Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Williams

F1-Archív: Kvjat úgy érzi, hozta, amit kértek tőle

Kvjat úgy érzi, megtett mindent, Raikkönen Ricciardót hibáztatja, Villeneuve és Massa a pole-ban, Hakkinen és Button fölényes győzelme, balesetező Williamsek, bizakodó McLaren, szomorú Schumacher, Hamilton haragszik - ezek voltak az elmúlt bő 20 év hírei május 20-án.

részletek

Kubica: Monaco a lehető legrosszabb a Williamsnek

Robert Kubica, az utóbbi időben már megszokott módon teljesen utolsóként zárta az első napi szabadedzéseket, bár nagyon közel volt csapattársához. A monacói pálya viszont kihozza az autó gyengeségét.

részletek

Kubica egyáltalán nem adta fel

Nem áll jól Robert Kubica és a Williams szénája, az istálló rettentően gyenge konstrukcióval jelentkezett idén, a lengyel viszont rendre kikap újonc csapattársától is. De így is szívesen van itt.

részletek

Egyre inkább inog Kubica ülése

A napokban pattant ki az a híresztelés, hogy Robert Kubicát Monaco után lecserélik és a Kanadai Nagydíjon már Nicholas Latifié a versenyzői ülés. A tesztpilóta tényleg jön, de még csak egy szabadedzésre.

részletek

A Williams máris leszerződtette a női sorozat éllovasát

Még csak három hete indult útjára az autósport számára új horizontokat nyitó W Series, de az egyik F1-es csapat máris lecsapott az eddigi legmeggyőzőbb pilótahölgyre, Jamie Chadwickre.

részletek

Stroll: Sokkal jobb itt, mint a Williamsnél

Lance Stroll szerint hatalmas különbség van a Racing Point javára a csapatnál uralkodó légkörben és környezetben ahhoz képest, amit a Williamsnél tapasztalt és ez eredményekben is megmutatkozik.

részletek

Alesi váratlan segítséget kapott, amikor a Ferrarihoz szerződött

Jean Alesi látszólag kissé pofátlan szerződést kötött a Ferrarival 1991-ben, de az egész nem is a francia ötlete volt, hanem háromszoros világbajnok riválisáé, aki aktívan segített a vörösökhöz igazolni.

részletek

Sajtó: Kubica elveszítheti ülését a Williamsnél

Könnyen elképzelhető, hogy Robert Kubica csodálatos visszatérése a Formula-1-be elég rövid történet lesz. A csapattársához képest is alulteljesítő lengyelt kanadai értesülések szerint lecserélhetik.

részletek

Edzésről edzésre tűnt el Kubica önbizalma

Sokkal jobban indult a hétvége Robert Kubica számára, mint az eddigiek, de az időmérőn ismét visszajött a rossz érzete. A lengyel ismét kikapott csapattársától, és nem számíthat könnyű futamra.

részletek

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek

Mégis hoz valami fejlesztést a Williams

Ha nem is teljes fejlesztési csomaggal, de néhány "izgalmas dologgal" érkezik a sereghajtó Európába, ami eldönti, hogy van-e még számukra remény idén.

részletek

Kubica így is élvezi a visszatérést

Bár a Williams 2019-es éve eddig tömény szenvedés, a súlyos balesete után mélyről visszatérő Robert Kubica számára még így is élvezet a Formula-1-ben száguldani. Igaz, nagy felelősség sincs a vállán.

részletek
Olvastad már?