Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Williams

F1-Archív: Vettel első F1-es napja

Összetűzés idősebb Mazepin és Stroll között, felváltva szereplő német pályák, az F1 ajtaján kopogtató Dán Nagydíj – ezek voltak szeptember 27. hírei az elmúlt huszonegy évben.

részletek

Hivatalos: Elválnak Latifi és a Williams útjai

A grove-i istálló hivatalos közleményben jelentette be, hogy a 2022-es szezon lesz az utolsó, melyben Nicholas Latifi a csapatnál versenyez. Az utódjáról egyelőre nincs döntés.

részletek

De Vries megerősítette az Alpine-tesztet és a Marko-egyeztetést

Három csapattal is szóba hozták az elmúlt napokban a Monzában kiváló F1-es debütálást produkáló hollandot, aki azonban leszögezte: jórészt nem a saját kezében van a jövője.

részletek

Sajtó: De Vries az AlphaTaurinál, licencre vár a Williams

Miközben a Monzában velük sikeresen beugró Nyck de Vriest már több másik csapattal is szóba hozták, a grove-i alakulat az F2-ben vitézkedő amerikai neveltjüket ültetné be Nicholas Latifi helyére – de még kérdés, meglesznek-e a szuperlicenchez szükséges pontjai.

részletek

Palmer: A Williamsnek túl vonzó De Vries megszerzésének lehetősége

Hirtelen kellett beugrania, mégis egészen kitűnő teljesítménnyel rukkolt elő a kilencedikként végző Nyck de Vries. A Williamsnek egyenesen luxus lenne nem őt szerződtetnie jövőre?

részletek

Hamilton: De Vriesnek helye van az F1-ben

Az olasz futamon beugró pilóta a Formula-1 teljes közönségét elkápráztatta teljesítményével. Azonban nemcsak a nézők, hanem a többi pilóta is elismeri őt, köztük a hétszeres világbajnok is.

részletek

Latifi: A stewardok kicsit elaludtak

Kissé lassan reagáltak a kanyarlevágásokra az Olasz Nagydíjon Nicholas Latifi szerint. A Williams pilótája úgy érzi, ezzel jelentős időt veszített a futam során.

részletek

Latifinek végképp betette a kaput De Vries kiváló teljesítménye?

A szezon egyik legpocsékabb produkcióját Nicholas Latifi mutatja be, Alexander Albon után a semmiből beugró Nyck De Vries is alaposan elpáholta. Már a csapatfőnök is egyértelműen üzent a kanadainak.

részletek

Komplikáció lépett fel Albon műtétje után

A Williams pilótáján sikeres vakbélműtétet végeztek el, de az altatás miatt légzési elégtelenség lépett fel. Intenzív osztályra és lélegeztetőgépre került – a versenyző már jól van, rövidesen hazaengedik.

részletek

Wolff: Niki is megemelte volna a kalapját

A Mercedes csapatfőnöke nem győzte dicsérni Nyck de Vries fantasztikus hétvégi teljesítményét, állítása szerint még a megboldogult Niki Lauda is megemelte volna előtte legendás piros fejfedőjét.

részletek

De Vries a Formulának: Max odajött hozzám

Nyck de Vries szerint a karjai és a vállai eléggé elfáradtak a futam végére, de ezt az élményt már senki nem veheti el tőle, függetlenül attól, hogy jövőre lesz-e ülése vagy sem.

részletek

Apró baki okozta De Vries vesztét az időmérőn

Az Alex Albon helyére az utolsó pillanatban beugró Nyck de Vries nagyszerű teljesítményt nyújtott az Olasz GP időmérő edzésén, azonban mint kiderült, nem minden ment zökkenőmentesen az újonc számára…

részletek