Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 8. hétfő

Williams

Russell nem veszi garantáltnak a Mercedes-ülést

Hiába a két éve folyamatosan és beugróként is produkált erős teljesítmény, tisztában van vele, hogy gyorsan változhat a megítélése. A szahíri lehetőséget a Williams új tulajdonosainak is köszönheti.

részletek

Simon Roberts: Eljött a változás ideje

A Williams jelenlegi csapatfőnöke mesélt arról a GP Racingnek adott interjúban, hogy hogyan élte meg a váltást a McLarennél töltött 16 év után, valamint beszélt az új tulajdonossal, a Doriltonnal való közös munkáról is, hogy a csapat ismét a rajtrács elejére kerülhessen.

részletek

Még szorosabbra fűzi kapcsolatát a Williams és a Mercedes

A grove-i istálló bejelentette, hogy 2022-től kezdődően már nemcsak a Mercedes hajtásláncát, hanem annak váltóját és az ahhoz kapcsolódó hidraulikus alkatrészeit is használni fogja az F1-ben.

részletek

Williams: A nagyokkal tolhat ki az új szabály

Az előző három szezont a Formula-1-es konstruktőri tabella utolsó helyén záró csapatnál úgy kalkulálnak, tovább segítheti a felzárkózásukat 2021 legfőbb technikai szabályváltozása, hiszen egy olyan területet érint, amit eddig ők nem aknáztak ki túl jól.

részletek

„A Williams gyorsult a legtöbbet”

Hallatlan az a gyorsulás, amit a Williams produkált a 2019-es szezonhoz képest: Nicholas Latifi rámutatott, hogy Bahreinben két és fél másodpercet javultak egy év alatt.

részletek

Senki B csapata nem akar lenni a Williams

Az egykor világbajnok gárda vezetői tudják, mekkora előnyük származna abból, ha beadnák a derekukat egy élcsapatnak, de ők függetlenként akarnak nagy eredményeket elérni.

részletek

Russell a Williamshez visz át információt a Mercedestől

George Russellnek jutott a hálás feladat, hogy helyettesítse a Mercedesnél Hamiltont a Szahíri Nagydíjon, a fiatal pilóta pedig a részletekre is figyelt, hogy a Williamshez átvihessen néhány ötletet.

részletek

Kinevezte csapatfőnökét, és új vezérigazgatóját a Williams

Új vezérigazgatót nevezett ki, csapatfőnökének pozícióját pedig megszilárdította csütörtökön délben a Williams F1-es alakulata. Nagy dobással zárják az évet.

részletek

Kórházba került Frank Williams

Kórházi ellátásra szorul a Williams csapat 78 éves alapítója, akinek állapotáról a családja szűkszavú közleményt hozott nyilvánosságra kedd késő délután.

részletek

„Nehezebb volt visszaülni a Williamsbe, mint át a Mercedesbe”

A Mercedesnél a versenyző irányítja az autót, a Williamsnél néha az autó a versenyzőt: George Russell szerint sokkal természetesebb egy pilótának, ha gyors és kezes versenygép van alatta, ezért volt könnyű felvenni a ritmust az élmezőnyben.

részletek

Russellt elszomorítja az F1 valósága

A nagyreményű pilóta múlt héten még az első háromban versenyzett, mostanra viszont vissza kellett ülnie a mezőny végét gyarapító autójába, ami kissé letörte őt. Ennek ellenére mindent belead.

részletek

A Williamsnek hiányzott Russell, visszavárják

A csapat egyik szakembere elismerte, a Szahíri Nagydíjon megérezték a Mercedeshez ideiglenesen távozó pilóta hiányát. Abban bíznak, hogy Russell még magabiztosabban tér vissza hozzájuk.

részletek
Olvastad már?