Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 31. szombat

Williams

Russell nyomás alatt még jobb, mint nélküle

Legalábbis ő így gondolja, ezért azt várja, hogy ha újra győzelemre esélyes autója lesz, akkor még a mostaninál is magasabb szinten fog versenyezni. A riválisaival mind csatázott már - egyet kivéve.

részletek

Az Alfa célja: Russell nullán tartása

A csapat mérnökigazgatója továbbra is a Williams pilótáját tartja a legfőbb fenyegetésnek rájuk nézve, így a saját pontgyűjtögetésük mellett a brit nulla egységen tartása is célkitűzésük.

részletek

Russell: Mercedes-motoros autót fogok vezetni

„Esélytelennek” nevezte a fiatal brit, hogy a Red Bullnál vezessen jövőre – az viszont, hogy marad-e a Williamsnél vagy fellép a gyári Mercedeshez, leghamarabb a Belga Nagydíjon derülhet ki.

részletek

Bottas újra kivirulna a Williamsnél?

Mennyire tenne jót a Mercedesnél évek óta másodhegedűs szerepre kényszerülő Valtteri Bottasnak, ha újra vezérpilóta lehetne egy csapatnál? Jenson Button szerint a finn újraindíthatja karrierjét.

részletek

Russell: A büntetések elveszik a kedvünket

A Williams fiatal tehetsége szerint nem tesz jót a versenyeknek, ha túl sok büntetést osztanak ki a versenyzőknek. A brit pilóta úgy véli, így kevesebb lesz a kemény harc a pályán.

részletek

Hülkenberg: Ha most sem jön össze, akkor…

Az F1 mezőnyéből korábban kiszorult pilóta nem adta fel a célját, továbbra is a száguldó cirkusz mezőnyében versenyezne. A 2022-es szezonra egy utolsó lehetőségként tekint.

részletek

Russell már nem aggódik a jövője miatt

A Mercedes úgy tűnik, eléggé a középpontban van most a paddock legforróbb témáit illetően. Miután a Hamilton-Verstappen balhé négy-öt napig elhúzódott (legalább), most a pilótapáros is újra terítéken.

részletek

Russell sem érti, mi történik autójával szombatonként

Ha valami túl sokszor történik meg, akkor idővel már csodaszámba se megy. Így van ez George Russell-lel is, aki szombatonként már nem tud meglepetést okozni. Csak magának.

részletek

Russell továbbra sem tud pontot szerezni

A Williams pilótája idén már többször is közel volt ahhoz, hogy a legjobb tízen belül végezzen, de egyelőre nem jött ki számára a lépés. A brit versenyző úgy véli, túlteljesítenek az autóval.

részletek

Russell: Holnap még nehezebb napom lesz

Nagyszerű eredménnyel zárta az F1 első sprintfutamát George Russell, aki egy Alpine-t és egy Ferrarit maga mögött tartva a kilencedik pozíciót szerezte meg. Tudja, holnap nagy feladat vár rá.

részletek

Russell mindent bele fog adni a sprinten

A pénteki nap hőse volt az időmérőn elért nyolcadik helyével a Williams pilótája, aki azonban nem érné be ennyivel hazai közönsége előtt: szombaton még jobb rajthelyet harcolna ki magának.

részletek

Russellt frusztrálja, hogy az F1 megváltoztatta őt

Minden autóversenyzőt a győzelem hajt, mindannyian erre lettek nevelve. Előfordul azonban, hogy a tehetetlenség miatt el kell engedni az első helyről szőtt álmokat. Az F1 példája erre George Russell.

részletek
Olvastad már?