Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Williams

Williams: Két hónap kényszerszabadság

A versenyzők és a vezetőség tagjai csak fizetéscsökkentésben részesülnek, de a grove-i személyzet jelentős része már nem kap pénzt a Williamstől a csapat válságkezelő intézkedései nyomán, amivel a fennmaradást igyekszik biztosítani.

részletek

Exkluzív: Latifinak nincs példaképe, de felnéz Hamiltonra

Akár hazai pályán teljesítheti első F1-es versenyét Nicholas Latifi – ő viszont annak is örülni fog, ha egyáltalán lesz Kanadai Nagydíj. Az újoncnak nincs példaképe, három korábbi és jelenlegi versenyzőt azonban nagyra értékel. A Williams új versenyzőjével beszélgettünk.

részletek

A McLaren már a Williamstől is tart

Lando Norris szerint idén már a Williamsszel is számolni kell a középmezőnyben, gondolni kell rájuk a stratégia elkészítésekor - igaz, szerinte a Racing Point lehet a favorit ebben a kasztban.

részletek

Williams: Nem az a baj, hogy nincs rózsaszín Mercedesünk

Claire Williams szerint különböző felfogások vannak az F1-ben az autóépítést tekintve, de ők megmaradnak független konstruktőrnek, mert ezzel voltak sikeresek és büszkék erre. Nem úgy, mint más.

részletek

És a Williams kap-e gazdaságélénkítő csomagot?

Már nem az első korábbi Formula-1-es csapatfőnök fejezte ki aggályait amiatt, hogy ha a sport vezetői nem intézkednek az idei válsághelyzetben, az akár versenyistállók végleges bedőlését is okozhatja.

részletek

Berger: Sennából nyolcszoros világbajnok és brazil elnök lett volna

Az egykori csapattárs és barát, Gerhard Berger játszott el a gondolattal, mi lett volna Ayrton Sennából tragikus balesete nélkül. A brazilt nem tudták volna legyőzni a Williamsszel és Newey-val, már 1994-ben sem.

részletek

A vesztegzár miatt már ma leállnak a brit csapatok

Az Egyesült Királyság is a legszigorúbb intézkedések mellett döntött és kijárási tilalmat rendelt el a járványhelyzet miatt. A Williams, a McLaren és a Red Bull ezért már szerdán felfüggesztik a munkát.

részletek

Russell nem akar még egy ilyen évet a Williamsnél

A fiatal F1-es pilóta megemlített egy területen, amin javítania kell, de összességében azt mondta, hogy nem szeretne még egyszer ennyire a mezőny mögött autózni.

részletek

„Túl egyszerű Claire Williamst hibáztatni a Williams gyengélkedéséért”

Az istálló korábbi világbajnoka, Alan Jones nem akarja leszedni a keresztvizet a Williams jelenlegi csapatfőnökéről, szerinte túlságosan leegyszerűsítik a problémakört azok, akik Claire Williamset hibáztatják.

részletek

Williams: Anyagilag így baj lehet

Claire Williams nagyon reméli, hogy nem törlik tömegesen az F1-es futamokat, mert akkor nagy bajba kerülhet a csapata - problémát okoz nekik, hogy csökkenhet a pénzdíj és továbbra is fizetniük kell az embereiket.

részletek

A médiától is védik a pilótákat Ausztráliában

Tovább szabályozzák, kik érintkezhetnek a versenyzőkkel. Törölték a tévés interjúlehetőségeket, a Williams a motorhome-ból is kitiltotta már a sajtót.

részletek

A Williams az Alfa Romeo szintjén van?

Nicholas Latifi elmondása alapján közel lehet egymáshoz a két csapat teljesítménye. Nem a Williams javulhatott ennyit, hanem az Alfa Romeo fejlesztései mehettek mellé.

részletek
Olvastad már?