Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Williams

Kubica rajongói zaklatják Russellt

Online zaklatást kénytelen elviselni George Russell, az elkövetők minden esetben lengyelek, akik vélhetően Robert Kubica túlfűtött rajongói. Az ügyben érdekesség, hogy a két pilóta jó viszonyban van.

részletek

Töretlen a bizalom Kubica iránt

Bár egyelőre eléggé alulteljesít a nyolc év után visszatérő lengyel pilóta, szponzorának esze ágában sincs kihátrálni mögüle, Williams pedig kijelentette, hogy pont ilyen versenyző kellett nekik.

részletek

Williams: Nekünk sok lesz ennyi verseny

Aggasztónak tartja az F1-es csapat vezetője, hogy egyre sűrűsödik a sorozat versenynaptára. Szerinte 21 fordulónál többet a hozzájuk hasonló kiscsapatok már nem tudnak vállalni.

részletek

Russell lehet a jövő világbajnoka

Pat Symonds együtt dolgozott annak idején Michael Schumacherrel és Fernando Alonsóval is. A jelenlegi mezőnyből George Russellben is látja azt a tudást, ami később világbajnokká emeli majd.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Williams: Már nem Frank Williams a főnök

Már nem Sir Frank Williams a Williams Formula-1-es istálló sportigazgatója. Ezt maga Claire Williams erősítette meg, ettől persze még mindenről tudni fog a csapat alapítója.

részletek

Kubica: Egyelőre nem támadtunk fel

Amellett, hogy mindenki örült George Russell váratlanul erős időmérős teljesítményének a Magyar Nagydíjon, hurráoptimizmus nincs a csapatnál, és Kubica is egyelőre csak ott tart az örömmel, hogy ismétlést vár ebből a teljesítményből a nyári szünet után.

részletek

Sokat vár a Williams a szezon második felétől

Az első életjelet a 2019-es szezon során a Magyar Nagydíj hétvégéjén mutatta a Williams az újonc George Russell teljesítményének is köszönhetően. Claire Williams csapatfőnök szerint ez fejlesztéseknek is köszönhető, amiktől sokat vár.

részletek

Chadwick: Az F1-et is csak a pénz miatt érdeklik a női versenyzők

A W Series keretein belül a hölgyversenyzők is jobban megmutathatják magukat a világnak. A sorozat egyik ásza szeretne a Formula-1-be is bekerülni, de közben bosszantja a látványos pénzéhség.

részletek

Visszatér a Williamshez az F1-es bokszutca magyarja

Visszatér pályafutása első F1-es munkaadójához, a Williams istállóhoz honfitársunk, Jánvári Zsolt, aki az utóbbi két évben a Haas alakulatánál tevékenykedett elektronikai technikusként. A fejlemény a szakember jelentette be a „Ma este” című műsor péntek esti adásában, az M1-en.

részletek

Russell: A Williamsnek is dinamikusabban kell gondolkoznia

A Williams újonca szerint ahhoz, hogy meg tudják ismételni a magyar hétvégén általa elért jó időmérős eredményt, a csapatnak frissebben, dinamikusabban kell gondolkoznia a jövőben.

részletek

Hiába szenved, van pénze a Williamsnek

A pályán mutatott teljesítményével ellentétben anyagilag semmi problémája a grove-i F1-es csapatnak, amit Claire Williams szerint részben a kreatív marketingcsapatnak köszönhetnek.

részletek
Olvastad már?