Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Williams

Nissany végcélja a világbajnoki cím az F1-ben

Magyar kötődésű izraeli tesztpilótát igazolt a Williams: Roy Nissany nem csupán jelen lenni akar a paddockban, sokkal komolyabb céljai vannak. 2021-ben már versenyzői ülés, később pedig győzelmek és vb-cím, méghozzá a Williamsszel.

részletek

Előbb nálunk, majd hivatalosan is megjött az új Williams-festés

A Formula.hu a hivatalos bemutató előtt hozzájutott a kényszerszünet alatt főszponzorát vesztő, így új külsőre váltó Williams végleges 2020-as festését felfedő fotóhoz. A ROKiT távozásával a Nicholas Latifi családjához köthető cég került prominens helyre.

részletek

A Williamst felháborítja, hogy a Mercedeshez megy a szponzora

Csapatot vált a szponzor, amely a válság alatt az eladás szélére sodorta a Williamst. A Twitteren megjelent egyik frappáns kommentár szerint a ROKiT fordított Robin Hoodot játszik: a szegények helyett inkább a gazdagoknak ad.

részletek

Williams: Nézzük már ezt pozitívan!

A grove-i istállónál nem szeretnék ezt negatívumként, vagy csalódásként megélni - más lesz ugyan a festés, befektetőket keresnek, de ebből lehet majd újra fényes a jövőjük.

részletek

Utánajártunk: Williams-befektető magyar kapcsolattal?

Hemzsegnek a Williams potenciális befektetőivel kapcsolatos pletykák, amelyek közül a formula.hu egyet különösen érdekesnek talált. Egy eddig a háttérben álló kanadai-izraeli üzletember roppant szoros magyar kötődéssel kopogtat a gárdánál, esetleges szerepvállalása pedig hazánk motorsportéletére is jócskán kihathat. Hogyan? Kiről is van szó? Felvázoljuk!

részletek

Sajtó: Budapesten élő üzletember is megvenné a Williamst

Három jelentkező van a Williamsre az olasz Gazzetta szerint, valamennyien pilóták apjai. Fiának venne csapatot Latifi és Mazepin, számunkra a legérdekesebb azonban kétségtelenül a magyar kötődésű Nissany család.

részletek

Brawn: Komoly érdeklődők vannak a Williamsre

Ross Brawn szerint vannak jelentős emberek, akiket érdekel a Williams csapat megvásárlása és újra sikeressé tétele, ez pedig az új F1-es közegben csábítóbb lehetőség, mint korábban bármikor.

részletek

„Valaki a fiának fogja megvenni a Williamst”

Juan Pablo Montoya szerint az F1-es csapat magának köszönheti, hogy bajba került, de bízik benne, hogy valaki meg tudja menteni a szebb napokat is megélt istállót. Talán egy pénzes apuka.

részletek

Ecclestone: Remélem, hogy nincs vége a Williamsnek

A Formula-1 korábbi ura szerint mióta nem Sir Frank Williams irányítja az istállót, azóta nem jól megy a grove-iaknak - ő is próbál segíteni, hogy sikerüljön vevőt találni a csapatra.

részletek

Ralf Schumacher: Williamsék ideje lejárt

Frank és Williams nem képes lépést tartani a modern időkkel, jelentette ki a csapat egykori versenyzője. Ralf Schumacher szerint Dmitrij Mazepin vásárolhatja meg a csapatot fia számára.

részletek

F1-Archív: A Williams megszerezné Schumachert

De felszólították lemondásra a Ferrari világbajnokát a GPDA éléről, Kubica WRC2-t nyert, a BAR pedig egy nap alatt két teszten is leggyorsabb volt június 2-án. A nap hírei 1997 óta.

részletek

Williams: Nem kétségbeesésből csináljuk ezt

A pénteki hírek után Claire Williams helyettes csapatfőnök leszögezte: a befektetők vagy új tulajdonosok keresésével a céljuk a csapat hosszú távú jövőjének és sikerességének biztosítása.

részletek
Olvastad már?