Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Williams

Kubica sosem képes nyomni neki

A nyolc év után visszatérő lengyel elismerte, hogy Kanadában sem tudta igazán nyomni a gázt. A szenvedő Williamsnél is egyre inkább kikristályosodik, hogy George Russell gyorsabb, mint Kubica.

részletek

Villeneuve: Kubica egyértelműen lassabb

Továbbra sem tud megbarátkozni Robert Kubica visszatérésével az 1997-es világbajnok. Szerinte versenyről versenyre bebizonyosodik, hogy a lengyel nem képes megfelelően gyors lenni.

részletek

Bizonyos személyek felelősek a Williams hanyatlásáért

A csapatot előző szezon végén elhagyó Rob Smedley pontosan átlátja, hogyan lett konstruktőri harmadikból néhány év alatt legutolsó a Williams. Szomorúnak tartja, ami a patinás istállónál történt.

részletek

A Williams megtartaná idei koncepcióját

Az idei borzasztó évkezdet ellenére a brit F1-es istálló kitart jelenlegi autója mellett, és 2020-ra csak abban az esetben tervezne új konstrukciót, ha az idei menthetetlennek minősül.

részletek

F1-Archív: A Williams megszerezné Schumachert

De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

részletek

A Williams nagy javulást vár az új alkatrészektől

A Williams 2019-ben eddig reménytelenül az utolsó helyen szerénykedett. Ezen szeretne változtatni az év közepére, hogy Kubicáéknak legalább a pontszerzésre legyen esélye.

részletek

Erős Norris, áldozat Russell - így alakul az F1 újoncainak szezonja

Bár 2017-ben beugróként teljesített már két versenyt a sérült Pascal Wehrlein helyén, Antonio Giovinazzi csak most, két évvel később kezdhette meg első teljes szezonját a Formula-1-ben. Rajta kívül még három olyan versenyző van, akik hasonló cipőben járnak, nézzük, hogy alakult ennek a négy versenyzőnek az újoncéve az eddig eltelt hat futam alapján!

részletek

Stroll: Rossz nézni, ahogy a Williams szenved

A fiatal kanadai a grove-i istállónak köszönheti bemutatkozását, ám a stabil középcsapatból két év alatt küszködő sereghajtó lett. Bár nem a legjobb viszonyban váltak el, Lance Stroll egyáltalán nem örül ennek.

részletek

Kubica: Lehet, hogy pontot sem szerzünk

Robert Kubica nagyjából arra készül, hogy az egész évad egy tömény szenvedés lesz. Úgy gondolja, fejlődni fog az istálló, de a lemaradás olyan hatalmas, hogy lehetséges, hogy 0 ponttal zárnak.

részletek

Kubica: Monacóban bizonyítottam

A lengyel F1-es pilótáról többen úgy tartották, hogy az utcai pályán egyetlen kört sem tud majd hiba nélkül teljesíteni, ám ő úgy érzi, teljesítményével minden kétkedőt elhallgattatott.

részletek

Russell azt hitte, pontokért harcolhat

Bár George Russell csak a mezőny végéről indulhatott, és csak tizenötödikként értékelték, a Williams újonca úgy véli, kevésen múlt a pontszerzés és csak apróságok hiányoztak ehhez.

részletek

Kubica úgy érzi, Russell részesült előnyben

A nyolc év után visszatérő lengyel pilóta Monacóban előrébb autózott, mint csapattársa, mégis George Russellt hívta ki előbb a csapat, pedig elvileg fordítva kellett volna lennie. Kubica nem érti a dolgot.

részletek
Olvastad már?