Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

Williams

A Williams csapott le a kiebrudalt Red Bull-juniorra

Dan Ticktum már nem a Red Bull juniorprogramjának tagja, ennek megfelelően új hely után kellett néznie. Le is szerződött fejlesztőpilótaként a Williamshez, ahol odáig vannak érte.

részletek

Brundle: Biztosan Claire Williams a megfelelő csapatfőnök?

Bár egy-két apróbb biztató jel is akad már, a szakemberek többsége arra számít, hogy a Williams idén is vergődni fog. Az egykori F1-es pilóta szerint nem a legjobb személy vezeti az istállót.

részletek

Nem kell pénzhiánytól félnie a Williamsnek idén

Az istálló számos szponzort veszített el, de Latifi mágnesként vonzza az új támogatókat, ami pedig ennél is fontosabb: a Williams Advanced Engineering eladásából befolyó bevétel a csapathoz vándorolt, így már most biztosított az éves költségvetés.

részletek

Magyar kötődésű pilótát igazolt a Williams

A kecskeméti gyökerekkel rendelkező Roy Nissany lett a Williams F1-es csapatának tesztpilótája a 2020-as szezonra. A versenyző elsősorban a szimulátorban fog dolgozni, de három szabadedzésen az autóba is beülhet.

részletek

Kubica: Olcsó kifogás lenne a gumikra fognom mindent

Bár egyértelmű, hogy rengeteg pilóta számára komoly fejtörést okozott a 2019-es Pirellik kezelése, Robert Kubica szerint butaság lenne tavalyi gyenge produkcióját kizárólag a gumikra kennie.

részletek

Smedley: Még ennél is lehet lejjebb a Williamsnek

Bár a Williams saját maga általában úgy fogalmaz, hogy már látják a fényt az alagút végén, Rob Smedley, az istálló korábbi vezető mérnöke szerint ez egyáltalán nem biztos.

részletek

Kiknek van leginkább félnivalója 2020-tól?

A legtöbb pilóta és szakember szerint az idei év átmenetinek számít majd a Formula-1-ben, ám több olyat is találunk, akinek alapvetően tartania kell az idei szezontól, ha túlságosan balul sülne el.

részletek

Újabb nagy szponzor hagyja el a Williamst

Lekerül a csapat versenygépéről a Rexona neve: az istálló nem csupán ingyen dezodorokat, hanem további jelentős milliókat veszít el. A 2014-15-ös fontos támogatók közül senki sem maradt.

részletek

Williams: Nem a kudarc határoz meg minket

Egy rossz és egy még rosszabb szezonon van túl a Williams istállója, ám a csapatvezető szerint a háttérben lázasan dolgoznak a hibák kiküszöbölésén. Az épülő autót előrelépésnek érzik.

részletek

Russell: Ha a többiek nem fejlődnek, ott leszünk a középmezőnyben

A Williams 2020-ban már a középmezőnyben zajló csaták aktív részesévé szeretne válni, azonban ehhez temérdek munkát kell elvégezniük, amely az aerodinamika újragondolásával már meg is kezdődött.

részletek

Robert Kubica: Megérte visszatérni az F1-be?

A lengyel pilóta őszintén beszélt érzéseiről, a motivációjáról, a szezonjáról - természetesen meglehetősen vegyes véleménye van a helyzetről, de megválaszolta azt a kérdést, hogy megérte-e.

részletek

A kommentátori szerepkörből is bármikor visszatérne a Formula-1-be

2017 óta nem ült F1-es autóban, de ha lehetőség adódna, rögtön kihasználná az egykori brit versenyző. Annak ellenére döntene így, hogy 2017-es beugrása finoman szólva sem sikerült jól.

részletek
Olvastad már?