Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Williams

Russell: A szerencsés pontok nem sokat érnek

Remekül teljesített újonc évében George Russell a harmatgyenge Williamsszel, ám a pontszerzés nem jött össze. Bár Kubica egy egységet begyűjtött, a brit nem mázlival akar pontokat szerezni.

részletek

Újabb, rajtszámokkal kapcsolatos furcsaságok

Évek óta saját rajtszámmal rendelkeznek a Formula-1-es mezőny tagjai. De tudjuk-e, mikor alakult ki tökéletes, a rajtszámokkal megegyező sorrend az időmérőn, illetve a futamon?

részletek

Újoncokat megrémisztő autókat akar az ex-F1-es

Mikor kipróbálta a 2004-es Williamst, úgy érezte, az autó meg akarja ölni – ezt hiányolja a mai, „tökéletes” versenygépekből az egykori pilóta, ma tévés Karun Chandhok.

részletek

Apró örömök: A Williams elkészül a tesztre

Legalábbis Claire Williams szerint a törésteszten már át is mentek, pedig tavaly éppen ezzel volt nagy gondjuk - 2019-cel ellentétben most biztosak benne, hogy meglesz az autó Barcelonára.

részletek

Retro – A 40 éves Jenson Button sztorijai

Első nagydíj 20 évesen, a Brawn GP-sztori, csínytevés Budapesten. 40 éves lett a 2009-es világbajnok, Jenson Button, ennek kapcsán pedig felidézzük pályafutása néhány emlékezetes pillanatát – saját szavaival, pár éve megjelent önéletrajzi könyve segítségével.

részletek

A Williams csapott le a kiebrudalt Red Bull-juniorra

Dan Ticktum már nem a Red Bull juniorprogramjának tagja, ennek megfelelően új hely után kellett néznie. Le is szerződött fejlesztőpilótaként a Williamshez, ahol odáig vannak érte.

részletek

Brundle: Biztosan Claire Williams a megfelelő csapatfőnök?

Bár egy-két apróbb biztató jel is akad már, a szakemberek többsége arra számít, hogy a Williams idén is vergődni fog. Az egykori F1-es pilóta szerint nem a legjobb személy vezeti az istállót.

részletek

Nem kell pénzhiánytól félnie a Williamsnek idén

Az istálló számos szponzort veszített el, de Latifi mágnesként vonzza az új támogatókat, ami pedig ennél is fontosabb: a Williams Advanced Engineering eladásából befolyó bevétel a csapathoz vándorolt, így már most biztosított az éves költségvetés.

részletek

Magyar kötődésű pilótát igazolt a Williams

A kecskeméti gyökerekkel rendelkező Roy Nissany lett a Williams F1-es csapatának tesztpilótája a 2020-as szezonra. A versenyző elsősorban a szimulátorban fog dolgozni, de három szabadedzésen az autóba is beülhet.

részletek

Kubica: Olcsó kifogás lenne a gumikra fognom mindent

Bár egyértelmű, hogy rengeteg pilóta számára komoly fejtörést okozott a 2019-es Pirellik kezelése, Robert Kubica szerint butaság lenne tavalyi gyenge produkcióját kizárólag a gumikra kennie.

részletek

Smedley: Még ennél is lehet lejjebb a Williamsnek

Bár a Williams saját maga általában úgy fogalmaz, hogy már látják a fényt az alagút végén, Rob Smedley, az istálló korábbi vezető mérnöke szerint ez egyáltalán nem biztos.

részletek

Kiknek van leginkább félnivalója 2020-tól?

A legtöbb pilóta és szakember szerint az idei év átmenetinek számít majd a Formula-1-ben, ám több olyat is találunk, akinek alapvetően tartania kell az idei szezontól, ha túlságosan balul sülne el.

részletek
Olvastad már?