Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Haas

Grosjean: Szamárból nem lesz versenyló

Nem épp hízelgően jellemezte a VF-19-et a Haas francia pilótája, de a csapatfőnök egyszerűen vállat von: meg sem élné az év végét, ha magára venné pilótája szokásos kis sirámait.

részletek

Watt: Hülkenberget jó ideje nem támogatja a Renault

Hiába robbant be óriási tehetségként a Formula-1-be Nico Hülkenberg, nem tudott nagyot alkotni. Jason Watt szerint saját magának köszönheti, hogy távoznia kell, de a Renault sem segíti őt.

részletek

Grosjeant egy technikai malőr fosztotta meg a dobogótól

Elsőre vad feltételezésnek tűnik, de a Haas csapatfőnöke elmondta, Romain Grosjean dobogón végezhetett volna Brazíliában, ám kulcspillanatban csődöt mondott az egyik motorkomponens.

részletek

Grosjean: A Mercedes beszél nehéz hétvégéről…

A Haasnál tudják igazán, milyen egy küzdelmes nagydíj: már hosszú ideje csak pocsék versenyeik voltak. A francia bevallotta, a teljes csapat motivációs gondokkal küzd.

részletek

Most a McLarenről terjeszt álhírt a Rich Energy

A Haasszal korábban szakító balhés szponzor egy olyan posztot tett közzé a közösségi médiában, amely a McLarennel kötött megállapodást sejtet. Zak Brown szerint még csak nem is beszéltek, és nem is fognak.

részletek

Haas: A legjobb hír? Szerencsére, nemsokára vége

Elképesztően visszaesett tavalyhoz képest a Haas-Ferrari. A riválisokkal ellentétben nem is a pihenés miatt várják az év végét, hanem mert az idei versenyautó javíthatatlanul és reménytelenül pocsék.

részletek

Nem szívesen adnák át Kubicának az autót a haasosok

Mivel úgyis több probléma van a Haasnál, ezért ha le is szerződtetné az amerikai istálló Robert Kubicát tesztpilótának, biztos, hogy lenne abból, a lengyel kinek a kárára kapjon lehetőséget az első szabadedzéseken.

részletek

Ezt ígéri a Haas Robert Kubicának

A lengyel szűkszavú, Günther Steiner azonban nem titkolja, mit ajánl a Williamstől távozó versenyzőnek: elsősorban szimulátorpilóta lenne belőle, de alkalmanként az autót is vezethetné.

részletek

Sajtó: 2021-es ülésre gyúr Kubica

Nem szánja véglegesnek idei távozását a rajtrácsról Robert Kubica: a pilóta lengyel szponzora állítólag három csapatot is megkörnyékezett. A befutó a Haas lehet.

részletek

Magnussen: Egy sor pilóta ülést érdemelne egy topcsapatnál

A Formula-1 rosszfiújaként tartják számon Kevin Magnussent, aki versenyzési stílusával sokak nemtetszését vívta már ki. A dánt ez nem érdekli és várja, hogy 2021-től egy jobb istállónál vezethessen.

részletek

Exkluzív: Steiner búcsúztatta a Haas F1-es magyarját

Komoly magyar vonatkozása is volt a hétvégi Japán Nagydíjnak, ezen a futamon búcsúzott ugyanis a Haas F1 Teamtől az istálló magyar elektronikai technikusa, Jánvári Zsolt, aki rövidesen a Williamsnél folytatja pályafutását. A megmondóember-szakvezető, Günther Steiner ráadásul különleges módját választotta az elköszönésnek.

részletek

A Haas japán futama az egész évét jellemzi

Újabb frusztráló versenyen van túl az amerikai F1-es istálló, amelynek most sem sikerült pontszerző helyen végeznie. Az utóbbi hat fordulóból ez már az ötödik ilyen alkalom.

részletek
Olvastad már?