Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 23. hétfő

Williams

Az időmérőt érzi gyenge pontjának a Williams

Jost Capito csapatfőnök szerint Alexander Albon felzárkózásai megmutatják, hogy versenytempó terén van potenciál az autójukban, de fontos lenne, hogy jobb helyekre kvalifikálják magukat.

részletek

Nem számítottak pontszerzésre a Williamsnél

A stabil előrelépésben bíznak a Williams alakulatánál, miután Alexander Albon a kilencedik helyen zárt Miamiban. A brit-thai pilóta szerint a csapatnál nem hittek a pontszerzésben.

részletek

Nem ingott meg a Williams bizalma Latifiben

Nagyot zuhant tavaly Abu Dhabi óta a kanadai megítélése, de Jost Capito kitart versenyzője mellett: a csapat támogatja, hogy helyreálljon a tavalyi szezonzárót követő fenyegetések és balesetek miatt megtépázott önbizalma.

részletek

A Williamsnek kölcsönözhetik Piastrit?

A 2023-as pilótapiac egyik nagy kérdése, mi lesz az Alpine tehetségével, Oscar Piastrival. Egy paddockban felreppent szóbeszéd szerint a Williams adhat versenyülést az ausztrál tehetségnek.

részletek

Ezért robbant fel a hátsó fék Albon autóján

Látványos hibával ért véget a Williams brit-thai F1-es pilótájának időmérője Imolában: a csapat teljesítménymérnöke szerint rossz beállítással mentek a felszáradó pályán.

részletek

Módosítottak a Williams festésén

Több más csapathoz hasonlóan a Williams is módosított az autók festésén a súlycsökkentés érdekében. A grove-i alakulat járműteljesítményért felelős vezetője szerint ez most egy általános probléma.

részletek

Nehezen indult Nicholas Latifi szezonja

Eddig főként a balesetekről szólt a 2022-es idény a Williams kanadai pilótája számára. Latifi úgy gondolja, ha a csapattársa képes volt kihozni a maximumot az autóból, akkor neki is menni fog.

részletek

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

Albon: A középmezőnyben többen is nálunk nagyobbat léptek előre

Volt oka az ünneplésre a Williams istállónak és Alexander Albonnak is, mivel az Ausztrál Nagydíjon az utolsó helyről rajtolva sikerült pontot szerezni. Az autó azonban elég lassú.

részletek

Piros zászlóra vártak a Williamsnél

Jost Capito csapatfőnök elismerte: a szerencsében bíztak a hosszú kemény gumis etappal – de végül Alexander Albon remek tempója révén enélkül is meglett a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Albon: Kockáztatnunk kellett a pontokért

Bár az utolsó sorból indult Alexander Albon, a Williams versenyzője végül a pontot érő 10. pozícióban futott be az Ausztrál Nagydíjon. A brit-thai pilóta szerint működött a merészebb taktikájuk.

részletek

Hivatalos: Albont kizárták az időmérőről

Nem tudott mivel védekezni a Williams, Alexander Albont kizárták az Ausztrál Nagydíj időmérőjéről - a futamon természetesen ott lehet.

részletek