Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 29. kedd

Williams

Újabb vezető távozik a Williamstől, ideiglenes csapatfőnököt neveztek ki

A Williamsek után a vezérigazgató, Mike O’Driscoll is elhagyja a fedélzetet, és 64 évesen nyugdíjba vonul. Simon Roberts személyében megbízott csapatfőnököt jelöltek ki az átmeneti időszakra.

részletek

Russell új rendszert javasol a „komikus” időmérő után

Rendkívül frusztrált volt a Q1-es kiesés után a Williams brit pilótája, aki nem érti, miért egyszerre küldik ki a csapatok a versenyzőiket, ha pontosan tudják, mit fog ez eredményezni Monzában.

részletek

Dicséri a Williams a szárnyaló Nissanyt

Komoly meglepetést okozott Roy Nissany, a Williams magyar kötődésű izraeli tesztpilótája az Olasz Nagydíj első szabadedzésén, ahol csupán egyetlen ezreddel maradt le arról, hogy a csapat pilótatriójának legjobbja legyen. Sőt, még Sebastian Vettel elé is sikerült befurakodnia!

részletek

Ezzel a gondolattal búcsúzik a Williams család

Elbúcsúzott Claire Williams az Olasz Nagydíj pénteki hivatalos sajtótájékoztatóján, ahol a leköszönő csapatfőnök-helyettes kijelentette: a családi és privát alakulatok ideje végérvényesen lejárt az F1-ben.

részletek

Hamilton: A Williamsről álmodtam

Búcsúznak a Formula-1-től elköszönő Williams családtól a többszörös világbajnokok: Lewis Hamilton a sport „egyik legőszintébb” szereplőjének nevezi Frank Williamst, Sebastian Vettel felidézte első F1-es tesztjét, melyet a csapattal teljesített.

részletek

Kiderült, kik érkeznek a Williams család helyére

Több mint négy évtizednyi versenyzés után került új tulajdonos kezébe a Williams F1-es istállója, és most az is megtudtuk, a Toszkán Nagydíjtól kezdődően kik fogják vezetni a csapatot.

részletek

Russell: Franknek és Claire-nek köszönhetem, hogy itt vagyok

Szomorúnak tartja a Williams család mai bejelentését a grove-i alakulat brit F1-ese, de tudja, hogy nem adták volna el a csapatot, ha nem éreznék biztosítottnak így az istálló jövőjét.

részletek

Lezárul egy korszak: félreáll a Williams család

Új éra kezdődik az Olasz GP után a legendás F1-es istálló történetében: Claire Williams lemond helyettes csapatfőnöki pozíciójából, és a teljes család félreáll az új tulajdonoshoz kerülő gárdánál.

részletek

Russell: Harc a Ferrarival? Elviselnénk!

Az F1-es Belga Nagydíj pénteki eredményei alapján bizony arra is van esély, hogy a Scuderia versenyzőit is elkaphatja a Williams brit pilótája az időmérőn – ő persze nem rájuk koncentrál.

részletek

A felvásárolt Williams ismét előretörhet

Néhány évtizeddel ezelőtt a Williams hosszú időn át meghatározó, időnként domináló csapata volt a Formula-1-nek. George Russell úgy véli, a mostani felvásárlás ismét hatalmas lökést ad az istállónak.

részletek

Podcast: Egyben marad az F1, feltámad a Williams?

Új tulajdonosa van a Williams istállónak, de vajon áll-e valaki az amerikai befektetési társaság mögött? Megszületett az új Concorde Egyezmény, de ugyanolyan szigorúan tartja-e egyben a sportágat, mint a korábbiak?

részletek

„Ha minden jól megy, Claire Williams a héten távozik”

A Williams bejelentette a héten, hogy a Dorilton Capital nevű amerikai vállalat kezébe került az istálló, mely 1977 óta családi tulajdonban volt. Van, aki Claire Williams távozását prognosztizálja.

részletek
Olvastad már?