DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Williams

„Ostoba hiba volt, amit nem kellene elkövetnem” – Sargeant

Az amerikai állítja: nem a túlerőltetésből vagy bizonyítási vágyból adódott a suzukai F1-es autótörése. A jó hír, hogy ezúttal megúszta a karosszéria.

részletek

Sargeant Albon összeszerelt autójával folytatja

Nem cserélik vissza a karosszériákat a Williamsnél, ahol egészen az F1-es Miami Nagydíjig nem lesz tartalék. Nem érez bizalomvesztést az amerikai.

részletek

Egy kézbe került az F1 és a MotoGP? – csütörtöki hírek

Elkészül a Williams karosszériája a Japán Nagydíjra, a Mercedes rájött, hogy a meleg nagy ellensége, seggfejnek nevezték Alonsót és Russellt, beszáll a Formula-E-be a Lola és a Yamaha.

részletek

Így áll Albon sérült autójának a javítása

A Williams egy versenyautóval teljesítette az Ausztrál Nagydíjat, miután Alexander Albon a melbourne-i első szabadedzésen összetörte az FW46-ot, autója pedig olyan mértékű károkat szenvedett, melyet tartalék karosszéria híján nem tudott orvosolni a Williams.

részletek

Albon: Ennél több nem volt benne

Habár a Q3-ba nem jutott be, bízik a pontszerzésben Alexander Albon, a Williams egyetlen állva maradt versenyzője Ausztráliában.

részletek

Ferrari-esély és Williams-dráma – pénteki F1-es hírek

Leclerc-é a péntek az Ausztrál Nagydíjon, Albon Sargeant autójával folytatja, kétkiállásos futam jöhet, Marko beleszállt Ricciardóékba, Vettel Porschét tesztel.

részletek

„A csapat mindenek előtt” – Vowles a döntésről

A Williams F1-es főnöke tudja, hogy fáj Sargeantnek a döntése, de a középmezőnyben minden pont döntő lehet. Többet nem akar ilyen helyzetbe kerülni.

részletek

„Ez karrierem legnehezebb pillanata” – Sargeant

Albon szerint Sargeant mindig is remek csapatjátékos volt, de ezt most nehéz lesz elfogadnia. Az ő dolga pedig az, hogy kihozza a maximumot a hétvégéből.

részletek

Miért nincs másik karosszéria a Williamsnél?

Nem szokványos, hogy egy balesetnek olyan következménye van az F1-ben, hogy egy megsérülő karosszéria miatt nem tudja folytatni a hétvégét az egyik autó – de hogy fordulhatott ez elő a Williamsnél?

részletek

Hivatalos: Albonnak adja Sargeant autóját a Williams

Albon a csapattárs autójával folytathatja a hétvégét, míg Sargeanté önhibáján kívül véget ért, nem vehet részt a folytatásban.

részletek

Nagy a baj a Williamsnél: Sargeant autójában folytathatja Albon

Nincs tartalék karosszériája a Williamsnek, így ha Alexander Albon autója nem javítható, akkor csapattársa gépében folytathatja a brit-thai az ausztrál versenyhétvégét.

részletek

A következő hónapokban dől el Antonelli sorsa

A Williams hisz abban, hogy lehetőséget kell adni a fiataloknak, de saját juniorjaik is vannak, így egyáltalán nem garantált, hogy jövőre Andrea Kimi Antonelli náluk versenyezhet.

részletek