DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Williams

Szakított a Williamsszel Russell egykori helyettese

A csapathoz 2020-ban beugró Jack Aitken tavaly még tartalékpilóta volt, de félreáll: a Williamsnél a fiatalokat részesítik előnyben, ő pedig az endurance-ra összpontosít.

részletek

„A csapat nem eladó” – Williams-reakció a Porsche-hírre

A Porsche nagy bejelentést szellőztetett meg: az egyik teória szerint a Williams megvásárlásával szállhatnak be az F1-be. A csapat közleményben cáfolt.

részletek

Logan Sargeant: Valódi tehetség vagy újabb pénzes gyerek?

Képességei miatt választotta a Williams 22 éves újoncát, vagy elődjéhez, Latifihez hasonlóan szponzori háttere volt a döntő, esetleg amerikai nemzetisége segítette az F1-be?

részletek

Így segítheti Vowles a Williams feltámadását

Kívülállóként még csak találgatni tud, hogy mi nem működik Grove-ban, viszont a szakember saját kudarcai segíthetik az istállót a felzárkózásban.

részletek

Hamilton: Vowles versenyképessé teheti a Williamst

Lewis Hamilton örömmel értesült James Vowles csapatváltásáról, hiszen megérdemli, hogy egy ilyen komoly feladatot kapjon, amivel meg is tud majd birkózni.

részletek

Coulthard: A Red Bull lehet a követendő példa a Williams számára

David Coulthard a Red Bull módszerében látja a Williams F1-es felemelkedésének kulcsát, ehhez pedig James Vowles szerződtetése lehet az első lépés.

részletek

Toto Wolff reagált Vowles távozására

James Vowles személyében egy olyan ember távozik a Mercedes csapatától, akit mindenki nagyra tart, ráadásul egy olyan csapathoz, ami közel áll Wolff szívéhez.

részletek

Vowles: A Williams nem lesz mini Mercedes

Pénteken délután érkezett a bejelentés, hogy a Mercedes vezető stratégáját, James Vowlest szerezte meg a csapatfőnöki pozícióba a Williams. Nem válnak az Ezüst Nyilak B csapatává.

részletek

Váratlan: a Mercedes stratégiai igazgatója lett a Williams csapatfőnöke

Egy hónappal Jost Capito távozásának híre után a grove-i F1-es alakulat bejelentette, hogy az eddig a Mercedesnél fontos szerepet betöltő James Vowles lesz a bahreini teszttől az új csapatvezetőjük.

részletek

Napokkal beelőzi a Williams az F1-es mezőnyt a bemutatójával

Újabb dátum vált ismertté az autóbemutatókat illetően: jelen állás szerint a grove-i alakulat rántja le a leplet elsőként a 2023-as F1-es gépének festéséről.

részletek

Vasseur munkában, akadékoskodó F1 – hétfői hírek

Első munkanapját töltötte a Ferrarinál az új csapatfőnök, miközben a híreket továbbra is az Andretti Cadillac esetleges érkezése uralja az F1-ben.

részletek

Gyorsabb volt a Williams, mint gondoltuk

Alex Albon szerint az FW44 valódi potenciálját elfedték az autó egyensúlyproblémái. 2023-ban már nem az egyéni teljesítményre, hanem a csapat fejlődésére fog fókuszálni.

részletek