövő világbajnokát, felniket loptak a Minarditól. Ilyenek voltak március 30. F1-es hírei az évezredben.

részletek

A dobogó most mindennél többet jelentene – Magnussen

Eddig mindössze egyszer, élete első F1-es futamán tudott dobogóra állni Kevin Magnnusen, akkor még a McLaren pilótájaként. A dán elismerte, sok idő eltelt azóta, így jelenleg sokkal értékesebb lenne egy dobogó a számára.

részletek

Steiner Schumacherről: A döglött lovat hiába ütik

Érdekes metaforával állt elő Günther Steiner, miután Mick Schumacherről kérdezték egy interjúban. A hétszeres világbajnok fia két évet kapott a Haasnál.

részletek

„Egy felnőtt ne így kezeljen egy fiatalt” – Ralf Schumacher mérges Steinerre

Az ex-F1-es továbbra is úgy érzi, hogy a Haas főnöke nem kezelte megfelelően Mick Schumachert. Azt viszont elismeri: nem volt rossz választás Hülkenberg.

részletek

Steiner nem akarta kitörölni a kínos részeket

Kivágathatták volna a Drive to Survive-ból azokat a részeket, ahol Mick Schumachert szidalmazza a Haas csapatfőnöke – Steiner elmondta, miért nem tett így.

részletek

Rengeteg potenciál van még a Haas autójában

Nem jött össze a pontszerzés az általában erősen kezdő Haasnak, Kevin Magnussen azonban biztos benne, hogy sok lehetőség rejlik még az amerikaiak versenygépében.

részletek

Steiner: Nem bántam meg a döntésem

Míg Kevin Magnussen már a kvalifikáció első szakaszában kiesett, a visszatérő Nico Hülkenberg a tizedik rajthelyet szerezte meg a szezonnyitó hétvégén.

részletek