Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Williams

Villeneuve: A Williams megérdemli, hogy utolsó legyen

Kész csoda, hogy a Williams idén egyetlen pontot is szerzett, az 1997-es világbajnok pedig tudja ennek okát és úgy véli, a borzalmasan rosszul vezetett csapat megérdemli mostani szenvedését.

részletek

Sajtó: 2021-es ülésre gyúr Kubica

Nem szánja véglegesnek idei távozását a rajtrácsról Robert Kubica: a pilóta lengyel szponzora állítólag három csapatot is megkörnyékezett. A befutó a Haas lehet.

részletek

Már Russell is odaszólt a Williamsnek

Úgy tűnik, nem kizárólag Robert Kubicának vannak problémái a Williamsszel, hanem ifjú csapattársának is. George Russell ki akart állni a versenyből Japánban, olyan veszélyesnek ítélte fékjeit.

részletek

Ralf Schumacher: A bátyám nélkül be sem kerültem volna az F1-be

Ahogy az elmúlt években Michael Schumacher fiát, két és fél évtizeddel ezelőtt öccsét segítette bátyja hírneve. Bár nem tartja magát lassú pilótának, több fontos pillanatban is nagy hibákat vétett.

részletek

Már háború dúl Kubica és a Williams között

Nagyon úgy tűnik, hogy a vártnál csúfosabb lesz a vége Robert Kubica és a Williams kapcsolatának: a lengyel pilóta dühös volt a Japán Nagydíj után, és keményen odaszólt az istállónak, amely állítása szerint szándékosan szúrt ki vele a suzukai futamon. Mi jöhet ezután?

részletek

Kubica: Egész évben súlyos alkatrészhiányt kellett rejtegetnünk

Nem elég, hogy a Williams versenyautói a szezon kezdetétől egyértelműen a mezőny leglassabbjai, még a szűkös alkatrészek miatt rendkívüli módon vigyázni is kellett rájuk egész évben.

részletek

Kubica fél év késéssel kapott egyedi kormányt

Kézsérülése miatt a lengyel F1-es pilóta számára kiemelten fontos az egyénre szabott kormány, ám a Williams ezt a szezon kezdete helyett csak ősz elejére tudta elkészíteni neki.

részletek

Russell a szülei házát tenné a Williamsre

A pilóta nagyobb tétben merne arra fogadni, hogy a csapat jövőre versenyképesebbé válik. Azt is megtudtuk, milyen előnye vannak annak, hogy idén a mezőny leglassabb autóját vezeti.

részletek

F1-Archív: Raikkönen bajnokhoz méltón segítse Massát!

Alonso távozni készül a Ferraritól, kiújult Raikkönen hátfájása, Villenueve jót nevetett az indianapolisi befutón, Jos Verstappen a vádlottak padján testi sértés miatt: október 3. F1-es hírei.

részletek

Kubicát semmibe vette saját csapata

Robert Kubicát nagy csalódásként érte Szocsiban, hogy tökéletesen működő autóját kellett leállítania, hogy a csapat alkatrészt spóroljon. Előtte sem tetszett neki az istálló hozzáállása.

részletek

Russell: Én is lehetnék a Williams vezére

George Russell nem keseredne el, ha Nico Hülkenberget kapná meg csapattársnak, de leszögezte, elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy máris az istálló vezérpilótája legyen 2020-ban.

részletek

Kubica: Nincs tapadás, semennyi, semmikor

Robert Kubica finoman szólva is elégedetlen volt a Williamsszel a pénteki szabadedzések után és csapattársa, George Russell sem mondott mást - szörnyű volt vezetni az autót.

részletek
Olvastad már?